Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 09/09/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Mark Henry pokonał Ezekiel'a Jackson'a

2 Match

Sin Cara pokonał Tyson'a Kidd'a

3 Match

Non-Title Match

Kelly Kelly pokonała Natalya

4 Match

Sheamus pokonał Wade'a Barrett'a

5 Match

Non-Title Tag Team Match

Evan Bourne & Kofi Kingston pokonali Jinder'a Mahal'a & The Great Khali'ego

6 Match

Champion vs Champion Match

Randy Orton pokonał Cody'ego Rhodes'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Znalazłem czas na obejrzenie tygodniówki, a więc ją skomentuje !

Przed galą puszczone zostało świetne promo Henrego. Podobał mi się ten klimat. Przejdźmy, więc do otwarcia, a SD ! rozpoczyna pretendent do pasa WH Mark Hanry. WSM całkiem nieźle poradził sobie za mikiem i dało się go słuchać. Nadaje się na prawdziwego mistrza. Potem wszedł Zack ! Fajnie, że dostał trochę czasu, panowie pogadali i..Zack uderzył olbrzyma ! Moja mina= bezcenna ! Wiadome było, że nie ma szans i długo to nie trwało, bo został zniszczony, ale brawa za odwagę i pomysł ! Pierwsza walka. Po tym składzie nie można było wiele oczekiwać i tak też było. W sumie nie wiem czy to można nazwać pojedynkiem. Bardzo krótkie starcie. Wynik z góry był przesądzony, ale Jackson to były IC Champion i powinien nieco więcej się wykazać, a nie paść po kopniaku i już nie wstać. Szkoda, że Mark nie dodał Ezekiela do swojej kolekcji ''zniszczonych przez krzesełko''. 2 walka. Pojedynek jak można było się spodziewać szybki i dobry. Cara wykonał kilka ładnych akcji, ale nie podoba mi się to, że robi za kolejnego terminatora i cały czas pokazuje swoje akcje, a przeciwnik stoi i myśli..MAGIA ! Nie rozumiem po co dali mu mika ? Zniszczyli jego tajemniczość i teraz już nie jest człowiekiem ''bez twarzy''. Widać również, że heel pełną parą się robi. Moim zdaniem to nie zbyt dobry pomysł. Nie pasuje na takiego złego. Walka pań przewinięta- choć ta Kelly jest denerwująca. Kiedyś przegrywała większość walk, a teraz jedzie 2 razy lepsze w ringu od siebie ! CC po raz kolejny mnie przynudzał z tym swoim ''one more match..''. Swoją drogą raczej pewny jest jego feud z Rudym. Walka Europejczyków przyzwoita. Pokazali kilka ciekawych akcji i się coraz bardziej rozkręcali, ale musieli skopać to wejściem CC ! Nie mógł pojawić się po pojedynku ? i tak uciekł, więc nie wiem po co to było. Raczej do ich walki na NoC nie dojdzie, a pewnie zobaczymy ją na następnym PPV. Walka TT taka średnia. Trochę za krótka. Było kilka fajnych akcji, ale walka tak nie zachwyciła. Kolejna porażka Mahala, a do tego Khali chyba go opuści co jest złym pomysłem i ja tego nie chcę. Nie chcę go z powrotem jak przebiera się za...wróżki ! Chyba, że to jego koniec z WWE ! Przed ME Cody wygłosił całkiem niezłe promo. Walka wieczoru pomiędzy byłymi członkami Legacy wypadła w moim odczuciu średniawo. Randy wiadomo; nic znaczącego nie pokazał oprócz tych swoich min. Cody natomiast sam pojedynku nie zrobi i mimo, że próbował nie wycisnął z Ortona zbyt wiele, ale sam też nie pokazał dużo. Wygrana oczywiście przewidywalna i nie ma co o tym gdybać. Cieszy jedynie fakt, że Żmija dostał po raz kolejny baty od Heńka i to zwiastuje, że to jednak Henry wygra na NoC !

SD ! tym razem średnie. Mogę wystawić 4-/6

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Klasyczny

Tyle co obejrzałem Smackdown i muszę powiedzieć że nie było najgorsze. Pierwszy segment Henry i Ryder bardzo mi się podobał szkoda jednak że tak to się skończyło następnie nudna walka Marka i Jacksona. Przez całą walkę górą był Henry i to on zwyciężył bez żadnych problemów. Następna walka która nie była może jakąś rewelacją ale Tayson i Sin Cara zrobili swoje. Zwycięzca był chyba pewny a co do wydarzenia które stało się po walce, no to muszę powiedzieć że jestem zdziwiony bo po raz pierwszy usłyszałem mowę Sin Cary. Potem pojawił się Daniel Brayan który domagał się rewanżu muszę przyznać że z tego może wyjść bardzo fajny feud albo że WWE zakończy to już na następnym smackdown. Walki Div nie będę oceniał bo chyba każdy wie jaka była. Kofi i Evan to bardzo dobry tag team obaj świetnie latają jednak myślę że wkrótce stracą te swoje pasy na rzecz Jindera i Khaliego. Sheamus i Wade Barrett co tu więcej mówić walka była dość dobra co prawda widziałem lepsze walki w wykonaniu Sheamusa ale i tak nie narzekam. Dziwi mnie jednak wejście Christiana i zaatakowanie Sheamusa. Co prawda to wszystko skończyło się że Christian uciekł ale jedno z tego możemy się spodziewać na pewno Christian i Sheamus nowy feud. Walka ME mistrz kontra mistrz wcale nie dziwi mnie rezultat ale to co się stało po walce kiedy to Mark ponownie zdominował nad Ortonem a jak zobaczyłem go zmierzającego po krzesło to myślałem że Orton zostanie z kontuzjowany ale tak się nie stało ale wygląda na to że Orton już nie długo straci swoje złoto. Ocena SmackDown 4+/6 :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013