Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa siła?! Nowe nWo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nwo4vtgrande.jpg

Otóż na BGZ pojawil się news o tym, jakoby na oficjalnej stronie WWE pojawil się przypuszczany skąłd stajni … nWo!!! Jej skład miałby przedstawiać się następująco: Alberto Del Rio, Kevin Nash, Cody Rhodes, Zack Ryder, Triple H, John Laurinaitis, Big Show, Mark Henry, Ted DiBiase i Michael Cole! Dla mnie o dziwo znalazł się tu … Zack Ryder! Oznacza to, że wreszcie widzielibyśmy go w roli totalnego heela! Dalej to obecny mistrz WWE – Alberto Del Rio, mistrz, w dodatku Arystokrata itp. itd. Pasuje. Kevin Nash i Big Show to raczej wiadome. Jednak w przypadku Showa dziwi też, że jest w jednej stajni z Henrym, który to niedawno go wyeliminował. Rhodes i DiBiase, jak dla mnie ten drugi nie potrzebny tutaj, Cody by się nadał. Michael Cole! O tak! On tu jak najbardziej pasuje! No i wiadomo Triple H oraz John Laurinaitis! Hunter pasuje tu, gdyż ta grupka zapewne miałaby walczyć z Punkiem i jego kolesiami. W końcu Nash i Hunter. A Laurinaitis mimo, że jest w TV rozpoznywalną postacią to teraz nadaje się w pełni do tej roli. Ale nie będę już omawiał składu. Czy sądzicie, że taki skład jest odpowiedni by godnie kontynuować nWo?! A może sądzicie, że taka stajnia powinna istnieć, ale obecność 1-2 osób z dawnego nWo to za mało by je reaktywować?! Ryder, Henry, DiBiase? Pasują do takiego wielkiego przedsięwzięcia?! Myślicie, że nWo zdominuje całą federacje i każdy feud o jakiś pas będzie przebiegal wokół tej grupy, czy może myślicie, że oni skupia się na zdobyciu paru pasów, a na reszcie zostaną wypromowani nowi zawodnicy? W ogóle jak sądzicie, czy taka stajnia, z wieloma wrestlerami, mistrzem, managerem, general managerem i komentatorem jest potrzebna w obecnej sytuacji w WWE? No i chyba najważniejsze, czy w ogóle sadzicie, że ta wiadomość ze strony WWE okarze się prawdziwa? Jeżeli tak, to jakie roszady widzielibyście w tej grupie? Może liczycie przy tej grupie na jakieś chuczne powroty? Pierwsza moja myśl to Batista! Taki kolejny dominator (nie mylić z grubasem czyt. Show/Henry) przydalby isę, napewno odgrywalby ważną rolę w stajni i kogoś takiego mi tu brakuje. narazie podano 10 osob, dlatego jak dla mnie kilka tych powrotów mogłoby byc ciekawe dla coraz większej liczby tej stajni! No to teraz czas na was! Ale i tak, co, ze krótko, co, że o nWo - Tuptusie i tak nie zajrzą...:/

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• Tuptuś

1

• Brem

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie pomysł conajniej dziwny i nie fajny. Są w historii wrestlingu rzeczy które powinny być nietykalne. nWo to symbol, ma swoją historię, iatniało w określonych czasach, przy dzisiejszej polityce WWE ten twór nie byłby nawet podobny do pierwowzoru i nazwa nWo została by niestety zeszmacona raczej. Chcą tworzyć wielką dominującą stajnie? Super, pomysł mi się podoba, ale niech sobie wymyślą nową nazwę, może być podobna, kojarząca się ale nie identyczna bo to totalniw sensu nie ma moim zdaniem. No a co do składu jest on troszkę dziwny. Ryder? Relly? Co on niby miałby tam robić? Jeżeli miałoby to byc coś na wzór nWo no to przepraszam ale nie widze tam osobnika o takim gimmnicku. Jasne, można mu zmienić gimmnick ale to kończy jego kariere internetową i raczej byłoby złym posunieciem. Big Show i Henry w jednej stajni? Po co? Pomijając fakt że panowie ze sobą feudowali i pewnie jeszcze będą bo przecież to Henry jest powodem dla którego Showa nie ma od miesiąca ponad to moim zdaniem w stajni wystarczy jeden grubas. A Henry z obecną pozycją i gimmnickiem świetnie by pasował, faceturnowanie Show'a byłoby nie potrzebne zwłaszcza że ktoś musi być w ekipie przeciwstawiającej się 'nWo' czyli prawdopodobnie w ekipie Punk'a a Show moim zdaniem by się nadał tak jak i Kane. Del Rio super, idealny kandydat na głównego mistrza takowej stajni. Co do HHH mam wątpliwości, jak dla mnie powinien on stać po środku, nie byc czlonkiem i nie sprzyjac żadnej stronie. Laurinaitis... Ogólnie nie wiem o co chodzi z tym typem, nagle ni z tego ni z owego się pojawił i się rządzi... Myślę, że prędzej czy później dojdzie do sytuacji kiedy będzie on chciał przejąć władzę i dlatego tym bardziej uważam że HHH nie powinien byc w tej stajni. No Nash to wiadomo, nie będę sie rozpisywal. Rhodes ostatecznie ujdzie ale DiBiase rzeczywiście jest niepotrzebny zwłszzca, że po przedostatnim SD chyba zapowiada się feud tych panów i Ted wreszcie się zbuntuje no a pozatym gdyby miał być ze swoim gimmnickiem a nie jako przydupas to tymbardziej odpada bo Del Rio już jest stajniowym bogaczem. Cole może być byleby nie dostawał za dużo czasu bo jednak wole dużo bardziej słuchać np Nash'a czy Del Rio. No i pomyślałbym jeszcze nad takim Miz'em ktory fajnie by tam pasował a nie ma co z nim zrobic obecnie. Chociaż jakby taka stajnia powstała i nie było w niej Miz'a dalej mogliby z Truthem ciągnąc swoje story z konspiracją. No i na koniec tylko zauważe że jakby to rzeczywiście powstało to połączenie brandów jest chyba nieuniknione niestety.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To tak po pierwsze primo. Tuptusie nie zajrzą?! Come On! Obiecałem Ci to przecież.

