Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperSmackdown 30/08/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

John Cena pokonał Wade'a Barrett'a

2 Match

Sin Cara pokonał Daniel'a Bryan'a

3 Match

Divas Tag Team Match

Beth Phoenix & Natalya pokonały Kelly Kelly & Alicia Fox

4 Match

Sheamus pokonał The Great Khali'ego via DQ

5 Match

WWE World Heavyweight Championship Steel Cage Match

Randy Orton© pokonał Christian'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Nathan1674325991

1

• perfect1674326002

1

• Freezak

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No i na początku speech Ceny, wyszedł całkiem dobrze, ale lekko przynudzał, raczej było pewne że Del Rio się nie pojawi, może pojawi się tym razem na Raw ale raczej nie ja dopiero spotkają się dopiero na NOC w walce o pas. Trochę mnie zdziwiło, jak mówił Ricarda że on mówił po angielsku, lekkie zaskoczenie, szkoda że nie pojawił się Alberto na SuperSmackdown, no ale jak mu się ponoć wiza skończyła, to jak by mógł być na SuperSmackdown. I mamy jeszcze speech Wade, który również wyszedł dobrze. Pierwsza walka, spodziewałem się po tym pojedynku że będzie ciekawy, ale niestety się zawiodłem na nim. Walka trwał niecałe 3 minuty, i można było zauważyć że Cena, przeważał w tej walce, i można był się spodziewać że on właśnie wygra tą walkę. I kolejna walka długo i ciekawa. Nie rozumiem tego chcą wypromować Bryan, chcą żeby był ME, i wykorzystał swoją walizkę i zdobył pas WHC, to nie może ciągle przegrywać swoich walk, to chyba trzecia przegrania walka z rzędu. To co zrobił po koniec Sin Cara, to może zwiastować tylko jedno czyli Hell Turn właśnie jego, przecież podali sobie rękę, a potem Cara powalił Bryana Roundhouse Kickiem, to musi być Hell Turn Sin Cary, i może właśnie on zacznie feudować z Bryanem, no zobaczymy. I walka Div, przed walką trochę mnie zdziwiło, że w jednym Temie jest Kelly i Alicia, który nie jest przypadkiem Hellem, nie wiem może przeszła Face Turn. Jak na walki div, walka krótka i bardzo nudna, mam nadzieje że na NOC, będzie walka Beth vs. Kelly Kelly i w końcu Beth odbierze pas Kelly Kelly. No i mamy segment z podpisaniem kontraktu na walkę Punk i Tripel H na NOC. Ogólne to wszystko fajne wyszła, super speeche miał Tripel H jak i Cm Punk. Szkoda że tego nie podpisali tego kontraktu na tą walkę, ale może na Raw już tym razem podpiszą. Nie dziwi że na koniec pojawił się Nashi, i można było się spodziewać że sprzedam Punkowi Big Boota i to właśnie przez Tripel H to się stało, ale trochę mnie dziwi że Kevin, odepchnął Tripel H, i właśnie wtedy pomyślałem że na NOC, pewnie nie ujrzymy walki Cm Punk i Tripel H, tylko może Tripel Threat Match, z nimi i Kevinem, albo może Handicap Match. Nash i Tripel konta Punk, zobaczymy jak będzie, teraz mogę powiedzieć że ta sytuacja zapowiada się bardzo ciekawie. I przed ostatnia walka, ja bym wolał zamiast Khaliego wiedzieć w tej walce Mahala, bo ta walka była nudna, tylko dlatego że uczestniczył w tej Khali. Trochę mnie zdziwiło że Mahal, z atakował Sheamusa, ale i tak on sprzedał High Cross Mahalowi, no cóż może zapowiada, nam się jakiś feud, między tymi panami. I ostatnia, długo i do tego bardzo ciekawa, raczej było pewne że wygra Orton i obroni on swój pas, na pewno najlepszą akcją w tym meczu był RKO z lin, które wyglądało znakomicie. I pojawienie się Mark nie dziwi, no i dokopał Ortonowi, można śmiało powiedzieć że go zniszczył. SuperSmackdown ocenia na 4.

lig48.jpg

Powiem tyle. Szkoda, że przez SuperSmackdown ucierpiało NXT. Było naprawdę żałosne, ale cóż. Czasem trzeba poświęceń. Smackdown wyszło ciekawie, przynajmniej dla mnie. Szkoda, że Randalph obronił pas, ale to było niemal pewne. Oczywiście nie obyło się bez Marka. Ciekaw jestem jakie WWE ma plany, że zdecydowali się na heel turn Cary. Przecież na nim też sporo szmalu zbili, a tym bardziej ten heel turn dziwi, że Rey Mysterio nie będzie przez dłuższy okres czasu w WWE.

Chwila offtopu, maxx człowieku co ty w ogóle piszesz? twoje zdania nie mają żadnego sensu, interpunkcja leży, co chwile gubisz literki, tego się po prostu czytać nie da. Na szczęście szkoła powraca (nie wierzę, że masz 15 lat). Koniec offtopu.

Teraz walki:

John Cena vs Wade Barrett 2/10 - znudził mi się już Jasiek do bólu, ile to jeszcze będzie wygrywać? Barrett ostatnio jest niezwykle szmacony, zdecydowanie za dużo. Było parę akcji, ale to nic specjalnego.

Sin Cara vs Daniel Brayan 8/10 - było wiele zwrotnych akcji, ciekawa walka ale strasznie mnie wkurza to oświetlenie (specjalne dla Sin Cary, jakby np. CM Punk nie mógł mieć swojego?). Mimo wszystko podoba mi się Heel Turn Cary, Za niedługo nie zostanie ani jeden zawodnik bez feudu 8)

Beth Phoenix & Natalya vs Kelly Kelly & Alicia Fox -/- - standardowo już walk div nie oceniam.

Sheamus vs Great Khali & Jinder Mahal 5/10 - Walka średniawa, trochę ciekawych akcji było które zrobiły na mnie większe i mniejsze wrażenie, mimo wszystko Jinder zbyt często zaczyna przegrywać. Niech mu dadzą już nawet walkę z gorszym zawodnikiem.

Randy Orton vs Christian 3/10 - Mimo wielu ciekawych akcji wystawiam taką a nie inną ocenę, ponieważ znudził mi się już Randall jako WHC. Myślałem, że Christian w końcu weźmie mu ten pas, ale jak zwykle musiała wygrać ta sama osoba. Ale o to mamy Marka! tak jest, jak ja lubie jak Randy dostaje po mordzie... niech tylko jeszcze straci pas na NOC i będę w siódmym niebie.

Ogólnie galę oceniam na 4,5/10. Pozdrawiam.