Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fifa 11 BGZ League?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

logo.pngFifa11_Logo.png

Siemacie! Nie będę owijał w bawełnę. Jak dobrze wiecie fifa 11 nie ma dużych wymagań sprzętowych i pogramy w nią nawet na słabszym sprzęcie, a nawet jezeli nasz sprzet na najnizszych wymaganiach nie ciągnie to są jeszcze łatki zwane hotfix'ami. Dobra ale o tym potem. Jeżeli ktoś z naszych userów ma fife 11 oryginalną czy nieoryginalną to może zagrać w nią przez internet ZUPEŁNIE ZA DARMO! Wystarczy pobrać program gameranger, który jest zupełnie darmowy, umówić się ze znajomym na mecz i grać! Do czego zmierzam. Chodzi mi o to żeby zrobić lige BGZ w fife 11 przez gameranger, każdy wybrałby sobie zespół i jazda! Liga oczywiście miałaby swoje terminarze, nie napięte ale kolejka musiałaby odbyć się w tydzień (najpewniej weekend), godzine wybieraliby sami grający. Teraz pytanie do was. Czy bylibyście chętni do zagrania w najlepszą odsłonę fify na PC?! Liczę że będziemy mieli przynajmniej te 16 druzyn (16 graczy, a jezeli będzie was więcej to tym lepiej. Teraz jak to będzie wyglądać. Będą zapisy, które potrwają 5 dni lub jezeli nie będzie wiele chętnych do uzbierania 16 druzyn. Wszystko będzie się odbywać jak w normalnym sezonie, gdy okienko transferowe będzie otwarte to my też będziemy robić transfery w oddzielnym temacie ;). Teraz jak będą one wyglądaly. Druzyna moze kupic kazdego zawodnika z klubu, który jest w naszej lidze, po uzgodnieniu co do ceny. Kazdy klub będzie miał stan pieniężny, taki jak w rzeczywistości i za kazde zwycięstwo jego stan konta będzie się podnosił. Będzie też coś takiego jak rynek transferowy, gdzie będzie można wystawić zawodników na sprzedaż i wypożyczenie. Jezeli dobijemy transferu dajmy na to:

Messi:

Barcelona -> Man Utd. za 50 mln. funtów.

W wypadku transferu lub wypożyczenia wchodzimy do moja fifa 11 i przerzucamy zawodnika ;) Chodzi oczywiście o druzyny, które zrobiły transfer :). Teraz sprawa jezeli w dwóch druzynach staną Ci sami panowie na boisku. Jezeli Barcelona sprzedała Messiego do ManU i gra z nim mecz i Messi jest po dwóch stronach to Barcelona zostaje zdyskwalifikowana. Dlaczego!? Bo w naszej lidze Messi gra juz gdzie indziej. Dobra na razie to tyle, teraz jest pytanie czy byli byscie chętni, oczywiście kazdy mecz ktos będzie sędziował.

Gameranger pobieramy stąd http://www.gameranger.com/

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

6

• kacper987

3

• Kotleten

3

• Vejder

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo fajny pomysł Tuptuś, jeśli chodzi o mnie to ja bym się pisał (jeśli już można zaklepać drużyne to biorę Manchester United)

Jak dla mnie bardzo fajny pomysł, każdy będzie mógł zagrać kto ma fife 11, chyba parę osób ma tą grę i pewnie parę osób będzie chciało zagrać z innymi przez internet, też fajnym pomysłem jest to że będzie można kupować zawodników jak i też sprzedawać, ja mam nadzieje że ten pomysł wypali i może za parę dni liga już ruszy i rozegramy pierwsze mecze, ja wybieram Real Madryt.

Edytowane przez Gość
lig48.jpg

Tez się pisze na to. Najchętniej zagrałbym Arsenalem :P

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Panowie, proszę nie wybierajcie juz tutaj klubów tylko powiedzcie co o tym myslicie ;) Jezeli będzie sporo chętnych to pojawi się temat zapisy ;)

Ps. Mexx to jest nie w fife 10 tylko w fife 11!!

wce.png

Dobry pomysł jak nie będzie mi aż tak bardzo przycinać z tymi łatkami to się zapiszę ;)

Bardzo dobry pomysł Tuptuś. Ja sie pisze na to. Całkiemfajny pomysł z tymi transferami. Beda przed liga jakies sparingi zeby sie rozgrzac? :D

fabregash.jpg

Sparingi?! No na pewno. Liga ruszy mysle w połowie września, takze spraingi mozna sobie robic bez zadnej mojej wiedzy, byleby nie w trakcie sezonu ;)

wce.png

super pomysł :D ja się już zapisuje :D fajny ten pomysł z transferami itd. :D

Ja jak coś to też bym się pisał, ale najpierw muszę pobrać Fife 11 na PC (cały czas grałem PS3), no i ja rezerwuje FC Barcelonę :)

Ile jeszcze powiem razy ze rezerwacje to w hotelu?! :D Będą w czwartek zapisy, takze radze sie pojawic i szybko sie zapisać ;). I nie bijcie sie o te kluby bo kurka transfery!

wce.png

Kurde, szkoda ze nie na wersje PS3 :(((

I believe I'll find peace in afterlife please don't question why

Też mogę z wami pograć w wolnej chwili ;) Także również się zapiszę chłopcy ;D

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...