To teraz do dyskusji. Po Pierwsze pomysł jest mega! Nie wiem Brem czemu jesteś do tego negatywnie nastawiony. Chociaż czekaj... WIEM! Dobrze wiem że nWo to klasa sama w sobie i cholera jak jakiś fan wrestlingu nie umie wymienic przynajmniej polowy jej czlonkow to jest zerem (oczywiscie bez wiki). To teraz odniosę się do Brema. Ja wiem że nowe nWo to nie będzie to samo bo New World Order kojarzy się głównie z Outsiders, Hoganem itd... No ale dobra... Było to bardzo dobre i nawet feud nWo vs. WCW doprowadził WWF niemal do bankructwa... Niemal! Obronili się grejt! nWo wkroczyło do WWF... Diesel i Razor Ramon wywalili Hulka po przegranej z Rockiem na WM X8... Potem mamy nWo HBK... Byli tam Booker T, Nash, Ramon (chyba), X-Pac (<3) itd... No nie ważne. Do czego zmierzam... Zmierzam do tego że nWo to zazwyczaj gwiazdy/legendy albo bardzo rozpoznawalni ludzie tego sportu i dlatego większość będzie przeciwna, jednak nie ja... O nie! Ja na ten pomysł odpowiadam czym innym... HELL YEAH! Tak krzyczą moje usta na ten pomysł. Czemu tego chce?! Bo Nash wprowadzi swój porzadek i spicze tych wrestlerów, którzy będą w nWo wzniosą się na jeszcze wyższy poziom... Storyline'y będą kapitalne z tą stajnią itd. itd. Jednak kto miałby być w tej stajni?! Nash aka Diesel, to jest akurat oczywiste więc tutaj rozwijał się nie będę... Dalej jest Del Rio, obecny WWE Champion! O tak! Jeden z najlepszych heeli w federacji jak nie najlepszy, jego spicze gniotą i w ringu jest niezły, a dać mu sojuszników?! Coś pięknego to się może sprawdzić. Cody Rhodes też jest tutaj ekstra zajebistym pomysłem. Ogólnie to nie wiem czemu nosi jeszcze tą debilną maskę ale nie ważne, jego spicz mają w sobie to coś i jak wiemy w ringu najgorszy nie jest a i w teamie współpracuje i co najwazniejsze ma pas interkontynentalny. Kolejny to Long Island Iced Z! Zack Ryder! Aż mi się chce płakać jak to czytam... Pomyślcie tylko... Zack wygadany jest i nie ma to tamto, jako heel sprawuje sie też bardzo dobrze a o umiejętnościach w ringu nie musze mówić... Dodam jedno, pomyślcie tylko jak wyglądałoby Z! True Long Island Story w stylu nWo i z heelowski Zackiem Ryderem! Woo Woo Woo! You Know It! Bro! Dalej jest HHH... BLE! Nie! Tylko nie on! Ten człowiek musi być fejsem bo ktoś musi poprowadzić odwet! Ktoś cholera musi! Każdy byleby nie Cena i nie Punk! To są chłopaki fajne ale nie do rzadzenia! HHH zna się na rzeczy i musiałby zostac fejsem (jeżeli chodzi im po głowie feud nWo vs. WWE). O Lałrantisie sie nie wypowiadam bo jest on zbędny... Big Show! Człowiek, który już kiedyś zasmakował nWo! Ten wielki Byk jak ma być heelem to jest nim pełną gębą. Osobiście nie podoba mi się ten fejsowy Big Show... Heelowski Show jest MEGA! Gdyby tylko jeszcze w ringu ruszał się tak jak np. w latach 2000/2001 (schudnij show!). Miałem nadzieje że podczas feudu z Henrym (atak na Mareczka na SD) powrócił heel a tu dupa, Show troche porozwalał, nałożył kaptur i poszedł... Osobiście akcja na SD mi się podobała, można rzec nWo Style! Dalej Mareczek. Czyli nasz przyszły World Champion! Mareczek ma za soba kilka stajni (chociażby Nation of Domination) i też gdyby schudł to rozmiarów z czasów NoD to byłoby świetnie i Mark pasuje tutaj zaraz za Big Showem. DiBiase?! Widać że nie ma na niego pomysłu, co prawda wygadany jest, nie powiem że nie i w ringu jakies tam umiejetnosci ma, jednak czy rozwinąłby się przy takich gwiazdach jakie są wyżej?! Szczerze to wątpie, będzie tam się pętał koło ME jak ojciec ale tak na prawde bedzie midcardowcem do końca życia jak ojciec. i ostatnio ale nie najgorszy! MICHAEL COLE! O tak! Ja chce tego Cole'a, który siedział w tej swojej klitce i jak czytał maila od GM'a Raw to wtrącał te swoje głupie "And I Quote"... Fejsowy Cole to nie Cole... Ogólnie to prezentuje się to wybornie ale czy do tego dojdzie?! I hope so!

