Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót nWo?!, Dolph Ziggler, Kurt Angle i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:Na głównej stronie federacji WWE pojawił się artykuł o powrocie nWo. Członkami tejże grupy mieliby zostać: Alberto Del Rio, Kevin Nash, Cody Rhodes, Zack Ryder, Triple H, John Laurinaitis, Big Show, Mark Henry, Ted DiBiase i Michael Cole. Dla mnie powrót nWo jest świetnym pomysłem a do tego w takim składzie cud miód i orzeszki :D .Tutaj link do tego artykułu http://www.wwe.com/inside/wwefeaturepag ... of-the-nwo

:arrow:Podobno dodanie walki Triple H vs. CM Punk omawiano przez cały poprzedni weekend i w końcu zdecydowano się na ten pojedynek na Night of Champions.

:arrow:Podobno WWE planuje heel-turn Eve Torres lub Divas Champion Kelly Kelly.

:arrow:Dolph Ziggler napisał, że często ostatnio odczuwa ból w kręgach szyjnych, ale ma nadzieję, że nie przeszkodzi mu to w czynnych występach. Gdyby Dolph musiałby odpocząć od wrestlingu, prawdopodobnie straciłby US Title na rzecz Alex'a Riley'a.

:arrow:Fakt, że gwiazdy Smackdown mają zjawiać się również na czerwonych galach, jest spowodowany chęcią większej promocji RAW, uatrakcyjnienia, a co za tym idzie – podniesienia ratingów.

:arrow:Rating Smackdown SuperShow wyniósł 2.20. Galę obejrzało 3.2 milionów widzów.

:arrow:Nagrane walki na WWE Suprstars:

Match 1

Non-Title Match

Cody Rhodes © vs. Justin Gabriel

Match 2

Ezekiel Jackson vs. Heath Slater

Match 3

John Morrison vs. R-Truth

:arrow:Przebywający obecnie w Meksyku Alberto del Rio, który załatwia trudne sprawy wizowe, ma wrócić już w tym tygodniu, na live event w Puerto Rico. WWE Champion przewidziany jest do walki z CM Punkiem. Oto cała karta na to show:

Match 1:

John Morrison & Evan Bourne vs The Miz & R-Truth

Match 2:

US Title Match: Dolph Ziggler © vs Primo

Match 3:

Santino Marella & Zack Ryder vs David Otunga & Michael McGillicutty

Match 4:

Alex Riley vs Jack Swagger

Match 5:

Beth Phoenix vs Kelly Kelly

Match 6:

CM Punk vs Alberto del Rio

Match 7:

John Cena vs TBA

Zastanawia mię jedno czemu Evan walczy w TT z JoMo zamiast z Kofim ?

:arrow:Na początku listopada do sprzedaży mają wejść bilety na Wrestlemanię 27.

:arrow:Była Diva WWE i była żona Drew'a McIntyre, Taryn Terrell (Tiffany) skasowała swoje auto. Na Twitterze napisała że jest w szpitalu i to nic poważnego. Poniżej zdjęcie auta.

scaled.php?tn=0&server=619&filename=apwja.jpg&xsize=640&ysize=640

:arrow:Strona PWTorch opublikowała ranking osób, które w roku 2011 najczęściej występowały w Main Eventach gal TV main-streamu.

WWE:

1. Randy Orton – 23

2. John Cena – 18

3. Christian – 16

4. R-Truth – 13

4. Sheamus – 13

TNA:

1. Mr. Anderson – 16

2. Rob Van Dam – 12

2. Sting – 12

4. Kurt Angle – 10

5. Bully Ray – 7

5. Gunner – 7

:arrow:W internecie pojawił się nowy plakat gali Hell In A Cell 2011.

cenahiac.jpg

:arrow:Poniżej wywiad z CM Punkiem w którym mówi m.in o swojej nowej roli.

:arrow:A oto filmik w którym Ultimate Warrior odpowiada na pytania fanów.

http://www.youtube.com/watch?v=38L8IzWlllc&feature=player_embedded

:arrow:Walki na dzisiejszy Impact Wrestling:

Match 1

Bound For Glory Series Match

Rob Van Dam vs. Gunner

Match 2

Tag Team Match

Jesse Sorenson i Brian Kendrick vs. Austin Aries i Kid Kash

Match 3

TNA Knockouts Championship

Winter© vs. Mickie James

Match 4

Christopher Daniels vs. A.J. Styles

Match 5

TNA Championship

Kurt Angle© vs. Sting

Special referee: Hulk Hogan!

