Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Castagnoli w WWE!, HBK na Venegance? Edge na HiaC?! i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: 31 odcinek internetowego show zacka Rydra: Z! True Long island Story!

:arrow: Coś na co ja czekalem! Claudio Castagnoli podpisał kontrakt z WWE! Członek Kings of wrestling bedzie wystepował pod pseudonimem Antonio Cesaro! Pozostaje czekac na Chrisa Hero i witamy nowy Tag Team, jednak póki co konkretow w sprawie tego drugiego brak.

:arrow: Jednak niektóre źródła mówią, że Antonio/Claudio zacznie występowac w FCW! Nie wiadomo jednak czy tylko do momentu podpisania kontraktu z Chrisem Hero, czy moze bedzie on prowadził kariere solową. Się zobaczy (o nim dysksuja powinnapojawić się max. jutro.)

:arrow: 4 walki, które poajwia się na DVD poświęconym Stone Cold'owi Steve'owi Austin'owi! DVD ma ukazać się w Lidtopadzie, a to tylko potwierdzone walki. Te w spoilerze:

- Stunning Steve Austin vs. Gentleman Chris Adams, USWA – May 1990

- Stone Cold Steve Austin vs Bret “Hitman” Hart, WrestleMania 13 - 1997

- Stone Cold Steve Austin vs Shawn Michaels, WrestleMania 14 - 1998

- Stone Cold Steve Austin vs The Rock, WrestleMania 17 - 2001

:arrow: Ponoć na WWE Venegance moze pojawić się Shawn Michaels! Powodem tej wizyty ma być obycie się tej gali w San Antonio!

:arrow: Chyba w czwartek, znowu zatrzymany za jazde pod wpływem środków antydepresyjnych został Matt Hardy! Nie zdołał on przejsć po prostej linii dwukrotnie, nie utrzymał sie na 1 nodze nawet sekundy, a mimo to alkomat wskazał u niego same zera, jednak po przyjeżdzie speców od narkotyków, wszystko zostałowyjasnione. Rozprawa w sprawie jego wybryków 30 Listopada.

:arrow: Dwa dni po tym zajściu Matt skomentował to zajscie tak (tłumaczenie w skrócie, nie dosłowne):

"Czasem należy rozpaść sie całkowicie, aby odbudowac coś jeszcze wieskzego!"

:arrow: Ostateczna karta na galę Night of Champions:

WWE Championship Match

John Cena vs. Alberto Del Rio

World Heavyweight Championship Match

Mark Henry vs. Randy Orton

Tag Team Championship Match

The Miz & R-Truth vs. Kofi Kingston & Evan Bourne

Divas Championship Match

Beth Phoenix vs. Kelly Kelly

United States Championship Match

Jack Swagger vs. Alex Riley vs. John Morrison vs. Dolph Ziggler

Intercontinental Championship Match

Ted DiBiase vs. Cody Rhodes

No DQ Match

CM Punk vs. Triple H

Jeśli Punk wygra, Triple H musi zrezygnować z funkcji COO.

:arrow: Rima Fakih napsiała na Twitter'ze, że WWE nie jest zainteresowane jej usługami jako wrestlerka. Rim napisała, że skoro nie w WWE, to moze spróbuje w TNA.

:arrow: Prawdopodobnie Main Event'em gali NoC zostanie walke CM Punk vs Triple H!

:arrow: Edge jest reklamowany na galę Hell In A Cell, ponoć jako walczacy wrestler!

:arrow: Mickey Rourke (znany z filmu "The Wrestler/Zapaśnik") oraz SCSA wystąpią w kolejnej części filmu "The Expendables/Niezniszczalni"!

:arrow: The Rock ponoc już oficalnie ma zawalczyć na Survior Series z Johnem Ceną! Jak bedzie zobaczymy, bo sam zawodnik jeszcze nic nie potwierdził, chodź na facebooku wysłał następujący obrazek, który w spoilerze!:

:arrow: Nowa, oficjalna strona Micka Foley!: http://mickfoley.thisiswrestling.com/

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

3

• patryniu

2

• Droopi

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

Odcinek Z! jak zawsze spoko, chociaż widziałem lepsze. Podpisanie kontraktu z Claudio Castagnoli może być czymś przełomowym dla WWE, ale też może się szybko skończyć. Wiemy, że WWE mając prawdziwe talenty w federacji, mogą je szybko zniszczyć. Zobaczymy co będzie dalej się działu z tym zawodnikiem i czekam na jego debiut. Shawn Michaels pojawi się na PPV? Hell Yeah! :) Fajnie gdyby HBK pojawił się podczas walki Tripla z Punk'iem, ale pewnie będzie siedział na BS :P Edge jako walczący wrestler? Hm.. Wydaje mi się, że to jest zwykła plotka, choć nigdy nic nie wiadomo. Ale skoro Edge zrezygnował z powodów zdrowotnych, to nawet najgorsza jego akcja może spowodować coś złego.. Rock vs Cena na SS!! Jeśli małoby to być prawdą to pewnie Rock'a zobaczymy na kilku Raw'ach poprzedzających galę. Dzięki :t_up:

Claudio to świetny zawodnik ale w pojedynkę raczej nic nie osiągnie dlatego lepiej by było dla niego ab y Chris Hero również podpisał kontrakt z WWE. Ten wspaniały tag team mógłby rządzić całym WWE ! Bardzo miło by było ponownie zobaczyć HBK jednak jako zawodnika który walczy a nie jako menadżer. Kiedy skończyły się problemy Jeffa to zaczynają się Matta. Wielka szkoda że tak oto kończą jedni z najbardziej znanych wrestlerów. Jednak Jeff już się pozbierał i wrócił mam nadzieje że i tak samo będzie z Mattem. Wydaje mi się że to nie możliwe aby Edge stanął w ringu i walczył tak jak dawniej, w końcu jego choroba to nie byle co i nawet Edge nie poświęci własnego zdrowia. Feud Cena i Rocka nabiera obrotów ale wszyscy nastawili się na WM 28 a nie na Survivor Series. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Fajnie gdyby HBK pojawił się podczas walki Tripla z Punk'iem, ale pewnie będzie siedział na BS :P

Patryniu, a skad wiesz, ze na Venegance odbędzie sie walka HHH vs Punk? :P Przecieki jakieś? :D A moze ja nie wiem wszystkiego?!

Wydaje mi się że to nie możliwe aby Edge stanął w ringu i walczył tak jak dawniej, w końcu jego choroba to nie byle co i nawet Edge nie poświęci własnego zdrowia

Jak dla mnie to nie ejst takie nie mozliwe. Przeciez może wyjść na ring, powiedzieć, że to kocha, a diagnozy lekarskie jednak były troche nietrafione i Edge może dalej wykonywać zawód. Powraca i wszyscy fani są Happy, my mamy gwiazde w rosterze i wszytsko jest git :D Rozważcie to, to WWE! Tutaj to nawet edge moze wyjść powiedzieć, ze pierdzielił głupoty, bo mu sie nie chciało :P

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeszcze jakbyś pisał wszystko to byłoby dobrze. Castagnoli podpisał rozwoju kontrakt z federacją więc będzie występował w FCW, a nie "niektóre źródła". The Rock będzie walczył z Johnem Ceną, ale w drużynie. Peace cośtam :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Patryniu, a skad wiesz, ze na Venegance odbędzie sie walka HHH vs Punk? Przecieki jakieś? A moze ja nie wiem wszystkiego?!

Ojojojoj, pomyliły mi się PPV :P Ale przynajmiej mogłeś nazwę PPV dobrze napisać. Posta zmieniać nie będę bo może mam rację : =))

Przeciez może wyjść na ring, powiedzieć, że to kocha, a diagnozy lekarskie jednak były troche nietrafione i Edge może dalej wykonywać zawód. Powraca i wszyscy fani są Happy, my mamy gwiazde w rosterze i wszytsko jest git

Fan ty już lepiej nie baw się w lekarza. Skoro ma problemy zdrowone to po co ma narażać swoje zdrowie, a może nawet życie?! Tylko dlatego, że ty chcesz go zobaczyć jak walczy i być Happy?! Weź przestań :)

Czas w końcu skomentować jakieś newsy, no tak Claudio ok, ale raczej w pakiecie z Chrisem Hero, jako Tag Team mogą dużo zdziałać, a jak wiadomo od jakiegoś czasu, WWE chce sporo wzmocnić / ożywić dywizję Tagów. Całkiem niezły odcinek Z!, lecz jak już patryniu zauważył bywały lepsze, HBK na PPV, świetna wiadomość, jak dla mnie mógłby się częściej w sumie pojawiać, choćby dla jakiegoś speechu, boże.. Matt Hardy i jego metamorfoza, jak widać sprowadza się dalej do brania dragów, lepiej niech go przymkną / wyślą na detoks, a dopiero potem niech myśli o powrocie do wrestlingu. Z tego co czytałem to ME gali oficjalnie ma być ten pojedynek, o którym wspomniał fanx3. Edge.. Edge.. no bardzo bym chciał znowu go ujrzeć w ringu lecz to możliwe? O tak feudzik Rocka i Ceny zaczyna się rozkręcać, oby tak dalej ;). Dzięki za newsy.