Ps. Brem, jeżeli zrobią taką samą stajnie pod nową nazwą to nie będzie to samo... Przykład?! New Nexus albo The Corre ( =)) )

Prosze fan :*. Ale nie mysl sobie ze robie to for ya... Po prostu czasy Attitude bla bla bla to ... Me Gusta. Jeżeli ktoś chce dyskutować to pisać bo widze ze w dyskusjach ogranicza sie do jednego posta i tyle.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Jak dla mnie stworzenie tej grupy jest bardzo dobrym posunięciem WWE jednak jest tam parę zawodników którzy do nie dawna prowadzili ze sobą feud np Henry i Big Show. Jednak nie chodzi mi o to bo skład grupy jest niesamowicie silny składa się on z 10 osób, ta drużyna całkowicie by zdominowała WWE, zdobyła by wszystkie pasy ale co potem ? No właśnie potem WWE straciło by na nich pomysł grupa by się rozpadła a zawodnicy z niej zaczęli by ze sobą feudować. Najbardziej ciekawi mnie co tam robi Triple H który jest prezesem WWE ? Zack Ryder to dobry zawodnik fajnie by go było widzieć w tej grupie ale oznaczało by to jego heel turn a w roli tweenera bardzo mi się podoba. Najgłupszą osobę którą mogli by tam dać to jest Cole który jest komentatorem a tu nagle rozpoczyna karierę wrestlera ? On w ogóle nic nie pokazuje w ringu no jedynie kim on by tam mógł być to przydupasem Triple H. Co do powrotu Batisty to jestem na tak ale nie do tej drużyny jako heel nie spisuje się najlepiej wolałbym starego dobrego Batiste. Gdyby ta grupa miała przetrwać to jedynie co WWE musiało by zrobić to stworzyć kolejną drużynę aby im dorównywała. Coś takiego jak jest w TNA czyli Immortals i Fortune. Wydaje mi się że jednak powrót nWo jest raczej niemożliwy ale można poczekać. Dzięki za dyskusje tyle ode mnie ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Przywrócenie nWo z pewnością nie niesie za sobą samych plusów. Według mnie jest to zbyt wieczna grupa i posługiwanie się tą nazwą z racji, iż ostał się w niej tylko Kevin Nash jest conajmniej niesprawiedliwe. Druga sprawa to bardzo dziwny dobór wrestlerów. Big Show i Mark Henry to trochę postacie upiększające wygląd stajni, tym bardziej ten pierwszy pan który cyrkuje w celu odniesienia się do prawdziwego nWo. Druga sprawa to zapychacze typu Zack Ryder, do którego jednak jestem dobrze nastawiony, bo oznacza to o jakiś procent więszką rolę w organizacji. Triple, DiBiase oraz Cole dobrze pasują do wizerunku tejże stajni, ale i tak nie uważam jakoby dobrym pomysłem byłoby tak mocne nawiązanie do kolorowej przeszłości. Z pewnością godną kontynuacją nWo bym returnu nie nazwał bo wygląda to nielepiej niż zwykła ekipa z Jeepa. Jestem ciekaw jak odnajdzie się w tym całym Ryder, dla którego to może być światło tunelu, lub zesłanie w zapomnienie w przypadku złej gry. Co do dominacji, to może jest to zbyt mocne użycie tego słowa, ale myślę że jest szansa aby tym projektem zyskali sobie poparcie zarządu co wiąże się z posiadaniem pasów. Nawiązując do kolejnych powrotów, to pseudo MMA Fighter Batista nie jest raczej skłonny do powrotu, lecz w roli członka nWo nawet by się wpasował.