Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #61 by Luba

Temat pracy: Dowolny.

Termin oddania: 11 wrzesień (niedziela) godz. 20:00

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać...wasza w tym głowa, co ma ukazywać. To tak dla odmiany.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

ryderkopia.png

Praca #2

Maicon.png

Praca #3

scaled.php?server=714&filename=riberykopia.png&res=medium

Praca #4

hardyyt.png

Praca #5

sotw61.jpg

Praca #6

sebasvettel.jpg

Praca #7

gohan.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -
[Praca 6] -  -
[Praca 7] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Anonymus

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Naprawde mi sie usunął tamten post, dlatego krócej.

Praca 1 - 2 - Tło znane Pietrkowi oraz mi w pewnym avku. Powiem tak, najebane tych efektów, jeden nie pasuje do drugiego i wyglada to słabo. Napis byłby dobry, jednak tu nie za badzo pasuje. Słabooo.

Praca 2 - 3 - (kosa? :lol) Ta praca taka sobie, tło dobrane dobrze, bo wygląda to jakby Maicon byl wtopiony, jednak chyba za bardzo nie jest szczegolnie z lewej strony (ale ja sie nie znam :D), ale efekt wychodzi jakis.

Praca 3 - 5+ - Dla mnie ST! Frank bardzo fajnie wyglada na tle, to takie koło jego reki daje dobry efekt, wtopienie bardzo fjane tymi białymi czyms tam. Do napisu się przyczepic nie mozna.

Praca 4 - 4+ - Co tu jest na twarzy to ja sie zastanawiam do teraz :P Napis fajny, tło pasuje tylko ta twarz :P

Praca 5 - 4+ - (strzelam Daimon? :D) Nie cierpie oceniać prac ze stocka, gdyz jak dla mnie to zwykłe zdjecie z efektami małymi, ktore jak ktoś umie robi w kilka chwil. Tu dobrze wpasowany napis, a tak to pani bardzo ładna :D

Praca 6 - 1 - Vettel, topaz, napis. PAŁA!

Praca 7 - 4 - Nie do końca mi podchodzi. Po pierwsze jakoś pusto, po drugie to tło takie jakies nie za fajne, a do wtopienia sie przyczepic nie można :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dlaczego, oh dlaczego nie wiedziałem, że temat jest dowolny? :( Oddałbym jakąś pracę również...

[Praca 1] - 2 - zbyt randomowo i amatorsko, postać przykryta niepotrzebnie.

[Praca 2] - 3- - lepiej niż w jedynce, choć też kiepsko. Bardziej się wszystko trzyma kupy.

[Praca 3] - 4 - najlepsza praca z zestawienia, dobre kolory, niezłe efekty i postać.

[Praca 4] - 3+ - tło ma potencjał, ale postać i napis są kiepskie.

[Praca 5] - 3+ - prosto... za prosto, nie przekonuje mnie to, samą fotką dobrego siga się nie zrobi. Napis do pieca.

[Praca 6] - 3 - w zasadzie jak wyżej... tu też kiepski napis.

[Praca 7] - 3+ - niezłe tło, kolory, ale postać zdecydowanie za mała, przykryta, kiepska.

***Wyjątkowo w tym ST, uznaje plusy i minusy.***

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,87

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,75

Praca 4 - Średnia Głosów: 4,00

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,00

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 7 - Średnia Głosów: 3,75

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #61: ZiuteX i jego praca z Frank'iem Ribbery!

scaled.php?server=714&filename=riberykopia.png&res=medium

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
    • Grok
      W najnowszym Wrestling Observer Newsletter, który dodaliśmy do naszych archiwów, cofamy się do 27 maja 2008 roku. Dave Meltzer omawia przemówienie Vince'a McMahona do akcjonariuszy WWE z dorocznego walnego zgromadzenia, w którym Vince poruszył tragedię z Chrisem Benoitem, politykę wellness i inne sprawy. Dave recenzuje galę PPV Judgment Day z tamtego roku i zapowiada napięty weekend przed nadchodzącymi eventami. Nie brakuje wieści o 60-dniowym zawieszeniu Williama Regala przez WWE, porówna
    • CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
  • Dodaj nową pozycję...