Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #4 (PART 1)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

collisiondm.png

Jim Ross: Mimo ostatnich zawirowań związanych z naszą federacją.. nadal się trzymamy! Witamy na czwartej edycji Collision!

Matt Striker: Mamy nadzieję, że nasi fani nigdy nie wątpili w naszych zawodników i naszą federację.

Don West: Na ostatniej gali sporo się działo. Warto wspomnieć o takich osobach jak Randy Orton, Steve Austin, czy..

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Matt Striker:..przemowa Alberto Del Rio. Czekaliśmy na tę chwile.

Don West: Czekaj, czekaj, czekaj.. przecież nic nie wiedziałeś o tej przemowie.

Matt Striker: Trzeba umieć wybrnąć z każdej sytuacji.

Jim Ross: Ehh.. zamknijcie się w końcu. Przejdźmy do rzeczy; Alberto Del Rio podjechał pod titantronem nowym, sportowym Bentleyem Continental. Del Rio wysiada z samochodu uśmiechnięty jak zawsze. Znikąd na ringu pojawił się Ricardo Rodriguez, który zapowiada swojego "pana". Del Rio po drodze przekomarza się z widzami Wrestle Championship Entertaiment. Rodriguez skończył mówić dopiero, kiedy Alberto wszedł na ring. Meksykański arystokrata przez chwile milczy. Słychać tylko publiczność, która ukazuje swojego wielkie niezadowolenie.

Alberto Del Rio: My name.. my name is Alberto Del Riooooo! (Buczenie publiczności staje się nie do zniesienia) But you already know that. WCE Universe.. tacy prości, tacy przewidywalni.. dlaczego to robicie? Wierzcie mi, że nienawidzicie niewłaściwą osobę. Ja - Alberto Del Rio powinienem być waszym wzorem, waszym największym bóstwem! Spójrzcie na mnie! Jestem bogaty, potężny, przystojny.. mam wszystko.. mam wszystko oprócz jednego.. oprócz waszego szacunku (Publiczność ponownie zaczyna głośno buczeć i skandować "You suck, you suck!" ). Nie chcę żebyście mnie lubili, wy Amerykanie nienawidzicie lepszych od siebie. Chcę szacunku. Nie wiem jak do tej pory nic do was nie docierało, jednak.. mam plan. Wiem jak to zmienić. Wiem czego potrzebuje. Ktoś taki jak ja potrzebuje złota. Nie, nie, nie o to mi chodzi. Chodzi mi o pas.. o pas, który doskonale by się do mnie nadawał.. tym pasem jest International Championship. Kto zasługuje na to wyróżnienie jak nie ja? CM Punk? Jesteście żałośni. Niczego nie rozumiecie. Punk jest nikim. W moich oczach jest zwykłym psem, który jakimś cudem zdołał się wy...

Don West: CM Punk! No to już chyba pożegnamy Alberto...

Jim Ross: Robi się ciekawie...

Matt Striker: CM Punk zmierza w stronę ringu w jeansach, t-shircie, oraz czapecce z logiem Chicago Bulls. Publiczność okazuje mieszane uczucia na widok obecnego International Championa. Punk wchodzi na ring, staje przed Del Rio i.. unosi pas mistrzowski do góry! Po chwili Punk podchodzi do Rodrigueza i zabiera mu mikrofon.

CM Punk: Czy ja dobrze słyszałem? Nazwałeś mnie.. psem?

Matt Striker: Na miejscu del Rio też siedziałbym cicho.

CM Punk: Mógłbyś to powtórzyć? Może jednak się pomyliłem..

Alberto Del Rio: Posłuchaj ty...

CM Punk: To ty posłuchaj. Myślisz, że robisz na kimś wrażenie? Myślisz, że twoje drogie ciuchy, sportowe samochody i inne bibeloty zrobią z ciebie kogoś? Nie.. zarówno dla mnie jak i dla tych ludzi jesteś zwykłym skurw*****, który na siłe stara się zdobyć jakikolwiek pas w tej federacji. Jesteś żałosny. Raz starasz się o WCE Championship, raz o Television Championship, a teraz przerzuciłeś się na mój International Championship? Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale.. właśnie zadarłeś ze mną, a ktoś taki jak ja nie da sobą pomiatać przez takie ścierwa jak ty.

Alberto Del Rio: Jak śmiesz..

CM Punk: Jeszcze nie skończyłem. Siedź cicho i słuchaj co mam ci do powiedzenia. Myślisz, że jesteś kimś? Jesteś nikim. Byłeś, jesteś i zawsze będziesz nikim, Alberto. Pogódź się z tym i oszczędź nam wszystkim. Proszę..

Don West: Punk przy wyraźnej owacji publiczności próbuje opuścić ring, jednak Del Rio atakuje go od tyłu! Punk pada na matę, International Championship wypada mu z ręki! Alberto siada teraz na swoim przeciwniku i okłada go po twarzy.

Jim Ross: Jednak Punk zdołał go zepchnąć! Punk próbuje wstać, jednak Del Rio szybko do niego doskakuje i wykonuje Enzuigiri! Punkt znokautowany! Alberto ustawia się nad Punkiem, bierze do rąk International Championship. Po chwili Alberto kładzie nogę na klatce piersiowej Punka i unosi do góry pas mistrzowski.

Matt Striker: Wow.. no no.. zapowiada się ciekawie.

Don West: Chyba Del Rio całkowicie wyzbył się marzeń o WCE Championship i skupił się na pasie International. Mimo wszystko to nie zmienia faktu, że jest dziś wystawiony do walki wieczoru i musi być gotowy na wszystko.

Jim Ross: Jestem już troche w tym biznesie i wierzcie mi.. to jest zapowiedź pierwszej walki na Super Summer Events.

Jim Ross: Sytuacja jeszcze nie ucichła po naszym otwarciu gali a już słyszymy o jakiejś akcji na backstage'u.

Matt Striker: Alberto del Rio zmierza w kierunku swojej szatni, jednak.. drogę zastępuje mu Mr. Anderson!

Mr. Anderson: Hoho, kogo my tu mamy. Alberto! Alberto del Rio, czyż nie? Wiesz, to jest chyba jedyna rzecz która nas łączy. Albertooooooo del Rioooooooooo! Riooooooooooo! Vs Mister! Andersooooooooooon! Andersoooooon! Wyobrażasz sobie taką walkę? Ja do niedawna nie, jednak po tym co przed chwilą zobaczyłem to wygląda na to, że dojdzie do tego prędzej niż później. Chcesz znasz powód? Ponieważ już za chwilę stanę się pretendentem do czegoś, do czego Ty chciałbyś uzurpować sobie prawo. Zaryzykuję więc nawet stwierdzenie, że właśnie patrzysz na future WCE International Championa! Champiooooooooooooona!

Alberto del Rio: Ta? Posłuchaj mnie tleniona chihuahuo. Nigdy wcześniej Cię nie widziałem, nie wiem kim jesteś, nie wiem co tutaj robisz. Po pierwsze jeżeli chcemy tutaj mówić o przyszłym mistrzu to musi być mowa o mnie. Jeżeli nie słyszałeś o czym mówię to posłuchaj - albo okażesz mi szacunek, albo będziemy musieli porozmawiać w inny sposób.. dupku.

Don West: Alberto jest chyba dziś na fali, ja bym z nim nie zadzierał.

