Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Edge, James Keenan w WWE! , Jeff Hardy wraca! i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:Wczoraj Lionheart, który ma dzisiaj bardzo ważne święto, pisał o tym, że na Smackdown 13.09zapowiedziany jest Edge. Otóż najprawdopodobniej Rated R Superstar będzie jednodniowym General Managerem show. Dodam jeszcze że tego dnia SD ma s zawita do rodzinnej miejscowości Edga!.

:arrow:Goldust, który obecnie pracuje z divami na zapleczu, stwierdził na Twitterze, że jest niezwykle dumny z pań w WWE, bo według niego wszystkie pokazują się z dobrej strony w storylinach. Dodał, że szykuje się jego powrót i ruszy po tytuł jego brata Cody’ ego Rhodesa – Intercontinental Championship. Czyżby zwiastowało to feud braci na koniec kariery starszego z nich?

:arrow:Podobno wiele osób na wtorkowych tapingach Smackdown przewracało oczami, gdy widzieli Sin Care. Otóż powodem tego jest fakt, że jego walka z Heathem Slaterem musiała zostać nakręcona dwukrotnie, gdyż Meksykanin kompletnie zbotchował ostatni fragment walki. Oryginalny Sin Cara wrócił właśnie na tych nagraniach i od razu zapracował sobie na spory heat.

:arrow:Na jutrzejszym live evencie RAW ma zjawić się członek rosteru Smackdown – Ted DiBiase. Nie wiadomo, w jakiej walce miałby wziąć udział.

:arrow:Jak już jesteśmy przy obecnych mistrzach, to na weekendowych live eventach czeka ich pierwsza obrona Tag Team Titles. Nie jest podane, przeciwko komu będą bronić pasów, ale łatwo się domyślić, że chodzi o byłych championów – Davida Otunge i Michaela McGillicutty’ ego. Poza tym na weekendowe house showy zapowiedziane są walki John Cena vs The Miz, CM Punk vs R-Truth, Dolph Ziggler vs Alex Riley oraz Eve & Kelly Kelly vs Divas of Doom czyli Beth Phoenix i Natalya.

:arrow:Podobno Mick Foley jest już dogadany z WWE w sprawie kontraktu i ostatnio ostro trenuje, by być w gotowości, jeśli federacja zechciałaby jego występy w ringu. Jednak nadal plany na postać Micka zakładają prace na zapleczu lub jako manager. Umowa nie została oficjalnie podpisana, bo trwają dyskusje na temat czasu, jaki Foley miałby dla siebie i mógłby spędzać go w domu.

:arrow:Znany niektórym zawodnik występujący w federacjach Indy (ostatnio występował w RoH) Sterling James Keenan podpisał rozwojowy kontrakt z WWE. W rozwojówce będzie występował jako Corey Graves. Trzeba też wspomnieć że ten zawodnik już kiedyś wy stopił w WWE jako lokalny wrestler przegrywając z Markiem Henrym na SD! było to 10 sierpnia 2007 roku.

:arrow:Tag Team Championi – Evan Bourne & Kofi Kingston zapytali się fanów na Twitterze, jaka nazwa byłaby najlepsza dla ich teamu. Oficjalna strona WWE opublikowała na Twitterze i Facebooku kilka nazw, z których zostanie wybrana ta właściwa. Oto one: Flight Club, Dreadlock & Load, Boom Raiders, The Wing Men, The Boom Squad, The Kingston Duo, Fly Guys, The Bourne Supremacy, Altitude Era and The Legion of Boom.

:arrow:Bill Goldberg, który wraca do ringu, na evencie w Oklahomie spotkał… The Miza. Natychmiast wypowiedział się, żeby nie szukać tutaj sensacji, gdyż panowie nie mieli żadnego interesu do siebie. Bill zwrócił się do WWE, że to nie była wina byłego WWE Championa, więc powinni zostawić go w spokoju.

:arrow:Niedawno zwolniona Melina zmierzy się z Sereną na jednej z gal federacji WSU.

:arrow:Na NXT ujrzeliśmy 21 minut i 11 sekund akcji w ringu.

:arrow:Generation Me które miało niedawno try out przed galą RAW, mają pojawić się w RoH na gali Death Before Dishonor iPPV.

:arrow:Na stronie WWE.com można przeczytać nowe szczegóły na temat nowego filmu Triple H'a "Inside Out"

:arrow:Tutaj wywiad z Kevinem Nashem.

http://www.youtube.com/watch?v=iixfSaNbkzM&feature=player_embedded

:arrow:Dzisiaj odbędą się tapingi dwóch gal Impact Wrestling na najbliższe dwa tygodnie. W poniedziałek swój powrót do TNA i występ na nich zapowiedział Jeff Hardy. Pierwotnie miała być to niespodzianka, ale widocznie Jeff nie mógł wytrzymać i się wygadał. Fani na pewno są ciekawi, z jakim gimmickiem wróci były World Champion.

:arrow:Oto promo dzisiejszego iMPACTU.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• TadziuU

1

• Evan AirBourne

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie będzie zobaczyć Edge'a zawsze lubiłem jego wejściówkę. Goldust... stary piernik ale mimo wszystko szczęśliwy piernik pracuje z divami WWE..co do feudo to nie miałem pojęcia że są braćmi . Za Sin Carą nie przepadam, jest jak dla mnie przebajerowany, a kibice przynajmiej mieli na co popatrzeć. Z nazw tag teamów najbardziej mi siępodoba Fly Guys ale sądząc po rozpadzie Dude Busters taka nazwa by nie przeszła, Boom squad i Kingston Duo zbyt Kingstonowe hmm ja osobiście bym proponował Watch up. NXT... Ciekawi mnie kiedy to się skończy.. Roster to: Young, Titus i Bateman +Hornswoggle i okazyjnie Striker, Regal, Tyson wieje nudą. Fajnie że Jeff wróci tylko na jak długo ? wszyscy wiemy o jego problemach i skłonnościach..

Dzięki za newsy :)

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Cieszę się, bo Edge był jednym z moich ulubionych wrestlerów. Szkoda, że w taki głupi sposób musiał zaprzestać tego co wykonywał, przez niemalże całe swoje życie. To musiał być cios, ale widać, że WWE nie odpycha go tylko dlatego, że nie może walczyć. Próbuje robić z nim segmenty. Sprowadza go i LUBIĘ TO!. Przepraszam, tak mi jakoś z fejsa zostało. Goldust'a w ringu nie lubiłem, ale były lepsze czasy na ten konflikt, kiedy to Dashing obrażał brata, że jest brzydki. Teraz już nie będzie mógł. Chyba jasne dlaczego? Mimo wszystko, zdobycie pasa IC byłoby nagrodą za zbliżającą się ku końcowi karierę. Na dodatek zwycięstwo z bratem, który od samego początku starał się go upokorzyć i zawsze był lepszy. Sin Cara to młody zawodnik, ale tyle botch'y to już jest przesada. Rozumiem, kilka botch'y z początku, bo w WWE widownia jest 10 razy większa niż w lucha i tych całych AAA, ale on już występuje tu trochę czasu i nadal zdarzają mu się błędy. Myślę, że Sin może przez to ucierpieć, a WWE użyć Hunico. Jego występ był świetny. Walkę rozkręcił na poziomie, botchy nie było. Czego chcieć więcej? Co do Tag-Team'ów to wydaje mi się, że trochę z dupy powstał ten team. Zgadzacie się? Dwie walki i mistrzowie TT. Przesada, ale mam nadzieję, że skoro proszą o sugestię co do nazw to może zostaną trochę dłużej, a nie tylko do utraty, a później rozpad, jak większość Tag-Team'ów, które występowały w WWE. Mick Foley. Kolejna gwiazda, która powraca. Jednak mam wątpliwości, czy mógłby on wykręcić teraz świetną walkę. Ale, jak to mówi jeden Pan z forum - Czas pokaże. O zawodniku nie będę się wypowiadał, bo nie miałem styczności z RoH, a już na pewno z nim. Haha, jakie spotkanie. To musiało świetnie wyglądać :D. Melina już wystąpi w ringu? Zdziwiłem się nieco czytając to, gdyż w poprzednich newsach było napisane, jak dużo pieniędzy żąda za jeden występ. Może obniżka? Innego sposobu nie widzę. NXT ... pfffff... - Szkoda, że Generation Me nie wystąpi w WWE. Mógłbym ich dalej oglądać, a w takim razie mówię BYE!. Cały Jeffrey. Są z nim kłopoty, ale na całe szczęście ma możliwości w ringu. Miejmy nadzieję, że nie będzie już odwalał tak, jak poprzednio i zawita na dłużej do TNA, ponieważ naprawdę uważam, że chłopak ma potencjał i mógłby zostać po raz kolejny TNA World Heavyweight Champion'em. Oczywiście nie od początku. Ciekaw jestem, w jaki konflikt może go teraz TNA wmieszać. Bookerzy będą musieli sporo się napracować, żeby wymyślić coś ciekawego.

• Styl:  Jasny

Edge jako GM SD!. Tygodniówka zapowiada się bardzo ciekawie, ale Edge będzie szalał tylko przy mic'u - do ringu raczej nie zawita, chyba że może Special Ref w jakiejś walce. Goldust dumny z Div - chyba sobie jaja robi. Dywizja niemal leży totalnie, a on tu gada, że jest strasznie dumny. Co do feudu z Codym - w sumie nawet by pasował. Na zakończenie kariery ostatni tytuł dla Złotego Pyłu. Jeśli chodzi o Sin Care, to jak czytałem krótkie sprawozdanie z Tapingu, Sin Cara nie walczył dwa razy!! Było tak, że na początku walczył Hunico ze Slater'em, a następnie miał pokazać się prawdziwy Cara i walczyć ze Slater'em. Obie walki były nagrane i miały być pokazane w TV, ale fan pisał, że raczej do tego nie dojdzie, bo Cara całkowicie spierdzielił walkę i końcówkę. Ciekawe tylko w jaki sposób zareagują na to Vince i HHH. Mick wg mnie robiby wspaniałą robotę na Backstage'u. wszyscy wiemy, że zawsze miał dobry kontakt z zawodnikami, w jakiej federacji by nie był. Co do jego występów to raczej za wiele ich nie będzie, a jeśli już to prawdopodobnie będzie to walka na WMce28 gdzie Mick zakończy wrestlingową karierę. Nie znam tego Keenan'a i jakoś specjalnie poznać go nie chcę. Z tych wszystkich nazw dla teamu Bourne-Kingston najlepsza by była Flight Club (wg mnie off course :) ) Powrót Jeff'a - jedno dla mnie jest pewne - powróci on jako Face!! Innej opcji nie widzę. Tylko co dalej??

Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No jeśli Edge pojawia się na SD to będzie to na pewno bardzo ciekawe SD, i do tego ma być na jeden dzień GM SD, to będzie mógł robić co będzie chciał, no po tej wiadomości, można powiedzieć tylko jedno SD zapowiada się bardzo ciekawie i będzie warte obejrzenia. No jeśli to prawda że Goldust powróci i będzie feudował z bratem, to zapowiada się ciekawa ta sytuacja. Ładnie by było jakby Goldust zdobył pas IC na zakończenie swojej kariery i feud ciekawy jeśli dojdzie w ogóle do skutku, bo obaj mogą wykręcić bardzo ciekawą walkę. No jeśli oni nie są zadowoleni z Sin Cary, to jeśli on się nie poprawi, to WWE się z nim pożegna, albo jego miejsce zajmie Hunico. No jeśli na HS Raw będzie obecny Ted i będzie walczył, to może zwiastować że przejdzie on do rosteru Raw i może zacznie jakiś ciekawy feud. Co do walka jakie mają się odbyć na HS to wszystkie walki bardzo ciekawe. Ja Micka, wolałbym w ringu, ale pewnie już nigdy już nie zobaczymy w ringu jak walczy oczywiście, ja bym go raczej widział w roli managera jakiegoś zawodnika, ale zobaczymy jak będzie. Co do nazwy Tag Temu Bourna i Kingstona to mi najbardziej podoba się The Wing Men. No jeśli Melina będzie walczyła na gali WSU, to może zwiastować że wkrótce podpisze kontrakt z ową federacją. No jak Generation Me pojawi się na gali ROH, to raczej z WWE nie podpiszą umowy i raczej podpiszą ja z ROH, ale zobaczymy jak będzie z nimi z kim podpiszą kontrakt. Bardzo się ciesze z powrotu Jeff, mam nadzieje że na dłużej niż ostatnio, i może zacznie jakiś ciekawy feud. Po promie widać że Impact ciekawie się zapowiada.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...