Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Super Summer Events 2011 - PART 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross: Coroczny Super Summer Events Battle Royal już za nami. Co więcej znamy również pretendenta do Television Championship, który jest w posiadaniu Jeffa Hardy'ego. Teraz czas na wielką niespodzianke.

Don West: Divy...?!

Jim Ross: Nie...promo tajemniczego zawodnika.

Don West: Ehh...no tak...zapraszamy...

http://www.youtube.com/watch?v=4q9VDC6wVxw&feature=channel_video_title

Matt Striker: Ooooooo...Cody Rhodes! Cody Rhodes!

Don West: Spokojnie, nie podniecaj się tak tym brzydalem w masce. Wyluzuj, Striker.

Jim Ross: Rhodes zmierza w stronę ringu w garniturze przy mieszanej reakcji publiczności. Kiedy jest już pod ringiem wyrywa jednemu z fanów transparent z napisem "Dashing Cody Rhodes" i drze go na kawałki.

Cody Rhodes: Super Summer Events...kogoś takiego jak ja nie mogło zabraknąć na tej gali. Byłem dość pozytywnie nastawiony do czasu aż...do czasu aż ujrzałem ten transparent. "Dashing Cody Rhodes" (Cody patrzy w stronę fana, który trzymał transparent). Dashing...Dashing...Dashing...wiecie wszyscy dlaczego tu jestem? Dlaczego postanowiłem powiązać swoją przyszłość z tą federacją? Nie, nie ze względu na wspaniałych fanów, zresztą takich tu nie ma! Wszyscy jesteście tacy sami, jesteście żałosnymi hipokrytami, którzy uważają się za najlepszych! Wasze twarze.. gdy na nie patrzę czuję obrzydzenie. Niestety nie zabrałem dziś ze sobą moich papierowych toreb, dzięki którym nie musiałbym was oglądać.. Nie jestem już tym kim byłem kiedyś! Nie jestem tą samą osobą! Kiedyś miałem wszystko...popularność, przyjaciół, kobiety...teraz muszę ukrywać się za maską...straciłem wszystko oprócz moich umiejętności. Straciłem wszystko oprócz mojej pasji, którą jest wrestling! Teraz zamierzam udowodnić każdemu z was, że pomimo tego co mnie spotkało nadal potrafię sprawić rzeczy o których wy możecie jedynie pomarzyć! Ta federacja niedługo będzie należeć do mnie, wszyscy ponownie będą mówić o Codym Rhodesie. Kto jest teraz główną postawią Wrestle Championship Entertaiment? Edge? Undertaker? Orton? Punk? Żałosne. Od teraz nikt nie musi zadawać sobie tego pytania. Teraz jestem tu ja...Cody Rhodes...

Don West: Alberto Del Rio! Pretendent do International Championship! Co on tu robi?

Jim Ross: Pomyśl trochę...już miała zacząć się jego walka...

Matt Striker: Del Rio zmierza w stronę ringu. O dziwo Alberto nie drwi z publiczności, co więcej przybił nawet piątkę jednemu z najmłodszych fanów po czym wszedł na ring i ustawił się obok Cody'ego Rhodesa...

Alberto Del Rio: Cody Rhodes...pozwól, że się przedstawie...nazywam się Alberto Del Rio...ale powinieneś to już wiedzieć.

Cody Rhodes: Mało mnie obchodzi kim jesteś. Nie ważne kim byś był - nie masz prawa mi przerywać!

Alberto Del Rio: Powinno cię obchodzić. Widzisz...już dziś zostanę International Championem. Już od dawna staram się go zdobyć, ale dziś czuje, że pokonam CM Punka i zapisze się w kartach historii. Ekhem...nie chciałbym ci przeszkadzać, ale moja walka powinna zacząć się właśnie teraz...więc?

Jim Ross: Rhodes patrzy na Del Rio przez dłuższą chwilę. Widać, że meksykański arystokrata "wjechał" mu na ego. Cody bez słowa opuszcza ring, jednak idzie tyłem w stronę titantronu nie spuszczając wzroku z Alberto...