Mr. Anderson: Szacunek? Już go kupiłeś? Jak ostatnio sprawdzałem, to nawet gdybyś wydał na to cały swój majątek - nadal nie posiadał byś choćby szczypty respektu. A teraz odsuń się i najlepiej przygotuj jakieś siedzenie, albo.. kogo to obchodzi. Obejrzyj tę walkę, może choć na tyle Cię stać, ja wolałbym przyjrzeć się dokładnie swojemu nowemu najgroźniejszemu rywalowi. I tak.. jestem dupkiem.

Matt Striker: Po backstage'u przechadza się niedawno zatrudniona nowa gwiazda - Gary Wolf. Sporo naszych obecnych fanów nie kojarzy go tak dobrze jak innych, ale.. on chciałby się przedstawić naszym fanom.

Gary Wolf: WCE Universe, my name is Gary Wolf. Nie znacie mnie? To prędko się zmieni. Nie będę jednak robił tego specjalnie dla sławy. Nie muszę jej zdobywać w ten sposób. Tak robią tylko Ci których ja uważam za gorszych.. za słabszych. Udowodnię wam swoją wartość w dzisiejszej..

Don West: Boom! Gary nie oczekiwanie otrzymuje brutalnego chair shota w czaszkę! Chyba nikt się tego nie spodziewał. Napastnik cały czas stompuje byłego zawodnika ECW. Jednak nadal nie wiemy kim on jest. Podnosi teraz gaśnicę i pryska rywalowi prosto w twarz! Ten jest wyraźnie ogłuszony. Opiera się o drzwi swojej szatni.. a tajemniczy napastnik wykonuje super kick! Wolfe razem z drzwiami wpadają do szatni! Ale kim jest ten człowiek.. ściąga bandanę.. okulary.. oh my!

Steve Corino: It's me! The King of Old School! Steve Corino! Co ja tutaj robię? Nie mogłem pozwolić by ktoś taki jak on hańbił honor ECW. Honor, który ja reprezentuje. Ale zaraz, zaraz.. Gary miał wystąpić w dzisiejszym four way'u! Kto mógłby zająć jego miejsce.. niech zgadnę.. ja!

Jim Ross: Stone Cold! Stone Cold! On napewno zna rozwiązanie tej sytuacji.

Stone Cold Steve Austin: Chcesz być w tej walce, huh? (slapuje Corino) Czy jesteś pewny, że chcesz wziąć w tym udział?! (uderza go z pięści)

Steve Corino: Oczywiście, że tak! Mogę jeszcze raz, hę?!

Stone Cold Steve Austin: Okej - zajmujesz miejsce tego chłystka w następnej walce. (łapie go za koszulkę) Obyś wiedział w co się pakujesz.

Steve Corino: Steve wie co robi.. Steve..

Tony Chimel: Zapraszamy na walkę No #1 Conteder, zwycięzca zmierzy się z Jeffem Hardym o TV Title! Zapraszamy na ring debiutanta - ważącego 242 funty, pochodzącego z Sea Isle City, New Jersey - STEVE CORINO!!!

Tony Chimel: Jednym z jego rywali będzie ważący 240 funtów, pochodzący z West Newbury, Massachusetts... JOHN CENA!

Tony Chimel: Kolejnym zawodnikiem będzie ważący 243 funty, pochodzący z Green Bay, Wisconsin... MR. ANDERSOOOOOOOOOOOOOON!

Tony Chimel: Ostatnim, którego zaproszę do ringu będzie ważący 226 funtów, pochodzący z Winnipeg, Manitoba, Canada - CHRIS JERIIIIIIIICHO!

GONG!!!

Anderson doskakuje do Jericho, ale ten wyskakuje za ring i ucieka, a kiedy Ken się odwrócił zebrał clothesline od Ceny po, którym też jest za ringiem, a tam dopadł do niego Jericho i zaczął go okładać serią stompów, Cena przygląda się wszystkiemu przy linach i nagle roll up od Corino 1...2... Cena odbija szybko się podnosi, ale wtedy otrzymuje potężne kopnięcie, które jednak szczęśliwie łapie i kończy się to enzuigiri! W tym czasie Chris wrzuca do ringu obitego Andersona do, którego doskakuje Corino i przypina 1...2... Cena ściąga go z Andersona i rzuca w narożnik po czym rozpęd i nieświadomy tego co zrobił podnoszący się Anderson powala rozpędzonego Cenę, a wtedy Corino znów się szybko rzuca na leżącego Johna i go przypina, ale zostaje szybko za nogę ściągnięty z ringu przez Jericho i irish whip o stół komentatorski, Chris jednak nie atakuje dalej Corino tylko przygląda się sytuacji w ringu, gdzie Anderson trzyma za nogę leżącego Johna, a ten odpycha go nogą prosto na Jericho, Anderson wypada za ring i spada prosto na Y2J'a, a Cena powoli schodzi do rywali, Anderson siedzi na kolanach, a Cena szykuje się do swojego firmowego diving leg drop buldoga, ale właśnie wtedy Corino wykorzystuje Andersona i poetry in motion na lecącym Cenie! Cała czwórka leży na sobie za ringiem!

Don West: OH! YEAAAAH! Ta, naprawdę podoba mi się ta walka..

Matt Striker: Ta walka jest szybsza, niż pojawienie się potu na ciele Flaira w ringu..

Jim Ross: Ten Corino, czy inny Caprio robi całkiem dobre wrażenie.

Sędzia zdążył doliczyć do 8, a Corino powoli zaczął zbierać się za ringiem i wskoczył do ringu, za nim wstał Cena, który znów ma jakieś bohaterskie przebłyski i wrzucił wszystkich do ringu, sam też wszedł, ale nie całkiem, kiedy był na krawędzi zebrał baseball slide od Corino, który potem szybko podniósł Andersona wykonał na nim neckbreaker, a potem DDT na Jericho! Corino siada na Andersonie i cobra clutch! Trzyma bardzo długo, a potem zeskakuje i podchodzi do Jericho zapinając tą samą akcję, Jericho się zwija z bólu, ale zdołał sięgnąć lin i z ich pomocą odpoczywa za ringiem, a Corino nie czeka tylko zauważając, że podniósł się już Anderson chce go zaatakować, jednak doświadczony zawodnik unika ciosu rywala i kontruje na forward russian legsweep, a za ringiem Jericho czai się na Cenę, który jednak w ostatniej chwili odwrócił się i zdołał uchwycić swojego rywala wykonując spinebuster! Jericho leży przy stole komentatorskim, a Cena wskakuje do ringu! Clothesline na Andersonie, znikąd five knuckle shuffle na leżącym Corino, Cena kładzie Andersona obok Corino! You Cant See Me?! Cena odbija się od lin, a tam łapie go za nogę Jericho! Cena upada, Chris wyciąga go za ring i seria stompów! Po stompach podnosi swojego przeciwnika i irish whip na schodki, ale Cena kontruje, jednak Jericho się zapiera i ciska rywalem w schodki, a następnie odkopuje stalowy przedmiot i zapina walls of jericho za ringiem! W ringu Corino i Anderson powoli się podnoszą i wymiana punchy w, której górą okazuje się być Anderson, który odbija się od lin i... nadziewa na back elbow! Za ringiem Jericho puszcza swojego rywala i wrzuca do ringu, po czym sam wchodzi żeby go przypiąć, ale wtedy Corino częstuje go swoim łokciem i sam przypina Cenę, ale Jasiu się nie daje i, kiedy sędzia uderzył o matę drugi raz oderwał swoje plecy od maty.

Jim Ross: Mało brakowało, a doszłoby do sensacji...

Don West: Fakt!

