Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Claudio Castagnoli w WWE! Szansa, bład?! Co z Hero?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chris-Hero-Kings-of-Wrestling.jpg

Od wczoraj Claudio Castagnoli został oficjalnie zawodnikiem world Wrestling Entertainment! Tak szczerze, to nie wiem czy to info pojawił osie na stronie WWE czy nie, ale znalazłem je na stronie z newsami, wiec tak ma być :P No i od razu mozemy gdybać! To lubię... No to czy do Wrestlemanii 30, bedzie on już główną gwiazda WWE? Oczywiscie nedzny żart prowadzacego! Ale tak na serio, Castagnoli już od dłuzszego czasu był wiązany z federacją, a właściwie to Kings of Wrestling byli wiązani z WWE! No i Claudio już mamy, ale za to sytuacja Chrisa Hero póki co jest nie znana. Castagnoli ma ponoć wystepowac póki co w FCW. Jego nowy pseudonim ringowy to Antonio Cesaro! No i mi od razu do głowy przyszło to, że WWE po prostu zaprzestanie na nim, Hero nie trafi do federacji, a Castagnoli będzie walczył solo z wrestlerami jak Seth Rollins. Nie bez powodu jego wymieniłem, bo jak pamiętamy na niego też czekalismy w głównym rosterze, a on nadal gnije w FCW, bez szansy nawet na FCW! A wy sądzicie, że takie cos mogłoby ujrzec światło dizenne? Nawet nie koniecznie chodzi o jego zostanie w FCW, ale czy jest taka opcja według was, ze Chris Hero nie podpisze kontraktu z federacja? Dalej co do pytań u nich, myślicie, że ewentualne sprowadzenie Chrisa to kwestia dni? Czy po przejsciu do federacji Hero oni od razu dostaną szansę w głównym rosterze i na pasy TT, czy zostaną w tym FCW na ponad miesiac już razem jako TT? Pytań jest wiele, to tylko niektóre. Nie będę ich więcej zadawał, bo napewno je znacie, a Tuptusie będą marudziły, że za długo i tak.

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• LC Edgar

1

• Nathan1674325991

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Znając charakterystyke WWE, Claudio będzie miał małe szanse na znalezienie się w głównych rosterach. Co prawda Claudio przy mic nie jest taki słaby, ale mistrzem też nie jest. Tak jak pisze autor czeka go napewno FCW.

Dla Claudio napewno plusem byłoby dołączenie do WWE Hero. Wtedy napewno powstało by Kings of Wrestling i obydwaj walczyli by o pasy Tag teamowe. Innej opcji raczej nikt nie rozważa.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No co do przejścia samego Claudio do WWE to jestem zdziwiony. Moim zdaniem WWE powinno od razu sprowadzić obydwóch tych zawodników (Claudio & Hero). Dla mnie są oni jednym z najlepszych TT. A gdyby Hero nie podpisał kontraktu z WWE to ich kariera była by solowa, a sądzę, że razem osiągnęli by więcej. Chris podpisał by kontrakt z WWE, dali by ich do FCW na jakiś czas, przeszli by do głównego rosteru i mogli by zakręcić się w okół pasów TT. Jakiś feud z wschodzącym TT( Miz&Truth). Chętnie obejrzał bym ich zmagania. A więc teraz pozostaje nam czekanie na rozwój wydarzeń i dołączenia Chrisa do WWE.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

WWE nie zawsze postępowało rozsądnie. Chce mieć u siebie najlepszych zawodników, a później Ci utalentowani siedzą i czekają aż ktoś powie im, że to ich czas. Jednak podpisanie kontraktu Claudio Castagnoli może być pod wieloma względami dobrym posunięciem. Myślę, że WWE podpisując kontrakt z tym zawodnikiem myśli rozwojowo, tzn. podpisując kontrakt z Claudio, myślą, że jego kolega Chris Hero pójdzie za nim i też wejdzie do WWE. Wtedy federacja zyskałaby znakomity TT i wreszcie pasy mistrzowkie TT nie byłyby szmacone jak do tej pory.. Według mnie Claudio walcząc w pojedynkę jest zdecydowanie słabszy niż walcząc z teamie. A pozyskując tak dobrych partnerów, WWE chce przyciągnąć do siebie jeszcze więcej fanów z federacji, w której był Castagnoli. Oczywiście to, że Hero przejdzie do WWE jeszcze jest informacją nieznaną, a nawet więcej, nikt oprócz zarządu nie wiem czy faktycznie Hero jest zainteresowany podpisaniem nowego kontraktu. Teraz popatrzmy w przyszłość. Nawet jeśli Hero podpisze kontrakt z WWE i obaj będą już walczyć w federacji to po kilku tygodniach, team rozpadnie się i zawodnicy zaczną między sobą feud.. Znając WWE, wiem, że do takiej możliwości dojść może i teraz zastanówmy się czy tym zawodnikom "rozpad w WWE" dobrze zrobi, ale o tym może później, bo tak jak powiedziałem, nie wiadomo czy Hero jest zainteresowany podpisaniem kontraktu. Na koniec dodam, że to może być szansa dla WWE, tylko to wszystko trzeba odpowiednio rozegrać.

Dzięki i oczywiście ZAPRASZAM INNYCH :!::)

Triple H mial na celu odbudowanie dywizji Tag Team'ow... No, bardzo fajnie, wszyscy sie cieszymy i cieszyc bedziemy. Tylko jesli nie podpisze on kontraktu z Hero'em to bede go gnoic do konca zycia. NIe ogladam RoH ale slyszalem on wielu wielu osob, ze King of Wrestling sa jednym z najlepszych teamow, tak wiec po co zatrudniac tylko jednego, skoro obaj razem wymiataja a celem jest tu odbudowa dywizji? Przeciez to nie ma zadnego sensu... Ale mam takie przeczucie, ze to bedzie tylko kwestia czasu zanim kontrakt z uczniem Regal'a zostanie podpisany.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jak dla mnie to było bardzo dobre posunięcie ze strony WWE, że pozyskali oni Claudio, jak wiemy na razie będzie on na razie występował WWE, pewnie będzie on tam parę tygodni, miesiąc raczej nie. Albo z drugiej strony jakby Hero podpisał kontrakt z WWE, to automatycznie Claudio już będzie w tym głównym rosterze WWE, razem z Hero, którzy chyba stworzą pewnie razem Tag Team. Nawet myślałem nad tym, że Claudio po przejściu do WWE, zacznie karierę solową, i wtedy Hero by nie przeszedł do WWE, ale pewnie Claudio został był w FCW, z parę miesięcy, a potem w głównym rosterze, czy by tam szybko dostał szanse choćby na jakiś pas, US czy IC, raczej nie pewnie by został jobberem i walczyć na superstars i może czasami na Raw czy na SD. Jednak pewne jednak jest że już za niedługo Hero podpisze kontrakt z WWE, i stworzą razem TT, a dlatego że jak wiemy Tripel H chciał odbudowanie dywizji Tag Team'ow, no to podpisał już kontrakt z jednym z członków Kings of Wrestling czyli z Claudio, a pózniej pewnie podpiszą kontrakt z Hero, pewno będę występować pod inną nazwą, znaczy ich TT, mam nadzieje żę będzie to jakaś fajny nazwa, a nie jakaś badziewna. Raczej od razu nie dostaną szansy o walkę o pasy TT, pewno na początku dojdą do jakiegoś rosteru, ja bym tu obstawiał jednak Raw, powalczą jako Tag Team, z innymi TT, i może zaczną feud, z TT który będzie miał w posiadaniu pasy TT, ale czy po paru miesiącach jakby byli TT w WWE, ich TT się nie rozwiąże, i może zaczną że sobą feudować, i każdy zacznie karierę solową.I na koniec, trzeba poczekać, aż będzie news, że Hero podpisał kontrakt z WWE. Dzięki za dyskusje.

lig48.jpg

Nie zdziwię się jeżeli Claudio spędzi więcej niż trochę czasu w FCW. WWE zapewne uważa, iż pierw musi się pokazać trenerom, jakoby owi nie wiedzieli co to scena niezależna. Claudio jest znany z Kings Of Wrestling, czyli tag temu z Hero, o którym w pewnym sensie dyskusja ta jest. Od dawna chodziły słuchy o odrodzeniu dywizji tag teamów, ale na gadaniu się skończyło, albo póki co jesteśmy świadkami przygotowywań. Tak jest w przypadku Claudio, który jest w organizacji bez stałego partnera. W dalszym ciągu nie widać również Epico i Hunico, którzy również byli na językach zarządu. Zatem co teraz? WWE znowu chce abyśmy czekali, a Survivor Series już niedługo, więc przydałyby się pewniejsze kroki w kierunku nadania fanom prawdziwej karty. Mam nadzieję, że Claudio zacznie u boku Punka z racji znajomości i to pomoże mu coś w przyszłości osiągnąć. Oby tak było.

Nie ulega wątpliwości że Claudio jest świetny jednak ja wolałbym widzieć go w WWE razem z Chrisem Hero. Razem jako tag team są nie do powstrzymania. Najpierw za pewne WWE chcę trochę pod szkolić Claudio a dopiero potem zadebiutuje na Raw lub SmackDown. Mam jednak nadzieje że jeżeli Hero by dołączył do swojego kolegi, to żeby nie rozwalili tego tag teamu no bo na karierę solową ma jak dla mnie szansę tylko Claudio. Teraz jedynie zostaje czekać na dalsze informacje w sprawie tych dwóch. Dzięki za dyskusje. Sorki że tak mało :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 3 tygodnie później...

• Styl:  Jasny

Claudio Castagnoli w WWE. No i stało się - jeden z najlepszych wrestlerów sceny niezależnej zasilił szeregi McMahonlandii. Czy dobrze :?: Oczywiście są głosy pełne nadziei oraz obaw. Claudio to jeden z tych którzy na scenie niezależnej osiągneli niemal wszystko co było do zdobycia, a oglądanie go w akcji było przyjemnością mimo, ze nie należy do najmniejszych zawodników. Gdy pojawiły się plotki, że Hunter chce odbudować dywizję TT potraktowałem to jako nędzną wiadomość, która skończy się tak jak orzeczenie Vince'a na temat reaktywacji dywizji TT, która w WWE leży i kwiczy. Ale Hunter nie rzucił słów na wiatr i sięga po chyba najlepszy obecnie Tag Team czyli Kings of Wrestling, a właścicie połowę tego teamu. To że Claudio dołączył do WWE jest bardzo zadowalające, ale że wylądował w FCW to mnie trochę wkurwiło. Tłumaczenie, że ma on trochę podszkolić się w umiejętnościach uważam za totalny shit, bo Claudio umiejętnosci zjada całe Smackdown razem wzięte. Tu raczej chodzi o podszkolenie się przy mikrofonie, bo innego powodu nie widzę. Jestem oczywiście pełen obaw co do jego pobytu w FCW, bo jeżeli będzie z nim tak jak z Tyler'em Black'iem to się załamę. Ale uważam, że gdy Claudio zauważy, ze jest lekceważony czy niedoceniany to sam odejdzie tak jak zrobił to Low Ki. Mam również nadzieję, ze Claudio nie będzie występował w szopce WWE zwanym NXT, by przebić się do głównego rosteru. Teraz zostaje tylko temat - co z Chris'em Hero. Skoro mają być Tag Teamem powinni być sprowadzeni razem do WWE i szkolić we dwóch umiejętnosci przy mikrofonie, co w sumie Chris ma już dobrze opanowane. Umiejętności ringowych Chris'owi podobnie jak Castagnoliemu nie brakuje, a osiągnięcia również ma bardzo duże na scenie niezależnej. wydaje się, ze jakby dostali wsparcie od kogoś wysoko postawionego w WWE to tylko by im pomogło w przebiciu się do głównego rosteru. Chyba wiadomo o kim mowa - oczywiście mam na myśli CM Punk'a. Punk i Hero mają wielką historię między sobą ze sceny niezależnej oraz są bardzo dobrymi przyjaciółmi. Widziałbym ich już nawet jako całą stajnię - Punk, Claudio, Hero, Cabana. Nowi, nieobliczalni, świetni w ringu, dobrzy przy micu (Punk, Cabana) - niczego im nie brakuje, by być jedną z najlepszych stajni w WWE. Wracając do tematu dziwi fakt, ze WWE nie zatrudniło Chris'a razem z Claudio, ale wierzę, że Chris zasili jednak szeregi WWE i razem z Claudio będą jednym z najbardziej dominujacych Tag Teamów w WWE w przyszłości. Jest jeszcze jedna rzecz która bardzo mi się nie podoba. Antonio Cesaro - po jaką cholerę zmieniają mu nazwisko :| osobiście uważam za głupotę zmienianie pseudonimów/imion zawodników. Pewnie ten sam los spotka Chris'a jeśli dołączy do FCW, no bo skoro tam trafił Claudio, Chris'a spotka to samo. Są obawy co do tej dwójki, ale i wielkie nadzieje, że jednak WWE da szansę tym zawodnikok i będą w przyszłości jednymi z głównych gwiazd WWE.

That's All Folks.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg