Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Edge/Sheamus podpisał nowy kontrakt/Spoilery z PPV i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

Na początek video związane z grą WWE 12. W roli głównej The Miz.

Dzisiejsze NXT i SmackDown odbędzie się w Canada Centre w Toronto, Ontario. Zapowiedziane wcześniej gwiazdy to Bret Hart, Edge o raz Trish Stratus. Na gali niebieskiego brandu ma sie pojawić "Cutting Edge". Gośćmi w nim miieli by być Mark Henry oraz Randy Orton. Dark Matchem ma być starcie Mark'a Henry'ego i Randdty'ego Orton'a o pas Wagi Ciężkiej.

Jak podały Japońskie media 30 listopada i 1 grudnia do Japoni ma się odbyć House Show Raw!

Na dzisiejszym Raw do karty na Night of Champions został dodany pojedynek.

Tym pojedynkiem ma być Fatal 4-Way o pas USA, a uczesticzyć w nim będą John Morrison vs Dolph Ziggler vs Alex Riley vs Jack Swagger.

Wczoraj podczas Raw Tag Team matchu,Jerry Lawer doznał lekkiej kontuzji.

WWE podało, że 19 w Zenith Arena w Toulouse i 20 kwietnia w Bercy Sports Palace w Paris 2012r., odbędzię się WWE House Show.

W spoilerze umieszczam walki na Superstars bez wyników.

Mason Ryan vs Primo

Zack Ryder vs Drew McIntyre

Na następny tydzień został ponownie zapowiedziany Edge. Gala niebieskiego brandu odbędzie się w Nutter Center w Dayton, Ohio.

Gwiazda niebieskiego brandu Sheamus podpisał nowy długoterminowy kontrakt z WWE. Tak podało F4Wonline

O to co Michelle McCool napisałe na twiterze.

Enough laziness...after 4 mos "off," tomorrow I will once again become..... FLAWLESS!!!

Była Diva Melina powraca do ringu. Była Diva wystąpi Wrestling All-Star Pros. A będzie to w listopadzie. Na gale są też zapowiedziane takie gwiazdy jak: Vladimir Kozlov, Chris Masters, Tommy Dreamer, Carlito, The Boogeyman, Super Crazy, Eugene, Trevor Murdoch, Jillian Hall, Serena.

Ostanie SmackDown było jendym z najgorszychw historii WWE. Na gale niebieskiego brandu bilety wykupiło tylko 1600 osób.

Maryse napisała na swojej stronie internetowej na temat jej niedawnej operacji.

Hey planet sexy,

I met with my surgeon today and she said everything is perfect. There's a little bit of fluid inside by the incision and where the repairs were done, but its totally normal apparently. The scar healed really good and there is no infection. So the surgery was a total success. I'm sooooooo happy!!!

Be Sexy!!!

Mick Foley zapytany od TNA odpowiedział:

"I was never close enough to know anything more than you guys in the media would know. I do think they had a really profitable year in 2009, and then I heard they may have overspent. But Bob Carter said something very prophetic to Dusty Rhodes when I asked Dusty about the status of the company. He said, 'Until I close the doors, it's not a loss, it's an investment.' So, I'm glad they're around, I really wish them the very best, it was a very good place for me to go for a few years. I didn't see eye-to-eye with them on a lot of things, but I certainly enjoyed most of my time there."

A co do powrotu do WWE napisał:

"I'm almost sure that we'll be working in some respect fairly soon. It's a really good company with a really large infrastructure that offers way for guys like me to help out that aren't related to helping out on the TV shows."

Na No Surrender mogliśmy zobaczć zmiany w posiadaczaach w pasach mistrzowskich.

Austin Aries pokonał Braian'a Kendrick'a i tym sposobem zdobył TNA X Division.

A za to Winter pokonala Mickie James i zdobyła TNA Knockouts Champions.

Na backstage podczas No Surrneder był obecny zawodnik ROH i były członek tag teamu LAX Homicide.

Podczas No Surrender mogliśmy oglądać 1 godzinę i 41 minut zmagań w ringu.

TNA Wrestling prosi fanów aby głosowali na Velvet Sky. A po co te głosowanie? Już wyjaśniam. Głosując oddajesz głos na to aby Velvet Sky wystąpila w Amerykańskiej wersji Tańca z Gwiazdami. A to notatka umieszczona właśnie na stronie aby oddawać głosy.

Their statement reads: "Vote for Velvet Sky to appear on the next season of ABC's Dancing with the Stars! Dancing with the Stars Season 13 is right around the corner. You can help the IMPACT WRESTLING Knockout make it on the upcoming cast by making your voice heard at ABC.com!"

Spoiler z nadchodzącego iMPACT! Wrestling

Sting pokonał Ric'a Flair'a. Co to oznacza? Tak, na Bound For Glory zobaczymy walkę Sting vs Hulk Hogan w stypulacji Grunge Match.

Swoje promo w sprawie title shota wygłosił Bobby Roode. Tak więc kolejnym pojedynkiem na Bound For Glory będzie starcie o TNA World Heavyweight Champions pomiędzy Kurt'em Angle'm a Bobby'm Roode'm.

Dziś swoje 30 urodziny obchodzi Anbelina Love.

Dziś na TNA Xplosion zobaczymy walkę pomidzy Mickie James a Madion Rayne oraz Magnus vs Jesse Sorensen

Ostatnio będąc w Meksyku Rosita, trenowałą w Consejo Mundial de Lucha Libre's. Po tym od razu zaporoponowano jej kontrakt, ale niestety odrzuciła z powdu umowy TNA z AAA. Kontrak dotyczył federacji CMLL.

Gunner zapieścił na Twiterze następującą notatkę.

"I never "lashed" out at fans! Fans are people who enjoy the show! Not try and put down a sport we all risk our bodys for!! Fans rule."

Allrighty then 'Gunner'.

TV Champion Eric Young napisał na twiterze pewną notatkę na temat trzydnowego iMPACT! Wrestling (tzn. dziś i jutro.)

Young wrote, "Monday night football here we go. I rather be at work but I don't get to choose no EY on Impact for over three weeks sorry younglins."

O to co napisał starszy z braci Hardy na twiterze.

"For the first time in my life, I was framed.. 0, 0, and O.. Im truly appalled. This will not go down without a fight! Looks like Ive got a bulls eye on my head. "

Już w sobotę o 19:30 amerykańskiego czasu odbędzie się Death Before Dishonor IX. Na gali odbędzie się III Ladder War w histori ROH i wiele innych ciekawych walk.

Newsy pisane jednorazowo za Sebu. Newsy wzięte po troszku z wczoraj. Oczywiście te i wczorajsze pisałem ja. newy możecie też zobaczyć an RS.

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• dirt_diver2

1

• Nathan1674325991

1

• Jacinto77

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gdzie Lawler doznał tej kontuzji? Stojąc 80 % w narożniku? i czy ktoś mi może powiedzieć co sie dzieje z ROH, były zapowiadane tapingi, ale jakoś nie widziałem żeby gdziekolwiek je puszczano w tv?

Jak wróci McCool, to jestem ciekaw jak to pociągną że wróciła przed Laylą? I skoro wraca ona to może mąż też się pokaże???

Jak pokazało SD! WWE schodzi na psy. 1600 osób- tye osób przychodzi na mecze czwartoligowych drużyn,ale my tu rozmawiamy o wrestlingu nie piłce :D Na No Surrender zawiedli moi faworyci jak Brian Kendick i Mickie. No niestety widocznie TNA ma inne plany. Ostatnio dzięki zamieszaniu wobec Edga,sądzą,że ta choroba Rated R Superstara jest tylko storylinem. Dzięki za newsy :t_up:

mistico.png

• Styl:  Jasny

Na początku zaznaczam, że Smackdown przed NoC ssało niemiłosiernie. Poza Henrym i Sheamus'em nie ma tam obecnie większej postaci. Orton to pieprzony ego, a Christian to "Cryin Little Bitch". Nawet powrót Edge'a był słaby i nic nowego sie nie odbyło. Wszystko na zasadzie - my cię trzymamy, a on cię bije i na odwrót. To jest już żenujące, a tragiczne. No Raw zajedzie do Japonii hale z pewnością będą wyładowane po brzegi. o NoC się nie wypowiadam bo jeszcze nie oglądałem. Lawler i kontuzja - któryś z chłopaków wyżej dobrze napisał. Kiedy on miał doznać tej kontuzji :thinking: Przestał całą walkę w narozniku i wszedł raptem na minutę, ale w sumie wali mnie to. Edge coś za często pojawia się w TV. Czyżby jego kontuzja to była ściema :?: Jeśli tak to dałem się totalnie wkręcić. Może pojawi się na HIAC, może sędzia matchu o WHC. No zobaczymy jak się potoczą jego losy. Michelle proszę wróć i to jak najszybciej. Bez ciebie i Layli dywizja Div leży całkowicie, więc mam nadzieję, że podciągniesz nieco poziom, choć sama wiele nie zwojujesz. No ale przyjemnie byłoby znowu zobaczyć Michelle w ringu. 1600 osób - ta liczba pokazuje na jakim poziomie obecnie jest Smackdown. Mick niech wróci do WWE i stoczy swoją ostatnią walkę na WM28 - może z Taker'em :thinking: No Surrender - na temat tej gali i wyników wypowiem się w temacie. Gdy oglądałem walkę Flair'a z Borden'em, to przez myśl przeszła mi jedna ciekawostka. Skoro tak wyglądała walka Stinga z Flair'em, to aż boję się myśleć co się będzie działo, gdy będzie "walczył" Hogan. Toż to masakra wszechczasów będzie. Tych notek nawet nie chce mi się czytać. Widziałem katrę na DBD IX i prezentowała się całkiem nieźle. Jedyne co zostaje to pobrać mi obejrzeć.

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Bardzo fajnie że na SD powróciło Cutting Edge, i muszę przyznać że wyszło całkiem dobrze, mam nadzieje że pojawi się to jeszcze kiedyś na SD, ale raczej nie. Chociaż muszę przyznać że goście byli bardzo słabi, w ogóle gdyby nie tacy goście wyszło by to o wiele lepsza, niż była. Fajnie że w Japonii będę odbywać się HS, może powalczy na nim Yoshi Tatsu, przecież to w jego rodzinnym kraju odbędzie się ten właśnie HS. Fajnie że zamiast walki Ziggler vs. Swagger, dali Fatal 4 Way match, bo na pewno w 4 mogą wykręcić fajną walkę, a nie we 2 to by mogło wyjść beznadziejnie. Ja się ciesze że Lawer ma kontuzje, przynajmięj na razie nie będzie walczył w ringu, tylko zostanie przy stole komentatorskim i będzie komentował, bo jak walczy to na prawdę nie mogę na to patrzeć, normalnie jakaś żenada. Walki na superstars takie sobie i widzę że do ringu wraca Mason Ryan , teraz ja czekam na to jak zawalczy ale już na Raw, i zostanie managerem może Alberto. Fajnie nie teraz Edge będzie się częsciej pojawiał się na SD, tylko szkoda że nie będzie walczył, pewnie znów będzie Cutting Edge i jego gośćmi będę zapewne Orton i Henry. Bardzo się ciesze że Sheamus podpisał nowy kontrakt z WWE, bo żle by było jakby nie podpisał i byśmy go już nie zobaczyli w WWE. Dziwi mnie że na SD było tylko 1600 wykupień, no jak dowiedzieli się że na gali będzie Edge, to powinno być dwa razy więcej wykupień a nie tyle. Cieszy mnie to że Aries w końcu zdobył pas, mam teraz nadzieje że tak szybko go nie straci, a będzie miał go trochę przy sobie, no może po stracie będzie starał się o pas WHC. Dziwi mnie że Mickie straciła swój pas, ale za pewne będzie tak jak ostatnio, czyli na PPV, Winter wygrała pas, ale już na Impact odbierze go na Mickie jej ten pas. No jeśli na No Surrneder Homicide to podpisze on kontrakt z TNA, i może jego partner z TT, również dojdzie do nich. Mam nadzieje że walka Sting vs. Hogan wyjdzie dobrze, bo raczej znakomicie to raczej nie możliwe, i również mam nadzieje że Roode wykorzysta swojego title shota i odbierze on pas Kurtowi. Najlepszego na Love. Kartka na PPV ROH, bardzo fajna i chyba skusze się na obejrzenie tej właśnie gali. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...