Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT "Redemption" 16/08/2011 - Raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam na pierwszym raporcie z NXT wiem, że większości osób raczej one nie obchodzi, ale mam nadzieję, że i tak się wam spodoba myślę, że gdy Kall powróci te raporty(Superstars i NXT) będą już codziennością.

Na początku Nxt hucznie w ringu witają nas Titus O'neil, Hornswoogle i AJ!! Titus mówi, że przez kilka miesięcy jest na wyprawie, której celem jest zostanie gwiazdą WWE, ale on nie jest jedynym, który jakiejś wyprawie się podjął, jest także jego Pro Hornswoogle, który szukał miłości. Karzełek coś tam powiedział, a O'neil przetłumaczył AJ, że spośród wszystkich to ona jest najładniejsza i do tego wyjątkowa. Hornswoogle oświadczył się AJ!! Pierścionkiem był lizak w kształcie smoczka, ale Rookie wyjaśnił, że to nie jest zwykły cukierek, to przysięga, że Horns będzie jej na zawsze. AJ mówi, że nie chodzi jej wzrost tylko o rozmiar jego serca, ale w tym momencie przerywa im Derrick Bateman!! Mówi, że to show to NXT, a nie program w który kręci się wokół karzełka, a jeśli ten uważa, że ktoś może się w nim zakochać to jest naiwny. Titus mówi, że Derrick ma chyba kompleksy z tego powodu, że O'neil pokonał go tydzień temu, kazał mu się lepiej z tą wynosić!! Bateman mówi za to, że on zamierza wygrać tą edycje NXT, ale Hornswoogle stwierdził, iż chyba się ich boi, bo tylko gada, zamiast przyjść i zmierzyć się z nimi w ringu, panowie zaczynają się się gonić, a na ringu AJ zostaje zaatakowana przez Dive z trzeciego sezonu NXT Maxine!!

open1.jpg

open2r.jpg

open3s.jpg

Walka nr 1

Pro vs Pro

JTG vs Tyson Kid

Zaczynamy od przepychanek, Kid próbuje kopnąć JTG, ale ten kontruje i wykonuje roll up, po którym nie udaje mu się zapinować przeciwnika. Tyson wściekłymi kopnięciami w narożniku atakuje byłego członka Cryme Tyme, ale ten nie zostaje mu dłużny i zaraz robi to samo. Irishwip i seria Clothesline'ów, odbicie od lin i mocne kolanko od JTG. Mamy Swinging Neckbreaker pin, ale nieudany. Piękny kopniak z półobrotu, Kid obija się od lin i wykonuje Drop Kick. Atak Tyson'a kolanami, próbuje osłabić nogę czarnoskórego zawodnika, ale ten kontruje z Back Suplex'em, Irishwip i powalenie od JTG, okłada ciosami Kid'a, ten jednak po odbiciu od lin, mamy Submission!! JTG odklepuje!!

Zwycięzca: Tyson Kid

Po walce na ekranie pojawił się jakiś Japoński napis i dziwna muzyka.

kj1z.jpg

kj2c.jpg

Na BackStage jestesmy z Matt'em Striker'em, mówi on, że przegrał z Darren'em Young'iem w zeszłym tygodniu, ale nie ejst na siebie zły, bo nie jest czynnym wrestlerem, ale on nie będzie mówił, że to pomyłka. Jeśli Young chce odkupienia, to dziś je dostanie, bo Striker zmieży się z nim jeszcze raz!!

Walka nr 2

Rookie vs Pro?

Darren Young vs Matt Striker

Matt od razu rzuca się na Young'a zadaje mu wiele cisów, ale kiedy wdaje się w dyskusje z sędzią Darren kontruje, nie trwa to długo więc Rookie ucieka z ringu, ale tam zostaje lekko obity o schodki, mamy Submisson, Young krwawi ze szczeki, ale mimo tego wykonuje Clothesline, Striker zostaje powalony czymś w podobnie do Belly to Belly Suplex'u. Ostre punche wyprowadzane ze strony Rookie'go, panowie pokazują swoje słabe umiejętności w parterze, kilka dźwigni, ale gdy Strikier się podnosi jesteśmy w narożniku, i wykonuje poootężnego czopa, a następnie Big Boot'a. Mamy Neckbreaker'a, Darren kładzie jednak nogę na linie, próbuje wykonać finishera, ale Striker wykonuje Double knee backbreaker, to jednak nie koniec! Matt wykonuje roll up, ale D.Young przechwyca i mamy Double Knee Gutbuster!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Darren Young

sy1.jpg

sy2jn.jpg

Na Ring zmierzają Derrick Bateman i Maxine!! Derrick mówi, że jest ona kimś więcej niż Divą i kobietą, jest ona jego dziewczyną!! Maxine mówi, że Hornswoogle chciałby mieć prawdziwą dziewczynę taką jak ona, ale ponieważ nie może wybrał sobie AJ, której problemy właśnie się zaczęły!!

opener1.jpg

Walka nr 3

Rookie vs Rookie

Titus O'neil vs Derrick Bateman

Walkę zaczynamy od tego, że Titus jest duszony przez Bateman'a, ale podnosi się, lecz po odbiciu od lin zostaje ponownie powalony, kolejne podduszanie, O'neil atakuje bokserskimi punchami, mamy Spinebuster!! Irishwip Derrick nadziewa się na narożnik i mamy Clothesline!! Potężny Shoulderbraker, odbicie od lin i Slam, po którym Bateman wypada za ring, a kiedy sędzia nie patrzy, Maxine "atakuje" Titus'a mamy roll up 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Derrick Bateman

opener2r.jpg

opener3o.jpg

Widzimy przypomnienie z Raw, tak kończy nam się NXT. Gala krótka jak zawsze, nic ciekawego nie pokazano, najlepsza walka?? Jeśli musiała bym wybrać to moim zdaniem Darren Young vs Matt Striker. Zapraszam we wtorek na raport z Raw i jak mi się uda jutro przetłumaczyć to wstawię Power 25 czasami będzie się pojawiać, ale najprawdopodobniej nieregularnie, ponieważ najzwyczajniej mogę się nie wyrabiać!!
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

1

• perfect1674326002

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Twoja prace trzeba wynagrodzic ;-) NXT jak zwykle nie zachwyca. Wedlug mnie zaczyna robic sie nudne ciagle segmenty z Hornswoglem. Ale trudno. Wedlug mne bajlepsza walka to ta ostatnia. Bylo w niej duzo akcji i byla zacieta. Raport 5/6 NXT 2/6.

sorry ze bez polskich znakow ale jestem za granica

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Raport dobry, NXT słabe. Chyba, jak zawsze. Widzę, że wszedłeś na falę z tymi raportami i mam nadzieję, że z niej długo nie zejdziesz. Co do NXT, to zauważyłem, że Titus ostatnio odnosi wiele porażek. Możliwe, że nie wygra tego sezonu. Raport 4+/6, a NXT 2+/6