Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy Cara?! Ashley wraca. Spoiler na RAW i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

Spoiler odnośnie jutrzejszego RAW.

:arrow: Dzisiejsze RAW odbywa się w Tulsa, Oklahoma, planowane akcje na tą galę to Atak Ceny na Del Rio, Punk i HHH próbujący się dowiedzieć coś w sprawie akcji Diesel'a na SS, planowane jest też pojawienie się kilku gwiazd WWE w Tym World Champa Ortona.

:arrow: Ashley Massaro napisała na ćwierkaczu że wraca do Wrestlingu ale nie do WWE (WHY?! WHY?!), gdyz tam co chwile jest jakas walka a ona chce miec wiecej luzu. Po tym jak Ashley wygrała w 2005 roku Diva Search nie miała wcześniej styczności z pro wrestlingiem, była bardziej modelką ale mimo to WWE zaraz dało ją do głównego rosteru. Co dalej z Ashley? Czekajcie na wiecej informacji ;)

:arrow: W spoilerze fotka Ashley w nowym kolorze włosów.

1.jpg

Według mnie 3 razy lepiej niz w blond włosach ;), ale gdzie sie podział kolczyk w ustach? :thinking:

:arrow: W sobotę odbył się House Show WWE RAW gdzie Jerry Lawler pokonał byłego WHC Jacka Swagger'a, gratulacje.

:arrow: W wywiadzie,kótry możemy przeczytać na WWE.com Christian omawia kwestie pojawienia się Edge'a podczas Summerslam, mówie o GM SD T.Long'u i WWE COO HHH. Mówi też dlaczego będzie miał olbrzymią przewagę nad Ortonem w Steel Cage Matchu na Smackdown.

:arrow: Monday Night Raw wraca do Memphis, Tennessee 2 stycznia 2012 by nakręcić tam Monday Night Raw ;)

:arrow: Jak wiemy Rey Mysterio jest już po operacji kolana, procedura przebiegła podobno bardzo dobrze a sam Rey czuje się lepiej ale cały czas odczuwal ból, który podobno jest coraz mniejszy. Od BGZ życzę Rey'owi szybkiego powrotu do zdrowia, najlepiej na Royal Rumble (może teraz się uda?). Jednak lekarze mówią że moze nie wydobrzeć do wrestlemani ;(

:arrow: Po tym jak Jackson pokonał Khaliego po Torture Rack :shock: panowie wymienili kilka zdan na twiterku. Od kiedy Khali umie mówić a tym bardziej pisać po angielsku? :thinking:

:arrow: Wad Barrett odmówił na SD walki z lokalnym wrestlerem, mówiąc że nie będzie walczył z jakimś "szmaciarzem".

:arrow: Hunico może już nie długo stać się oryginalnym Sin Cara... Vince jak i reszta CT nie jest zadowolony z tego że jest dużo botchy kiedy walczy Mistico, a także ma z byt duże mniemanie o sobie i uważa się za nie wiadomo kogo. Podobno Vince wkurzył się ostatnio że trzeba było nagrywac końcówke walki jeszcze raz. Początek końca Cary?! Mam nadzieje, Mistico wyrzucony?! Hunico nowym "bez twarzy"? Odpowiedzi na pytania jak będą świeże newsy, czyli w przeciągu kilku tygodni.

:arrow: Kaitlyn przez przypadek wyjawiła na twitter'ku że nienawidzi swojego theme songu. Brawo, ciekawe czy ktos powie Vince'owi. :applause:

Posucha...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Lontek

1

• Tuptuś

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra to skoro nikt nie raczy skomentować to ja to zrobię :waving:

Ehh. Jerry Lawler znowu walcz w ringu. Tylko po co ?! Mają taki szeroki roster, że ho ho a wpychają starego dziadka w walki. Jakbym to bym na tym House showie to bym chyba wyszedł na świeże powietrze. Wade ma całkowitą rację. Jego aktualna pozycja w federacji nie jest wysoka. Powinien walczyć z wrestlerami z ME

ale nie tak jak na Super Smackdown gdzie jobnął Cenie'a z tego co pamiętam wykonał tylko 1 akcję techniczną którą był Side Slam. Zresztą wiedziałem, że jak Jan zaczyna z kopa to oznacza szybki koniec ...

Dzięki za newsy :t_up:

• Styl:  Klasyczny

Co do Raw to raczej Alberto się nie zjawi bo ma problemy z wizą, i Cena tym razem nie sklepie Del Rio. No i na Raw ma się pojawić Orton, no może będzie walczył, Raw zapowiada się ciekawie. Fajnie że Ashley wraca, ale szkoda że nie do WWE, no ale liczę na to że zmieni zadanie i jedna wróci ale tym razem do WWE. Dziwi mnie to że znów Widzimy Jerrego z ringu jak walczy, mam nadzieje że to była tylko jedna walka, ale cieszy to że przynajmniej wygrał swoją walkę i to nie byle z kim. Ja liczę na to że Cara zostanie wyrzucony, a Hunico dojdzie do WWE, raczej jakby doszedł to bez maski. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Kuźwa trzeba nadrobić zaległości w newsach :)

O spoilerach RAW nie będę się wypowiadał bo czas na to już minął :) Ashley - pewnie mnie wyśmiejecie, ale nie kojarzę tej pani. Ładna jest to trzeba przyznać, ale z ringów WWE jej nie kojarzę. k***a Lawler na HS - to juyż naprawdę nie ma kogo dać na takie występy :evil: k***a aż brak słów :!: Wrestlemania = problemy Rey'a. Facet jak ma pecha to zazwyczaj przed największą galą roku. Czy wydobrzeje na WM28 - wg mnie spokojnie - medycyna idzie cały czas do przodu, więc Rey powinien wydobrzeć na WMkę. To, że Jackson i Khali wynieniali zdania na ćwierkaczu mam w dupie. Ale to, że Zeke wykonał Torture Rack na gigancie naprawdę zrobiło wrażenie :applause: W takich właśnie sytuacjach ukazuje się siła zawodnika. Brawo Zeke :t_up: Bardzo mnie niepokoi obecna pozycja Wade'a w WWE. Po wygranej na SS wydawało mi się, że będzie jakiś dobry feud z Bryan'em,a tu co się dzieje ?? - dostaje walkę z jakimś gościem (nie piszę jobberem, bo może ten ktoś nieźle się sprawuje na scenie niezależnej). Hunico jako Sin Cara - nie wypowiem się - poprostu reaktywuję dyskusję na temat sytuacji Mistico.

Tyle ode mnie

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...