Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec Matta Hardy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

matthardyiwburaks.png

Okej, zapewne wiecie co stało się z Mattem, a może i nie wiecie. Matt Hardy, który w styczniu zadebiutował w TNA teraz został zwolniony! Został usunięte w rosteru na oficjalnej stronie TNA, na stronie poinformowano o jego zwolnieniu! Tak, pierw Matt miał chyba jakies problemy ze zdrowiem, schudl ponad 15kilogramow i mnie zdawało się, że wszystko jest na dobrej drodze aby on zaczal jakoś istnieć w tym TNA. Co jeszcze istotne Matt już miał stawić się na tapingu Impact Wrestling, jednak … spóźnił się… Po tej informacji, że spóźnił się na taping i został zawieszony czy co takiego było dla mnie bardzo podejrzane. Jednak jego zwolnienie miało też na uwadze jego aresztowanie! Matt jechał autem pod wpływem alkoholu i został zaaresztowany. Zapewne wyjdzie za kaucją, ale może okazać się, że jak czeka go wyrok i proces w sądzie będzie maił odkładany jak jego brat! I teraz od razu nasuwa się pytanie, czy on jeszcze gdzieś może znaleźć angaż? Jak wiemy był gruby podczas pobytu w TNA, teraz znacznie schudl, ale kto wie czy jest w formie? Oczywiście jak wiemy przed TNA występował bardzo długo w WWE, jednak po tym jak jego brat poszedł do TNA to zaraz Matt poszedł jego śladami i obaj znaleźli się w federacji Dixie Carter. No i teraz kolejna możliwość, czyli wielki powrót Matta, a może i nawet Jeffa razem! W końcu teraz obaj nie pokazują nam się w federacji, a taki powrót mógłby dużo im dać. Inna wersja to po prostu po wyjaśnieniu sprawy Matta wraca do TNA, jest czysty i nie mając nic na sumieniu walczy sobie. Jednak jak dla mnie wtedy nie byłoby tego zwolnienia. Również jest opcja powrotu do WWE! Kto wie, gdyby zgodził się na występy u Vince’a nawet jako może mistrz US to byłoby dla niego nawet korzystne. Kolejna opcja to scena niezalezna, ale czy ja wiem, czy Matt tam by pasował? Może wy sądzicie, że tak to napiszcie gdzie ewentualnie byście go widzieli, czy w RoH, a może skakalby po fedkach? Jest również opcja, że trafi on do więzienia, a w takim razie mogloby to wiązać się z jego końcem. A jak wy widzicie jego sytuację? Może liczyć na powrót do wujka Vince’a, wróci do TNA, może scena niezależna, a może wcale nie Happy End?

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

4

• Luba

3

• perfect1674326002

3

• LC Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie jestem fanem Matt'a i raczej nigdy nim nie bylem. Kiedys mi on poprostu nie przeszkadzal lecz kiedy trafil do TNA poprostu go nie chcialem juz ogladac. Byl tam zbednym balastem wiec jego koniec w fedce Dixie malo mnie ruszyl. Moze i wykrecil nienajgorsza walke z AJ Styles'em ale to tyle, nic wiekszego nie dokonal tam i raczej by nie dokonal w ogole, bo w moim przekonaniu to on nie ma potencjalu na bycie Main Eventer'em. Teraz to na cale szczescie nie bedziemy go juz ogladac w zadnej MainStream'owej federacji - zwolnienie to zwolnienie, przywrocic go do TNA juz nie przywroca, a Vince nie chce ponownie w federacji kogos kto zle sie na temat WWE wypowiadal oraz poszedl do "konkurenta"... Jego przyszlosc tez mi zwisa, niech wloczy sie po niezaleznych fedkach, niech zacznie cpac z bratem, niech robi co chce...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Fanie na początku myślałem, że dyskusja nie ma sensu, ale teraz, no myślę trochę podobnie, ale nie wiem. Skrobnę coś, to zobaczymy jak to będzie. Według mnie dla niego nie ma już Happy End'u! Został zwolniony z TNA, z jego jedynej szansy, na bycie w wrestlingu. No tak, bracia Hardy zawsze coś takiego mają, że wplączą się w jakieś gówniane kłopoty, które później właśnie widzicie, co przynoszą. Ja słyszałem, że powodem zwolnienia było właśnie to, co napisałeś, ale nie tylko, lecz jeszcze to, że umieszczał na swoim kanale JuTube, głupie filmiki ze swoim udziałem, Jefferson'a i dziewczyny tego pierwszego. Filmiki ogólnie lipne były i przynosiły siarę TNA, więc sądzę, że to był jeden z powodów tego, że nie widzimy już Matt'a w TNA. Więc tak... TNA odpada, nie zostanie on ani ułaskawiony, jako czysta osoba, ani też nie wróci tam w jakimś kozackim stylu, co tyczy się Jeffrey'a? Pewnie będzie miał tam solową karierę, przecie ona mu nawet dobrze wychodziła. Po co dawać go w tag z takim idiotom jakim jest Matthew, choć Jeffrey nie jest od niego lepszy. :/ Dobra, powrót do WWE? Również odpada, nie sądzę, aby Vince przyjął go z powrotem do federacji.

Kto wie, gdyby zgodził się na występy u Vince’a nawet jako może mistrz kategorii US to byłoby dla niego nawet korzystne.

=)) :8 W kategorii US, trzymać takiego gościa jak Matt, a to dobre, gdyby nawet wrócił do WWE, co jest praktycznie niemożliwe, to nie sądzę, aby Vince dał by mu potrzymać nawet taki pas, nie dość, że Hardy był u konkurencji, która go jako tako wykorzystała, to Vince raczej by czuł nadal to odrzucenie w stosunku do niego i nie sądzę, aby dał mu potrzymać nawet pas Tag'ów, czy innego big bullshit'a. Sądzę, że lepiej jest dawać taki pas Zigglerom, czy innym młodszym zawodnikom, niech się promują, a nie takiemu staremu koniowi, jak Matthew. Więc podsumowując WWE oraz TNA odpadają, więzienie, ogólnie mi to zwisa, czy on tam pójdzie czy też nie. This is not my business. Jeśli mowa o fedkach niezależnych, to też bym go tam nie widział, bo przecież tam, no nie trzeba być dobrym w mic skillach, ale trzeba mieć ring skille, na dobrym, może bardzo dobrym poziomie, a jak wiemy ten brat Hardy, w tym ani me, ani be. Słaby i w tym oraz w tamtym. Według mnie to koniec Hardziaka, niech idzie sobie na emeryturę wrestlingową, po spotyka sie ze swoją dziewczyną, oraz niech nadal nagrywa te idiotyczne filmiki i wrzuca na JuTube. Powiem tyle, bye bye Matthew. :)

ahfo.png

luba_049.png

Skoro Matt tak szybko zawiązał koniec z końcem w stosunku jego przygody w TNA to nie ma co liczyć na nagłe rozgrzeszenie. Myślę, że nawet Jeff nie ma takiej siły aby namówić władze z kurnika jakoby jego brat miałby się zmienić. Nawet kosztem niewypału The Hardys w dzisiejszym świecie o takim poziomie nie toleruje się od tak takich wybryków. Człowiek z takim występkiem jest już kimś innym w oczach wielu ważniejszych osobowości.

Tak samo ma się moje zdanie w stosunku powrotu do WWE. Po pierwsze sam Matt zapewne nie chciałby wrócić jako syn marnotrawny i skończyć o wiele gorzej niż Christian. W dobie przychodzących dzisiaj luchadorów i tag teamów ze sceny niezależnej nie znajdzie się miejsce dla ćpuna, czyli brata ćpuna... Tego się tak nie toleruje, o czym już wspominałem. Vince nie miałby po co go trzymać bo ma na głowie wielu innych niewykorzystanych wrestlerów oraz talenty z FCW w razie jakichś nagłych potrzeb. Ale w żadnym razie Matt.

Kolejna opcja to scena niezależna i ku tej skłaniałbym się najbardziej. Matt z pewnością nie ma zamiaru rozwodzić się z wrestlingiem skoro aż tak chce zmieniać jego oblicze. Podejrzewam, że w ROH zawsze byłby mile widziany ale na pewno nie jako jakaś większa postać. W Indys za dużo nie zarobi bo jestem zdania, że będzie bardziej wymagający niż Melina (śmiech). Co do zakończenia przygody przez ewentualne więzienie - nie. Po pierwsze jego sprawy zapewne będą się przeciągać bardziej niż braciszka po drugie w jego przypadku, w USA porządna kaucja, na którą Matta byłoby stać załatwiła by sprawę jego wolności.

Te Hardasy. Zawsze mimo wszystko myślałem, że Matt ma nieco więcej rozumu i jakby nie patrzeć to on opiekował się Jeff'em, którego historię zna pewnie każdy kto się nim interesuje. Jednak teraz widzę, że się myliłem. Nie wiem czy to był tylko jednorazowy wybryk, czy zdarzało się to częściej i miał takiego farta, że nie był łapany, ale wiem, że to zrujnuje jego długą już karierę, a szkoda, bo mógł on, tak jak pisał "fanfanfan" zaistnieć w TNA. Niestety, wybrał tę drogę co drugi z braci.

To popsuło jego wizerunek, co naprawdę nie spodoba się TNA, a już w szczególności Dixie Carter. Jednak pragnę dodać, że Jeff był zatrudniony do TNA, mimo że Dixie wiedziała o jego kłopotach i uzależnieniu od narkotyków. Nieraz był zawieszany, ale do czasu, gdy Dixie powiedziała NIE. Matt schudł i czytałem, że powodem tego miały być kłopoty rodzinne. Chodziło oczywiście o Jeff'a, ale dokładnie nie doczytałem. Obaj zmarnowali sobie kariery, ale i życie. Przecież, teraz nie będą już kojarzeni z występami w WWE i TNA, ale jedynie z problemami z prawem i ćpunami, lub coś w tym stylu, bo niestety taka jest teraz ludność na świecie, która nie lubi często wybaczać. Staram się go bronić, ale właściwie nie wiem czemu, bo wiedział jakie problemy przez takie wybryki miał Jeffrey, a mimo wszystko sam popełnił ten sam błąd.

Co do tego, iż miałby występować w organizacjach niezależnych, to nie jestem do końca przekonany, bo tak patrząc na Bryan'a lub innych wrestlerów przychodzących do TNA i WWE z RoH wydaje mi się, że Matt byłby jednym ze słabszych ogniw. Nie ma on przecież takiego skill'a, jak na przykład brat Jeff, którego najlepiej pamiętam z czasów WWE, a już szczególnie ten piękny skok, bodajże na Shane'a?

To tyle co mam do dodania w tej dyskusji.

http://www.youtube.com/watch?v=7eCAp7Jxkjo&feature=player_embedded#!

Kto widział film powyżej chyba wie co jest na rzeczy. Matt prowadzi właśnie taki tryb życia, a w dodatku najpewniej poszedł w ślady brata i ćpa jak Jeff! Co więcej, trafił do szpitala! NIe wiadomo jakie odniósł obrażenia, ale najwyraźniej było to tylko przewrócenie sie jednak zapewne w nie odpowiednim do życia stanie. Skomentujcie to jakoś, bo warto. Jak dla mnie stacza sie, ale już nizej chyba być nie może! Koniec!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

O matko, co się z nim stało. xD Tak, wiem, prawie jak każdy z was uważałem go za tego "mądrzejszego" z braci Hardy. Lecz jednak i ten dał się w to wtrącił. :/ Szkoda mi go, choć wiem, że zbytnio nie przedpadałem za nim w ringu, jak i wsyętpował ogólnie podczas gali, ale był to brat Jeff'a, mojego pierwszego ulubionego wrestlera i szkoda mi, że, aż tak się chłopak zmarnował, no cóż. To potwierdza mój poprzedni post mówiący. Bye, bye 4 Matthew Hardy. :waving:

ahfo.png

luba_049.png

Luba to się chyba ucieszysz, bo Jeff wraca na następny Impact. Jeszcze nie zdążył powrócić, a TNA już ma z nim kłopoty, bo wygadał się na Twitterze, iż powraca, a jak mówi Total Nonstop Action i Dixie Carter, to miała być niespodzianka dla wszystkich fanów TNA. Co do Matt'a to tak samo, jak Luba mogę tylko napisać. Filmik przedstawia wszystko. Szkoda mi ich obu. A podobno to Matt chciał, żeby Jeff poszedł na odwyk, zgłosił się, żeby zakończyć sprawę, a tym razem chyba jest zupełnie inaczej.

SpiraL, a to nie spoiler, czy moze nie widziałeś wyników i tak strzelasz z newsów i zapowiedzi?

Ja natomiast słyszalem, ze w tamtym tygodniu, kiedy Matt się spóźnił na Impact miał nastąpić powrót Hardy Boyz! To by było coś a tak :/

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wyników nie widziałem... Ale Jeff to napisał na Twitterze. Dowiedziałem się z jedynej polskiej strony TNA. On ma być na tapingu, a nie na tym Impact'cie co był nagrany, więc nie rób ze mnie durnia.

Luba to się chyba ucieszysz, bo Jeff wraca na następny Impact. Jeszcze nie zdążył powrócić, a TNA już ma z nim kłopoty, bo wygadał się na Twitterze, iż powraca, a jak mówi Total Nonstop Action i Dixie Carter, to miała być niespodzianka dla wszystkich fanów TNA.

Szczerze mam twita Jeffrey'a w obserwowanych, ale jakoś musiałem przeoczyć, tą notke, która mówiła o tym, że wraca do TNA. OMf'nG. Dla mnie świetna informacja, tylko ciekawe jak się będzie prezentowała jego forma i jaki mu program dadzą.

A podobno to Matt chciał, żeby Jeff poszedł na odwyk, zgłosił się, żeby zakończyć sprawę, a tym razem chyba jest zupełnie inaczej.

Widać, jak Matthew jest starszy, sam chciał, aby Jeff poszedł na odwyk. No, dobrze to teraz mamy już młodszego Hardy'ego wśród swoich, lecz gdzie jest Matt? Jak na razie ładnie mówiąc oraz ując w lesie. Lecz sądzę, że sam powinien pójść na odwyk, ogarnąć się w tym szpitalu i niech wraca tam gdzie go przyjmą. :roll: Czy to możliwe? Nie sądzę. :P Lecz, tak jak często mówię, czas pokaże...

ahfo.png

luba_049.png

• 2 tygodnie później...

Czas wreszcie odświeżyc, bo Matt się nie opierdziela! Po Primo chciał się zabic - nic wielkiego :P Wstawił on filmik na YT w którym żegnał się z ludźmi, bo miał w planach popelnić samobójstwo. Film szybko usunieto, chyba nie probowal, bo albo zatrzymała go jego dziewczyna - Reby Sky, albo poprostu przez chwilę pomyślał. Moze to drugie by wam sie zdawało nie realne, ale Herdy wstawił na YT nowy filmik o nazwie: " Apologies, Reflections, And Decisions". Przeprosiny, reflekcje i decyzje! Filmik poniżej.

http://www.youtube.com/watch?v=xLQr8aKFQ28&feature=player_embedded

W dodatku mnie zaintrygował jeszcze poprzedni film Matta. Były to zwykłe lecące lierki, a ich przesłanie jest (nie)jasne? :8 :D

(tłumaczenie by Housse, skargi do niego! :P)

"Do wszystkich!

Wciąż żyję,

i jestem lepszy niz kiedykolwiek.

Metamorfoza,

dobiegla konca.

Nie martwcie sie,

bedziecie bardzo podekscytowani.

31 sierpien 2011,

jest poczatkiem

mojej nowej genezy!"

by Matt Hardy. Sadzicie, że wreszcie sie ogarnie czy może ta metamorfoza z samego dna to kontrkt z jakąś federacją na występy?

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png