Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 26/08/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Christian pokonał Daniel'a Bryan'a

Match 2

Sin Cara pokonał Heath'a Slater'a

Match 3

Non-title Match

Randy Orton pokonał Ted'a DiBiase

Match 4

Non-title Match

Kelly Kelly pokonała Tamine

Match 5

Ezekiel Jackson pokonał The Great Khali'ego

Match 6

ReMatch

Sin Cara pokonał Heath'a Slater'a

Match 7

Sheamus pokonał Mark'a Henry'ego
akerdrugi.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Smackdown niestetyy był nudny i rzeczywiście jest tylko gorzej.

Na początku speech Harta i Christian'a. Na dzień dzisiejszy gdy widzę Christian'a To mi się zbiera na wymioty. Gość jest tak beznadziejny jako heel , że aż się płakać chce. Cięgłe jęczenie, prawniki, sądy - żenada. Nie chcę tego pisać, ale muszę - Christian to na dzień dzisiejszy największa CIPA w WWE. Na następnym Smackdown znowu dostanie wpierdol od Orton'a i znowu będzie stękanie i pewnie znowu żądanie rewanżu. Sama walka była całkiem niezła, ale to co się dzieje z Christian'em to jest poprostu poniżające. Nie wiem jakie plany są wzglądem Bryan'a, ale narazie nie wygląda to najlepiej. To bodajże 4 czy 5 porażka Bryan'a na SD! od czasu zdobycia walizki. Na początku było to dla mnie normalne, bo często się zdarzało, ze zdobywcy walizki przegrywali matche. Zobaczymy co wydarzy się SuperSD!. SD! Vault - wydaje mi się, że tego nie miało być o czym później. Cara(Hunico) ze Slater'em rewelacji nie zrobili, ale miało to wyglądać zupełnie inaczej. Nie chodzi tu oto jak ten pojedynek wyglądał. Chodzi o to co zrobił prawdziwy Cara, który walczył później. Mistico ponoć zaliczył takie wpadki, że jego walki wogóle nie puszczono w tym tygodniu :!: Jeśli znowu znajdą jakąś wymówkę na to co się działo, to będzie to, delikatnie mówiąc, beznadziejne. Hunico za to sprawuje się bardzo dobrze - nie zalicza wpadek, lotnikiem jest nie wiele gorszym niż Mistico - jednak doświadczenia z FCW bardzo się mu przydały. Orton z Tedem - wszystko co można by napisać o Ortonie już było napisane co tydzień. Gość jest poprostu beznadziejny. Natomiast szkoda mi Ted'a, że robi za mięso armatnie, ale.... No właśnie ale - Ted przejdzie face turn i wtedy może coś się zmieni na jego korzyść. Divy - no comment :t_down: Kelly jest tak beznadziejna, ze szkoda gadać. Khali vs Jackson - co tu dużo mówić - nic specjalnego się nie działo, chociaż Torture Rack zrobił naprawdę wrażenie - wziąść tak sobie niemal 200 kilo na barki, no szacun za to. Ale nie zmienia to faktu, że ta dwójka jest beznadziejna. Sheamus vs Henry rematch - w sumie powtórka z rozrywki czyli typowy średniak, tylko że nei było tego shocker'a jak na SummerSlam. Powim za to, że kupuje Marka jako maszynę niszczącą wszystko i wszystkich i z pewnością jest bardziej wyrazisty jako heel niż Christian. Po tym odcinku i tym co się dzieje z tymi zawodnikami i Christian'em, wydaje mi się, że zobaczymy Fatal 4 Way na Night Of Champions.

Smackdown niestety słaby w tym tygodniu. Oceniam go na 3.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg