Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cookie już nie w TNA! Prawdopodobna karta na NoC i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Dziś swoje 30 urodziny obchodzi były wrestler TNA Petey Williams, najlepszego!

:arrow: Cookie (a/k/a Becky Bayless) ogłosiła na swoim Twitterze, że nie pracuje już dla TNA! Poniżej wpis z Twittera.
"A big thank you to my TNA fam and fans, but it's time to move on...excited for what's next. Thanks for the support."

:arrow: Gwiazda WWE Rey Mysterio napisał na Twitterze, że jutro rano zostanie poddany operacji. Oto notka.

"Operation at 9:00 a.m. Thanks for having me in your prayers."

:arrow: Gwiazda FCW Seth Rollins niedawno odpowiedział na kilka pytań na jego accont formspring, jedno pytanie i odpowiedz była w szczególności bardzo interesująca.

-"Hey Tyler Black, Do you think you should cut your hair short so you don't look like look like WWE John Morrison?"

Odpisał: "Hey stupid question asker, no. I had hair hair first. I had a beard first. And I can outwork him any day of the week."

:arrow: Poniżej w spoilerze walki zapowiedziane na dzisiejszy SmackDown ( BEZ WYNIKÓW! )

-Christian vs. Daniel Bryan

-Sin Cara vs. Heath Slater

-WWE World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Ted DiBiase in a non-title match

-WWE Divas Champion Kelly Kelly vs. Tamina in a non-title match

-Ezekiel Jackson vs. The Great Khali

-Mark Henry vs. Sheamus

:arrow: Była gwiazda WWE Shane Helms 2 dni temu został aresztowany za DWI (driving while impaired). Oto co napisał na Twitterze dwa dni temu. A w spoilerze zdjęcie Shane'a

"Finally went and got photographed and processed for the charges stemming from my motorcycle accident. Quick and painless thankfully."

Helms.jpg

:arrow: Poniżej w spoilerze możliwa karta na Night of Champions. ( TO JEST PRAWDOPODOBNA KARTA WIĘC NIC PEWNEGO! MOGĄ ZAWIERAĆ SPOILERY! )

World Heavyweight Title Match: Mark Henry vs. Randy Orton

WWE Title Match: John Cena vs. Alberto Del Rio

Divas Title Match: Beth Phoenix vs. Kelly Kelly

Intercontinental Title Match: Ezekiel Jackson vs. Cody Rhodes

United States Title Match: John Morrison or Alex Riley vs. Dolph Ziggler

Tag Team Title Match: TBD vs. Kofi Kingston and Evan Bourne

Kevin Nash vs. CM Punk

:arrow: Luke Gallows, Cliff "Domino" Compton i były pracownik rozwoju talentów WWE Mike Taylor będą pracowali w Nigerii w tym tygodniu.

:arrow: Terry Funk vs CW Anderson! Ta walka została dodana do show AWE 15 październikaw Wirginii.

:arrow: W spoilerze informacja kto był obecny na wczorajszym tapingu Impact Wrestling.

Jason Hervey i Dixie Carter byli za kulisami.

:arrow: Matt Hardy powrócił na Twittera! Oto kilka jego wpisów.

* I have so many people to return calls to, text, DMs, & e-mails as well, and I eventually will. I appreciate the support from Jeff, Beth, Shane, Karen, My Dad, My Mother in heaven, my friends, My beautiful girlfriend Rebecca Reyes, Mrs. Dixie Carter, and all of my family, friends, fans. I love you and appreciate your support and prayers more than you could ever imagine! :-)

* It's goin to be a great day thx 2 my Lord & amazing circle of family & friends that I love so much! The circle will never go unbroken again!

* Hello my beautiful Bandito, have a safe and great time at LLUSA this weekend! I love ya Q! Muah!

* @RebySky Baby! You look great.. So no more butt hurting over this subject.. Unless I'm doing the butt-hurting ;) J/K

* Was lucky enough to get a brand new car thx to my pals help-the 1st song that played on my XM radio was "SOBER" by Tool! A sign-I do think!

:arrow: Sheamus będzie podpisywał WWE DVD dla pierwszych 300 fanów FYE p na Niagara Falls Boulevard w Amherst, New York 18 września.

:arrow: Była gwiazda WWE, MVP napisał na Twitterze notkę na temat Matt'a Hardy'ego.

“I spoke 2 Matt & Jeff today. It’s a difficult time for Matt but he’ll be ok. Life has ups & downs! For some more than others. Matt has people who care about him that will see him get the help he needs! It’s real easy for those of you that are free of imperfection to hurl insults at those who aren’t. Life is about PEAKS & valleys!”

:arrow: WWE "OMG! - Top 50 Incidents in WWE History" jest już dostępna do pobrania w PlayStation Network, Vudu, Amazon i iTunes.

:arrow: Maryse napisała notkę na Twitterze po swojej operacji.

“I am home now, and feeling good, still very tired from the anesthesia, but its normal, i will be posting pics of my tummy when they remove the bandages, my doctor did an amazing job and the scar should be very small in my belly button! be sexy.”

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Blazi

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z angielskiego nie jestem genialny, może ze względu na mój wiek, ale co nieco zrozumiałem. Na tyle, że mogę skomentować. Szczerze to na odejście Cookie zareagowałem neutralnie, gdyż nie walczy w Knockout, a te segmenty z ostatnich Impact'ów z Robbie'm E były beznadziejne, jak z resztą cała postać Robbie'go. Denerwuje mnie pajac. Mysterio i kolejna operacja kolana. To może być koniec długiej kariery. Mam nadzieję, że jeszcze trochę zostanie i ujrzymy jego konflikt z Sin Carą. Seth'a nie znam, ale dobrze odpowiedział kolesiowi. Takie pytania, a to przecież on pierwszy miał taki fryz itp., a że JoMo jest bardziej popularny to tak to wygląda. Walki będą trzymać poziom, poza przedostatnią. Nie wierzę, że Khali wykręci dobrą walkę i to na dodatek z Zekie'm. Dużo problemów z prawem mają Ci wrestlerzy. Palma bije czy co? Nie mogę tego wytłumaczyć. Prawdopodobna karta na NoC prezentuje się świetnie poza jednym. Kolejny raz Cena będzie walczył o pas. Kur*& ile można? Kiedy ta pieprzona era4kids się skończy? Hardas lubi sobie popisać na Twitterze i często to czyni. Dużo z jego wpisów nie zrozumiałem, ale jednak trochę. Stare znajomości z WWE się trzymają. Ma racje w swojej wypowiedzi. Hardas przeżywa trudne chwile, ale jest to tylko i wyłącznie jego wina. Maryse mam nadzieję, że niedługo wróci do ringu. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Dzięki za niusy!

• Styl:  Jasny

Najlepszego dla Petey'a, obyśmy go jeszcze kiedyś zobaczyli MS. Cookie odchodzi z TNA - ja płakał nie będę za nią. niech poleci jeszcze pedał robbie i będę bardzo Happy. Walki na Smacka i wyniki znane :) No po tym wypadku jakiego doświadczył Shane, jego twarz nie wygląda za przyjemnie. W sumie ta niby karta na NOC wygląda całkiem nieźle. Jakby taka była mogłoby to nieźle wyglądać. Jestem ciekaw co Luke, Domino i Mike będą robić w Nigerii. To DVD 50 OMG moments chyba się pobierze, bo jak oglądało się zwiastuny to wyglądało to bardzo obiecująco.

Koment skromny, ale skomentowałem to co warte uwagi wg mnie :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Najlepszego dla Williamsa. Trochę mnie dziwi że Cookie nie pracuje już w TNA, przecież przez jakiś czas była u boku Robbiego E, no może lepiej by było jakby walczyła, to może by teraz podpisała nowy kontrakt z TNA i była nadal tam. Walka na SD bardzo ciekawie i chyba zwycięscy tych walk znani. No jeśli ta karta miała by być to NOC bardzo ciekawie się zapowiada po karcie, chyba na Raw zostaną może z 2 walki do karty. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Spoźnionego Najlepszego dla Williamsa. Ja tam też za Cookie tęsknic nie będę. Niech wraca do swojego Jersey Schoore. Karta na NoC jak na razie nie powala. Mam nadzieje, że nie dojdzie do starcia Nasha z Punkiem. Myślę, że obejrzę DVD WWE. Zapowiada się interesująco ! Maryse wracaj szybko do zdrowia i odbierz ten pas nudnej Kelly.

Dzięki za newsy ! Sory, że tak mało, ale tylko to jest ciekawe.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...