Matt Striker: No, postawa tych wielkich przy Corino jest słaba.

Don West: Nawet nie mów, że nie znasz Steve'a..

Corino szybko podnosi Cenę i próba neckbreakera, ale Cena unika przechodzi za niego i german suplex, Corino ląduje przy linach, a tam leg drop od Jericho w samą krtań! Corino ucieka do narożnika, a tam wpada w niego Anderson i facewash! Jericho i Cena wyciągają na środek ringu Corino, a Kennedy jest na trzeciej linie i właśnie wtedy nadchodzi moment zdrady Jericho uderza Cenę, który upada i z rozpędu wykonuje enzughuri to head na stojącego na trzeciej linie Andersonie, który spada za ring, ale kiedy Jericho się odwrócił zebrał od wstającego Corino old school kick! Jericho zatacza kółko i upada! Corino nie ma jednak sił przypiąć swojego rywala i upada.

Matt Striker: Cóż, kilkanaście minut wielkiego show i trzeba było się spodziewać tego, że będą zmęczeni.

Don West: Nie wiem tylko czemu Cena się nie podnosi, przecież On się nie przemęczył...

Jim Ross: Leży dla lepszego efektu wizualnego.

Anderson stara się podnieść za ringiem, ale kosztuje go to naprawdę wiele sił, ale w końcu wstaje zaraz po nim w ringu podnosi się Corino, kolejnym, który się powoli zbiera jest właśnie Cena. Cena doskakuje do Jericho 1...2... Corino ściąga go z Jericho i rzuca w narożnik, ale kiedy chce zaatakować Johna zagradza mu drogę Anderson! Kennedy potężną serią ciosów powala swojego przeciwnika i kilka stompów, po czym podnosi swojego rywala i inverted suplex, a w przeciwnym narożniku Cena wykonuje vertical suplex na Jericho! Dwaj zawodnicy na macie, dwaj mieżą się wzrokiem i ruszają! Cena unika clothesline'a, odbija się od przeciwnych lin i clothesline! Anderson jednak tylko przez chwilkę na macie, w sumie wyglądało to tak jakby... "Mata parzy". Anderson teraz sam odbija się od lin, a Cena wykonuje na nim big boot! Przypływ adrenaliny u Johna! Cena próbuje wykonać five knuckle shuffle, ale Corino go podcina i Cena upada trzaskając głową w krocze Andersona! Ken zwija się z bólu w ringu, a wtedy dopada go Jericho! Jericho! Jericho zapina walls of jericho! Zapowiada nam się rychły koniec, Anderson nie ma sił się oddalić, ale Cena skopuje Chrisa z Kena! Jednak, kiedy się odwraca czeka już na niego Corino, który kopie go mocno w brzuch i DDT! Steve nie zwalnia tępa i szybko wskakuje na narożnik! Cena leży, a Corino wykonuje diving leg drop! Przejście do pinu 1...2... Jericho za głowę ściąga Steva z Johna i seria kopnięć po czym clothesline! Jericho odbija się od lin i lionsault! Chris przechodzi do pinu 1...2... Kick out! Jednak Chris nie zwalnia tępa szybko doskakuje teraz do Ceny! 1...2... Kick out! Do Andersona! 1...2... Też nie! Wraca, więc do Corino i wymierza mu tiger suplex, a kiedy zauważa, że Anderson się podnosi to odbija się od lin i one-hand bulldog! Jericho szybko się podnosi i już unika clothesline'u od Johna, który sekundę wcześniej się podniósł! Jericho odbija się od lin, Cena robi to samo, obaj unikają swoich ciosów, ale nie dochodzi do kolejnego odbicia bo sprytniejszy z tej dwójki czyli niewątpliwie Jericho zatrzymuje się na linach, a Cena macha ręką w powietrze, a wtedy Jericho wykonuje dropkick! Cena jednak szybko się podnosi i mamy Jericho Spike! Cena wypada za ring! Jericho zdaje się, że wyeliminował jednego, a teraz Anderson, który okłada właśnie Corino i standing green bay plunge, ale nie! Corino ląduje na nogi i ucieka pod narożnik! Anderson się odwraca! CODEBREAKER OD JERICHO! Anderson za ringiem! Jericho szaleje z radości, ale chyba o czymś, a właściwie o kimś zapomniał! Chris cały czas w amoku szczęścia i Old school kick! Corino przypina! 1...2...3!

Tony Chimel: Zwycięzcą i No #1 Contederem for TV Championship zostaje... STEVE CORINO!

Matt Striker: Sporo rzeczy dzieje się dzisiaj wokół CM Punka. Kamera przenosi nas pod jego szatnie, ktoś puka to drzwi.

Don West: Poznaję tego gościa.. to Steve Corino! Przed chwilą zapełnił sobie prawo do walki o pas Punka. Wygląda na to, że wejdzie do szatni nawet bez odpowiedzi ze strony mistrza.

CM Punk: Steve, Steve.. wow, wow. Spokojnie stary. Tak - widziałem Twoją walkę. Wiem kim teraz jesteś. Number one contender, huh? Jak dumnie to brzmi co. Ale pomyśl o tym tak! Obaj w jakimś stopniu reprezentujemy ECW.

Steve Corino: ECW! ECW?! Jak możesz nazywać to coś w czym występowałeś Extreme Championship Wrestling. To ja jestem prawdziwą legendą tej federacji. Widzisz to! (łapie klucz od drzwi szatni mistrza i nacina sobie czoło) To jest ekstrema. To reprezentowało tych z którymi ja walczyłem. Ty nie masz prawa nazywać się kimś kto repezentuje ECW. (bierze jego pas do ręki) Ładne, co? Twoje.. dobre sobie. To Twoje ostatnie chwile panowania mistrzowskiego!

Jim Ross: Corino rzuca się na Punka. Ten nie spodziewał się tego zupełnie i nie zdołał się obronić. Steve przewraca rywala razem z fotelem i okłada go na podłodze. Łapię taśmę do owijania nadgarstka i przydusza nią mistrza International. Teraz wynosi go.. o nie.. nie na podłogę! Piledriver! Call the ambulance! Steve łapię za szafkę i rzuca ją na leżącego na ziemi Punka.

Steve Corino: How do you like that.. Punk?!

Matt Striker: Do drzwi puka.. Steve Austin! Otaczają go ochroniarze.

Stone Cold Steve Austin: Doskonale wiem co robić z takimi jak Ty.. sam kiedyś taki byłem. Brać go chłopaki, musi ochłonąć.

Don West: Co z Punkiem! Sanitariusze podnoszą szafkę, a Punk jednak odmawia pomocy, powoli wstaje i trzyma się za bok. Corino nawarzył sobie piwa. To będzie gorzki łyk.

Jim Ross: Czas na pierwszy dziś wywiad. Z tego co mi wiadomo gościem Christy Hemme będzie AJ Styles.

Christy Hemme: Dokładnie Jim. Ze mną stoi właśnie "The Phenomenal One" - AJ Styles. Allen, ostatnimi czasy robisz wrażenie na wszystkich. Zarząd to docenia, tak samo jak i fani. Co sądzisz o swojej obecnej sytuacji w federacji?

AJ Styles: Fani? Zarząd? Dobre sobie.. chociaż, dałoby się znaleźć plusy tej sytuacji. Jeżeli to ma doprowadzić mnie do częstszych występów i walk o pasy mistrzowskie to można powiedzieć.. niech mnie wielbią. Moim dzisiejszym przeciwnikiem będzie Rey Mysterio. Rey.. człowiek, który..

Matt Striker: Ktoś gwałtownym krokiem zbliża się do strefy przeznaczonej dla wywiadów.. to CM Punk owinięty bandażami wokół tułowia.

CM Punk: Odsuń się póki życie Ci miłe! Mam coś ważnego do powiedzenia! Christy, to się nagrywa? Doskonale. Steve Corino! Mam gdzieś kim byłeś, kim jesteś.. czego dokonałeś.. o ile coś takiego stało się w Twojej karierze. Zaatakowałeś złą osobę. Uwierz mi, że nie chciałbym być teraz w Twojej skórze. Jesteś number one contenderem do mojego pasa? Wspaniale! Słyszałem, że federacja zawiesiła Corino na czas trwania Super Summer Events. Tak więc.. gdy uporam się z Alberto na tym PPV to szykuj się na wielki łomot! Przyszłe Collision! Hardcore match między Tobą a mną! Zobaczymy kto zasługuje na miano ikony ECW. I'm gonna take you.. to the extreme!

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru! Pierwszymi jej uczestnikiem jest ważący funty – A! J! STYLEEEEES!

Tony Chimel: A jego przeciwnikiem jest pochodzący z San Diego w Meksyku, ważący 210 funtów – REY MYSTERIOOOOO!

http://www.youtube.com/watch?v=Cv--H5oJ11M

Panowie wchodzą w zwarcie, po nim szybko Rey przechodzi za rywala, łapie o za brzuch i wyprowadza dwa niskie kopnięcia w uda rywala. Mysterio daje odejść rywalowi od siebie, po czym dochodzą do siebie i przybijają piątkę, na co bardzo żywiołowo reaguje publika. Panowie jeszcze raz zbliżają się do siebie, tym razem krótkie kopnięcia w nogi rywala wyprowadza Styles, Rey pada na kolana, za to jego przeciwnik odbija się przed nim od lin i wchodzi w niego niskim dropkick’iem! AJ szybko dopada do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Mysterio odkopuje. AJ podniósł już rywala, wykonuje mu corner irish whip, biegnie na rywala, ale nadziewa się na big boot! Styles po tym ciosie chwilę był zamroczony, jednak kiedy odwraca się do rywala, ten jest na narożniku, AJ chwyta go, wynosi, lecz Rey kontruje na tornado DDT! Mysterio jeszcze biegnie na liny, naskakuje na nie i crossbody z przejściem do przypięcia, ale przerolowane! – 1, 2 i … Kick Out!

Don West: Mysterio znowu odkopuje!

Matt Striker: Jak na razie to Styles tylko próbuje zakończyć walkę, Rey jakby czekal.

Jim Ross: Tylko na co?

Rey podnosi rywala, chce wykonać irish whip, jednak pewnie skontrowany, Mysterio na linach, jednak próbował naskoczyć na rywala, ten przechwycił go na ręce, przerzuca go na barki i wykonuje fireman’s carry neckbreaker! Rey leży w środku ringu, AJ idzie na niego i jumping knee drop i kolejna próba zakończenia walki! – 1, 2 i … Kick Out! Styles miał już wiele okazji na zakończenie pojedynku, ale nadal tego nie uczynił! Teraz dynamicznie odbija się od lin, jednak nie zauważa, że wtedy Rey podnosi się, STyles w pełnym biegu inkasuje hurricanranę! AJ na macie, Mysterio podnosi do niego i świetny dynamiczny kip up frankensteiner od Styles’a, i teraz on na nogach, a rywal na macie! Mysterio wytoczył się na zewnętrzną stronę lin, tam szybko podchodzi do niego AJ, który jednak inkasuje wejście barkiem! Mysterio ustawia sobie rywala i sunset flip powerbomb od Mysterio, który za spodenki trzyma rywala do przypięcia! – 1, 2 i … Kick Out! Obaj szybko na nogach, Mysterio nie trafia jednak z dropkickiem, gdyż AJ umiejętnie odsunął się od tej akcji! Styles po uniku podąża na narożnik i fantastyczny springboard forearm smash! AJ ma już kolejną super okazję do skończenia walki! – 1, 2 i … Noga Reya na linach! Styles był bardzo zly, że nie zauważył tak prostego błędu i nadal musi walczyć! AJ tym razem podnosi rywala, irish whip i dropkick, byłby udany, ale Mysterio zatrzymał się na linach. Teraz wychodzi za nie, naskakuje na nie i springboard bulldog z trzeciej liny na wstającego Style’a, po którym „Mr.619” przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out!

Don West: No! Mysterio wreszcie zaczyna wchodzić na obroty.

Jim Ross: Może i to dobra taktyka? Styles po super początku teraz osłabł.

Rey podbudowany ostatnia akcją rusza do dalszych ataków, podnosi rywala i umieszcza go w narożniku, gdzie wbija kilka razy go barkiem! Sedzia odpycha Reya, ten bierze rozbieg i dropkick dla Styles’a w narożniku! Jeszcze raz Rey bierze rozbieg i tym razem big boot od AJa! Ten teraz podcina nogę Mysterio, zaczyna ją zakładać na swoją i muta lock! Mysterio mocno cierpi, widać to po nim! Na chwilę słabnie, jednak po chwili zaczyna przekręcać się, ma wolne rece i wyprowadza nimi ciosy w głowę rywala, jeden, drugi, aż AJ zmuszony jest puścić uchwyt! Przez chwilę obaj przygasają, lecz idą na siebie, irish whip od Stylesa, Mysterio na linach i hurricanrana, która umieszcza AJa na linach! Ten w poważnych tarapatach! Mysterio odbija się od lin i 619! NIE! Rey został skontrowany, AJ złapał go za nogi, zrzuca go głową w dół, ręce umieszcza za swoimi nogami i STYLES CLASH! STYLES CLASH! To musi być koniec! – 1, 2 i 3…!

Tony Chimel: Zwycięzca walki zostaje AJ STYLES!

Matt Striker: Poprzedni wywiad nie wyszedł tak jakbyśmy chcieli. Miejmy nadzieję, że teraz będzie inaczej. Oddajemy głos Coachmanowi i Jarrettowi.

Jonathan Coachman: Moim gościem dziś będzie Jeff Jarrett. Jeff czy możesz nam zdradzić kto będzie Twoim tag team partnerem w dzisiejszej walce? Czy to jakaś szczególna tajemnica.

Jeff Jarrett: Mój partner, tak? Wiesz co - nie można tego ukrywać w nieskończoność. Powiem Ci. Jest to.. Earl Hebner! A nie, pomyliłem osoby.. Larry Zbyszko! No nie, to znów nie to.. Karen Angle, a raczej Jarrett. A nie.. z nią to robię akurat coś całkiem innego. Podoba Ci się taka odpowiedź? To wspaniale. Jedyne co mogę Ci powiedzieć o moim tag team partnerze to to, że dzięki niemu Wolfpack będą mogli zapomnieć o zdobyciu pasów tag teamowych. Te pasy zostały przywrócone dla nas! Zostały przywrócone byśmy to właśnie ja wraz z moim kumplem je zdobyli. Wrestle Championship Entertainment, WCE Tag Team Belts.. It's My World!

http://www.youtube.com/watch?v=72jNSCAbux4

Matt Striker: Triple H oraz Sting, dwie legendy wrestlingu. Połączył ich jeden wspólny cel.. pasy Tag Team!

Jim Ross: Teraz przynajmniej wiedzą o co walczą. Dopiero niedawno dowiedzieliśmy się, że pasy Tag Team jednak zostaną w federacji.

Don West: Sting i Triple H zmierzają w stronę ringu przy widocznej owacji publiki. Sting wchodzi na ring jako pierwszy i od razu prosi o mikrofon.

Sting: Woooo.. Woooo.. masz rację Jim.. chociaż.. chwila.. "teraz" wiemy o co walczymy? Co ma znaczyć "teraz"?! Odkąd połączyliśmy siły wiedzieliśmy, że naszym celem są pasy Tag Team i to się nigdy nie zmieniło! Nie wątpiliśmy w to, że te pasy zostaną ponownie powołane do życia. Teraz, kiedy już wiadomo, że pasy Tag Team pozostaną w federacji mogę to śmiało powiedzieć. Woooooooooooo!

Jim Ross: Wygląda na to, że Hunter też ma coś do powiedzenia.

Triple H: Yeah.. nie boje się nikogo z zarządu i powiem to wprost - macie szczęście, że przestaliście z nami pogrywać oraz bawić się w kotka i myszke. Macie wielkie szczęście. Ja i Sting już traciliśmy cierpliwość. Teraz wyładujemy złość na naszych przeciwnikach.. Wait a minute..

Sting: Przeciwnikach...?! Jakich przeciwnikach...?! Przecież jesteśmy tu jedynym Tag Teamem! My, Wolfpack! Żywe legendy tego sportu! Powinniśmy dostać pasy na dzień dobry...

Booker T: Wow, wow, wow, czekajcie chwile chłopaki.. muszę zapytać.. za kogo wy się do cholery uważacie, Hę?! Wy?! Jedyny Tag Team w WCE?! Legendy?! Hah! Jesteście zbyt pewni siebie, ale to niedługo sie skończy! Poznajcie nowy Tag Team, który ma zamiar zawładnąć tą federacją...Come on, bro!

Don West: What...?! Kurt Angle i Booker T połączyli siły?! Jasna cholera!

Jim Ross: Teraz to dopiero starcie legend...

Matt Striker: Kurt wychodzi zza titantronu i podaje rękę Booker'owi, który jest wyraźnie zadowolony ze swojego "transferu".

Booker T: Can you dig that...Suckaaaaaa...?! We've coming for you, nigga!

Jim Ross: Sting i Triple H ustawiają się na środku ringu, i czekają na Bookera i Kurta. Kiedy Booker i Kurt są już obok ringu ostatecznie rozmyślają się i zawracają. Publiczność jest niezadowolona, jednak członkowie nowego tag teamu jedynie się śmieją. Po chwili odwracają się i mają zamiar udać się za titantron, gdy..

Sting: Hey! Don't turn you back.. on the Wolfpack!

Don West: Angle ruszył za titantron, jedynie Booker uśmiechnął się w stronę Stinga i HHH po czym ruszył za nim. Na hali rozbrzmiewa theme Wolfpack!

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru a będzie to 4 Man Tag Team Match! Pierwszymi jej uczestnikami są razem ważący 493 funty – Booooooker T oraz Kurt Annnnnnngle!

Tony Chimel: A ich przeciwnikami są Jeff Jarrett oraz …

http://www.youtube.com/watch?v=f2In513sW3U

Matt Striker: No dawajcie już tego gościa!

Jim Ross: Ciekawe kto to może być. No ale czemu nie wychodzi?

Don West: Jarrett w rozmowie z sędzią. Ale co on robi?

Matt Striker: Sędzia sprawdza zawodników i daje znak do rozpoczęcia walki!

Jim Ross: Co jest? Jarrett ma walczyć sam? Nie ma szans w pojedynku z dwoma tak doświadczonymi zawodnikami!

Don West: Co on robi? Może kłamał? Problemy techniczne? Zgaga? Rozwolnienie? Chcemy odpowiedzi.

Jim Ross: Ale w ringu już JJ oraz Booka! Czyli jednak zaczynamy.

Panowie od razu wchodzą w zwarcie, wygrywa je Jarrett, Booka jednak szybko spycha rywala na liny, ale inkasuje shoulder block! JJ jeszcze raz łapie rywala w submission, tym razem w armbar. Chwilę trzyma ten uchwyt, ale potem „Five Time WCW Champion” wyprowadza pare wejść łokciem, irish whip i spinning wheel kick! Booker już przeciąga rywala do swojego narożnika i robi zmianę z Kurtem! Ten wchodzi do ringu i kilka kopnięć w brzuch rywala, a następnie Angle dusi nogą głowę rywala o narożnik! Sedzia odpycha go od rywala, cos mu tłuamczy,ale w tym czasie Booker stojący przy narożniku poddusza rywala rekami o narożnik! Sedzia tego nie widzi, a kiedy pozwala Kurt’owi nadal atakować, Booka zeskakuje z ringu jak gdyby nigdy nic. Teraz Angle podnosi z maty rywala i bardzo mocny corner irish whip, po którym JJ pada na matę i pierwsze w tej walce przypięcie – 1 … Kick Out! Angle podnosi rywala, ten jednak podrzuca go sobie i wykonuje gutbuster! Angle po można powiedzieć odbiciu od maty łapie się za brzuch klęcząc a do tego Jarrett dorzuca mu niski clothesline, po którym przechodzi do przypięcia! – 1, 2 … Kick Out! Jarrett szybko podrywa się i kilka kopnięć dla rywala, teraz wdaje się w jakąś konwersację z Bookerem, jednak potem szybko naskakuje na liny i lionsault! Jeff teraz staje w przeciwległym narożniku do tego, w którym wstaje jego przeciwnik, biegnie na niego i corner clothesline! Następnie Jarrett chwyta za ręke rywala i samoan drop! JJ przypina rywala! – 1, 2 i … Kick Out! Jarrett wydaje się już lekko zmęczony, wstaje dość powolnie, jednak dochodzi do rywala, który wyprowadza mu wejście barkiem, a następnie przenosi go na barku do swojego narożnika i wbija kilkukrotnie w niego, po czym następuje zmiana z Bookerem! Ten wchodzi dynamicznie, bierze rozbieg i big boot dla Jarretta ustawionego w narożniku, po czym przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … JJ łapie się lin. Kurt kopie w rekę Jarretta, a po tym Booka próbuje jeszcze jednej próby zakończenia walki – 1, 2 i … Kick Out! Booker podnosi rywala, irish whip, Jarrett’owi jednak udaje się uniknąć wejścia łokciem, zamiast odbić się JJ naskakuje na drugą linę i leci z crossbody, ale Booker sprytnie kontruje to na mocny elbow drop! Booka przeciąga rywala do swojego narożnika i zmiana z Kurtem. Booker jeszcze za rękę przechodzi na środek ringu z rywalem i wykonuje mu corner irish whip, po którym JJ trafia twarzą w narożnik, zatrzymuje się przy nim i od tyłu trzyma go już Angle, przechodzi bliżej środka ringu i german suplex! Jeszcze jeden i kolejny raz Angle powtarza swoją akcję! Teraz czeka już na rywala wstającego w narożniku, biegnie z corner clothesline’em, ale nadziewa się na big boot! Teraz obaj idą na siebie, Jarrett wchodzi za rekę rywala i wykonuje backbreaker, a następnie neckbreaker! Obaj odczuwają już trudy tej walki, wstają w przeciwległych narożnikach, ale Angle dochodzi do swojego narożnika i robi zmianę z Booką! Ten dynamicznie wchodzi, biegnie na rywala, ale nadziewa się na kolano JJ’a! Ten teraz łapie rywala i wrzuca go w narożnik, po czym wylatuje z ringu!

Jim Ross: I JJ mimo tego, że jest bez partnera radzi sobie nawet nawet.

Matt Striker: Póki co! Zaraz wszystko może się zmienić, a poza tym w starciu 2 na 1 nie daje mu szans.

Don West: Zasnął? Naćpał się? Stoi w korku? Ludzie kto miał być jego partnerem! Kartka, titantron, dawajcie!

Jarrett tym razem w natarciu, wychodzi po za ring po Bookera, wyprowadza mu double axe handle w plecy, po czym wturlał go do ringu. Sam wchodzi na narożnik i crossbody, jednak przerolowane i Booker przechodzi do przypięcia! – 1, 2 i … Kick Out! Jarrett daleko odrzucił od siebie Bookera, ten szybko wstaje, jak i jego przeciwnik, JJ przechodzi pod ręką rywala i lapie go w Sleeper Hold! Booker jednak jakos łapie głowę rywala i przerzuca Jarretta przez bark, po czym przechodzi do chinlocku. Jarrett jednak pokazuje doświadczenie, podkopuje rywala, łapie go i snap suplex! Booker leży już w środku ringu, dochodzi nad niego JJ i podnosi jego nogi, zaczyna zapinaćfigure four leglock, jednak szybko wbiega Angle, który kopie rywala w głowę, przetacza Bookera do swojego narożnika, a sam wraca na swoje miejsce. Booka robi zmianę z Kurtem, który dopada do rywala z seria ciosów, aż sędzia musi go odrywać od rywala. Angle na chwile stopuje ataki, by uniknąć dyskwalifikacji, potem dochdozi do rywala, wykonuje corner irish whip, bardzo mocny po którym praktycznie Jeff odbija się od narożnika, wraca do Kurta, ten łapie go i belly to belly suplex! Angle chce zakończyć walkę! – 1, 2 i … Kick Out! Kurt chce wykończyć rywala, zarzuca go na narożnik, po czym sam zmierza na niego!

http://www.youtube.com/watch?v=2fcfRjFnImQ&feature=related

Don West: It’s Me! It’s Me! It’s D! D! P! O tak! To się nazywa wejście!

Matt Striker: Widzisz, warto było czekac na kogos takiego!

Jim Ross: Witamy w szeregach zupełnie nową gwiazdę! DDP debiutuje w WCE!

Don West: Ale jak widzimy DDP szybko zbiera się do ringu, bo jego partner w opałach!

Kurt widząc szybko biegnącego DDP do ringu łapie JJ i Angle Slam z narożnika! Tym czasem debiutant już powalił Bookera, wchodzi do ringu, ale czy zdąży przerwać liczenie?! – 1, 2 i … KICK OUT! DDP przerywa kopnięciem przypięcie! Page podnosi Kurta, wykonuje mu irish whip i pumphandle gutbuster! DDP przeciąga Jarretta do swojego narożnika, potem wchodzi za niego i wykonuje z nim zmianę! DDP już legalnie w ringu, w tym czasie Booker wrócił do swojego narożnika, w którym się zbiera do wstania na nogi. DDP podchodzi do Bookera i zaczyna coś do niego krzyczeć, jednak wtedy od tyłu atakuje go Angle, następnie łapie rywala od tyłu i german suplex, po którym Kurt przechodzi do przypięcia! – 1, 2 i … Kick Out! Angle łapie rywala w chinlock, jednak zostaje szybko zepchnięty na liny i shoulder block od DDP! Ten teraz szybko wstaje i próbuje wykonać elbow drop, ale nie trafia! Szybki unik od Angle’a, który już na nogach, podnosi rywala, podkopuje go, wyniesienie i guntwrench powerbomb! Kurt przeciąga przeciwnika do swojego narożnika i robi zmianę z Booką! Booker już w ringu, wyprowadza serię kopnięć na głowę rywala, a następnie poddusza rękami jego głowę na linach. Sedzia mu przerywa, ale Booker odchodzi i klęka! Tak! To Spin A Roonie! Booker po efektowanym tańcu idzie na rywala, ten jednak kucając bierze go na barki I fireman’s carry slam! Obaj powoli wstają, Booker idąc próbuje zmienić się z Angle’em, jednak DDP dochodzi do niego, przekręca rywala i inverted atomic drop! DDP odbija się od lin, leci z big boot’em, jednak Booka przechodzi mu pod nogą, kiedy Page odwraca się Booker łapie go pod suplex, przenosi rywala nad sobą, ten jednak staje na nogi za Bookerem, Five Time WCW Champion odwraca się i DIAMOND CUTTER! DDP kładzie się na przeciwniku! – 1, 2 i … KICK OUT! CO ZROBIŁ ANGLE! MOONSAULT Z NAROŻNIKA OD KURTA RPZERYWA PRZYPIĘCIE! Ale nie trzeba czekać na odpowiedź Jarretta, ten szybko wchodzi do ringu z GITARĄ!!! Sędzia jednak nie pozwala Jeffowi uderzyć Kurta, odbiera mu gitarę i rzuca za siebie, gdzie Angle podniósł Bookera. Teraz pokazuje mu na gitarę, Booka bierze ją, Angle podnosi DDP i GUITAR SHOT!!! GUITAR SHOT DLA DDP OD BOOKERA! Angle wyrzuca z maty resztki gitary, sam kładzie się na macie by trochę ich zakryć! Jarrett nic nie widział, podobnie jak sędzia bo Jeff wychodzil z ringu. Booker obraca sędziego i dopada do przypięcia! – 1, 2 i 3…!

Tony Chimel: Zwycięzcą tego starcia zostaje Elite Mafia … Kurt Angle i Booker T!!!

Jim Ross: Ale zaraz to nie koniec! Booker wraz z Anglem atakują właśnie leżących na macie rywali.

Matt Striker: Ciekawe czy Jarrett i Page mają jakichś dobrych znajomych na backstage'u..

http://www.youtube.com/watch?v=HnoQI65yRHE&feature=player_embedded#!

Don West: You've got to be kidding me! Goldberg wrócił! Goldberg in da house!

Jim Ross: To Goldberg! Goldberg! Swoim silnym krokiem zmierza w stronę ringu a na twarzach Angle'a i Bookera pojawił się mały niepokój. Dali sobie spokój z dalszym obijaniem Jarretta i DDP, i szykują się na odparcie ataku olbrzyma. Bill jest już na ringside, powoli wchodzi do ringu, a jego przeciwnicy wściekle się na niego rzucają! Mamy teraz podwójny irish whip.. ale Goldberg wracając uderza Spearem w Kurta Angle! To musiało bolec. Booker jest przy linach, były mistrz WCW będzie chciał go wyrzucić z ringu clotheslinem.. ale Booker unika tego i sam wychodzi z kwadratowego pierścienia. To tchórzowskie zachowanie napewno wykorzysta ta trójka która nadal pozostaje na ringu. Jarrett wstaje, podnosi swojego wieloletniego rywala i.. uderza z The Stroke! Głowa rywala ląduje na macie. Teraz sprawę w swoje ręce bierze DDP. Łapie przeciwnika za głowę, robi kilka kroczków i.. Diamond Cutter! Angle jest teraz w zdecydowanie złym położeniu. Na sam koniec Goldberg łapie go w silny uchwyt.. publiczność wstaje z miejsc.. wyniesienie, mały obrót i.. JACKHAMMER! Angle rozłożony na łopatki. Towarzyszy temu wszystkiemu mieszana reakcja, a DDP prosi jeszcze o mikrofon do ręki i zaczyna mówić.

Diamond Dallas Page: WCE Tag Team Division! We're coming for you! Bada bing! Bada boom! BANA BANG! WE ARE THE INVASION! (wskazuje palcem na titantron)

Matt Striker: Kamera znów przenosi nas na backstage, gdzie widzimy R-Trutha. Truth jest wyraźnie zdenerwowany chodzi po backstage, popycha pracowników na backstage, nawołuje swoich "Little Jimmy's" aż..

Jeff Hardy: Well, well, well.. kogo my tu mamy? Czy to nie Truth? Taaa.. wszędzie rozpoznam tą parszywą morde.

R-Truth: Mówisz do mnie? Czy ty mówisz do mnie?!

Jeff Hardy: Nie, to na pewno jeden z twoich małych Jimmych.

R-Truth: Bardzo śmieszne. Hmmm.. ładne cacko. Twoje czy wygrałeś w kości?

Jim Ross: Jeff nic nie odpowiedział. Pogładził tylko swój Television Championship dłonią, widać jednak, że lekko się zdenerwował.

R-Truth: Niekoniecznie tego szukałem, ale gdybym chciał.. z łatwością mógłbym to zdobyć. Wystarczy jeden ruch ręki..

Don West: Truth próbuje sięgnąć po Television Championship, jednak Hardy najpierw uderza go w ręke, a następnie policzkuje. Zdenerwowany Truth już ma zamiaru rzucić się na Hardy'ego, jednak zza rogu wychodzi pracownik backstage..

Pracownik: Jeff, zaraz twoja walka!

Matt Striker: Jeff odpala papierosa..

Jeff Hardy: Wybacz.. muszę wyrzucić śmieci. Ty.. ty nawet nie nadajesz się na to żeby być w moim koszu.

Jim Ross: Jeff odchodzi w stronę areny. Truth uderzą ręką w ściane, jednak po chwili zaczyna się śmiać sam do siebie..

R-Truth: Teraz twoja walka? Wyrzucisz śmieci? Zobaczymy kto kogo wyrzuci. SOMEONE'S GONNA GET GOT!

Tony Chimel: Panie i panowie czas na kolejny pojedynek. Jako pierwszy wchodzi na ring pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 231 funtów...Jeff Hardy!

Tony Chimel: Oraz jego przeciwnik, pochodzący z Cleveland, Ohio - The Miz!

http://www.youtube.com/watch?v=9CZ8_B805Bw

Gong rozpoczynający walkę. Miz kontra Hardy. The Miz podchodzi powoli do mistrza TV, chce objąć go w pasie i obejść jednak Hardy sprytnie wykręca mu rękę i sprowadza do parteru. Miz nie pozostaje dłużny i szybko się wyrywa po czym Hardy zostaje zepchnięty do narożnika. Mizanin biegnie w stronę Jeffa stojącego przy narożniku i...Hardy unika! Mr. Awesome uderza barkiem w narożnik. Jeffrey nie czeka długo łapie rywala za rękę, ten odbija się od lin i...o cholera! Belly to belly to Miza, Jeff na macie! Hardy od razu wstaje jednak prawie natychmiastowo po odwróceniu się nadziewa się na shoulder block od Mike'a. TV Champion sprowadzony do parteru. Mike Mizanin łapie go teraz za rękę i mamy armbar. Jeff krzyczy z bólu, Miz natomiast jest w swoim żywiole sprawiania innym bólu, trzyma Jeffa za rękę, ale Hardy sprytnie przeskakuje nad nim i przerywa ten submission. Miz patrzy z niedowierzaniem na Hardy'ego a ten jedynie lekko się do niego uśmiecha. Mike od razu rusza w jego stronę, jednak Jeff unika. Miz jeszcze raz próbuje sprowadzić Jeffa do parteru, ale Hardy jest po prostu szybszy! Hardy stoi przy linach, Mr. Awesome rusza na niego i Hardy znowu unika, rywal mistrza TV wypada z ringu! Hardy nie czeka długo i...Springboard Crossbody! Obydwaj zawodnicy leżą teraz poza ringiem. Jako pierwszy wstaje Hardy, który zaczyna tauntować a następnie podnosi swego dzisiejszego rywala. Jeff chce nim rzucić o metalowe schodki, jednak ten kontruje i to Jeff ląduje na schodkach! TV Champion krzyczy z bólu, Mike The Miz od razu do niego podchodzi i wymierza kilka silnych ciosów w twarz. Hardy opada z sił, Miz podnosi go i...Belly to Belly! To musiało boleć. Jeff próbuje od razu wstać, ale to nie jest takie łatwe. Mizanin od razu do niego podbiega i leg drop! Sędzia odliczył już do siedmiu. Miz łapie rywala za głowę i wrzuca go na ring po czym sam wraca w obręb kwadratowego pierścienia. Jeff jest dosyć obolały, ale próbuje wstać ma wielkie serce do walki. Cwany Miz od razu do niego podchodzi, pomaga mu wstać, łapie za rękę i...clothesline. Hardy na macie a Miz odlicza....1.....2...kick out. Mike Mizanin nie ma zamiaru czekać długo i zakłada headlock. Hardy jest w bardzo nieciekawej pozycji, próbuje się wyrwać jednak to wcale nie jest takie łatwe. Po kilku sekundach Hardy próbuje wstać...wstaje i jakimś cudem przerzuca rywala przez siebie! Miz od razu wstaje i rusza w stronę Jeffa i...dropkick od Hardy'ego! Zarówno Miz jak i Jeff wstają od razu, Hardy odbija się od lin, jego rywal również i...o cholera! Double Crossbody! Obydwaj leżą na macie! Publiczność szaleje. Hardy kładzie rękę na rywalu a sędzia odlicza...1....2....kick out. Miz nadal jest w walce. Jeff wstaje i wchodzi na narożnik, czeka aż Mike się podniesie. Po chwili ten wstaje, jednak szybko dostrzega stojącego na narożniku Jeffa, natychmiast do niego podbiega, Hardy nie zdążył zareagować i...Zrzuca go potężnym slamem z narożnika! Hardy potężnie upada na matę! Mr. Awesome szybko wstaje podbiega do leżącego na macie Jeffa, podnosi go i...German Suplex! I jeszcze raz! Znowu german suplex! Hardy całkiem opadł z sił! Miz wchodzi teraz na narożnik ustawia się i...moonsault! Moonsault! Mr. Awesome odlicza Jeffa....1.....2.......kick out! Udało się, Hardy pozostaje w walce!

Jim Ross: No, no Miz popisuje się swoimi nowymi akcjami...

Don West: Ta.... Pieprzenie o szopenie! JEFF! JEFF!

Matt Striker: Ah! Już prawie koniec! Jeff nie ma szans!

Miz nie dołuje się i od razu podnosi Hardy'ego po czym rzuca go na liny. Hardy wraca do rywala, który kopie go w brzuch i...butterfly suplex! Ładna akcja! Hardy aż złapał się za plecy, to musiało boleć. Jeff od razu wstaje i odwraca się, jednak nadziewa się na closethline od rywala, który łapie Jeffa za nogę, chce założyć sharpshooter, jednak Hardy ładnie przerzuca Mizanina przez siebie. Mike jest teraz dość zdenerwowany rzuca się na Jeffa, który łapie go za rękę i przerzuca przez siebie sprowadzając go do parteru! Jeff trzyma rywala za rękę, wykręca ją kilka razy a następnie mocno uderza ręką Miza o matę! Mr. Awesome wstaje, Jeff jest już na narożniku. Mike odwraca się w stronę Jeffa i...hurricanrana! Mike "The Miz" Mizanin ląduje na linach! Extreme Enigma szybko do niego podbiega, wyskakuje z ringu i policzkuje rywala! Mr. Awesome od razu podnosi się, jednak jest oszołomiony tym dość mocnym strzałem. Hardy wchodzi na podwyższenie ringu, wskakuje na liny i...Tornado DDT! Miz na macie, co za akcja Jeffa! Publiczność szaleje, piękne tornado ddt. Hardy ustawia się teraz nad swoim rywalem pomaga mu wstać, chce wykonać Irish Whip na liny, jednak ten kontruje i to Jeff ląduje na linach. Miz bierze rozbieg, rzuca się na rywala, jednak ten sprytnie łapie za linę i przeciąga ją w dół! Mizanin ponownie poza ringiem! Hardy zdejmuje koszulkę po czym wchodzi na narożnik i...Missile dropkick! Jednak nie! O cholera Miz złapał go za nogę i mamy Angle Lock! Angle Lock poza ringiem! What the...?! Od kiedy Miz używa tej akcji jako swojej własnej?! Hardy krzyczy z bólu, po dłuższej chwili odklepuje, ale sędzia nie przyjmuje tego do wiadomości, gdyż Hardy odklepał poza ringiem! Miz krzyczy do Hardy'ego, że to już koniec, jednak sędzia odliczył już do sześciu. Mr. Awesome słysząc odliczanie sędziego podnosi Jeffa i...German Suplex po czym wraca na ring, Jeff zwija się z bólu poza ringiem. Sędzia odliczył już do ośmiu...dziewięć...Hardy zdołał wrócić na ring! Miz nie może w to uwierzyć. Mike doskakuje od razu do Jeffa i wymierza mu sześć ciosów w twarz po czym ustawia się nad nim i czeka aż wstanie. Hardy kuleje na jedną nogę, wstaje i odwraca się w stronę rywala, który wyrywa go do góry i...Hardy zeskakuje! Jeff klepie teraz rywala po ramieniu, ten odwraca się i...RKO! A może Twist Of Fate! Jasna cholera już sam nie wiem! Co za akcja! Jeff jest już mocno poobijany, jednak ostatkiem sił wchodzi na narożnik, ustawia się i...Swanton bomb!...NIE! NIE! Nie Trafia! Miz unika! Jeff potężnie uderza o matę! Mr. Awesome wstaje, jednak trzyma się za głowę widać, że ledwo stoi na nogach, Hardy po chwili wstaje, Miz podbiega do niego od tyłu i...Skull Crushing Finalle!! To już chyba koniec! Miz doskakuje od razu do Jeffa, odlicza....1.....2..........2.5.......kick out! Kick out! OMG! He Just Kick Out! Oh My... Niesamowite! Hardy zostaje w walce! Mr. Awesome "The Miz" nie może w to uwierzyć! Co za dynamiczny mecz. Mizanin chodzi teraz po ringu jak opętany, sam nie wie co ma zrobić. Po chwili podchodzi do mistrza TV, łapie go za głowę i pomaga wstać, ale...o cholera! Hardy łapie go za nogi, Miz na macie, Hardy przeskakuje nad nim trzymając go za nogi i odlicza...1.....2.........kick out! Co za akcja, co za emocje! Mike szybko wstaje i patrzy na Hardy'ego, który klęczy przy linach. Obydwaj patrzą na siebie. Po dłuższej chwili Jeff wstaje na równe nogi, a Miz ustawia się przy narożniku. Walka zaczyna się od nowa. Obaj są potwornie zmęczeni ale obaj wiedzą że mają coś do udowodnienia...

Matt Striker: Widziałeś to!? Widziałeś?! Angle Lock! Skull Crushing Finalle! Wooo! Miz na prezydenta!

Don West: Pf.. Widziałeś to Twist Of Fate czy tam RKO?! Jeff się dopiero rozkręca...

Jim Ross: Obaj walczą kapitalnie i nie dają za wygraną. Nie postawiłbym na nikogo ale zaryzykuje stwierdzenie ze Miz wygra tą walkę.

Miz rusza w stronę Jeffa, mamy zwarcie, Hardy przegrywa i zostaje zepchnięty do narożnika, Mike chce wymierzyć mu kilka ciosów, jednak Jeff sprytnie kopie go w brzuch, szybko wskakuje na narożnik i...moonsault! Ale zaraz...Mr. Awesome złapał Charismatic Enigme w locie! Niesamowite! Miz się rozpędza, będziemy mieli powerslam, ale nie! Hardy się wyrywa i popycha Mizanina do narożnika! Ten w ostatniej chwili odwraca się i uderza plecami o narożnik! Mike "The Miz" Mizanin siada teraz przy narożniku ze zmęczenia. Hardy szybko doskakuje do niego i...Corner aided dropkick! Jego rywal zwija się teraz z bólu, lecz po chwili wstaje. Jeden z założycieli Elite Mafi doskakuje do niego, Irish whip na liny, Miz wraca do Hardy'ego i...Running neckbreacker by Hardy! Jednak Miz szybko wstaje, Hardy kopie go w brzuch i chce wykonać twist of fate, ale ten podrywa go do góry i przerzuca przez siebie! Jeff ponownie złapał się za plecy, wstaje, podchodzi do rywala, który kopie go w brzuch, odwraca i...Overhead Suplex! Ale zaraz...Hardy wylądował na nogach, ledwo ale ustał! Miz niczego nieświadom odwraca się i...Twist of fate! Twist Of Fate! Hardy szybko wchodzi na narożnik, ustawia się i...Swanton bomb! CHOLERA! NIE! NIE! NIE! TRUTH! TRUTH! To R-Truth! Czego on tutaj chce?! Hardy skakał ale Truth przesunął Miza i położył zamiast niego krzesło! Jeff skaleczył sam siebie! OMG! Truth rozprawia się teraz z Mizem i wyrzuca go z ringu! Jaki jest wynik walki?! Sędzia każe zabić w gong! Truth nie bierze tego do siebie... Podnosi Hardyego i ... SCISSORS KICK!? Jeżeli tak to można nazwać! Hardy nie może się podnieść i chyba nie kontaktuje! Truth udaje się po wodę i prosi o mikrofon! Jednak zanim coś mówi zapala sobie papierosa.

R-Truth: Widzieliście?! Pytam się czy WIDZIELIŚCIE?! Piękne prawda... Zajebiście wzruszające, wiem to... No nic... [Truth bierze łyk wody]... Słuchajcie mnie wszyscy dobrze bo nie będę się powtarzał... To jest tylko początek. I'm not this gooood R-Truth. Czas na zmianę. Hardy skończył tak jak powinien i od dziś jeżeli jakiś Little Jimmy sprzeciwi się mnie! To spotka go to samo... Co do Ciebie Hardy! To szykuj się bo na Super Summer Events dostaniesz ostre bęcki a TV Championship w końcu trafi do właściwego gościa. The Truth, has set me free. A na SSE.. Hardy gonna get got!

Jim Ross: R-Truth udaje się na backstage i gasząc papierosa na titantronie znika za nim...

Tony Chimel:: Panie i panowie sędzia zadecydował że wynik tej walki to Non Contest!

Don West: Ta... Kolejny oszołom ... Walka niezła ale ten 'Prawda' zbędny...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie