Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z!#30, PWI Female 50, Regal chciałby pas Wagi Cieżkiej, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Zaczynamy od PWI Female 50! To taki ranking jak PWI 500, tyle, że tylko 50 kobiet. Ranking w spoilerze:

1. Madison Eagles

2. Mercedes Martinez

3. Mickie James

4. Natalya

5. Madison Rayne

6. Cheerleader Melissa

7. Beth Phoenix

8. Tara

9. MsChif

10. Sara Del Rey

11. Eve Torres

12. Angelina Love

13. Layla

14. Sarita

15. Kelly Kelly

16. Serena Deeb

17. Velvet Sky

18. Ayako Hamada

19. LuFisto

20. Winter

21. Brie Bella

22. Angel Orsini

23. Melina

24. Daizee Haze

25. Nikki Roxx

26. Gail Kim

27. Jazz

28. Maryse

29. Christina Von Eerie

30. Portia Perez

31. Rosita

32. ODB

33. Nicole Matthews

34. Rachel Summerlyn

35. Jessicka Havok

36. Brittany Force

37. Kellie Skater

38. Tina San Antonio

39. Melanie Cruise

40. Cherry Bomb

41. Sassy Stephie

42. Tasha Simone

43. Alicia Fox

44. Amber O'Neal

45. Allison Danger

46. Kacee Carlisle

47. Brittany Savage

48. A.J.

49. Melissa Coates

50. Jessica James

:arrow: William Regal na swoim Twitterku oznajmil nam, jakoby przed odejściem na emeryturę chciał jeszcze dostać pas Wagi Ciężkiej! Powiedział, że chętnie wzniósł by pas do góry w Liverpoolu, podczas jesiennego tournée WWE po Europie. Regal powiedział, że jest to zaledwie prosba od lojalnego zawodnika. Czyżby na House Show zmiana posiadacza pasa i oddanie go na kolejnym HS? Takie coś w WWE byłoby … fajne :)

:arrow: 6 Października zobaczymy 3 godzinny odcinek Impact Wrestling, poinformowała telewizja Spike TV.

:arrow: Następny odcinek Smackdown będzie specjalny, z takiego powodu, że pojawi się na nim … EDGE!!!

:arrow: Rating Impactu to 1.02. Spadek o 0.06.

:arrow: Z! True long Island Story #30 z wczoraj:

:arrow: Promo Survivor Series oraz jak to jest zapowiadane: “Powrotu do ringu The Rocka, po 8 latach”!:

http://www.youtube.com/watch?v=1I8dRB0DbpQ

:arrow: Ostateczna karta na TNA No Surrender w spoilerze:

TNA World Heavyweight Championship Match

Kurt Angle © vs. Sting vs. Mr. Anderson

Bound for Glory Series - Semifinals

Bully Ray vs. James Storm

Bound for Glory Series - Semifinals

Gunner vs. Robert Roode

Samoa Joe vs. Matt Morgan

TNA X-Division Championship Match

Brian Kendrick © vs. Austin Aries

TNA Knockouts Championship Match

Mickie James © vs. Winter

No. 1 Contender for X-Division Title Match

Jesse Sorensen vs. Kid Kash

TNA Tag Team Championship Match

Mexican America © vs. D’Angelo Dinero & Devon

Bound for Glory Series Final

Bully Ray/James Storm vs Gunner/Robert Roode

:arrow: Jest konkret w sprawie Jeffa Hardy’ego! Po 2 latach dostal wyrok 10 dni więzienia w zawieszeniu na 30 dni oraz nałożono na niego karę w wysokości 100.000 dolarów. Hardy przyznał isę do większości stawianych mu zarzutów.

:arrow: Aksana została dodana do rosteru Smackdown na oficjalnej stronie WWE.

:arrow: Kurt Angle związał się nowym kontraktem z TNA na kolejne 3 lata.

:arrow: Rating ostatniego Raw to 3.0.

:arrow: Jimmy Hart, Kevin Nash i Kurrgan (była gwiazda WWE) maja grać w filmie „Monster Brawl”!

:arrow: Walki na Raw SuperShow trwały razem 38 minut i 5 sekund.

Zastępstwo za Periego :) Sorki, ze tak mało tych newsow po tak duzej przerwie, ale wybierałem najwazniejsze, a też jeżeli chcialbym dać wszystkie to uwierzcie, że to bardzo dużo tematów z newsami na stronach informujcych. Jak cos to piszcie do mnie, to was zastąpie jak bede mógł, a nie piszecie w SB i gowienko z tego jest!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Brem

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to zacznijmy od skomentowania rankingu pań. Pierwszych dwóch pań nie znam ale mnie to nie dziwi bo panie w mainstreamie nie pokazują zbyt wiele więc te dwie zapewne wykazały się i zaśługują na swoje miejsce. Dalej miejsca 3-5 też bez zarzutu prawie, generalnie jeśli o mainstrem chodzi to rzeczywiście te panie zrobiły najwięcej, James super, że jest pierwsza z mainstreamu jedyne co to bym zamienił miejscami Natalye z Madison bo ta pierwsza mistrzynią była w sumie nudnawą i nie zawiele ciekawego się zza jej panowania działo natomiast Madison świetnie się spisywała, mega szybko potrafiła wkurzyć publike, była totalnie znienawidzona jak na świetną heelke przystało. Dalej w sumie mniej więcej jest ok, Kelly bym dał niżej, AJ bym nie dał wcale no i trochę mi się rzucił w oczy brak Kharmy. W końcu to ona była najciekawszą kobietą w WWE w ostatnim roku jeśli nie dłuzej no ale może rzeczywiście głupio by było ja tu umieszczać skoro nie stoczyła żadnej walki. No i teraz zauważyłem jeszcze jeden brak, tym razem rażący. Gdzie jest McCool? o.O Skoro liczy się okres od połowy roku do połowy to zupełnie nie rozumiem jej braku, odeszła dopiero na Extreme Rules a wcześniej z Laylą ciągnęly całą dywizje kobiet żeby cokolwiek się tam działo. Powinna się tu znaleśc i to wysoko, może nawet w pierwszej 10. Zwłaszcza że w zesżłym roku było #1. No dobra, tyle o paniach, idźmy dalej. Regal WHC? :lol Yhh bez szans, pomysł z titlerunem od houseshowu do houseshowu nie przejdzie w WWE bo tak czy siak zapisałby się w karcie historii jako WHC co byłoby głupotą. Mooooże ewentualnie dostanie na koniec jakiś IC czy US i to by było na tyle. Bradzo interesująca wiadomość w promo SS. "The Rock raturn to join John Cena". Może to świadczyć o tym że Cena będzie miał swój team na SS a w nim znajdzie się wwłasnie Rock. Ciekawie tylko kontra kto? Team Del Rio? Hmm a moooże team Cena vs Team Rock? To by dopiero było coś, jeszcze jakby Rock w swojej ekipie miał stare gwiazdy np. Ciekawe. No i fajnie że wreszcie chyba tradycyjna walka SS będzie ważna, znacząca i interesująca a nie tak jak w zeszłym roku na siłe zrobiona bo musi byc gdzie teamy składały się z jobberów. OMG Relly? Hardy po tym całym czasie został skazany na 10 dni więzienia w zawiasach? o.O Dobrze że chociaż zabulic musi ale co to dla niego 100tys...

Co do rankingu kobiet to nie będę się za dużo wypowiadał bo nie znam za dużo zawodniczek ale trochę mnie dziwi tak wysokie miejsce Mickie James. Co prawda należy wynagrodzić jakoś Regala za tak długą karierę ale najpierw zdobycie pasa WHC a potem stracenie go dzień później to nie ma sensu. Chodź jestem za aby dostał ten pas ale trochę na dłużej. Bardzo mnie cieszy pojawienie się Edge od SS 2011 w ogóle o nim nie słyszałem, szkoda jednak że nie walnie komuś Speara tylko będzie gadał. Promo Survivor Series 2011 od razu pokazuje że pojawi się na nim The Rock oczywiście nie mam nic przeciw ale mam nadzieje że zostanie dłużej może nawet do WM 28 :) Dzięki za newsy

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Ten kobiecy ranking to w sumie dla mnie nic ciekawego. O 80% zawodniczek nigdy nie słyszałem, ale może się to kiedyś nadrobi. Pas dla Williama Regal'a. W sumie za całą karierę i poświęcenie dla WWF/E, to jednak można mu go dać, choćby na House Show. Z pewnoscią wyglądałoby to jak pisał fan, że wygrał by pas, a na następnym odcinku HS stracił by go. 3godzinny Impact w sumie może być dobry. Zazwyczaj te 3godzinne odcinki były dobre, więc moze i tym razem TNA nas nie zawiedzie. Edge nei tyko pojawi się na Smackdown, ale i

Odbędzie się również Cutting Edge

Rating spada, no cóż nioc się na to nie poradzi. Zack tak jak zawsze :t_up: No Survivor Series zapowiada się bardzo dobrze. Promo w sumie całkiem całkiem no i powrót Rock'a. Jeśli wystąpi w ringu, to z pewnością będzie to zalążek tego czeka nas na Wrestlemanii 28. To jest przecież jebany skandal - 10 dni :?::shock: Żeby to jeszcze musiał siedzieć, ale nie, dostał jeszcze zawiasy. k***a ci prawnicy musieli być naprawdę dobrzy. Ta kara pieniężna to też pikuś. Ta cała sprawa i wyrok to jedno wielkie nieporozumienie. Czyli Kurt jednak nie bęzie przechodził do WWE :) Rating RAW w sumie nie za rewelacyjny, a czas walk to już bardzo słabiutki.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...