Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PBF #1 - Debut Show

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Siemka, Droops was wita. No i wreszcie doczekaliście się dnia w którym Droops otworzył własną promocję wrestlingową. Wielu z was uważało to za żart, śmiało się, nie dowierzało itd. ale cóż... PBF jednak, to całkiem inna federacja, aniżeli cała reszta fedek na świecie. Jesteśmy jedyni w swoim rodzaju, nie do podrobienia, niepowtarzalni i jedyni w swoim rodzaju, dlaczego? Już wkrótce sami do tego dojdziecie. Pierwsza gala PBF odbyła się 6 sierpnia 2011 roku. Dziś chcę wrzucić moje promo, które powinniście uważnie obejrzeć od początku do samego końca. Miłego oglądania

:).

http://www.youtube.com/watch?v=MHf9l0b_oR4

Pragnę przeprosić za wszystkie błędy i niedociągnięcia. Filmik nie nagrał się idealnie (nie wiem dlaczego) i niestety jakość nie jest rewelacyjna i słabo słychać, ale mam nadzieję, że dacie rady. Liczę na komentarze :).

W następnych dniach pojawią się dalsze części filmików. Jutro ukaże się speech Turka Droops was żegna.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

6

• Yao

4

• Ulicznik Xeb

3

• perfect1674326002

3

Top użytkownicy w tym temacie

Hah. :) Też, jak mi powiedziałeś nie wierzyłem, a tu taki zonk! Chciałem Ci powiedzieć, że na wejściu co na minus to Twój podpis fajnie, ale kompletnie jest On nie czytelny. Bardziej niż promo wrestlingowe wyglądało to, jak jakaś video wiadomość mafiozy, ale to dodaje tego klimatu, tego świetnego klimatu! Wiedziałem, że będzie walka z Turkiem! Wiedziałem! Szykuje się świetnie. ;) Powiem szczerze, że wypadłeś świetnie! Naprawdę! Bardzo mnie się podobało to, jak mówiłeś, mimika twarzy, itd. a poza tym dobrze, dobrałeś miejsce, jak i przybory, które Cię okrążały. ;)

Tak, też się trochę zdziwiłem, że akurat Droop dzisiaj wstawił ten debiut swojej federacji. Ogólnie prawie o tym zapomniałem i nie sądziłem, że to się taks szybko pojawi, ogólnie promo dobre, ciekawe. Z głosem i jakością były małe problemy, ale po minutce, czy dwóch oglądania, już się człowiek wsłuchał i reszta poszła gładko. Wszystko ładnie się zapowiada, i teraz czekam na speech Turka. :)

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Promo nie zaskoczyło. Bardzo słaba jakość która zabiera chęć oglądania tego promo, mogłeś nagrać je jeszcze raz. Co do speacha to treść jest całkiem dobra i pasuje do klimatu jednak nadal nie wiem po nim jaki masz gimmick o ile w ogóle go masz. Przydało by się wyrażać bardzo emocje, jedynie była jedna sytuacja jaka mi się podobał było to bodajże kiedy powiedziałeś że będziesz walczył z Turkiem i nagle zmieniłeś ton żeby nie wyłączać filmiku gest ręką też na plus. Przy speach musisz bardziej zmieniać ton głosu raz ciszej raz głośniej by to jakoś wyglądało, gesty dłońmi itp też wskazane. Nie jest to łatwe i nie wiem czy sam bym to potrafił zrobić. Co do federacji to cały czas obiecywałeś że to nie będzie backyard! Więc należałoby to robić profesjonalnie i będę oceniał ten produkt jak profesjonalną fedkę więc hejting będzie duży :5

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Ależ Ty sexownie wyglądasz w garniturze :roll: A teraz rzecz mniej ważna czyli promo :D Ogólnie to średnio wyglądało na promo wrestlingowe, ale gadka nie była zła i nie zacinałeś się ani nie myliłeś no może raz i to jest na plus.Przy następnym promo zrób tak jak mówi Yao czyli zmieniaj tonację, bo wszystko mówiłeś tak samo, a np przy tym, że zniszczysz Turka mogłeś troszeczkę się unieść, ale jak na pierwszy raz to jest przyzwoicie i zmień sprzęt, bo ledwo Cię słychać ! :]

No No .. Liczyłem na coś innego a tu proszę .. Ale i tak jest bardzo fajnie i miło oglądało się te promo . Z chęcią zobacze waszą walkę i mam nadzieje że się nie zawiode . Hmm .. Przełom w polskim wrestlingu ? Mam nadzieje że tak ! Mam nadzieje że nie skączy sie to na jednej lub dwóch galach . I że fanów twojej fedki będzię duuużo tego ci życze i czekam na 6 września :)

Pozdrawiam Matheo :thumb:

Siemka, Droops was wita. Tak jak już obiecywałem dziś wstawiam kolejny filmik w którym główną rolę odgrywa Turek. Jak się pewnie domyślacie jego speech będzie odpowiedzią na film, który wrzuciłem wczoraj. Jutro powinna ukazać się gala, więc emocje sięgają zenitu. Liczę na większą liczbę komentarzy niż do mojego proma i mam nadzieję że się nie przeliczę

:P. Miłego oglądania :).

http://www.youtube.com/watch?v=680rcu4287U

Droops was żegna.

Turek jak Turek. Kurczę, czemu ja używam takich określeń. xD Dobra, nieźle sobie pochodziłeś, po łączce. Ogólnie raczej mósisz zapanować nad tą tremką i poaptrzeć się prosto w kamerę, a nie po bokach patrzeć, ale ogólnie nieźle. Może, zbytnio twoje promo, nie zaskoczyło, bo nie było jakiegoś takiego bum. Lecz, jak ja zawszę mówię, na pierwszy raz jest OK. Teraz strzesz się wypowiedzi Yao i inncyh niszczycieli. xD

ahfo.png

luba_049.png

Zapowiada się ciekawie ;P. Mam nadzieję, że coś pokażecie. Turek, jak poważnie. Czekam na to ;P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Łohohoho! Ekstra! Serio! Weeman się chowa. Promo Droopsa jak i Promo Turka na stałym poziomie. Obaj grają swoją postać. Droops jako chairman gra świetnie a Turek!? WOW! Mega! Ten poważny ton itd. Jak prawdziwy heel. No czekam na gale i oby tak dalej ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Bardzo fajny pomysł. Promo Droopa i promo Turka są na tym samym poziomie... Nie chcę nikogo poniżać, ale chodzi mi o to, że Droops i Turek wykonali fantastyczną robotę :) Słowa są odpowiednio dobrane, chociaż mogłoby być ostrzej, ale to pewnie przyjdzie z czasem :roll: Super scenografia i ogólnie gratuluję odwagi. Zaczeło się od audycji, teraz własne gali, jestem ciekawy co będzie następne. : :lol

AAaaaa i Turek, nie jesteś szefu 8)

Co k***a?! Powiem szczerze, że Turek bije Droopsa na łeb, krtań, szyję, struny głosowe. Naprawdę Twoje promo jest genialne, dużo takiej aktorki, która świetnie pasowała i to wyplucie gumy na koniec. :D - Dżolero. :D Poza tym, fajnie mówiłeś, szybko nie yyałeś się, naprawdę bardzo dobre promo. :) Widzisz znalazłem czas. :roll: Moja rada, dawajcie wcześniej te proma, bo wiadomo, jak z nami komentującymi jest, czyż nie? :)

Trochę przesadzacie z tą pochwałą Turka. Czy ja wiem czy jakieś lepsze od Droopsa. Jakościowo na pewno jednak treść speacha i inne duperelki bardzo podobne. Chyba oczywiste jest że Droops nie mógł zrobić takiego speacha na polu gdyż jest GM i by to dziwnie wypadało. W Promie Turka pierwsze co zauważyłem na minus to ciągłe chodzenie, ogólnie mogło wyjść to fajnie gdybyś raz na jakiś czas szedł w bok ale nie ciągle gdyż to zagłusza twoją wypowiedz i nie gadasz do tego co to ogląda a do prawdopodobnie krowy Droopsa. Też by się przydała od czasu do czasu jakaś zmiana tonu,gesty. Ogólnie promo nie najgorsze ale do speachy jak w Chikarze jeszcze ci daleko. Czekam na tą galę i proszę ci Turku nie płacz na komentarze gdyż czołówka polskich fedek Backyardowych nie ma tylu komentarzy za gale co wy za promo.

#SmartFanZone

Siemka, Droops was wita. Dokładnie miesiąc po nagraniu gali, zostanie ona upubliczniona. Nie ma co tu się rozpisywać bo pewnie czekacie na konkrety, a nie na jakieś moje pitolenie

:P. W takim razie życzę miłego oglądania :).

http://www.youtube.com/watch?v=6F-mrR8S5ZE

Przepraszam za różnego typu niedopracowania itd. Pamiętajcie, że jesteśmy amatorami i samoukami zarazem, więc fajerwerków nie ma. Staraliśmy się by pokazać się z jak najlepszej strony, jak wyszło? Oceńcie sami w komentarzu. Nie obyło się niestety bez kontuzji, ale daliśmy radę. Właśnie jutro wrzucimy ostatni filmik z PBF #1, a będą to wpadki z walki, gdzie zauważycie że nie było łatwo i przyjemnie. Ja miałem nabite dwa guzy i niewielkie poparzenia, a Turek stłuczone żebro, spalone włosy na nodze i zjaraną brodę, dwa krwiaki na plecach oraz odbity staw łokciowy :D. Było mnóstwo zabawy, ale niestety muszę przyznać, iż walka była robiona na szybko. Turek musiał zdążyć na busa, a ja na osiemnastkę koleżanki, więc naprawdę musieliśmy się sprężać. Ja obmyślałem zarys walki i jakieś grubsze akcje, a Turek w pociągu rozpisywał bardziej dokładny plan walki i na nauczenie się całej litanii Kebaba mieliśmy może 5 minut. W każdym razie, planujemy już drugą galę na której powinno odbyć się więcej pojedynków, więc miejmy nadzieję, że będzie lepiej ;).

Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do stworzenia federacji i wypuszczenia w świat pierwszej gali. Lista pomocników oraz współtwórców projektu, którym serdecznie dziękuję bo bez nich byłoby kiepsko:

Daniel "Turek" Turczyn

Mariusz "Ruben" Pałka

Adam "Prezes" Piechowski

Mateusz "Bolo" Górny

Piotr "Pietrek" Przydatek

Maciej "Luba" Lubaszewski

Jeszcze raz wielkie dzieki!!!

Droops was żegna! :)

Powinienem tak cię Droops zhejtować bo promowałeś tą fedke niczym DDW,jakieś kontrakty,profesjonalizm itp. A tu nawet materaców dobrych nie było i tylko jedna walka... Ale ocenie to jako bardzo amatorski backyard. Ogólnie ciosy,dynamika,booking do dupy sam brawl mało dobrych/ciekawych akcji jednak po przeczytaniu spoilera zrozumiałem dlaczego. Ogólnie tą walkę uratował hardcor który był bardzo fajny. Moja ulubiona scena to jak Droopsowi pali się tyłek, jednak nie potrzebnie łacha cisnęliście. Widziałem tam jakieś pustaki bodajże czy coś w ten deseń i myślę że z nich by też można było zrobić ciekawą broń :D. Ogólnie walka jak na amatorów dobra jednak tylko dla tego że był hardcore. Ciekawy jestem jak ma wyglądać kolejna gala skoro tutaj była tylko jedna walka. Masz tam jeszcze jakiś innych "luchadorów" czy tylko ty i Turek?

#SmartFanZone