Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #13 - Special Collision Edition!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rtshow.png

[Kamera ukazuje człowieka, w garniturze z pochyloną głową, zapala się światło - kieruje na jego głowę, On ją podnosi to JOSH MATHEWS! A to zwiastuje tylko jedno... KOLEJNY WCE REAL TALK SHOW!]

Josh Mathews: Tym razem wraz z kamerą pochodzimy w budynku WCE i zadamy kilka pytań zawodnikom... HOLY SHIT! Booka! Dociera do Ciebie, że za 3 dni! 3 dni! Powraca po małych problemach Collision?!

Booker T: You Didn't say that! TELL ME! YOU DID NOT JUST SAY THAT! Od kiedy jesteśmy na "Ty"?

Josh Mathews: Od imprezy Jeffa? Odpowiedz mi na moje pytanie.

Booker T: Dobra niech Ci będzie. Taaaaa jak najbardziej, juz nie mogę się doczekać kiedy razemz Kurtem skopiemy to biale dupsko Jarrett'owi

Josh Mathews: Jednak to Collision to nie tylko Twoja walka..

Booker T: Tak a czyja?! Kurta?! Nie sądze. Edge'a? Też chyba nie...A może tego wielkiego nie pokonanego Ortona?! Who cares?! Ważne jest to że ludzie czekają na show i możesz mi wierzyć że je dostaną.

Josh Mathews: Skoro nie ich, to może jednego z członków Twojej stajni, wiesz o kim mówię?

Booker T: Ta... Jedyny człowiek na ziemi, którego tak na prawdę sie troche boje... Wielki jeżdżący na motorze biały potwór... Wiadomo o kim mówie. Może to i jego walka, ale nie jest w niej sam i wkrótce zdobędzie to fajne świecidełko zwane WCE Title

Josh Mathews: Mówiłeś o naszym największym fanie używek w federacji, ale Bad Assa też można brać pod uwagę..

Booker T: Czekaj Czekaj! O kim?!

Josh Mathews: O Jeffreyu.

Booker T: Następny idiota.

Josh Mathews: kto? Jaki idiota?

Booker T: Słuchaj no Josh czy jak Ci tam rodzice nadali. Jeff nic nie bierze ok!? To że lubi zapalić jak każdy nie robi z niego ćpuna i radze Ci... Uważaj kogo obrażasz.

Josh Mathews: Jak uważasz, dzięki za rozmowę Booker! No i szczęścia na gali...

Booker T: Ta ta... Skopie dupsko jarrett'a ONE! TWO THREE! NOW CAN YOU DIG THAT? SUCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

[Josh idzie dalej korytarzem federacji i napotyka...]

Josh Mathews: Alberto! Ostatnio wszystko zwolniło, ale już tylko dni nas dzielą od powrotu Collision, gala na pewno będzie świetna, but we already know that... Na pewno masz coś do powiedzenia...

Alberto Del Rio: Jasne, że mam Josh! Po pierwsze to to zamieszanie jakie mialo tu miejsce mocno odbiło się na mojej osobowości. Wystarczy jendo nazwisko by to uzasadnić: Orton! Ten człowiek, moze mial keidys coś do powiedzenia, nawet stosunkowo nie dawno, jednak teraz, beze mnie w walce z takerem i Edge'em jest niczym! Nie pomogę mu, bo i tak wiem, że ta cała konspiracja nie dostrzeże tego co tu wyprawiam od 11 miesięcy!

Josh Mathews: Wyluzuj od konspiracji mam już przecież ludzi, powiedz lepiej, co nam szykujesz na najbliższą galę?

Alberto Del Rio: Napewno nie zawiedziecie sie na mnie. Jak zwykle wyjdę z twarzą, bo możecie byc pewni, że na tej gali zobaczycie troche mnię!

Josh Mathews: A inni? Pamiętaj, że to nie show jednego zawodnika, powiedz też o reszcie.

Alberto Del Rio: Nie show jednego zawodnika? Wszytsko kręci sie wokół mnie! Inni mnie nie obchodza, obchodzi mnie sukces, który na Collision zacznie sie realizować. Nie muszę "Oszukiwać Przeznaczenia", bo ono i tak bedzie po mojej stronie

Josh Mathews: Fakt, ale sądzę, iż Orton zrobił w jedną noc więcej zamieszania niż Ty w te 11 miesięcy...

Alberto Del Rio: Strzepali tyle kasy na jego gadżetach co na moich w miesiac, wiec co się dziwić? jego kochają te małe gnojki. Koneerzy wiedzą co dobrę, ale ja tu dojrzewam jak świetne Włoskie Wino. Im dłużej tu siedzę tym jestem lepszy. Sprawię już niedługo, że ten rok bedzie można zaliczyć do udanych

Josh Mathews: Ok, dzięki Alberto, że poświęciłeś mi troszkę czasu, powodzenia na gali.

Alberto Del Rio: Już koniec? Musisz lecieć do Ortona, by podać Panu wodę? Leć ty nedzny little chichuauo.

[Josh robi ledwie kilka kroków, a przed nim pojawia się Chris Jericho! W swoim typowym garniaku..]

Josh Mathews: Witaj Jericho! Zbliża się Collision i wielka szansa dla Ciebie, czyli możliwość wygrania walki o pas, co powiesz?

Chris Jericho: Cześć, Josh. Szanse na zwycięstwo są duże, ale nie zapominajmy, że walczę ze świetnymi zawodnikami.... No może poza Andem. Jednak nieważne czy będę walczył z Santino Marellą czy Edgem, i tak pokonam każdego, kto stanie mi na drodze!

Josh Mathews: Jeśli wygrasz, myślisz, że masz jakieś szanse z obecnym mistrzem TV?

Chris Jericho: Wiesz, Jeff Hardy to wymagający przeciwnik, ale do pokonania. Ja sam jestem 9-krotnym IC Champem i World Heavyweight Championem za czasów WWE, a od pasa TV zacznę zdobywanie pasów w WCE. Mam dla Jeffa wiadomość - 7 września pozna swojego rywala, a będzie nim Y2J!

Josh Mathews: Jednak Jeff to przecież też bardzo wartościowy zawodnik, a potwierdza to chociażby to, że jest w WCE mistrzem, a to nie łatwe...

Chris Jericho: Dlatego uważam, że będę musiał trochę się natrudzić. Ale czasy się zmieniają, a mistrzowie się zmieniają. Wiem, że Jeff nie jest zawodnikiem pokroju Anda, ale jednak musi się przyzwyczaić do myśli, że to ja będę miał pas TV na swoich barkach.

Josh Mathews: A co jeśli Jeff zakodował tak dobrze swój pas, że jest nie do odbioru>?

Chris Jericho: Nie ma pasa, który jest nie do odbioru, a jeśli Jeff uważa inaczej, to będę musiał wyprowadzić go z błedu.

Josh Mathews: Heh, zobaczymy czy w ogóle wygrasz swoją walkę, dzięki Chris.

Chris Jericho: Na pewno wygram. Oglądaj 7 września Collision, bo wtedy poznasz nowego rywala Jeffa - Chrisa Jericho. Dzięki, Josh.

[Josh ma już wychodzić z budynku, kiedy widzi człowieka z teczką i w garniturze, to Christian świeżo po podpisaniu kontraktu!]

Josh Mathews: Cześć C! Mimo, że nie jesteś jeszcze w karcie na Collision to już łączy się z Tobą wiele spekulacji, a powiedz mi, jakie Ty masz plany na siebie?

Christian: Oczywiście, że tak. Wiele myśli miałem już na ten Temat, ale za dużo nie mogę ci powiedzieć. Powiem tyle, że takiego Christiana, jakim będę teraz, nigdy nie widzieliście!

Josh Mathews: A z czym będziesz wiązał nadzieję?

Christian: Television Championship. To jest jak na razie mój główny cel, ale wiem, że nie będzie łatwo.

Josh Mathews: Czyli pas, obecnie w wielkiej formie Jeffa Hardyego! Myślisz, że jesteś wstanie go pokonać?

Christian: Jeff jest świetnym zawodnikiem, ale czy jestem w stanie go pokonać? Możliwe iż niedługo się to okaże!

Josh Mathews: Może powiesz coś o obecnym mistrzu TV...

Christian: Jeff. Znam Jeff'a nie od dziś i sądzę, że jest troszeczkę niepoważny. Rozumiem, że to nałóg tak na niego wpływa, ale jak na mistrza, to zachowanie jest dziwne. Tak więc ma świetne i jest bardzo dobrym zawodnikiem, ale psychikę ma słabą.

Josh Mathews: A może On nad tym panuje, ale po prostu lubi swoje używki?

Christian: Nie wiem. Nie znam się na dragach. Po prostu, aby zostać w takiej formie, jaka mu została, musi z tym skończyć. Ale nie wiem poco to mówię. Przecież to mój przyszły rywal.

Josh Mathews: Ok, dzięki, że poświęciłeś swój czas WCE, cześć!

Christian:Cześć!

Josh Mathews: Nasze kolejne szybkie spotkanie, dobiega końca! Znowu zobaczyć będziecie mnie i moich gości mogli po Collision! A teraz pozostaje nam czekać na galę!

[Josh macha do kamery, a obraz znika...]

ZGŁASZAĆ SIĘ NA GG, A MOŻE TO WŁAŚNIE CIEBIE SPOTKA ZASZCZYT TAKIEGO WYWIADU!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

1

• Piledriver1674325991

1

• Vejder

1

• Yoonior96

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajny WCE Real Talk Show. Naprawdę mi się spodobał. :) Oby tak dalej, bo widać, że te Talk Showy wychodzą Ci naprawdę świetnie.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Całkiem niezły Talk Show jednak wg mnie lepiej się to sprawuje gdy pomaga w rozkręceniu jakiegoś Feudu, bądź też jeśli rozmawia się z jednym zawodnikiem, taki misz masz niezbyt mi się podoba, no ale w końcu to special Edition więc trzeba to zrozumieć.

sig.png
  • 2 tygodnie później...

Zobowiązałem sie do komentowania, może temat troche przeterminowany, ale musze sie wywiązać, więc... tak, Talk Show jak na ostatnie takie Talk Showy wypadł mocno średnio, dość krótki, działo sie znacznie mniej niż poprzednio. Same wypowiedzi dość ciekawe, najlepiej sie spisał chyba Xeb, albo w każdym razie ten gość, który zadawał pytania. To po krótce tyle, mam tylko nadzieje, że nie będziesz z tym zwalniać, bo w koncu teraz najwieksza gala lata mimo że już jesien ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mi bardziej podoba się forma gdzie dwóch zawodników rozmawia ze sobą. Wtedy jest zdecydowanie śmiesznej. Ale co do wywiadów. Bardzo mi się podobały. Szczególnie ten ostatni. Czekam na następny

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk