Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #4 (PART 2)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Don West: Kamera przenosi nas do jednego z licznych korytarzy hali. Naszym oczom ukazuje się Edge i jego partner na jeden dzień - The Undertaker.

Edge: 'Taker, posłuchaj.. cokolwiek by między nami nie było.. musimy chociaż odrobinę starać się opanować i dążyć do wygranej. Chcesz zdobyć mój pas? Pokaż mi, że jesteś tego wart i pomóż mi dziś wygrać. Randy Orton.. Tobie też chyba zalazł za skórę - i to nie raz. Ja chce się odegrać za jego zachowanie z zeszłego tygodnia. Nie ważne zasady i inne takie.. Ortona dziś spotka kara, niezależnie od wszystkiego.

The Undertaker: Czy ja dobrze słyszę? Czy to nadal Edge? Czy to nadal Adam Copeland? A może to Lita tak na Ciebie działa. Co było między nami.. ten Edge z którym mierzyłem się jeszcze kiedyś napewno nie powiedziałby czegoś takiego. Posłuchaj, chcesz dobić dziś Ortona? Spoko, rób co chcesz, ja też chcę dziś wygrać, a potem tylko czeka mnie krótki spacerek by zdobyć to co czeka na Ciebie w Twojej szatni - WCE Championship!

Alberto del Rio: Amigos, amigos.. Ja chcę Ortona, ja chcę Twój pas, walczmy razem, licz na siebie.. gosh! Co jeszcze? Ja radziłbym Wam zastanowić się nad tym kto jest waszym przeciwnikiem. A będzie nim Albertooooooooooooo del Rrrrrrrrriiiiiiooooooooooo i.. Randy Orton. Goście posłuchajcie, może nie jestem wielkim przyjacielem Ortona, ale wiem z kim należy się trzymać a z kim nie. Tak więc gadajcie sobie dalej perros. Ja muszę przygotować się do walki bo w końcu Punk nie może już spać spokojnie. Dziękuję Karino.. Kordian.. ach.. nieważne. Jak zawsze w życiu, ktoś wykonał za mnie brudną robotę. Jednak nie jest mi z tego powodu wstyd. See you later, hahahaha....

Don West: To już ostatnie chwile przed naszą dzisiejszą walką wieczoru. To także ostatni wywiad. Christy i Randy już na Was czekają..

Christy Hemme: Tak jak mówił Don: Randy co masz do powiedzenia przed zbliżającym się Main Eventem? Ostatnie oświadczenie?

Randy Orton: Oświadczenie? Tak, myślę że można to tak nazwać. Moim zdaniem mój powrót, moje czyny.. świadczą same za siebie. Ta walka.. to tylko formalność. Hmm, wiesz co Christy.. może zacznijmy ten wywiad od nowa i spytaj nr. 1 contendera do pasa WCE o moje ostatnie przemyślenia przed walką, huh? Myślę, że to brzmi o wiele, wiele lepiej.

Jim Ross: Austin! It's Austin! Ciekawe co ma do 'zaoferowania' Ortonowi.

Randy Orton: O.. drogi general managerze. Czy myślisz o tym samym co ja? Omińmy te wszystkie zbędne formalności. Czy nie łatwiej byłoby dla każdego gdybyś właśnie teraz ogłosił walkę na Super Summer Events: Edge vs Randy Orton o WCE Championship?

Stone Cold Steve Austin: Tak, świetny pomysł Randall, ale.. e.. nie? Wiem jaką osobą jesteś i będziesz musiał pokazać się z bardzo dobrej strony w dzisiejszej walce wieczoru by przekonać mnie do Twojej kandydatury. Możesz być jednak pewny, że dziś stanie się coś co powinno wyjaśnić wiele rzeczy.

Tony Chimel: Pierwsi w drodze na ring, ważący łącznie 245 kilogramów, The Undertaker! Oraz jego partner, WCE Undisputed Champion! Rated R Superstar! Edge!

Tony Chimel: Ich przeciwnicy, to ważący razem 230 kilo, The Viper! Randy! Orton! Oraz jego partner..

Ricardo Rodriguez: Albertooooooooooooooooo del Rrrrrrrrrriiiiiiiiiooooooooooooo!

Walkę zaczynają The Undertaker oraz Alberto Del Rio, Edge oraz Randy Orton przy narożnikach. Gong, zaczynamy! Jako pierwszy z inicjatywą ruszył Undertaker, który chciał przypiąć Del Rio do narożnika, jednak ten sprytnie odskoczył pod jego ręką, Taker odwraca się w stronę Del Rio i otrzymuje serie silnych ciosów na twarz, jednak wystarczyła chwila, żeby "Deadman" odepchnął Del Rio od siebie. Alberto nie przewraca, od razu jak odzyskuje równowagę rusza na Undertakera i...potężny Closethline dla Del Rio...i jeszcze raz...znowu! Del Rio na macie! Undertaker bierze rozbieg, odbija się od lin przy swoim narożniku i...co do...Edge klepie Undertakera po plecach, sędzia dostrzegł zmiane, WCE Champion wygania swojego tag team partnera z ringu i od razu doskakuje do Del Rio! Seria silnych kopnięć od Edge'a, Del Rio próbuje dostać się do lin, ale Edge nie pozwala mu na to, łapie go za nogę, wyciąga na środek ringu i próbuje zapiąć Edgecator, jednak Del Rio sprytnie się wyrywa i wymierza silne kopnięcie w twarz Edge'a. Alberto szybko wstaje, doskakuje do zdezorientowanego przeciwnika i...Enzugiri! Edge pada na jedno kolano, Del Rio odbija się od lin i potężny big boot dla Edge'a! "Rated R Superstar" chyba nie wie gdzie sie znajduje, Del Rio przeciąga Edge'a pod swój narożnik i próbuje go odliczyć, jednak zanim sędzia zaczął liczenie WCE Champion zrzucił z siebie przeciwnika. Del Rio wstaje i patrzy na Ortona, który wyciąga do niego rękę. Alberto jedynie mrugnął do Randy'ego i zaczął kopać leżącego na macie Edge'a. Po chwili Del Rio podnosi swojego przeciwnika, kopie go w brzuch, odbija się od lin i...Spear! Spear od Edge'a! Jasna cholera! Del Rio pada na matę jak martwy, jednak od razu wyczołguje się z ringu! Edge powoli wstaje, zauważa Del Rio stojącego poza ringiem, szybko doskakuje do lin i...Springboard Crossbody! Del Rio powalony! Dawno nie widzieliśmy tak żywiołowego Edge'a! WCE Champion podnosi się i patrzy na stojącego przy narożniku Randy'ego Ortona. Orton zdaje się w ogóle nie zwracać uwagi na to, że jego partner leży pod ringiem! Edge podnosi Alberto i wrzuca go ponownie w obręb kwadratowego pierścienia po czym sam do niego wchodzi, jednak Alberto szybko wstaje, doskakuje do Edge'a i mamy Double Knee Facebreacker! Edge pada na matę jak martwy! Del Rio nadal trzyma się za brzuch i teraz zmienia się z Ortonem! Randy wchodzi powoli na ring i widocznie czeka na to aż Edge wstanie. Rated R Superstar wstaje dopiero po dłuższej chwili przy pomocy lin, odwraca się w stronę Ortona, który od razu rusza w jego stronę z potężnym Closethlinem! Edge ponownie pada na matę jednak teraz ciężko mu się podnieść, Orton staje nad nim i...Knee Drop! Edge łapie się za twarz i próbuje doczołgać się do swojego narożnika, ale Randy łapie go za nogę, odwraca i Leg DDT! Edge jest solidnie obijany! Orton podnosi swojego dawnego tag team partnera, i Irish Whip w narożnik. Randy patrzy na Undertakera, po czym bierze rozbieg, rusza w stronę Edge'a, ale ten wystawia przed siebie nogi! Orton nadziewa się na nogi WCE Championa! Randy odwraca się trzymając za twarz, jednak Edge od razu rusza na niego i...Bulldog! Edge łapie oddech, Orton powoli wstaje, odwraca się w stronę swojego przeciwnika, który natychmiastowo kopie go w brzuch i...Belly to Belly od Edge'a, od razu z przypięciem...1....kick out. Edge od razu podnosi Randy'ego, jednak ten szybko uderza go kilka razy w brzuch, wstaje, odchodzi na kilka kroków, rusza z Big Boot'em, ale Edge unika, odbija się od lin i...Big Boot od Edge'a! Orton na macie! Undertaker wystawia rękę i...zmiana! Undertaker na macie! Deadman od razu doskakuje do lin i...Legdrop dla Ortona! Undertaker odlicza....1....2...kick out. Randy nie ma zamiaru się poddać.

Jim Ross: Jak na razie oglądamy bardzo emocjonującą walkę drużynową. Oby tak dalej!

Don West: Powiesz kiedyś coś czego bym nie wiedział?

Matt Striker: Daj spokój Don.

Undertaker bez chwili zastanowienia podnosi Ortona i wymierza mu silny podbródkowy, po którym Randy pada na matę, jednak od razu wstaje i nadziewa się na...Chokeslam! Chokeslam dla Ortona! Undertaker odlicza....1.....2....Del Rio! Alberto Del Rio przerywa liczenie i natychmiast ucieka z ringu! Undertaker patrzy ze złością na Edge'a, który teraz odwraca się prowokacyjnie tak jakby ktoś z publiczności go wołał. Zdenerwowany Deadman podchodzi do swojego narożnika żeby ukarać niesfornego partnera jednak Edge zeskakuje z ringu. Taker krzyczy coś w stronę Kanadyjczyka, jednak ten nic sobie z tego nie robi, jedynie patrzy na Deadmana. Taker odwraca się po dłuższej chwili ...RKO! RKO od Ortona! Ostatkiem sił! Randy po tej akcji pada na matę jak martwy, tak samo jak Undertaker! Del Rio szaleje w narożniku, czeka aż Orton poda mu rękę, jednak ten nie wie co się dzieje. Po chwili Randy obraca Undertakera na plecy i odlicza....1......2.....kick out! Niesamowite! Walka trwa dalej, co za widowisko! Orton nie może w to uwierzyć, ale taka jest prawda, walka trwa dalej. Randy próbuje doczołgać się teraz do swojego narożnika żeby zmienić się z Del Rio, który już od dłuższego czasu wystawia rękę. Orton jest już naprawdę blisko, Undertaker dopiero teraz odzyskuje świadomość. Zmiana na linii Orton-Del Rio! Alberto wbiega na ring, najpierw próbuje uderzyć stojącego za linami Edge'a, jednak ten zeskakuje z ringu. Del Rio szybko wskakuje na narożnik i potężny dropkick dla podnoszącego się Undertakera! Del Rio zaczyna się cieszyć i tauntować, kiedy Deadman podnosi się i patrzy na swojego przeciwnika! Alberto staje jak wryty, Undertaker rzuca się na niego i wykonuje Irish Whip do narożnika, po czym od razu za nim rusza i potężny Corner Closethline! Del Rio nie upada, jednak odchodzi kilka kroków do przodu, Undertaker szybko podbiega do lin, odbija się od nich i...Big Boot! Big Boot dla Del Rio! Niesamowite! Undertaker unosi rękę do góry, chyba wszyscy wiemy co to może oznaczać, Del Rio wstaje, Taker łapie go szyję, jednak ten sprytnie się wyrywa i przeskakuje za Undertakera, który od razu się odwraca, jednak Del Rio kopie go w brzuch i...Cross Armbreacker! Jasna cholera! To musi być koniec! Undertaker próbuje dosięgnąć liny wolną ręką, ale ból jest zbyt wielki, chyba odklepie i...Edge! "Rated R Superstar" na ringu! Edge od razu podbiega do Del Rio, odciąga go od Undertakera, po czym szybko doskakuje do Ortona i wymierza mu silny cios w twarz! Zdezorientowany Del Rio odwraca się w stronę Edge'a, ten jednak kopie go szybko w brzuch i...Edgecution! Edgecution! Jasna cholera! Edge upominany przez sędziego ucieka szybko z ringu wcześniej kładąc rękę Undertakera na Del Rio, sędzia odlicza.....1......2......kick out! Del Rio nadal walczy!

Jerry Lawler: No, no...kto by się spodziewał aż takiej akcji? Świetna walka.

Michael Cole: Wiedziałem, że Del Rio nie da się tak łatwo pokonać.

Orton i Edge wrócili już do swoich narożników, Del Rio ponownie próbuje doczołgać się w stronę swojego narożnika żeby przeprowadzić zmianę z Ortonem, to samo Undertaker, który jednak zmierza w przeciwnym kierunku. Kto będzie pierwszy?! I...Del Rio! Del Rio zmienia się z Ortonem, ale Undertaker również zdążył się zmienić! Edge i Orton na ringu! Randy rusza na swojego przeciwnika, jednak ten przebiega pod jego ramieniem, odbija się od lin, Orton próbuje wykonać Closethline, jednak Edge ponownie przebiega pod jego ręką i...Dropkick od Ortona! Edge pada na matę jednak natychmiastowo wstaje, Orton od razu rusza w jego stronę, jednak Edge sprytnie podcina mu nogi, Randy ląduje na linach! Edge ustawia się w narożniku i czeka aż Orton wstanie...WCE Champion szaleje w narożniku, szarpie włosy...Randy wstaje, odwraca się, Edge rusza w jego stronę i...Randy przeskakuje nad Edge'm, który prawie wbija się w narożnik! Orton bez chwili zastanowienia łapie swojego przeciwnika za szyje i...Reverse DDT! Świetny ruch w wykonaniu Ortona! Randy odlicza....1.....2....Undertaker! Undertaker kopie Ortona w głowę, ten przerywa liczenie! Deadman szybko podnosi swojego przeciwnika i...Chokeslam! Sędzia nie wie co ma robić, ale...Del Rio! Alberto pojawia się na ringu, rzuca się na Undertaker po czym obydwaj wylatują z ringu! Del Rio i Undertaker szybko wstają, jednak Del Rio jest szybszy i...Enzuigiri! Taker pada oszołomiony, ale...to CM Punk! Punk wyskakuje z widowni, sędzia tego nie widzi! Punk wskakuje na barierke i skacze na Del Rio! Alberto powalony! Alberto szybko wstaje i...Superkick od Punka! Jasna cholera! Chwila...Orton już wstał, jednak teraz opiera się o liny, jest oszołomiony, sędzia natomiast doskakuje do Edge'a, który go przytrzymuje...WCE Champion pokazuje sędziemu, że chyba doznał kontuzji, ale...to Lita! Jasna cholera, Lita biegnie w stronę ringu, trzyma krzesło! Orton mimo, że jest oparty o liny, nie widzi Lity, która szybko do niego podbiega i...Chair Shot! Orton odwraca się w stronę Edge'a, który szybko wstaje i...Spear! Spear! Spear! Edge odlicza....1.....2....3! Koniec walki!

Jim Ross: Tak może to i koniec walki, ale gala cały czas trwa! W okolicy ringu znajdują się aktualnie: Edge, Taker, Orton, del Rio i Punk. Obecnie wygląda to tak, że każdy okłada każdego. Ale zaraz.. na ring wbiegają Wolfpack! Triple H wraz ze Stingiem zmierzają na ring! Też chcą zaistnieć na tym Collision! Rzucają się na.. Ortona! Ten gość to ma ciężko, każdy coś do niego ma. Przy ringu siedmiu zawodników, czy może stać się coś jeszcze?! Tak! To Invasion! Nowo powstała grupa! DDP, Jarrett i Goldberg biegną na ring by sprzątnąć ten bałagan. Jednak.. zza ich pleców wyskakuje pozostała część Elite Mafii! Hardy! Booker! Angle! Totalny chaos! Nawet nie nadążam za tą całą akcją. Kto będzie w stanie uspokoić ten chaos..

Matt Striker: Austin! Oczywiście! Ale czy ta parszywa trzynastka to dla niego nie za wiele? Czy da radę doprowadzić ich do ładu. Ano tak.. zapomniałem o jednym.. on wjeżdża na swoim ulubionym quadzie!

Jim Ross: SCSA jedzie w stronę ringu! Większość zawodników odsuwa się by nie zrobić sobie krzywdy. Nieuwagą wykazał się jednak Sting, który licząc na przejażdżkę odbił się jednak od quada jak kukiełka. Muzyka Steve'a przestaje grać, a sam GM wchodzi na ring. W kwadratowym pierścieniu Edge, Orton, Taker i SCSA. Stone Cold patrzy na tę trójkę i widać, że coś planuje. Ale zaraz.. do ringu wchodzi Alberto del RIo! Wykrzykuje coś po hiszpańsku do naszego generalnego managera. Jednak zrobił to tylko po to by.. otrzymać Stunnera! Stone Cold Stunner! Jeden wyeliminowany, jeszcze trzech. Steve podchodzi do Edge'a, który po jego namowie opuszcza ring i rzuca mu dwie puszki z piwem do ringu. Wręcza teraz po jednej zarówno Ortonowi jak i Takerowi. O co tutaj chodzi. Obaj zawodnicy zaczynają pić i.. American Bad Ass 'zeStunnowany'! Piwo tryska po ringu. Orton zadowolony staje na narożniku i czuje się nowym pretendentem. Austin prosi o jeszcze jedno piwo dla siebie, przybija z Randym, który także otrzymuje Stunnera! Boom! Hat-trick Stone Colda! Trafiony zatopiony!

Don West: Ale co to oznacza? Ja nadal nie rozumiem!

Matt Striker: Myślę, że federacja w najbliższym czasie ujawni nam dokładną kartę na Super Summer Events, które odbędzie się już..

Jim Ross: 18.09.2011! Dziękujemy państwu i dobranoc!

PS. Tekst komentatorów kursywą to ich kwestie dotyczące działań/czynności w ringu/szatni. A normalny tekst z pogrubionym nazwiskiem to kwestie zawierające ich opinię. Dodatkowo pamiętajcie o wybraniu moment u i wrestlera gali! Głosujemy postem!

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• GMS

1

• Piledriver1674325991

1

• perfect1674326002

1

Świetna pierwsza część. Postaraliście. Nowy-stary skład się przydał. Widać postępy. Cieszy mnie oczywiście najbardziej moja wygrana. Już nie mogę się doczekać SSE. Mam nadzieję, że wkrótce podacie nam kartę i będziemy mogli ruszyć do boju. Myślałem, że po tych rewolucjach, odejściach, przyjściach może się z początku trochę źle dziać z federacją. Jeszcze mam coś do Clown'a. Jeżeli wiesz, że nie będziesz w organizacji dłużej niż 2-3 tygodnie to mnie uprzedź koleś, bo nie chcę tracić tyle czasu na konflikt z byle kim. Main Event też niczego sobie. Długi i na szczęście nie przynudzający.

Wrestler Gali: Steve Corino - #1 Contender

Moment Gali: Nie ma jakiegoś wyróżniającego się, który by mnie bardzo zaciekawił, ale jeśli już musi być to pierwszy segment ADR z CM Punk'iem.

Więc zacznę od:

Zawodnik Gali: Steve Corino

Moment Gali: segment CM Punka wraz ze Steve'm Corino

A teraz jedziemy. Gala lodzio miodzio jak dla mnie, Dużo się działo, jeśli tak wyjdzie SSE to będę usatysfakcjonowany w 120% dużo zwrotów akcji, bardzo, ale to bardzo dobre segmenty. Do walk też nawet gdybym chciał nie mam jak się doczepić. oby tak dalej panowie.

sig.png

Muszę przyznać że to jedna z lepszych tygodniówek od WCE :) Gala udana, main event miażdży, dużo działo się wokół Steve'a Corino. Całkiem fajny segment z powstaniem INVASION :P choć muszę przyznać że jestem nieco zawiedziony, w końcu przegrałem i nie wiem czy to było do końca sprawiedliwe. Liczyłem na jakiś mały segmencik z udziałem naszej stajni, ale myślę że i na to przyjdzie czas. Ogólnie walki czytało się całkiem przyjemnie. Wrestler gali - hmm, nie będę oryginalny, jeśli powiem że jest nim Steve Corino. Jeśli chodzi zaś o moment gali, to zdecydowanie debiut Invasion. Tyle ode mnie :D

Jedne z lepszych Collision, ale i tak pełen profesjonalizm. Rzeczywiście, to była gala Steve'a Coriny. Zdobył on Condendera i miał genialny segment z Punkiem. Czas dodać coś na BS i załapać się do karty :D Będzie ciężko, ale może się uda. Trzeba wierzyć.

Tak Więc. Wrestler Gali: Stave Corino

Moment Gali: Segment Coriny z Punkiem :t_up:

1.jpg

Iluzja.....

To tak, cieszy mnie napewno to, że udało mi się wygrać walkę. Również spróbuje podołać wyzwaniu z być godnym pretendentem do pasa. :) Co do samego show. Gala jest naprawdę dobra wszystkie segmenciki i walki naprawdę fajnie i z przemyśleniami napisane. Mi się podoba i czekam na kolejne wasze dzieła, lecz jedna rzecz trochę mnie...no nie spodobała się za bardzo. Mowa tu oczywiście o Corino, który mówi, że jest z ECW i takie inne. Jak brałem tego zawodnika to nie sądziłem, że on będzie taki Foley, że się od razu rozcina i kaleczy. Według mnie Steve to po prostu jest bardzo dobry wrestler który się szanuje i jest taki pewny siebie, arogancki, lecz nie jest takim sadystą aby się rozcinał.

Z momentami gali oraz wrestlerem nie będę głosował na siebie, bo jak to mówił Daimon, to nie ładnie, a wiec...:

Zawodnik Gali: Alberto Del Rio

Moment Gali: segment Truth'a z Jeffrey'em Hardy'm

ahfo.png

luba_049.png

Gala na prawdę mi sie podobała. Trudno nie wygrałem walki nie zawsze się da. Bardzo podobał mi się segment ze Stevem Corino i CM Punkiem. Dalej, każda walka cały czas trzymała poziom. Chciałem pogratulować wszystkim zwycięzcom i przede wszystkim bookerom.

Moment Gali: Segment Steve'a Corino z CM Punkiem

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ok, czas w końcu skomentować kolejną galę Collision, co tu dużo mówić, wyszła bardzo dobrze, jak zresztą pozostałe ostatnie, walki są na świetnym poziomie, może jedynie AJ vs. Rey troszkę za krótka, ale tak to nie można się przyczepić, ciekawy zwycięzca walki o #1 Contender do TV title, bardzo fajnie napisana moja walka, czyli Miz vs. Jeff, dużo zwrotów akcji, w sumie nie spodziewałem się takiego rezultatu, jak myślę, dobry dla obu, potem wejście Trutha, robi się ciekawie, co tu jeszcze, ciekawe segmenty, szczególnie ten pierwszy z ADR i CM Punkiem, czy Jeff i R-Truth bardzo dobry ME gali i zwycięzca również zasłużony, niespodziewana końcówka, która urozmaiciła tą galę. Teraz tylko czekać na podanie karty na SSE i brać się za pisanie na BS.

Moment Gali: segment Truth'a z Jeff''em Hardy'm

akerdrugi.png

O kuźwa o tym też zapomniałem, no cóż... gala wyszła dobrze, idziecie w dobrym kierunku, chociaż myśle że znowu przesadziliście z jednym story. Na jednym show rozwijacie story Ortona poświęcając mu całą tygodniówke, na następnym Punka... moglibyście po prowadzić kilka porządnych feudów równocześnie, chociaż wiąże sie to z większą ilością roboty :) Walk nie komentuje, powiem tylko, że ciekawie napisaliście Main Event :) No i wygrana Takera oczywiście na plus :D Nie chce mi sie rozpisywać, więc tylko powtórze to co na początku, idziecie w dobrym kierunku, ale skupcie sie na większej ilości feudów i spróbujcie je podbudować na jednej tygodniówce, zamiast poświęcać całą tygodniówke jednemu feudowi o ile wiecie co mam na myśli.

Wrestler Gali: Cm Punk

Moment: segment Jeffa z Trtuthem.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Wrestlerem gali został Steve Corino! (6 głosów) Moment gali? Dwa momenty! Segmenty z udziałem: Hardy'ego i Trutha oraz Punka i Corino! (po 3 głosy.