Don West: Nie chce mi się w to wierzyć, ale publiczność w miare pozytywnie zareagowała na Alberto...

Matt Striker: To El Patron! Jeśli publiczność reaguje pozytywnie na kogoś takiego jak Del Rio to znaczy, że coś się dzieje..

Ricardo Rodriguez: Panie i panowie, powitajcie jedynego, który jest … najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z najwspanialszych..."La Exelencia"... Aaaalbertoooooo ... Deeeeeelllll Riiiiiiioooooo!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Tony Chimel: Jego rywalem będzie pochodzący z Chicago, Illinois ważącego 222 funtów, Straight Edge Warriora, International Championa! CM PUNK!!!

GONG!!!

Zawodnicy wbiegają w siebie i double low kick! Obaj upadają! Punk jednak szybciej się podnosi, a Del Rio ucieka za ring. Punk nie czeka, szybkie odbicie od lin i suicide dive, ale Del Rio zasłania się swoim pachołem-Rodriguezem! Punk spada na Ricardo, a wtedy doskakuje do niego Alberto i zaczyna go obijać! Punk zwija się z bólu, a sędzia odlicza, jednak Alberto nie zważa na to i mocno kopie po głowie swojego przeciwnika, jednak ten w końcu odpycha jego nogę, ale to był błąd, bo Del Rio z wielką siłą kopnął swojego rywala w łokieć i wrócił do ringu, a tam zaczyna tauntować i krzyczeć coś w swoim języków w stronę trybun, a sędzia dolicza do 9! PUNK WSKAKUJE DO RINGU! Alberto nie wierzy! Del Rio ciągnie za nogę swojego rywala na środek ringu, są w środku i seria elbow dropów w nogi rywala! Punk zwija się z bólu, ale stara się wyrwać rozwścieczonemu arystokracie! Punk się wyrywa i ucieka do narożnika, ale Del Rio nie czeka tylko rozpęd i z ogromnym impetem wpada w Punka, a jednak nie! Punk w ostatniej chwili odsuwa się pod nogi swojego rywala i unika ciosu. Alberto dochodzi do siebie i odwraca w stronę Punka, ale ledwo co się odwrócił zbiera side kick od CM'a, który wpycha go w narożnik ponownie.

Don West: Czyżby nasz mistrz odżywał?

Jim Ross: Odżywał?

Matt Striker: Ten człowiek jest cieniem i złudzeniem, dzisiaj jest noc ALBERTO! ALBERTO! ALBERTOOOOOOOOOOO! DEEEEEEEEEEEL RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Del Rio unika kolejnego kopnięcia trzyma za nogę rywala, następnie unika enzughuri i podcina rywala, uchyla do niego, ale ten przytomnie wykonuje monkey flip! Punk szybko się podnosi rzuca na Alberto 1...2... Kick out! Del Rio powoli się podnosi i już zbiera kilka chopów! High kick! Alberto upada na liny i leży na nich bezwładnie! Punk odbija się od lin i rope hung buldog, a zaraz po nim CM błyskawicznie wraca do ringu. Alberto leży w środku ringu, a Punk wskakuje na narożnik i senton bomb! Przejście do pinu 1...2... Kick out! Del Rio nie daje się przypiąć, ale jest obecnie w dużych tarapatach. Del Rio powoli dochodzi do siebie, ale Punk zdaje się mieć go na widelcu i running dropkick! Del Rio znów na deskach. Punk powoli go podnosi i rzut w narożnik, ale Del Rio zatrzymuje się przed samym narożnikiem odwraca do swojego rywala i wymierza mu cios w twarz!

Matt Striker: Del Rio wraca bardzo szybko do gry.

Jim Ross: Oby nie za szybko...

Don West: Ja tam i tak jestem za Punkiem.

Alberto mocno kopie swojego rywala w korpus, Punk się pochyla i DDT! Alberto błyskawicznie przypina swojego przeciwnika 1...2... Punk pewnie odbija! Alberto szybko się zbiera i zaczyna krążyć czekając, aż rywal się podniesie, Punk wstaje i seria kicków w jego brzuch! CM wepchany tą serią w narożnik! Alberto odbija się od przeciwnego narożnika i high kick! Punk nadal stoi w narożniku, a Del Rio ponownie się odbija i step-up enzughuri! Punk leży zamroczony pod narożnikiem, a Alberto wskakuje na narożnik i diving leg drop! Del Rio przyprawia publiczność o radość tą akcją, chociaż zwykle nie specjalnie go lubili. Del Rio podchodzi do swojego rywala i irish whip w narożnik, zresztą kolejny, tylko tym razem z takim impetem, że CM Punk z niego wylatuje i uderza o matę, a Del Rio powoli go podnosi i rzuca za ring, a tam Punk nadziewa się na cios Ricardo Rodrigueza, a sędzia dzięki zasłonięciu go przez Alberto nic nie miał prawa zauważyć, Del Rio schodzi za Punkiem i uderza go głową o schodki, a potem o stalowy narożnik, Punk jest bardzo siny i zmęczony, a przecież nie walczył za dużo, ogólnie zbiera ciosy...

Don West: Niestety, ale... Punk wygląda jakby coś brał.

Jim Ross: Jeffrey go opętał?

Matt Striker: Jeśli CM Punk wygląda, jak naćpany to wiec, że coś się dzieje...

