Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Impact Wrestling - ogólne dyskusje, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   992
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze 2 tygodnie do restartu TNA. Pierwszy taping, lecący na żywo potwierdza już dwie walki - Lashley vs. Roode III oraz The Hardys vs. The Wolves. Trzeci taping - zapewne za sprawą słabo idących biletów - został zmieniony na... LockDown! Koncepcja gali z rozłożoną klatką (six sides of steel!) wróci w formie, która niszczy nieco jej dawną rangę (w końcu to była jedna z głównych atrakcji roku!) ale i tak ciekawie będzie zobaczyć ją w Nowym Jorku.

Ktoś załapał hajpa resetem TNA? :>

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

15

• IIL

6

• Yao

6

• DonCarlos

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ktoś załapał hajpa resetem TNA? :>

JAAAAAAA! ( :lol )

A tak na poważnie to mam nadzieję że to jakiś płomyk nadziei dla TNA.

Zdajesz sobie sprawę że tonący okręt nabiera coraz więcej wody?

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Absolutnie zero podjarki, aczkolwiek sprawdzę z ciekawości jak wyglądają na nowym kanale. Swoją drogą słyszałem też że TNA planuje kompletnie porzucić ideę PPV i po prostu robić speciale które będę nadawane na otwartym kanale jak każdy jeden impakt. Ciekawa koncepcja biorąc po uwagę że ich sprzedaż i tak leciała na łeb na szyję.

• Reputacja:   6

Zabieg odpuszczenia PPV może im wyjść na dobre. Nie chodzi nawet o kasę, co swoją drogą będzie na pewno dużym plusem. Pozytywnie może to wpłynąć na wszelkie feudy i pasy mistrzowskie - okres w WCW, kiedy PPV nie miały monopolu na zmiany pasa, był jednym z lepszych w historii: wtedy każda tygodniówka mogła być (i często była) sporym zaskoczeniem.

Umówmy się: PPV to nie powinny być jedyne miejsca do zmiany pasa, bo to czyni wrestling przewidywalnym. Niestety taka tendencja jest od wielu lat i nie widać nic, co mogłoby ją zmienić. Zamiast tego, niech te specjale skupią się na dostarczeniu walk wyróżniających się stypulacjami (co akurat w TNA poleciało w drugą stronę - same mecze X-D były swego czasu tak często, że straciły element swojej wyjątkowości), długością walk i solidnymi spotami.

Zamiast oglądać będę dalej śledził newsy - nadal trzymam kciuki za TNA, bo dobra konkurencja to zawsze plus dla odbiorcy. O ile jest dobra, a tu TNA ma ponoć sporo do nadrobienia.

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

To chyba była jedna z najgorszych gal telewizyjnych jaką miałem okazję oglądać. Zaczęli od tego brawlu(w ogóle jak całkiem podobało mi się to intro to musieli to zJ***ć poprzez przejście pod halę i wysiadanie z busa w samych gatkach), potem pojawił sie Kurt który sprzedaje swoje ogłoszenie, nikt nie zwraca uwagi bo wszyscy wciąż się napierdalają. Widać też że DA pierwszy raz ma do czynienia z wrs, pełno wpadek z ujęciami kamer(chociażby segment ze Spudem, gdzie Borash przypierdala EC3, ale widzimy to dopiero w powtórce, bo w tym czasie kamera filmowała krocze Brodusa Claya), tragedia. Kolejny raz idą tropem - zróbmy stajnię, więc rozszerzają stajnię murzynów o kilku nowych białych, w ramach zaskoczenia. Typowe heel turny z dupy, żeby tylko było głośno. Nie rozumiem też dlaczego skoro chcą pójść w stronę Havok/Kong(co swoją drogą może być ciekawe) nie dali tej pierwszej zgarnąć pasa? To nie jest tak że mają masę czasu i mogą sobie pozwolić na więcej story z dupeczkami przecież. Motyw z reality pokazujący zawodników na backu też imo chybiony w ch***j. Absolutnie nic wartego uwagi.

Z pozytywów - mocarna publika która robiła co mogła by sprzedać show, chyba zależało im na tym bardziej niż oficjelom i stacji tv puszczającej takie gówno. I EC3 też spoko pośpiewał sobie z fanem. Ach, gdyby tą publikę przenieść do WWE może zrobiłby się z tego niezły produkt.

Pierwsze zetknięcie z TNA od miesięcy i pewnie ostatnie na dłuższy okres czasu. Fatalny produkt.

K+stahp+you+re+hurting+my+feelings+mr+anon+please+stahp+_56af2947f039e9b292e504d5e182d43c.png

TNA stahp you're hurting my feelings :cry:

85470364654a3ea1bb931f.jpg

iMPACT Wrestling 07.01.2015

Spk początek fajne intro pokazujące ostatnie minuty przed startem.Bardzo zdziwiło mnie 2 busy face'ów i heel'i którzy na sam początek rzucli się na siebie.

Szlak mnie trafia przez te ciągłe cenzury fucków itp od fanów itd,

Kurt Angle vs MVP

I to miało być to wielkie ogłoszenie Angle aktywnym wrestlerem... Kurt wygrywa bo dość zjadliwej walce, był to niby street fight ale większość akcji działa się w ringu. Myślałem, że będzie gorzej z formą Kurt'a lecz nie było aż tak źle.

