Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperStars 18/8/11 - Raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nudziło mi się, więc postanowiłam napisać WWE SuperStars + jutro będzie SmackDown pełne, zapraszam do przeczytania.

Dzisiejsze SupersStars zaczniemy od walki pomiędzy.....Wade'm Barrett'em i Trent'em Barettą!!

Zaraz na początku dochodzi do klinczu, ale Wade szybko przejmuje ofensywę i wściekle atakuje Barette mocnymi punchami, odbija go od lin, ten kontruje i wykonuje Hurricanerane!!! Naskokowy Elbow, Trent odbija się od liny, ale Barrett nokautuje go, a następnie niszczy przy pomocy lin, Drop Kick wykonany przez Wade, a następnie seria bokserskich uderzeń, Submission Anglika, Trent próbuje kontrować, ale kolejny raz zostaje powalony i dostaje następny submission, po którym zostaje wyrzucony za ring. Barrett próbuje wejść z Big Boot'a, ale nie udaje mu się to i ląduje na barierce!! Potężny czop od Baretty, wchodzi na barierki i skacze na przeciwnika!! Niesamowita akcja. Jesteśmy ponownie w ringu Trent wchodzi na liny i wykonuje akcje wysokiego ryzyka, po której sędzia dolicza jednak jedynie do 2. Roll up i kolejny nieudany pin, kopnięcie od Wade'a zmienia postać rzeczy, próbuje wykonać swój finisher Baretta jednak przechwycą, ale też nie udaje mu się wykonać akcji kończącej, niedokończona Hurricanrana mamy Wasteland, 1..2..3!! Koniec.

Zwycięzca: Wade Barrett

bb1gf.jpg

bb2yy.jpg

Czas na drugą walkę wieczoru: Brodus Clay vs Lokalny Atleta Jose Vargas!!

Clay od razu zaczyna od mocnego ataku, Kopnięcie, uderzenie, odbicie od lin Brodus podrzuca Jose w górę i wykonuje serie Elbowów. Dusi go przy linach i atakuje jak śmiecia, mamy zapaśniczy przerzut, wpycha Vargas'a w narożnik odbija się od lin i kończy z nim za pomocą Clotheslina!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Brouds Clay

cv1ox.jpg

cv2u.jpg

Dzisiejszym Main Eventem będzie walka Zack Ryder vs Drew McIntyre, a tym czasem w ringu pojawią się Santino Marella i Primo!!

Panowie przepychają się chwile, Santino wykonuje przerzut, przydusza Primo, odbija go od lin, ale nie powala, odbicie od lin, Primo atakuje przeciwnika lekkimi kopnięciami, przepychają się trochę w narożniku, a Marella straszy Cobrą i Puertorykańczyk ucieka z ringu. Zaraz jednak wraca i zarabia kilka czopów i uderzeń, jednak unika i Santino trafia w stalowy narożnik!! Obija rękę Marelli o corner, a gdy wraca do ringu powala go i próbuje zapinować, mamy Submission, oczywiście nic nieznaczący, Santino wypada na chwilę z kwadratowego pierścienia. Primo nie trafia Leg Dropu, niedozwolona akcja w narożniku, Włoch wykonuje Stunner'a!! Piękne powalenie, ale Primo wykonuje Drop Kick, zostaje zrzucony z narożnika, mamy Cobre!!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Santino Marella

mp1x.jpg

mp2mh.jpg

Widzimy wideo z SummerSlam Axxes, a następnie przypomnienie z Raw WWE ChampionShip Matchu. Czas na walkę wieczoru Zack Ryder vs Drew McIntyre!!!

Klincz, Broski ciska Drew w narożnik, ale ten sobie nic nie robi, powala Zack'a i wykonuje Suplex, panowie trochę się policzkują , a następnie Ryder wykonuje Flap Jack i wyrzuca McIntyre z ringu!! Pięknie wykonany skok przez Internet Champa, Drew ma powoli dość i ucieka, ale to tyko przykrywa zaraz po tym z zaskoczenia wykonuje Spinebuster!! Nieudany pin, Szkot atakuje w narożniku, a następnie zadaje Zack'owi mocne punche, ten popycha go jednak na kamerzystę. Po przerwie reklamowej w ofensywie znajduje się Drew, który wykonuje BackBreaker, a następnie wściekle atakuje przeciwnika, Ryder próbuje ataku głową na nic jednak to się nie zdaje, McIntyre zakłada Submissiona, odbija Zack'a od lin i wychodzi z potężnym kopnięciem w brzuch. Niedozwolona akcja przy linach, Ryder kontruje i ciska nim w narożnik, sędzia dolicza do 9. Seria punchów i powalenie od Broski'ego Woo Woo Woo!! Boot w narożniku, ale to jeszcze nie koniec!! Próba finishera, ale Drew McIntyre kontruje z PowerBombem, roll up i Big Boot, Ryder jednak się nie poddaje!! Będziemy mieli DDT, nie Zack kontruje z Rough Ryder!!!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Zack Ryder

rm1b.jpg

rm2.jpg

Ogólnie gala taka jak każde SupersStars czyli raczej słaba, walki strasznie krótkie, ale muszę powiedzieć, że Main Event bardzo ładny jak na tą tygodniówkę, bo takiej walki według mnie nawet Raw by się nie powstydziło, ale oczywiście to zasługa Broskiego!! Mam nadzieję, że raport wam się podobał jak uda mi się to napiszę jeszcze dziś NXT, ponieważ Steken mi pomaga mam czas na więcej raportów. Jeszcze raz zapraszam jutro na SmackDown!!

PS. zdjęcia niestety z YT, bo innych w necie nie ma :)
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

1

• Turej

1

• perfect1674326002

1

• MordornasStyles

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ja może po prostu skopiuje swoją wypowiedź, którą dałem w wynikach tego SuperStar:

O Jezu, do czego to doszło. Takie gwiazdy jak Drew McIntyre i Wade Barrett występują na SuperStar     
A w dodatku ten pierwszy przegrywa z tym... Internat Champions Zack Ryder? WTF?   Gdzie te czasy, kiedy to Drew jako mistrz Interkontynentalny robił furorę. Albo gdzie ten Wade, który jeszcze w main eventach na galach PPV poprzedniego roku walczył o pas Wwe z Ortonem. Albo na TLC z Johnem? Nie ma już. A wielka szkoda tej dwójki. Na prawdę dwie bardzo dobrze zapowiadające się gwiazdy a tak spadły. 
Co do SuperStar to daję 2/5.

Co do raportu, to wszystkie Twoje raporty są wspaniałe. Taka prawda. Za raporcik dam 10+/6 :D

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Raport krótki, ale to dobrze, ponieważ nie za bardzo lubię czytać całości długich tekstów. Wszystko co się miało w nim znaleźć to się znalazło, lecz muszę przyznać że nie oglądam Superstarsów i myślę że raporty z tej gali mi jak najbardziej wystarczą. Ostatnie może SuperStars z jakim miałem jakąkolwiek styczność odbyło się z jakieś niecałe pół roku temu... Nie oglądam także NXT i myślę że twoje raportu także mnie zadowolą. Dzięki za raport - Good Job! :t_up:

Raport ogólnie dobry, ale mógłbyś opisać walki bardziej szczegółowo, bo SuperStars nie zajmuje zbyt wiele cennego czasu. Chyba, że te pojedynki były naprawdę tak krótkie. Jednak SuperStars, jak co tydzień nie trzyma poziomu i na dodatek zwycięstwo Santino z Primo. To mówi samo za siebie, jak WWE może zniszczyć talent, ale na szczęście nie zdarza się to aż tak często.

Ciesze się że pojawiają się raporty z superstars, do tego nie trzeba go oglądać i wie się co się na nim stało. Raport krótki ale dużo się z niego dowiedziałem, muszę przyznać że jedno z lepszy superstas od dawna, kilka ciekawych pojedynków, i chyba na plus wyszło że na supertars nie było pojedynków Div. Dzięki za raport, muszę przyznać że świetnie ci wyszedł.

lig48.jpg

Twoje raporty jak zawsze świetne Olz. Mimo, że nie oglądam SS i NXT i mnie to nie interesuje, ale wolę zobaczyć do raportu co się tam działo niż to oglądać walki, które trwają 5 minut. Co do tygodniówki była ona jak zawsze słaba i nie warta zalukania. Dziwie się co tam robi Wade; i to już nie pierwszy raz. Na PPV brał udział w walce i wygrał, ale mimo to pojawia się na SuperStars ?! :thinking:

deathnotep.png

angle_02.gif