Punk uderza jeszcze raz głową o schody, a Del Rio wyraźnie jest zadowolony z tego, jak mu idzie i zaczyna machać rękoma w geście radości. Zawodnicy wracają do ringu, bo sędzia jest bliski skończenia odliczania, a Alberto w ringu przygotowuje się do zakończenia walki bo szykuje się cross armbreaker! Jednak nie! Holly shit! Punk przechodzi mu pod nogą wynosi na barki! GTS! GO TO SLEEP! ZNIKĄD! KWINTESENCJA WRESTLINGU! Punk jest cholernie zmęczony i opada bezwładnie na swojego przeciwnika 1...2...3! 1-0! 1-0! 1-0! CM PUNK! Del Rio po pewnym czasie się podnosi i wraca do swojego narożnika, a Punk jest już w swoim i druga runda! Alberto nie czeka tylko rzuca się na swojego rywala z wielką wściekłością, ale Punk za nim do niego rywal dobiegł szybko zeskoczył za ring i tam stoi i kiwa przecząco palcem do Alberto, a Alberto podchodzi do lin i krzyczy coś do Punka, a CM zbliża się lekko do lin i baseball slide! Alberto świetnie trafia pewnego tego, że nic mu nie grozi Punka, Alberto przeskakuje liny i wskakuje na stalowe schodki po czym splash na wstającego rywala! Del Rio nie czeka szybko podnosi swojego przeciwnika i belly to belly suplex na stalowe schodki! CM Punk zwija się z bólu i jest kompletnie bezradny w tej walce, a jego pin to po prostu błąd Alberto, który został doszczętnie wykorzystany. Alberto krzyczy znowu coś i wrzuca swojego rywala do ringu, tylko teraz bardzo mało czasu poświęcił na wchodzenie i szybko przypina 1...2... Punk odbija! Alberto po prostu nie dowierza! Del Rio szybko się podnosi, Punk z wielkim grymasem na twarzy szybko się podnosi, ale kiedy zdążył wstać już doskoczył do niego rozpędzony Alberto, ale Punk znów wykazuje się sprytem i doświadczeniem i szybki roll up 1...2... Rodriguez ściąga ze swojego pana Punka! Sędzia krzyczy coś do Ricardo, a w ringu Del Rio kopie piekielnie mocno w krocze CM Punka, a potem wciska mu palec do oka i pin, sędzia szybko się odwraca przy krzykach i gestykulacjach Rodrigueza i rzuca na matę 1...2...3! 1-1! 1-1! Alberto Del Rio! Zawodnicy po chwili wracają do siebie i znów rzucają się sobie do gardeł, Punk jest strasznie rozwścieczony, rzuca się na Alberto, ale tym razem Alberto wykorzystuje pomysł Punka i ucieka za ring, a Punk od razu za nim wychodzi, a wtedy Alberto wraca do ringu, sytuacja powtarza się kilka razy, ale w końcu Punk markuje wejście do ringu, a Del Rio wtedy błyskawicznie wyskakuje z niego i nadziewa się wtedy na serię kopnięć, Punk zaprzestaje kopać swojego rywala, łapie go i irish whip w bandy! Alberto jest strasznie obijany przez obecnego mistrza, ale Punk też jest cholernie zmęczony. Del Rio powoli stara się wstać, ale wtedy zbiera mocne kopnięcie w brzuch, a następnie Punk wbija mu swoją podeszwę w szyję, ale właśnie wtedy uruchamia się Ricardo Rodriguez, który rzuca się na Punka, a ten wtedy puszcza Alberto i goni dookoła ringu prywatnego ring annoucera swojego rywala, ale kiedy zrobił kółko, to podnoszący się Del Rio kopnął w jego stronę schodki, a Punk potężnie zarył o ziemię. Del Rio, kiedy sędzia doliczył 5 szybko wskoczył do ringu, a kiedy było 9 to znów Punk wczołgał do ringu, ale tam od razu dopadł go jego przeciwnik i już zapinał armbreaker, ale Punk szybko się wyrwał i mocno złapał lin, Alberto jednak widzi, że Punk leży pod dolną liną i odbija się od lin, próba baseball slide'u, ale Punk turla się za ring, co prawda spada za ring, ale dało mu to o wiele, wiele więcej niż otrzymanie ciosu od Del Rio, który z wielkim impetem wypadł za ring trzaskając o bandy, ale do swojego pana szybko doskoczył Rodriguez, który zaczął mu pomagać wstać, ale rozwścieczony Del Rio szybko go odpycha i sam się podnosi i szybko zmierza do obecnego international championa, ale ten go odpycha i Del Rio z wielką siłą trzaska głową o bandy, a po trybunach rozległ się głuchy stęk. Del Rio ma roztrzaskaną głowę, po jego plecach spływa krew, a w oczach widać obłęd, spogląda na miejsce z pasem, spogląda na Punka i rzuca się na niego! Najpierw kolano w brzuch po, którym CM Punk odskakuje na bok! Jednak Alberto jest na takim gazie, że zaraz trafia go przeciwnym kolanem!

Matt Striker: Bałbym się walczyć z kimś, kto jest w takim stanie...

Jim Ross: No, Alberto zachowuje się, jakby walczył na ulicy, a nie w ringu..

Don West: Street Fighterskie ruchy...

