Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany na Survivor Series, długa przerwa Mysterio i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476
:arrow: Poniżej spoilery z RAW:

--> John Cena pokonał CM Punka, dzięki czemu zmierzy się z Alberto Del Rio na Night of Champions. Trzeba zaznaczyć, że pomógł mu w tym Kevin Nash, tak więc już trzeci raz pojedynek pomiędzy tą dwójką rozstrzygnięty został w pewnym sensie w nieczysty sposób.

-> Kofi Kingston i Evan Bourne pokonali Nexus (o ile taką jeszcze noszą nazwę) i od poniedziałku posiadają pasy drużynowe.

:arrow: Obecne plany zakładają walkę Team Punk vs Team Triple H na ostatniej w tym roku gali tzw. wielkiej czwórki - Survivor Series. Nie wiadomo jeszcze, kto miałby wchodzić w skład drużyny Triple H'a, zaś jeśli chodzi o team CM'a - mówi się o takich nazwiskach jak Chris Hero, Claudio Castagnoli i Colt Cabana. Walka miałaby być Main Eventem PPV, które - w ramach przypomnienia - odbędzie się w Madison Square Garden. Oczywiście są to tylko plany, a na planach często się kończy.

:arrow: Jak zapewne wszyscy już wiedzą, po trzydziestodniowym zawieszeniu na ostatnim SmackDown do ringu powrócił "prawdziwy Sin Cara". Postać człowieka "bez twarzy" pojawiła się wprawdzie w telewizji tydzień wcześniej, ale jego rolę odgrywał wrestler FCW - Hunico. Robił to na tyle dobrze, że WWE już ma wobec niego jakieś plany. Bardzo możliwe, że do głównego rosteru awansuje również jego tag team partner - Epico, ma to na celu wzmocnienie dywizji tagów.

:arrow: Zła, a wręcz tragiczna wiadomość dla fanów Reya Mysterio. Wrestler za pomocą twittera powiadomił wszystkich o tym, że w piątek przejdzie operację kolana i przerwa w występach potrwa kilka miesięcy... wszystko na to wskazuje, że w najbliśzym czasie Rey zakończy karierę czynnego wrestlera, to już nie pierwszy raz kiedy ma problemy z kolanem.

:arrow: Zastanawiacie się, dlaczego były World Heavyweight Champion - Christian, nie pojawił się na ostatnim SmackDown? WWE na swojej stronie jego brak tłumaczy tym, że został on solidnie obity na SummerSlam i nie był w stanie pojawić się na tygodniówce.

:arrow: Rating SmackDown! z poprzedniego tygodnia to całkiem niezłe jak na tą tygodniówkę (szczerze mówiąc, mi nie chciałoby się w piątek tracić na to dwie godziny) - 1.86 (1.9).

:arrow: Były wrestler WWE - Boogeyman powróci do ringu na gali Milenium Wrestling Federation 17 września w Melrose, Massachusetts.

:arrow: Walka Sheamusa z Markiem Henrym reklamowana jest jako Main Event najbliższego SmackDown!, którego taping odbędzie się dzisiaj. Przypominam, że panowie zmierzyli się na SummerSlam i zwycięzcą okazał się być Henry, po wyliczeniu pozaringowym.

:arrow: Goldberg napisał ostatnio na twitterze, że wraca do ringu. Dodał, że nie chodzi o WWE, bo oni "mogą pocałować go w dupę", a dziś można się dowiedzieć, że nie miał na myśli także największej konkurencji - TNA. Goldi poinformował, że jak tylko podpisze jakikolwiek kontrakt, od razu powiadomi fanów w internecie.

:arrow: 21 sierpnia swoje urodziny obchodziła była mistrzyni div - Eve Torres. Z tej okazji, na jednym z HS John Cena wraz z fanami zgromadzonymi w hali, postanowił zaśpiewać jej "happy birthay". Warto zaznaczyć, że na ringu znajdował się również CM Punk. Oto fragment:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• Deep

1

• Nathan1674325991

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

No więc match Team Punka vs Team Huntera to mogła by być bardzo fajna walka skoro w teamie Punka mogą być ludzie z Roh. Z jednej strony szkoda Ryjka ale to dobrze,że przynajmniej ustąpi miejsca młodszym. Chętnie bym obejrzał ponownie Goldberga i zobaczył w jakiej jest formie. A ten filmik z Eve, Punkiem i Ceną bardzo fajny ;)

Dzięki za newsy :t_up:

Na początek dzięki za newsy :D

Jeśli chodzi o RAW, pierwszy spoiler :t_down: a drugi już lepiej. Kto wie, czy w teamie Huntera nie będzie...

Kevina Nasha

, który pokrzyżował na RAW Punkowi plany. Myślę tak samo, jak Sebu - Rey raczej skończy karierę całkiem niedługo. Sam się dziwię, że to mówię, ale WWE bez Reya jest takie... inne :shock: Main Event Smacka pokazuje, na jak "wysokim" poziomie stoi tygodniówka. To będzie przypominało walkę Orton - Khali. Popieram Mysciaka - filmik spoko ;)

Po planach na SS widać, że planuje się przywrócenie walk drużyn. O ile bardziej jestem ciekaw jak będzie wyglądała drużyna Tryplaka poza Ceną o tyle cieszy mnie fakt, że naprawdę na serio ma się sprawa przybycia Kings Of Wrestling oraz Colta Cabany. Ogółem coraz bardziej jaram się tymi sprawami przybycia dywizji tagów. Young Bucks, wspomniana parka z ROH, a teraz dodatkowo jeszcze lepszy pomysł z prowadzeniem do głównego rosteru Hunica i Epica. To mi się jak najbardziej podoba. Oby nie skończyło się na tych ochach i achach. Dzięki za newsy.

No i znów Cena w walce o pas WWE, jakie to jest nudne, ale raczej Alberto obroni pas i nie straci go po miesiącu, no jeśli Nash przeszkodził Punkowi, w tym pojedynku, to raczej ujrzymy ich walkę na NOC, cieszy mnie to że Kofi i Evan zdobyli pasy TT, bo szczerze Nexus jak TT Champion mnie nudzili.

No jeśli taki pojedynek miałby dojść do skutku to SS zapowiadało by się ciekawie, no i raczej Chris, Claudio i Colt podpiszą kontrakty albo już podpisali, tylko teraz się domyślać kto będzie w składzie Tripel H, jak na razie robi się bardzo ciekawie. No jeśli Hunico mógł wzmocnić WWE, to na pewno na tym bardzo dużo zyskają, no ale będzie chyba jako TT, a nie prowadził kariery solowej, szkoda bo ja bym go raczej wydział w karierze solowej, ale zobaczymy jak będzie. No jeśli Rey ma kłopoty z kolanem to pewne wkrótce zakończy swoją świetną karierę, może na koniec kariery dadzą mu szanse na pas WWE. No rating SD bardzo dobry, nie wiem kiedy był taki dobry, może w końcu rating SD dobije wkrótce do 2.0. No jeśli taką walkę zapowiadają na SD, to zapowiada się ciekawie jeśli ta walka dojdzie do skutku i może w jakieś ciekawej stypulacji. Chętnie by chciał obejrzeć Goldberga jeszcze raz w ringu jak walczy. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

No i znowu Cena w walce o główny pas. To Punk powinien dostać rewanż jeden na jednego bo to jemu Alberto odebrał pas, a tak to CM został ominięty i może nie dostać na razie szansy tylko rozpocznie feud z Nashem, który może być bardzo dobry, ale jeśli nie wejdą do ringu !

Team Huntera kontra team Punka ? walka z pewnością była by bardzo ciekawa ze względu na to, że walczyli by zawodnicy RoH, którzy przebijają umiejętnościami nie jedną gwiazdę w WWE. Liczę na to, że zobaczymy coś takiego ! Widać, że Vince na serio traktuje przywrócenie dywizji TT skoro nawet chce ściągnąć team Meksykanów; KoW, BB, BM, YB, HE tylko czekać aż te gwiazdy znajdą się w ringu federacji Vinca. Rey już długo nie potrzyma i z pewnością za kilka miesięcy zakończy karierę ( :( ) Ciągle naraża się na te kontuzje kolana i może to być dla niego lepiej. Może dostanie jeszcze jedną szansę na główny pas federacji. Rating SD ! powoli dochodzi do 2.0 ! Goldberg...powróć choć na jedną walkę do ringu ! WM na Ciebie czeka !

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Team Punk? A co z pasem WWE. Nie oglądałem jeszcze RAW i nie wiem co się działo, ale nie zwiastuje mi to dobrze. Mam nadzieję, że Cena nie dostał title shot'a żadnego. WWE zaczyna się wzbogacać. Myślę, że taki lucha-team by się sprawdził. Te problemy z kolanem są jego winą, ale i WWE, ponieważ zamiast wysłać go już dwa-trzy lata temu na rehabilitacje, to on po dwóch tygodniach od operacji powracał do ringu. Mam nadzieję, że kariery jeszcze nie zakończy. Jeden wieczór bez Christiana się obędzie. Może w końcu doczekał się wypoczynku po tym długim i jakże na końcu nudnym feudzie z Randym Orton'em. Boogey mnie odpychał swoim głupim gimmickiem i nigdy za nim nie przepadałem, więc niech sobie wraca, gdzie chce i kiedy chce, ale nie mam zamiaru oglądać jego come back'u. Co do tej walki, to pewnie po raz kolejny przysnę na niej nieco, ale wygrać powinien ją Henry. W końcu jest on Contender'em do WHC Title. Szkoda, że nie będzie Goldberga w TNA, bo z pewnością jego sylwetka przyciągnęłaby sporo fanów. A na koniec. Świetny prezent. Najlepszego! Dzięki za newsy.

• Styl:  Jasny

Jeśli chodzi o RAW to mogło się ono podobać w poniedziałek. W sumie trochę irytujące jest to, że Cena został poraz kolejny #1 Contenderem, no ale cóż. Ale na NOC Alberto z pewnością wyciśnie z niego co nei co co sprawi, że walka moze być całkiem niezła. Co do Punka to w sumie było pewne, ze będzie feudował z Nash'em. Zazwyczaj jest tak, że ten przez kogo mistrz traci pas i były mistrz zaczynają ze sobą feud. W sumie feud jest niezły, ale jak ktoś pisał - do czasu walki, którejz pewnoscią Punk nie uratuje choćby się dwoił i troił. Nowi mistrzowie TT - chciałoby się powiedzieć wreszcie, ale czy dobrze, że zostali nimi niestety "bezpłciowi" Bourne i Kingston ?? Z pewnością będą dawać niezłe walki, ale uważam, że będą tylko mięsem armatnim dla teamu Miz-Truth który pasy zdobędzie, co jest bardziej niż pewne. W sumie nie dziwi fakt, ze Christian'a nie było na tapingu. Wszystkie większe ciosy czy bumpy przyjmował on, więc zrozumiałe jest, że czuje się poobijany. życzę Rey'owi powrotu do zdrowia, ale niestety trzeba już pomału rozważać temat przejścia na emeryturę. Ciekawe gdzie Goldberg wróci do ringu. CFałkiem niezły ten filmik z urodzin Eve.

Dzieki.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...