Jak dla mnie to nie ejst takie nie mozliwe. Przeciez może wyjść na ring, powiedzieć, że to kocha, a diagnozy lekarskie jednak były troche nietrafione i Edge może dalej wykonywać zawód. Powraca i wszyscy fani są Happy, my mamy gwiazde w rosterze i wszytsko jest git :D Rozważcie to, to WWE! Tutaj to nawet edge moze wyjść powiedzieć, ze pierdzielił głupoty, bo mu sie nie chciało :P

No tak, dla wszystkich fanów byłaby to świetna wiadomość, jeśli to całe zwolnienie okazałoby się wielką lipą, to nie sądzę, że powodem odejścia było to, że mu się nie chciało, a po za tym po co miałby być ten cały cyrk? Być może jest tak, że przeszedł jakąś rehabilitację czy coś w tym rodzaju i może rzeczywiście na jedną walkę powróci, ale nie sądzę, aby był w stanie wrócić jako czynny wrestler.

akerdrugi.png

Przeciez może wyjść na ring, powiedzieć, że to kocha, a diagnozy lekarskie jednak były troche nietrafione i Edge może dalej wykonywać zawód. Powraca i wszyscy fani są Happy, my mamy gwiazde w rosterze i wszytsko jest git

Fan ty już lepiej nie baw się w lekarza. Skoro ma problemy zdrowone to po co ma narażać swoje zdrowie, a może nawet życie?! Tylko dlatego, że ty chcesz go zobaczyć jak walczy i być Happy?! Weź przestań :)

Chodzi o to, że go chca zobaczyć Ci wszyscy ludzie w USA bo był wspanialy, a nie ja. Vince widzi, że ludzie go uwielbiaja i dużo kasy na nim jeszcze mozna strzepać, a przecież to pożegnanie Edge'a nie musiało być rzeczywiste. Może odszedl poprostu przez zmęczenie, wiek, a było to obrócone w kontuzję, aby nie było, że poprostu jest tym zmęczony. W to, ze Sin Care zawiesili też wierzyleś niee? :roll::P

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Noo niestetety doczekaliśmy się tego,że Castagnoli dojedzie do rosteru WWE. Niestety będzie występował w FCW,a zainteresowanie tej federacji jest mniejsze niż ROH w którym przedtem występował. Mam nadzieje,że WWE nie będzie szmacić kolejnych wrestlerów-jeśli Chris Hero dojdzie, bo są naprawde dobrzy.

Edge jest reklamowany na galę Hell In A Cell, ponoć jako walczacy wrestler

Wiedziałem,że to tylko storyline :)

mistico.png

Super. Bardzo się cieszę, że jeszcze w tym roku zobaczymy trzy gwiazdy najprawdopodobniej w ringu, które już nie walczą. Czyli HBK'a, Rocka o Edga. Którego mi najbardziej brakuje. Chyba Edga. Mimo że pojawia się często na tygodniówkach, to chciałbym zobaczyć go jeszcze chociaż raz w ringu. Jeżeli lekarze na to pozwolą. Fan dzięki za newsy :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Tego można było się spodziewać. Castagnoli w WWE to dobra informacja. Ewentualne zatrudnienie Chrisa Hero byłoby naprawdę cieszące. Gdyby jeszcze panowie występowali jako tag team, przynajmniej przez pewien czas to już w ogóle miodzio. Pozdrowienia dla Matta Hardy'ego, please come back to WWE! Żartowałem, chyba że za jakiegoś clowna ;). Ciekaw jestem tego, czy TNA postanowi zatrudnić Rimę. W Tough Enough nie pokazała zupełnie nic, ale może się gdzieś podszkoli, jestem pewien że ona tak szybko nie odpuści :P. Edge walczący na HIAC? Według mnie to plotka lub ktoś pomylił się podczas tłumaczenia... Samo pojawienie się Rocka na SS będzie wielkim wydarzeniem, a co dopiero jego pojawienie się jako walczący wrestler. Zobaczymy jak Dwayne wypadnie i jak potoczy się dalej feud na linii Cena - Rock.

Dzięki za newsy :).

O kolesiu nie wiem kompletnie nic, więc może lepiej nie będę się ośmieszał. Niemal wszyscy zawodnicy występują najpierw w FCW, są wyjątki, ale rzadkie. HBK pojawi się, ale co z tego, jak kariera jest już za nim. Szkoda, że przegrał wtedy z Andrzejem na Wrestlemanii, bo mógłby jeszcze pociągnąć. HAHA Hardy i wszystko jasne! Pozostawiam to bez komentarza, bo już żal mi się go robi. Powrót Edge'a? Jestem za, ale co z kontuzją? Przecież, gdyby ta kontuzja nie byłaby groźna to nie żegnałby się z WWE. Nie rozumiem tego. Dzieki za Newsy!

• Styl:  Jasny

Noi stało się - Claudio podpisał kontrakt z WWE. Co o tym myślę :?: To już zostawię sobie na dyskusję o tym zawodniku (post będzie koło wieczora). Zack standardowo w formie. Z tych walk Austina nii kojarzę wogóle tej pierwszej. DVD i tak nie mam zamiaru oglądać, bo nie lubię Austina. San Aantonio i Shawn Michaels - te rzeczy zawsze są nierozłączne. Tyko co może zwiastować pojawienie się HBK'a - może sędzia specjalny, akiś speech zakończony SCM'em na kimś :thinking: Do Vengeance w sumie już nie tak daleko, więc zobaczymy już niebawem. No Matty idzie doskonale w ślady młodszego braciszka. To chyba u nich rodzinne :) A ten koment to mnie rozłożył =)) Rima Fakih - no jako wrestlerka to ona kariery napewno nie zrobi, czy to w WWE czy TNA. Wydaje mi się, ze idealną rolą dla niej byłoby zapowiadanie walk, ewentualnie wywiady na Backu. To, że Edge ma ponoć walczyć, utwierdza mnie teraz w przekonaiu, że ta kontuzja to storyline i nie było chyba osoby która by się za to nie zabrała. Film "Niezniszczalni" w sumie nie był jakiś strasznie tragiczny, więc jeśli "dwójka" będzie podobna do jedynki to nie będzie źle. Cena vs Rock - no na ten pojedynek czeka wielu fanów z niecierpliwością, ja również. Ale czy powinni omi to zacząć już na Survivor Series?? Wg mnie NIE. Powinni się jeszcze wstrzymać chociaż do RR i tam zacząć całą podbudowę pod walkę na WMce, która musiałaby trwać conajmniej 30 minut. Ale jak wiadomo to juz ostatnie Survivor Series, więc Vince rwnie chce by ostatnia gala była mega wyczesana. Jak będzie :?: Ciężko powiedzieć. Zazwyczaj wielkie plany kończą na panewce, albo wogóle nie wychodzą w rzeczywistości tak jak na papierze. Idealnym przykładem takiej "perełki" była Wrestlemania 25. Pozatym po posterze patrząc wygląda na to, że będą oni stanowili część jakiegoś teamu. Już nawet mam scenariusz - Traditional Survivor Series Elimination Match. Rock i Cena w jakiejś drużynie. Zostają oni jako ostatni z druzyny i wtedy jeden atakuje drugiego i ciągniemy to dalej aż do WM28. No ale... trochę wybiegłem z planami :) Stron zawodników nie odwiedzam wogóle, więc adres Micka mnie nie obchodzi.

Adios.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Kolejny świetny odcinek Z! True Long island Story!. Jak dla mnie to nie jest zaskoczenie że Castagnoli podpisał kontrakt z WWE, przecież chyba od 2 miesięcy czy dłużej WWE ściągało go do siebie i w końcu się udało, i pewnie teraz będę chcieli ściągnąć do siebie Hero, żeby razem byli TT, bo w karierze solowej raczej nie ma szans, ale kto wie różnie może być. Nie wierzyłem w to że Claudio od razu będzie w rosterze WWE, tylko zacznie w FCW, powalczy trochę i jak do WWE dojdzie Hero, to razem dojdą do głównego rosteru WWE. No po tych walka jakby miały się znalezć na tym DVD, to zapowiada nam się bardzo ciekawe DVD, tylko teraz czekać, bo będzie się jeszcze znajdować na tym DVD. Jak dla mnie to jest pewne że Shawn Michaels zjawi się na Venegance, no jest przecież ta gala w jego rodzinnym mieście, ale ja liczę na to że będzie on jakimś specjalnym sędzią na tej właśnie gali. Karta na NOC, dosyć fajna i ta właśnie gala zapowiada się nam bardzo ciekawie, będę na pewno duże emocje. No jeśli WWE nie chcę Fakih to na pewno za parę dni usłyszymy że właśnie ten pan podpisał właśnie kontrakt z TNA. Ja się tym zgadzam że ME gali NOC powinna być walka Tripel H vs. Cm Punk, do tego w takiej ciekawiej stypulacji, no i zapewne walką będzie znakomita. Co do Edge, na gali HiAC, jako walczacy wrestler wątpię że będzie walczył na tej gali, po co ma ryzykować życie na jedną walkę, to było by bez sensu, jedynie to co, to może być specjalnym sędzie walki choćby i pas WHC. Pewnie zawalczą Rock i Cena w jednej drużynie na Survivor Series, ja na razie ta gala zapowiada nam się bardzo ciekawie, i nie mogę się już jej doczekać. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...