James Storm,Abyss vs The Wolves

Hardasi przy ringu hmm... Mistrzowie bronią pasy dzięki zamieszaniu z Hardasami a już myślałem, że pasy wrócą do wilków szkoda wielka. Walka była fajna dzięki Wilkom.

Jeju a Clay nadal w TNA niech go w końcu zwolnią on nie jest tam potrzebny.

JB porwał się z motyką na słońce i dostał za swoje będzie musiał zainwestować w tupecik :D

Low-Ki vs Austin Aries

Uuu obaj panowie w jednym ringu na przeciwko siebie to może być walka iMPACT'U.Nie zawiodłem się na nich dobrą walkę skleili. YEAH !! Aries nowy mistrzem ja jak najbardziej na tak. Nie lubie tego łysego z Brooklynu :D.

Knockout Battle Royal

Przewinołem nigdy jakoś walki pań nie kręciły mnie.WOW co za niespodzianka Awesome Kong wróciła.No to mamy walkę lub feudzik tych pań. PS. Taryn jak zawsze śliczna :D

Bobby Roode vs Lashley

Rozpoczeli od ostrej wymiany ciosów bardzo dobrze przynajmniej nie ma nudy na początku. WHAT ?! Low-Ki i Samoa joe kombinują coś z MVP i atak Eric'a WHAT ?! Lashley znowu mistrzem WHAT ?! WHAT ?! Co oni wymyślili WHAT ??!

Podumowując debiut TNA na nowej stacji zaliczam jak najbardziej na plus.

Średnio to odebrałem. Byłem ciekaw na powrót Kurta Angle do ringu, ale mimo iż technicznie widać było, że dawali z MVP radę, to fakt, że walczył w koszuli (szkoda byłoby mu ją rozerwać, albo za mało czasu by rozpiąć?) psuł cały efekt. Dalsze walki do przemilczenia raczej, poza Aries/Ki. To oglądało mi się całkiem przyjemnie. Main Event szału nie zrobił i wynik również nastroju nie poprawia.

Podobała mi się postawa ECIII. Aż się generalnie zdziwiłem, że gościu potrafi być tak dobry przy micu. Rozwalił mnie za to Jeremy Borash - gościu się strasznie postarzał i jego twarz wygląda tak, jakby go pogryzło stado pszczół. Do tego ten Spud z wargami jak Stallone sprzedający skalpowanie Borasha w taki sposób, jakby obcinali mu kochanka. :lol

Z nudów można poprzewijać, ale generalnie mnie nie zachęcili do powrotu na stałe.

#‎ImpactWrestling‬'s debut on Destination America did 263,000 viewers. The last first-run show on Spike in November did 980,000 viewers.

Wiadomo, inna stacja, itd. Wracają do ratingów z 2004 roku na stacji Fox Sports Net. :>

TNA Wrestling's Greatest Matches: The Best Of Sting 10.01.2015

Pierwszy odcinek nowej serii TNA na nowej stacji i na 1 rzut odcinek poswięcony Stingowi. Kurde bardzo brakuje mi go w TNA choć ostatnio dużo nie walczył, ale segmenty z nim były bardzo fajne.

World Title Match- Lockdown 2011

Mr. Amderson vs Rob Van Dam vs Sting©

Na początku cofamy się do roku 2011 Lockdown.2 rok mojej przygody z TNA, muszę się przyznać, że nie pamiętam iż taka walka się odbyła więc będzie to dla mnie dobre przypomnienie.Od samego początku panowie się na siebie rzucli poobijali troche Andersona. Świetny double scorpion lock na Andersonie i RVD.Walka jakaś długa nie była, ale była dobra. Dynamiczna ciągle sie coś działo nie było nudy. Sting wygrywa po tym jak Anderson użył metalowej rurki na RVD a Stinger wykonał finisher.

World Title Match- Destination X 2009

Sting© vs Kurt Angle

To już nie moje czasy wtedy jeszcze nie wiedziałem o istnienu wrestling a tym bardziej TNA.Jarret jako sędzie specialny, Foley jako ring coś tam :D. Jarret przez unik Kurta dostaje, potem Foley także dostaje bo Angle nie doliczył do 3 i się wkurzył.Jarret został opluty przez mistrza olimpijskiego i nie wytrzymał uderzył Kurta i Sting wykorzystał to do wykonania finishera i obronił pas.Bardzo fajny pojedynek stinger splashe, german suplexy. Bardzo dobry pojedynek.

World Title Match-Sacrifice 2009

Sting vs Mick Foley© vs Kurt Angle vs Jeff Jarret

Zajebista walka najlepsza z tych 3.Fajna akcja Kurta gdy Mick siedział przy stoliku komentatorskim.Sting wygrywa po tym jak Jarret wykonuje akcje na olimpyjczyku z narożnika na krzesło, Stinger nagle wbiega na ring i zgarnia wygraną.Panowie przez całą walkę nie zwalniali ciagle się coś działo.

• 7 miesięcy temu...

Strasznie słabo wypadł roster Global Force Wrestling w Impacie.

Lei'D Tapa nadal nie umie walczyć, strasznie nudny X Division Championship (publika krzyczała boring równie głośno jak przy walkach Barona Corbina), Trevor Lee nic nie pokazał podczas walki z WOLVESami.

King Of The Mountain też strasznie zamulał, drabinę słabo wykorzystali, a PJ Black jak zwykle pokazał tylko finisher.

Chyba wole impacty z samymi wrestlerami TNA.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.