Punk jest pochylony, a Alberto bierze rozpęd i potężne kolano w nos CM Punka, którego nos wybucha krwią. Alberto podnosi swojego rywala za majtki i wrzuca do ringu! Punk wije się w ringu i trzyma się za nos, a między jego palcami wylewa się krew, Alberto stoi za linami, CM powoli stara się wstać, powoli podchodzi i nagle przy linach odżywa próba uderzenia barkiem w brzuch Alberto, który jest za ringiem, ale Alberto się odsuwa na bok i kopie w twarz swojego rywala. Cm Punk odlatuje na środek ringu, jak rażony prądem i trzyma się za twarz, a Del Rio arogancko wchodzi do ringu, spogląda na swojego leżącego rywala, lekko go przesuwa butem, jakby kopał śmieci. Alberto podnosi swojego przeciwnika i full nelson facebuster z przejściem do pinu 1...2... Kick out! CM Punk nie chce za łatwo oddać pasa. Alberto podnosi swojego rywala i uppercut! Jeszcz raz! Punk wprowadzony do narożnika, a tam corner big boot! CM Punk wypada z narożnika i stoi tyłem do narożnika i tym samym do Alberto, który jest na narożniku i diving bulldog! CM leży na brzuchu w środku ringu, a Alberto biega od narożnika do narożnika i tauntuje. Del Rio spokojnie przechodzi do rywala i się nad nim pochyla, krzyczy do niego maestro?! Maestro?! Po czym wymierza mu dwa "liście" w policzki i śmieje z Punka, ale wtedy Punk wykonuje monkey flip i powoli, bardzo powoli się podnosi. Punk wstał! Publiczność zgłupiała! CM Punk podnosi swojego rywala i knee attack w narożniku! Del Rio pochylony odwraca się do Punka i bulldog! CM Punk przechodzi do pinu 1...2...! Noga Alberto na linach! Fani nie wierzą, co się dzieje! Punk łapie się za głowę, Alberto wstaje, Punk robi to samo, zawodnicy dochodzą do zwarcia i armdrag od Punka! CM nie czeka tylko odbija od lin i running knee smash to a seated opponent, Alberto upada i znów trzaska strzaskanym tyłem głowy o matę! CM Punk wskakuje na narożnik i diving elbow drop! Del Rio leży bardzo zmęczony w środku ringu i stara się złapać oddech i powoli wstaje, ale kiedy tylko wstał otrzymał hurricanranę z trzeciej liny. Alberto leży pod narożnikiem, a Punk go podnosi, CM jest obecnie na fali, wyprowadza cios, ale Alberto łapie go za rękę, która zbliżała się do jego twarzy, Alberto wykręca rękę rywala, odpycha go na liny i dropkick od razu przy samych linach, przez co jego rywala wypada przez nie za ring. Alberto odpoczywa i wyczekuje na rywala w ringu, nie ma zamiaru go opuszczać, a Punk powoli do niego wchodzi, kiedy jest za linami, zostaje kopnięty w brzuch i wciągnięty do ringu, a Del Rio odbija się od lin, Punk wynosi go nagle na barki! Alberto zeskakuje! Kopie go w brzuch! Cross armbreaker! PUNK ODKLEPUJE! 1-2! 1-2! ALBERTO DEL RIO IS NEW INTERNATIONAL CHAMPION!

Jim Ross: A jednak Alberto jest nowym mistrzem! Zrobił to o co starał się od tak dawna!

Matt Striker: Alberto jeszcze na chwilę prosi o mikrofon..

Alberto del Rio: El Patron is the new WWE Champion! And I am your Champion! Champion of all the People! WCE is my home! Mi casa es su casa!

Jim Ross: Kamera przenosi nas na backstage, gdzie widzimy Jeremy'ego Borasha...

Jeremy Borash: Panie i panowie, moimi gośćmi są dzisiaj pretendenci do WCE Tag Team Championship, członkowie Elite Mafii Booker T oraz Kurt Angle. Panowie...myślicie, że jesteście w stanie pokonać Stinga i Triple H'a? Jesteście młodym tag team'em, a oni są już bardzo zgrani...

Booker T: Wątpisz w nas?! Wątpisz w nas?! Błąd! Sting i Triple H nie stanowią dla nas żadnego zagrożenia, są jedynie kłodą na drodze do chwały, kłodą którą z łatwością rozniesiemy w drobny mak! You know who I'm, Jeremy?! I'm a five time, five time, five time WCW Champion! You hear it...?! Five time! Teraz czas na kolejne złoto. Czas powiększyć swój dobytek i zdobyć WCE Tag Team Championship. To będzie spacerek.

Kurt Angle: Sting i Triple H są bardzo pewni siebie. Uważają się za legendy, za gości, którzy zrobili coś wielkiego dla wrestlingu. Coś wielkiego?! Bez jaj! Oni są tylko lokalnymi gwiazdeczkami, a ja jestem złotym medalistą olimpijskim! To ja jestem bohaterem tego kraju, ja Kurt Angle!

Matt Striker: Kiedy Jeremy ma zadawać kolejne pytanie z nad przeciwka wychodzi Sting oraz Triple H...