:arrow:Oto najnowszy wpis Kurta Angle z Twittera:

"Byłem #34 na DVD Wwe All time Greatest? Powiem wam, zdejmijcie mnie z tej listy. Wolałbym nie być na niej, gdybym nie był w Top 5."
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Deep

1

• Evan AirBourne

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Połowa newsow słowo w slowo skopiowana z WU. Oj TadziuU chyba ty sie chcesz z BGZ poożegać...?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hmm, jeśli nWo powróci będę się cieszył aczkolwiek uważam że Henry nie znajdzie się w jednym teamie z Showem gdyż go wyoutował. Walka Punka z HHH zapewne będzie ciekawa, choć wolał bym tą z Nashem. Hell turn Eve? zła ładna pani... ciekawe, ciekawe... Pewnie JoMo z Bornem bo nie chcą ryzykować jakiegoś urazu który może być prawdopodobny u kingstona. Impacta chętnie obejrzę, zresztą od jakiegoś czasu oglądam regularnie.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Jeśli nWo powróci będę na prawdę bardzo uradowany, a do tego tak świetny skład z młodymi zawodnikami. Ta stajnia z pewnością mogła by pomóc wybić się w hierarchii kilku osobom, a nie którym pomóc wejść szybciej do ME. Na pewno walka Punka z Hunterem to dobry pomysł. Przynajmniej nie będzie nudno jak by walczył Nash; choć myślę, że ten nadal będzie feudował z Punkiem. Oby te bóle Dolpha nie były poważne, bo szkoda było by by przystopował z wrestlingiem. Musiałby zapewne oddać tytuł. Myślę, że odpowiednimi kandydatami byli by Swagger i Alex. Rating SD ! na prawdę dobry ! Vince ostatnio coś mówił o tym, że zamierza przywrócić SuperStars. Myślę, że to dobry pomysł, bo jak będą walczyć takie gwiazdy to może skuszę się na oglądanie. Orton pobił w ME nawet samego Jaśka; w sumie teraz nic dziwnego. Jeśli Kurtowi się nie podoba jego pozycja to ma problem !

P.S. bilety do sprzedania chyba na WM 28 nie 27.

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Na pewno dobrym pomysłem jest powrót nWo, ale jak dla mnie to nie taki skład, Show i Mark razem z nWo raczej nie możliwe, ale zobaczymy czy to okaże się prawdą. Dobry pomysłem było dodanie do kart walki Punka i Tripel, bo obaj mogą wykręcić bardzo fajną walkę. Ja bym raczej widział Hell Turn Eve, i może zacznie feudować o pas Kelly Kelly. Rating Smackdown całkiem niezły. Walki na superstars, ciekawe i chyba po walkach, można skusić się do oglądnięcia superstars. Ten plakat HiAC bardzo fajny i chyba będzie on oficjalnym plakatem HiAC. Walki na Impact Wrestling ciekawe i również ciekawie zapowiada się Impact. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Nowe NWO - co do składu to jest tu sporo kontrowersji - no bo niby skąd mieliby się znaleźć w tym Teamie Show, Ryder i DiBiase ?? W sumie co do Show'a i Ryder'a nie maiałbym nic przeciwko, mmimo ich obecnego statusu w WWE, ale Ted jednak w drużynie z Rhodes'em nie za bardzo pasuje zwłaszcza po wydarzeniach jakie miały na ostatnim Smackdownie. Powrót NWO pasuje, ale skład jest taki nie za bardzo. I w sumie wolałbym nazwę NWD (New World Disorder)!! Czemu ?? W WWE obecnie dzieje się wiele i speechy na teamt nieporządku w WWE jest sporo, co zapoczątkował sam Punk, więc sądzę, że Nowy Nieporządek byłby bardzo na miejscu. Heel turn Eve - No cóż można o tym powiedzieć - niech będzie, ale znowu zostanie mało co Face'owych Div, których i tak jest mało. Miejmy nadzieję, że to co Dolph'owi dolega to nic poważnego i dalej będzie mógł nas zachwycać dobrymi walkami. Rating SD! jest w sumie dobry patrząc na to jaki był przez ostatnie kilka tygodni. Samochód Tiffany wcale tak źle nie wygląda :) Wyklepie się i będzie :) Temu plakatowi HIAC mówię staowcze NIE!! Wogóle mi się on nie podoba, ale pewnie będzie on tym oficjalnym. Dużo bardziej wolałbym ten plakat z Kane'm. Wywiad z Punkiem bardzo ciekawy i przyjemnie się go słuchało. W sumie nie dziwię się Kurt'owi ze miejce na DVD. Dopiero 34ty?? Sorry ale to kpina i Kurt może być wkurwiony z tego powodu. Pozatym sprzedaż biletów ruszyła na WM28, nie 27 :)

Tyle ode mnie, dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Powrót nWo to bardzo dobre posunięcie ze strony WWE jednak gdyby utworzyli taką stajnie to ona by dominowała w całym WWE zdobyli by pewnie wszystkie pasy ale co by było później ? Fajnie by było widywać Kelly Kelly jako heel, powiem tak taka zawsze uśmiechnięta Kelly już mi się znudziła. Ostatnio mało coś słychać o Alexie a tu taka nowina jakoby miał zdobyć pas US ? Mi to odpowiada no bo ile można oglądać Zigglera jako mistrza ? Może wyniknie z tego jakiś bardzo fajny feud. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...