Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trasa Y2J, Mysterio po operacji, Ile zarabiają Knockouts ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476
:arrow: Pojawiły się plotki jakoby WWE nie jest zadowolone z postawy Sin Cary ( aka Mistico). Rozważają także stratę jego gimnicku i danie go Hunico

:arrow: Todd Grishan odszedł z WWE. Federacja wiedziała już o tym, że czeka na niego praca w ESPN więc nie uczestniczył ostatnio w TV

:arrow: "Y2J" Chris Jericho razem ze swoim zespołem Fozzy wyrusza w trasę po Europie

15.11 Kolonia, Niemcy w MTC

16.11 Nov Kerkrade, Holandia w Rock Temple

17.11 Kopenhaga, Dania w The Rock

18.11 Berlin, Niemcy w White Trash

:arrow: Kaitlyn chlapnęła na Twitterze, że nienawidzi swojej piosenki wejściowej :lol

:arrow: Mason Ryan powrócił na Raw House Show. Przypomnijmy, że Batista tfu znaczy się Ryan był kontuzjowany

:arrow: Gail Kim pojawi się na gali IWC

:arrow: Teraz smutny news. THQ powiedziało, że w grze nie znajdą się Andre the Giant i Owen Hart

:arrow: Alberto Del Rio nie uczestniczył w ostatnim House Showie Raw ponieważ poleciał on do Meksyku odnowić swoją wizę

:arrow: Rey Mysterio jest już po operacji oto co napisał na Twitterze

"Morning to all! 24hrs after surgery at home recouperating! Pain is insane! Going crazy.. Thx 4 the support! 619 luv!"

:arrow: A tutaj wywiad z byłą gwiazdą TNA Sonny Siakim http://www.scrippsnews.com/node/63745

:arrow: Znalazłem także jakiś artykulik, że najlepiej zarabiającymi Knockouts w TNA są Mickie James i Christy Hemme ( około 100.000$). Reszta Knockouts zarabia około 60.000$

:arrow: Nie wiem czy ktoś już to pisał ale TNA zakontraktowała 5 nowych zawodników X division : Kid Kash ,Zema Ion, Mark Haskins ,Jesse Sorensen, Anthony Neese

Sorry, że mało newsów ale w Niedzielę jak zwykle susza

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• kacper987

1

• Deep

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli WWE zwolni Mistico i da gimmick "Sin Cara" Hunico to poprostu przestane to show oglądać. Nie żeby nie było tam innych gwiazd ale byłoby to nieuczciwe. Trudno się mówi. Będzie brakować Todda ale kto wie może zobaczymy go razem z byłym generalnym menadżerem RAW - Jonathanem Coachmanem czy jakoś tak. No rzeczywiście coś długo Ryana nie było. Cieszyłbym się gdyby powrócił to tygodniówek RAW. Szkoda, że nie będzie Andre i Owena ale jest wiele innych legend. Tak pisał to ktoś o 5 nowych gwiazdach.

Pomimo iż nie przepadam za mistico to dawanie czyjegoś gimmicku komuś innemu nie podoba mi się. Tak Mayson wrócił i pokonał Zacka Rydera. Alberto.. gdyby tego nie zrobił mógł by być podobny story jak kiedyś z Drew(nem). Mysterio wracaj do zdrowia pomimo iż nie pokazujesz tego co kiedyś to jesteś jedną z najbardziej rozpoznawalnych postaci w WWE. Podane pensje knockouts są roczne? Cieszę się że zakontraktowali Kasha reszty nie kojarzę. Dzięki za newsy !

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Pierwszy news? Sin Cara robi za dużo tych botch'ów, co psuje widowisko i ukazuje prawdę o tym, że wrestling jest fake, ale mimo wszystko powinni go dać do FCW. Wyszkoliłby się, nabrał pewności siebie i może byłoby dobrze. Jeżeli to by nie pomogło, to istnieje już tylko zwolnienie. ESPN świetna stacja telewizyjna, więc przyszłość czeka go niezła. Jericho zaczyna mnie denerwować. Pamiętam, jak obiecywał, że po eliminacji z Tańca z Gwiazdami powróci do WWE, a tym razem co? Kolejna trasa i kolejne odwlekanie. Ryan powrócił, a New Nexusa już nie ma. Przynajmniej mi się tak wydaję. Po odejściu CM Punk'a już chyba nigdy nie wyszli jako grupa. Co do zarobków, to raczej nie dziwią. Mickie pracowała w końcu w WWE, miała dużą pensję i odzwyczaić by się trudno miała. Skilla z resztą też ma najlepszego w dywizji Knockout's, a Christy, mimo wszystko występuje najczęściej. Dywizja X się rozwija, co piszę nie pierwszy raz, więc w takim razie nie rozumiem zwolnienia Amazing Red'a. Przecież on by się jeszcze przydał.

• Styl:  Jasny

To, że WWe nie jest zadowolone z postawy Sin Cary to w sumie żadna nowość. Ale wcale im się nie dziwię. Cara na ostatnim Smackdown zaliczył podobno takie wpadki, że jego walki wogóle nie puszczono w TV. Hunico za to spisuje się bardzo dobrze - nie zalicza wpadek, walczy bardzo widowiskowo i jednak widać, że był w FCW, bo on już "załapał" jak to jest w WWE. Z carą powinni zrobić jakiś story na kontuzję i przenieść go do FCW by się podszkolił nieco. Wiem, że brzmi to śmiesznie (Yao chyba mnie zaraz zje :) ), jednak Cara jest w WWE już prawie pół roku i nadal nei za dobrze mu idzie praca w ringu WWE. Trochę szkoda, że Todd odszedł z WWE. Fakt komemntatorem to najlepszym on nie był, ale i tak bdobrze się go słuchało na Backu przy gadaniu z zawodnikami. No to powodzenia dla niego w ESPN. W sumie trasa Fozzy nie jest zbyt daleko od nas :) Nie wiem po co Ryan jest trzymany w WWE - może na potrzeby powrotu Batisty i byłby wtedy Double Vision Match :D Kolejna operaqcja Rey'a - dobrze, ze sie udała, no ale latka już nie te i Rey wg mnie za długo już w wrestlingu nie pociągnie, może jeszcze 2,3 lata. Powiem szczerze, że jestem bardzo zdziwiony ile zarabiają kobietki w TNA. Mickie i Christy po niemal 100tys baksów - jak an TNA to sporo szmalu. Niezły ten artykułek znalazłeś, więc teraz znajdź na temat zarobków facetów, bo bardzo mnie to interesuje :D To, że zatrudnieni są nowi w X Dywizji to żaden news akurat, jest to już wiadome od niemal miesiąca :)

Mało tego, ale całkiem dobre newsy. :t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Podzielam zdanie WWE. Sin Cara może i jest dobry, ale w ringu nie pokazuje swoich całych możliwości... Nie chodzi mi jakieś specialne finishery, ale to co on pokazuje ja znam na pamięć. Liczę na to, że zmieni się jego styl walki, bo chciałbym go zobaczyć w fajnej walce z fajnym przeciwnikiem :) Chris Jericho koncertuje na całego... Hmm.. Widocznie jego muzyka podoba się "człowiekom" :8 Nie wydaje mi się aby brak Owena Harta wpłynął na jakoś tej gry. No szkoda, ale będą inni :P Mickie zarabia około 100.000$? WTF?! Ja też chcę :D Kurde, nie myslałem, że w TNA da się tyle zarobić, znaczy się, że kobietka może tyle zarobić. Widocznie oni jeszcze kryzysu nie mieli :lol Krótko, ale zawsze coś. Dzięki :t_up:

Sin Cara w WWE nie pokazuje na co go stać ale oddanie komuś innemu jego gimmick to lekka przesada. Chris nie próżnuje i nawet dobrze. Może kiedyś wpadnie do polski? Co do theme Kaitlyn to większego gówna dać nie mogli (Aprilce też). To że nie ujrzymy Owena oraz Giganta mnie nie smuci. Na pewno nimi bym nie walczył (O ile by się dało). No zmarłymi ludźmi to ja grać nie umiem a jeszcze nimi walczyć? Ehh. Ja też chce tyle zarabiać co Mickie James.

Dzięki za newsy

Ehh moje 1 komentowanie newsów w życiu.

To prawda że WWE nie jest zadowolone z Cary, to co on ostatnia robi, to nie mogą być z tego zadowoleni. Jeśli by stracił swój gimmnick i dali go Hunico to bardzo dobry pomysł, ale wtedy co z Cara, może by za czeli bardzo ciekawy feud i mogli wykręcić bardzo fajną walkę. Ja też nie lubię tej piosenki wejściowej Kaitlyn, jest on po prostu idiotyczna, może po tym zmienią jej piosenkę wejściową. Fajnie że Ryan wrócił już i walczy, teraz tylko czekać żeby Ryan został ochroniarzem no może Del Rio. Wielka szkoda że w grze WWE 12 nie będzie Owena i Giant. Trochę mnie dziwi że Knockouts tyle zarabiają, i tylko 2 osoby po 100.000$ a reszta mniej. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Raczej nikogo nie dziwi, że WWE jest nie zadowolone z postawy Cary. Widać, że jeszcze nie jest przyzwyczajony do amerykańskiego ringu, ale na ''naukę'' miał sporo czasu, więc jeśli nadal popełnia błędy to może lepiej będzie jak rzeczywiście Hunico przejmie gimmnick Sina. To będzie najlepsze rozwiązanie dla zarządu jak i dla samych fanów, którzy nie chcą oglądać jego ciągłych botchy. Powodzenia Todd w dalszej karierze. Powrót Chrisa jest wciąż odkładany, a jeśli trasę kończy w Listopadzie to w ringu powinien pojawić się w okolicach Grudnia- Stycznia, czyli Armageddon, a RR. Za Ryanem jakoś nigdy nie przepadałem, więc jego powrót jest mi całkowicie obojętny. Ciesze się, że Rey jest już po swojej operacji, ale chyba tak szybko do ringu nie powróci, a po za tym za niedługo już skończy z wrestlingiem. Jak na TNA to same panie dużo zarabiają. Co do Mickie to się nie dziwię. Jest tam najlepsza pod względem umiejętności, a po za tym pracowała w WWE i nie chciała zarabiać marnych pieniędzy. Co do zawodników X. Już to było kilka tygodni temu.

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...