Triple H: Lokalne gwiazdeczki, co...naprawdę śmieszne, bohaterze. Bohater taki jak ty nie powinien zakładać tak obcisłych uniformów. Wyglądasz conajmniej dziwnie. Brakuje ci tylko różowej tarczy na samym dole pleców (W tle słychać śmiechy publiczności).

Sting: Co tak zamilkłeś Kurt? Rozumiem, brak szybkiej riposty. Cóż, nigdy nie ukrywałeś, że inteligencja nie jest twoją najmocniejszą stroną. Zupełnie tak samo jak u twojego rozwrzeszczanego przyjaciela.

Booker T: Czego chcecie?! Przyszliście spojrzeć prosto w oczy waszym pogromcom?! Hę?!

Sting: Nie, po prostu mieliśmy zły dzień i mieliśmy nadzieje, że troche poprawicie nam humor, prawda Hunter?

Don West: Angle nie wytrzymuje i rzuca się na Stinga! Booker nie pozostaje dłużny i atakuje Triple H'a! Bójka przemienia się w regularną walkę, do której włącza się ochrona i rozdziela walczących...

Tony Chimel: Pierwsi wchodzący na ring! Ważący 226 kilogramów! Sting i Triple H! Wolfpack!

http://www.youtube.com/watch?v=72jNSCAbux4

Tony Chimel: A ich przeciwnicy to ważący razem 225 kilo. To Elite Mafia! Booker T i Kurt Angle!

Gong rozpoczynający walkę. Zaczynają Triple H oraz Booker T. Hunter od razu rusza na swojego przeciwnika, jednak Booker ucieka z ringu. HHH rozkłada ręce w akcie niedowierzania, a Booker jedynie zaczyna się śmiać. Publiczność jest niezadowolona. Sędzia zaczyna wyliczać Bookera, który wraca na ring. Triple H rzuca się na swojego przeciwnika i mamy zwarcie z, którego zwycięsko wychodzi atakujący! Hunter spycha Bookera do narożnika i już ma wymierzyć cios, ale członek Elite Mafii sprytnie ucieka z narożnika i wrzuca tam swojego przeciwnika. Triple H otrzymuje kilka kopnięć w brzuch po czym Booker łapie go za rękę i...Closethline od Bookera! Publiczność buczy, jednak Booker nic sobie z tego nie robi i wchodzi na narożnik. Triple H powoli wstaje, jednak Booker skacze i...Flying Closethline! Tym razem odlicza...1....kick out. Booker szybko podnosi swojego przeciwnika, Irish Whip na liny, Hunter wraca do Bookera, przebiega pod jego ręką, odwraca go i...Spinebuster! Spinebuster od Huntera! Booker krzyczy z bólu! Triple H tauntuje do publiczności, odbija się od lin i...Angle naciąga liny, Triple H wypada z ringu! Sting szaleje w narożniku, krzyczy coś do sędziego, jednak ten go lekceważy. W międzyczasie Angle podnosi Huntera i rzuca nim o stół komentatorski! To musiało boleć! Sędzia zauważa Kurta i upomina go. HHH powoli wraca na ring, jednak tam już czeka Booker, który szybko do niego podbiega i wymierza kilka silnych ciosów w twarz po czym kopie go w brzuch, mamy wyniesienie i...potężny suplex dla Huntera! Booker nie czeka długo, odbija się od lin i...Knee Drop! Odliczanie...1....2....kick out. Zdenerwowany Booker przeciąga HHH pod swój narożnik i zmienia się z Kurtem. Angle na ringu! Złoty medalista olimpijski od razu rzuca się na leżącego Triple H'a! Siada na niego i wymierza mu kilka silnych ciosów w twarz, po czym wstaje, podnosi go i...German Suplex! Angle zaczyna tauntować, jednak szybko podchodzi do swojego przeciwnika, podnosi go i...Hunter sprytnie odpycha Kurta, kopie go w brzuch i...Pedigree! Pedigree! Jasna cholera! Angle leży na macie jak martwy! Triple H odlicza....1.....2....Booker na ringu! Booker kopie Huntera w głowę i przerywa odliczanie po czym szybko ucieka. Angle nadal leży jak martwy, jednak teraz wstaje Triple H, który od razu wykonuje gest "Suck It" podnosi swojego przeciwnika wrzuca go w narożnik i...potężny Corner Closethline! Angle ponownie na macie! Sting szaleje w narożniku, wyciąga rękę i...zmiana! Sting na ringu! Angle nadal leży na macie, Sting wchodzi na narożnik, już ma szykować się do skoku, kiedy...Kurt wstaje! Angle podbiega szybko do narożnika i...Avalange Belly to Belly Suplex! Sting spada na matę z ogromnej wysokości! Członek Wolfpack praktycznie od razu wstaje, jednak po chwili znowu pada na matę! Angle podnosi się przy pomocy lin, jednak trzyma się za głowę, widać że przyjęcie Pedigree naprawdę sporo go kosztowało. Kurt podnosi swojego przeciwnika przeciąga go pod swój narożnik i...Belly to Belly na środek ringu i...zmiana z Bookerem! Booker wchodzi szybko na narożnik i...Flying Elbow! Booker szybko wstaje i...mamy Spin-a-Roonie! Publiczność jest niezadowolona i nie ma zamiaru tego ukrywać! Sting próbuje się podnieść, jest już na kolanach, jednak Booker odbija się od lin i...Axe Kick! Booker od razu odlicza....1.....2....kick out! Jasna cholera, walka trwa dalej! Lekko zdenerwowany Booker szybko zmienia się z Kurtem, który od razu wchodzi na narożnik. Angle jest przygotowany do wykonania Moonsault'a, skacze i...Sting unika! Angle potężnie upada na matę, jednak po chwili wstaje i chwiejąc się ląduje w narożniku, Sting bierze rozbieg i...Stinger Splash! Angle jest oszołomiony, idzie przed siebie widać, że nie kontaktuje, Sting wymija go, odbija się od lin i...Spinebuster od Kurta!

Don West: No, no...walka trzyma poziom.

Jim Ross: Jak dla mnie Angle i Booker prezentują się wyśmienicie. Wolfpack pozostają w ich cieniu.

Angle i Sting leżą na środku ringu, każdy próbuje się doczołgać do swojego narożnika i zmienić z partnerem i...Angle zmienia się z Bookerem, od razu rusza na Stinga, który jest już blisko zmiany, jednak Booker łapie go za nogę i przytrzymuje, ale...Sting się wyrywa! Booker pada na matę, zmiana! Triple H w ringu! Hunter rzuca się ze złością na Bookera, najpierw wymierza mu kilka silnych Closethline'ów, po czym podnosi go, kopie w brzuch i...Butterfly Suplex! Booker próbuje się zmienić z Kurtem, jednak Hunter wyciąga go na środek ringu i zakłada Figure 4 Leglock! Booker krzyczy z bólu, sędzia powstrzymuje Kurta przed wejściem na ring, ale...to Sting! Sting przebieg niezauważalnie na drugą stronę ringu, łapie Kurta za nogę i zrzuca go na podłogę poza ringiem, przy okazji Angle uderza brodą o wewnętrzną krawędź narożnika! Poza ringiem Sting okłada Kurta, a Triple H nadal trzyma Figure 4 Leglock! Booker wije się, krzyczy z bólu, ale ostatecznie udaje mu się złapać linę! Triple H jest zmuszony puścić swojego przeciwnika, ale przy narożniku jest już Sting. Triple H bez zastanowienia zmienia się z nim, jednak od razu podnosi Bookera, wrzuca go w narożnik i...Corner Closethline od HHH, ale...po chwili mamy Stinger Splash! Booker od razu pada na matę! Publiczność szaleje, Sting szybko wchodzi na narożnik i...Diving Splash! Diving Splash od Stinga! Odliczanie.....1......2.....kick out! To jeszcze nie koniec! Oszołomiony Booker nadal leży na macie, jednak Sting nie zamierza go narazie podnosić...on pokazuje coś do swojego tag team partnera...chwila...Triple H szuka czegoś pod ringiem i...to spray! Hunter rzuca spray do Stinga, który rysuje na środku ringu niewielki celownik po czym przeciąga na sam środek Bookera, podnosi go i...chyba szykuje się Scorpion Death Drop, ale poczekajmy bo na narożniku jest już Kurt Angle, który...Dropkick! Dropkick od Kurta, który od razu po tym ruchu podbiega do Triple H'a i uderza go w twarz! Hunter wypada poza ring, jednak Kurt szybko wchodzi na narożnik i chyba szykuje się Moonsault, ale...Angle nie trafia! Triple H w ostatniej chwili unika, Angle potężnie ląduje na podłodze! W międzyczasie zdążył już wstać Booker, który podniósł Stinga i...Book End! Book End! To musi być koniec....1......2.....kick out! Niesamowite! Sting nadal walczy! Booker jest totalnie zaskoczony, nie może uwierzyć w to, że walka trwa dalej. Wstaje, podchodzi do swojego narożnika, ale tam nie ma jego tag team partnera! W tym samym czasie Sting podnosi się. Booker odwraca się, rusza od razu na niego, jednak Sting przebiega pod jego ręką, łapie go od tyłu za szyję i...Scorpion Death Drop! Odliczanie.....1......2.........kick out! Tak blisko zakończenia walki jeszcze dzisiaj nie byli!

Jim Ross: Uff...było blisko!

Don West: Właśnie...byli...

Sting mimo, że zmęczony nie ma zamiaru odpuścić. Ale chwila...Triple H zostaje uderzony krzesłkiem w plecy przez Kurta Angle! Sędzia tego nie widział! Angle szybko wbiega na ring i wykonuje silny Closethline na Stingu po czym ustawia się przy swoim narożniku i czeka aż Booker się z nim zmieni...zmiana! Angle na ringu! Kurt szybko podbiega do Stinga, kopie go w brzuch, podrywa do góry, ale Sting w pięknym stylu ląduje na dwóch nogach i popycha Kurta w narożnik, po czym...Stinger Splash! Sting idzie teraz tyłem, chce znowu wykonać Stinger Splash, ale...to Booker! Super Kick! Sting na macie! Booker ucieka z ringu, Kurt odzyskuje świadomość widać, że jest poobijany i lekko oszołomiony ale podchodzi do Stinga, podnosi go i szykuje się Angle Slam, ale Sting ponownie wyślizguje się Kurtowi i...zmiana! Triple H wchodzi spokojnie na ring. Kurt jest przestraszony, Hunter uśmiecha się do niego i...seria szybkich ciosów do Triple H'a! Angle na macie! Hunter podbiega do Bookera i również wymierza mu silny cios w twarz, po czym wraca do Kurta, kopie go w brzuch i ustawia do Pedigree, ale...Angle przerzuca swojego przeciwnika nad sobą! Kurt ustawia się teraz nad HHH, który powoli wstaje, Angle podbiega do niego, ale...Spinebuster! Jasna cholera! Triple H szybko zmienia się ze Stingiem, który od razu wchodzi na ring i zakłada Scorpion Deathlock! Angle próbuje walczyć z bólem ale to na nic...odklepuje! Koniec walki!

Dop.Fan - Na Main Event musicie poczekac do jutra. Od razu mówię - to ja nawaliłem, nie napsiałem jeszcze tej walki, a jako, ze to ostatnia walka tej gali to wrzuciliśmy wam całą wcześniejszą część gali. Komentarze proszę zostawiać pod Main Eventem - to sie dobrze składa - macie czas na przeczytanie całej gali ;) Czekajcie do jutra do gali i czekamy na wasz ekomentarze już od jutra :) Gratulacje dla zwycięzców i życzcie mi w SB miłego pisania xD

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie