Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA No Surrender

No_Surrender_(2011).jpg

11 Września 2011

Orlando, Florida, Impact Wrestling! Zone

Theme song:

Oficjalna karta

TNA X Division Championship

Singles Match

nosurr4.jpg

Austin Aries vs. Brian Kendrick ©

Bound For Glory Series Match (Semi-Final)

nosurr2.jpg

Bully Ray vs. James Storm

Bound For Glory Series Match (Semi-Final)

nosurr3.jpg

Bobby Roode vs. Gunner

Singles Match

Matt Morgan vs. Samoa Joe

TNA Women's Knockout Championship

Singles Match

nosurr6.jpg

Winter vs. Mickie James ©

TNA World Heavyweight Championship

Singles Match

nosurr1.jpg

Mr. Anderson vs. Kurt Angle © vs. Sting

TNA World Tag Team Championship

Tag Team Match

nosurr5.jpg

Devon & The Pope vs. Mexican America ©
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Brem

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to może coś tu dam radę napisać bo pare interesujących i wartych skomentowania walk w niedziele się odbędzie. Na wstepie sie czepne że brakuje jednej walki ale w sumie została ona dodana bardzo niedawno i generalnie powiedział mi o tym fb więc pewnie tego nie widziałeś po prostu ;P No to może zacznijmy od dwóch powiązanych ze sobą walk:

Brian Kendrick vs. Austin Aries- X Division Championship

&

Kid Kash vs. Jesse Sorensen- #1 contender

Przede wszystkim mam nadzieje że walki będą dobre jeśli o ringowy poziom chodzi. Kendrick jako mistrz mi sie podoba chociaż czasem jest hmm no dziwny i to nie tak fajnie dziwny jak wtedy gdy sie kiwał w ringu ale dziwny w taki głupawy sposób. Tak jak np dzisiejszy segment z Aries'e,, no to było hmm generalnie bardzo dziwne, Brian bredził trrochę bez składu, przeczył sam sobie i jak dla mnie Aries wypadł w tym segmencie o niebo lepiej. Hmm no i własnie, gdyby nie ta dodatkowa walka postawiłbym na Brian'a no ale skoro jest walka o #1 contender'a, oznacza to, że ich feud raczej zostanie zakończony a wątpie żeby teraz Aries miał zostać odsuniety od pasa bo spisuje się ogólnie rzecz biorąc swietnie. Pozatym TNA tak troche push***je tego Sorensena który jak dla mnie jest mega nijaki więc bardziej skłaniałbym się ku niemu zwłaszcza że Kash robi za przydupasa Austin'a. Hmm ale bo szybkim zastanowieniu się dochodzę do wniosku że walka o #1 contender'a nic nie musi znaczyć w sumie. Tak jak Shelley został #1 contenderem i skończyło się na jednej walce. Tak i teraz wygra dajmy na to Kash, zajobbuje Kendrickowi i feud z Ariesem może byc ciągniety. Hmm trudna decyzja, sądze że raczej jeśli wygra Brian to drugą walkę wygra Kash no i odrotnie. Austin'a mega chętnie bym widział z pasem, jest świetny w ringu i przy micu a dodatkowo coś tam knuje z Bishoffem i chętnie widziałbym go w immortals, powinni miec swojego przedstawiciela w x division. Dobra, nie wiem ale postawie na Austina i Sorensena.

Winner: Austin Aries

Winner: Jesse Sorensen

Bully Rey vs. James Storme

&

Gunner vs. Bobby Roode

No i kolejna nie łatwa decyzja. Nie dość że te walki sa powiązane ze sobą to jeszcze są powiązane z walką o WHC. Najprawdopodobniej w finale (bo kurcze tez nie jest jasno powiedziane jak to będzie wyglądać... Ja rozumiem że zwycięscy mierzą się w finale jeszcze na tej samej gali) zobaczymy przedstawiciela immortals i Beer Money. Ale nie jest też wykluczone, że np zrobią finał przyjaciół który NIE doprowadzi do ich feud'u. Mówię oczywiście o Beer Money. Chętnie i z zaciekawieniem zobaczyłbym ich przeciwko walczących przeciwko sobie. No ale bardziej prawdopodobna jest moja pierwsza opcja. Mówiło się o push'u dla Roode, zasługuje na niego, Storme też jest świetny ale chyba Roode bardziej pasuje na MEera dlatego stawiam własnie na Roode'a a w drugiej walce niestety na Rey'a. Z drugiej strony mozna pomysleć że po coś zrobili ten "bunt" Gunner'a na ostatnim Impactcie, po coś przywalił Rey'owi z kolanka i go przypiął ale myślę że miało to tylko wprowadzić zzamieszanie i większe emocje i niepewnośc do walk więc zostaje przy swoim typie. No a o ile ten finał się odbędzie to stawiam na Roode z wielką nadzieją że Angle nie straci pasa... Bo jak nie to raczej opcja immortals jest skreślona.

Winner: Bully Rey

Winner: Robert Roode

Matt Morgan vs. Samoa Joe

Że do tej walki dojdzie czułem od pierwszego ataku Joe na zawodników w momencie gdy Morgan siedział z komentatorami. Trochę bez sensu, nic z tego nie wyniknie, mam nadzieje że wygra Joe bo kurcze jak nie to całe to story z atakami skonczy się kretyńsko. Ale niestety ostatnio zawsze jak stawiam na Joe to on przegrywa... Szmacą go potwornie ale może skoro były pogłoski że WWE chętnie by go pozyskało cos więcej wyniknie z tego story z atakami i Joe zacznie być odbudowywany i wygra tą walkę. Na to liczę.

Winner: Samoa Joe

Mickie James vs. Winter

Nie chce mi się pisac z resztą nie ma o czym, nuuuuda.

Winner: Mickie James

Kurt Angle vs. Sting vs. Mr. Anderson

Zastanawiałem się czy w ogóle na gali odbędzie sie walka o pas. A jak tak to czy wymyslą coś ciekawszego niz kolejne starcie ze Stingiem no i przyznam że dodanie do tego Andersona tak nagle było słusznym posunieciem. Co prawda strasznie się boje, że zrobią kolejny raz zrobia taki kretynizm i pas zmieni właściciela po miesiącu ale mam ogroooomną nadzieje, ze tak nie będzie. Że Angle wygra, najlepiej czysto bo juz powoli od heelturnu zaczynają robić z niego cipke, nagle nie daje rady wygrywać czysto nawet z Crimsonem. No a potem licze na dobry feud Angle vs Roode. Sama walka będzie raczej słaba, Angle może jest w stanie wyciągnąć coś z każdego ale nie z dwóch bardzo średnich przeciwników naraz. Pozatym od heelturnu jakoś tak coś jest z nim nie tak jak powinno.

Winner: Kurt Angle

Mexican American vs. Devon & Pope

Tu tez sie nie ma nad czym rozpisywać, nie ma feudu, nie ma nic, meksykanie dobiero zdobyli pasy i raczej napewno ich tak szybko nie stracą. Dodatkowo nie czaje sytuacji miedzy Devonem i Popem, był niby feud chociaż nie wiem czy można to w ogóle tak to nazwac, potem się bronili wzajemnie przed Joe i nagle team. No mniejsza, wygraja meksykanie.

Winner- Mexican America

Ogólnie gala zapowiada się hmm średnio. Dobrze że są dwie walki xD bo to napewno podniesie poziom. Pewnie walki BfG wypadna nie najgorzej, zwłaszcza Guuner vs Roode chociaż zauważyłem że Rey mimo że w ringu jest jaki jest to nadrabie całą otoczką i jego walki się nie najgorzej ogląda zwłaszcza jak ma niezłego przeciwnika. Po reszcie się niestety nie mozna za wiele spodziewać. WHC napewno będzie miało emocje bo jak Angle tego nie wygra to się chyba załamię... Może Joe nas zaskoczy i wreszcie pokaże starego siebie ale nie ma co chyba niestety na to liczyć. Gala raczej będzie średniawa no ale zobaczymy za dwa dni.

Dobrze że zamiast walki Sting vs. Kurt dodali do niej Andersona, bo obaj trzej mogą wykręcić bardzo fajną walkę, ja liczę na to że jednak Kurt obroni swój pas, bo raczej bo miesiącu jak go ma już nie straci go, ale jak ponoć Hogan ma walczyć z Stingiem o pas WHC, to jest pewne kto ja tej gali zdobędzie pas WHC, Anderson raczej szanse na pas nie ma, bo gdyby nawet go zdobył to co feudował by potem z Kurt, raczej nie możliwe, tak więc moim typem do wygrania tej walki jest jednak Kurt Angel.Tutaj tez raczej nie będzie żadnej niespodzianki, Mexican America, ma ta pasy od miesiąca, czy nawet krócej to tak szybko tych pasów nie straci, tak więc jak dla mnie tą walkę wygra Mexican America i obronią swoje pasy.Od momentu jak Aries wygrał kontrakt z TNA, podobał mi się jak walczy, czy chociażby jego speeche, które dla mnie są znakomite. Jak wiemy Aries już wałczył z Brianem, ale był to Tripel Threat Match, i trudniej miał zdobyć ten pas, wtedy się nie udało, ale ja myślę że teraz się jednak uda, mu zdobyć ten pas, bo dla mnie Kendrick z tym pasem, mi za bardzo nie pasuje, a natomiast Aries mi bardzo pasuje do tego pasa, tak więc ja typuje że wygra Aries i zdobędzie pas.Jak dla mnie wygra Mickie, no to po co, po raz kolejny Mickie by miała stracić pas, i pewnie tak na Impact odbierze pas Winter, więc typuje że wygra Mickie.Nie oczekuje po tym pojedynku że będzie jakiś ciekawy, no chociaż razem mogli by rozkręcić jakiś fajny pojedynek, tutaj typuje że jednak wygra Storm, co raczej doprowadzi że w finale zawalczą obaj przedstawiciele Beer Money.Tak jak mówiłem, że w finale, raczej ujrzymy walkę dwóch przyjaciół, czyli Roode i Storma, czyli można oczekiwać że może szykuje nam się jakiś ciekawy, feud oby panów, ale to może oznaczać że ich TT się rozpadnie, ja liczę na to że wygra Roode i na BfG zdobędzie pas WHC i zacznie może jakiś ciekawy feud z Kurtem.Ja tu liczę na jakiś ciekawy pojedynek, bo obaj mogą wykręcić bardzo fajną walkę, widać że Joe jest szmacony i jak teraz nie wygra tej walki, jeśli Joe przegra to ja liczę na jedno, niech jak prędko podpisze kontrakt z WWE, to będzie najlepsze rozwiązanie, jakby przegrałby ten pojedynek.Po tej walce mogę spodziewać, się bardzo fajnej walki z dużymi emocjami, trudno powiedzieć że, kto wygra tą walkę, no może większe szanse na wygranie tej walki ma Kash, który już raz pokonał Sorensena, na Impact to czemu nie miałby zrobić tego jeszcze raz, gdyby wygrał Nash to pewnie by feudował z Brianem, ale ja liczyłem że wygra pas X Divsion Aries i pewnie tak się stanie, to pewno by zaczął feud z Sorensenem, ale jednak liczę że wygra Kash. Po karcie można spodziewać się że będzie ciekawie, każda walka może wyjść bardzo fajnie.

lig48.jpg