Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bogowie Wrestlingu 8 - Wjazd na chatę Wąsenta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

WSPIERAJ BOGÓW WRESTLINGU!

Wejdź i zostaw komentarz na:

http://bogowiewrestlingu.blogspot.com/2 ... senta.html

Wejdź na Facebooka i dodaj "lubię to" !

http://www.facebook.com/pages/Bogowie-W ... 5085917263

Kliknij prawym przyciskiem myszy!

odc8wjazdnachatecaleblo.jpg

Podobało się? ZOSTAW JAKIŚ ŚLAD, ŻE CZYTAŁEŚ! ZOSTAW KOMENTARZ!

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

4

• Lontek

1

• Mr. Underson

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo mi się podobało. Tak jak na fb mówiłeś że pocisnąłeś z przekleństwami, ale nie jest aż tak źle. :D Bardzo podobał mi się tekst 'A zaJ***ć ci z Zidana' =)) padłem

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Jaki wjazd. Serio odwalasz kawał świetnej roboty. Henryk chyba wyszedł Ci najlepiej. Dzięki tobie nawet Biebera w radiu mogłem przesłuchać i nie zwróciłem na niego uwagi. Mam nadzieję, że niedługo jakiś spoiler z kolejnego epizodu. 3maj się!

Edytowane przez Gość

Świetny komiks. Warto było czekać:). Najlepsze zdania to:

-Bujaka Bujaka Sex One Night!

-Chowajcie dziewice, nadlatuję!

Krystiano i Fristajlo byli najśmieszniejsi:). Jeszcze takie pytanie: zrobiłbyś mi tego Krystiana w rozmiarze 240x400? Wygląda tak fajnie, że wrzuciłbym go sobie na tapetę:).

Jaki wjazd. Serio chłopaki odwalacie kawał świetnej roboty. Henryk chyba wyszedł wam najlepiej. Dzięki wam nawet Biebera w radiu mogłem przesłuchać i nie zwróciłem na niego uwagi. Mam nadzieję, że niedługo jakiś spoiler z kolejnego epizodu. 3majcie się!

Dzięki, ale nadal nic się nie zmieniło i robię te komiksy sam ;)

W każdym razie jak ktoś ma jakieś pomysły na scenariusz, teksty, wygląd postaci, ksywki itd to zapraszam na PW.

Świetny komiks. Warto było czekać:). Najlepsze zdania to:

-Bujaka Bujaka Sex One Night!

-Chowajcie dziewice, nadlatuję!

Krystiano i Fristajlo byli najśmieszniejsi:). Jeszcze takie pytanie: zrobiłbyś mi tego Krystiana w rozmiarze 240x400? Wygląda tak fajnie, że wrzuciłbym go sobie na tapetę:).

Postaram się jutro.

• Styl:  Jasny

Chyba najlepszy odcinek jak narazie kilka tekstów mnie rozjebało "Bujaka Bujaka Sex one Night " no i jak zawsze kwestie Szynkary mnie rozwalają "Rejos! Pojebałos?" no można tylko powiedzieć kawał dobrej roboty i jedyne co mógłbyś dodać do komiksów to tła, bo wszędzie szare średnio wygląda, ale teksty są dobre i oby tak dalej z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. PAS DLA PIP!!

No powiem szczerze, że odcinek nawet bardzo dobry i należy do jednego z najlepszych. Była dość długa przerwa, ale jak widzimy Bogowie wracają do żywych. Nie podobało mi się parę tekstów, sorki ale były na takim no... Niskim poziomie :D Ale to tylko max 2 -3 tekstów. Długi, ciekawy, śmieszny :) Czekamy na kolejny odcinek :)

No kolejny bardzo dobry odcinek, akcja się rozkręca, fajne teksty od Ryjka, czy Szynkary, Marek też świetnie wyszedł, czekam na kolejne odcinki :).

akerdrugi.png

Kawał dobrej roboty Modjo ! Ten odcinek chyba najdłuższy ze wszystkich i nie wiem czy nie najlepszy. Dobre teksty Heńka czy też innych zawodników :)

Bujaka Bujaka! Sex One Night! Nie no, masakrycznie powalający odcinek. Chyba najlepszy jak do tej pory. Dobre teksty, no i motywy, po prostu miodzio :P Warto było czekać tak długo na a ósmą odsłonę. Oceniam 5,5/6

Trzeba było długo czekać na ten odcinek bogów wrestlingu, ale widocznie nie miałeś wystarczająco dużo czasu, albo miałeś coś ważniejszego do roboty niż rysowanie komiksów, jednak udało ci się i znalazłeś ten czas ! Widać, że nadal trzymasz poziom. Jak zawsze nie zabrakło dawki humoru. Niektóre teksty powalały na kolana; ''Rejos Pojebałos'', ''Six One Night''; MAGIA !! Czekam na numer 9. Powodzenia w tworzeniu !!

:arrow:

:t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   1

Kocham te komiksy! Tak jest! Boskie jak zwykle i o to chodzi, z poprzednią częścią nie było zbyt słodko ale teraz?! Fuck Yeah! Te wszystkie postacie są masakrycznie zabawne no może prócz Krystiano, który niestety się tragicznie spina... Ale za to Marek ?! =)) GDZIE LODÓWKA?! :P Punk jak zwykle ma wyjebane i mnie to nie dziwi, ryjek miażdżył pod względem tekstów i akcji ale szczerze nie przypomina mi on mysterio (popraw to bo serio mowie), ale nie wazne! "Chowajcie dziewice, nadlatuje!" Like It! Like It! Zeby była opcja jak na fejsie to zrobiłbym 50 kont i lajkował! I moja ulubiona postać... JANEK! No ten koleś życzliwość itp. pierdołami miażdży banie... Henryk chce go zabić a ten zachowuje spokój i mówi im "koledzy" ... Jestem zniszczony po tym komiksie... Gratulacje i powodzenia w dalszym tworzeniu i mam dla Ciebie jeszcze PS.

Ps. Może co drugi komiks będzie z wydarzeń terazniejszych a te co pierwsze ze starymi gwiazdami? Np. Moim zdaniem tutaj sprawdziliby się Austin, Booker T, HBK, Edge itd... Nie wiem jak Ci to pasuje ale ja bym nad tym pomyślał ;). Powodzenia w dalszym tworzeniu... Łap browca.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 1 miesiąc temu...

Pomysł ze starymi gwiazdami jest dobry, pomyśle nad tym :)

No trzeba przyznać, że wjazd na chatę udał się w 100 procentach :t_up: Niektóre teksty naprawdę rozwalają - "gdzie Lodówka", "Nie piję, nie palę, konia nie walę" czy "Six one night" totalnie mnie rozwaliły. Ten odcinek jest naprawdę może się podobać i z pewnością całkowicie zjadł poprzedni odcinek, który był średni. Wszystko jest Ok, tylko martwię na przyszłość o jakość komiksów. Robiąc komiksy jak ten poprzeczkę stawiasz sobie bardzo wysoko, co może się odbić na jakości odcinków. Sądzę, że jakbyś dał kilka średnich odcinków to nic by się nie stało szczególnego, a zapodając taki komiks jak ten co jakiś czas dałbyś bardzo dużo rozrywki. Ok to tyle. Kawał porządnej roboty.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 4 tygodnie później...

Bogowie Wrestlingu News:

Oficjalnie dłubię w swoim photoshopie nad kolejną 9 już częścią. Scenariusz odcinka mam już rozrysowany na kartkach. Teraz tylko przenieść to na ekran komputera.