Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Young Bucks, Walka bokserska na WM i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Angelina Love została dziś zapytana za pomocą Twittera, o wymarzonego przeciwnika w walce. Angelina odpowiedziała
Kanada vs Kanada – Trish Stratus

:arrow:Nowy wrestler zatrudniony do dywizji X w TNA – Jesse Sorensen, jest adeptem Team 3D Wrestling Academy na Florydzie. Pod okiem teamu 3D trenował przez rok

:arrow:Była TNA Knockout Alissa Flash (aka Raisha Saeed) obchodziłą wczoraj swoje 29 urodziny. Wszystkiego Najlepszego !

Japońska federacja – Inoki Genome Federation ogłosiła, że na ich show, które odbędzie się 27 sierpnia pojawi się Harry Smith

:arrow:Była Diva WWE – Melina Perez, jest otwarta na propozycje występów w federacjach niezależnych, lecz raczej na razie nigdzie nie wystąpi, ponieważ za jeden występ życzy sobie ona 3 tyś $, pierwszo klasowego transportu i hotelu… (co ona sobie myśli :shock:)

:arrow:Booker T został zapytany o ewentualny powrót Tag Teamu z Goldustem. Booker powiedział, że bardzo często mówi się na ten temat nie zaprzeczając takiej możliwości.

:arrow:Jim Ross zdradził za pomocą ćwierkacza, że na DVD o Steve Austinie na pewno znajdą się walki z Wrestlemanii 13, 15 oraz 17 (wszystkie były Main Eventami)

:arrow:Poniżej nowy filmik Brocka Lesnara (^^). Brock 26 maja przeszedł operacje, w której usunięto mu sporą część okrężnicy (?). Teraz jest gotów do wznowienia treningów, a sam mówi, że czuje się jak nowonarodzony

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E5SjD-KcSkE#!

:arrow:Filmik z rapującą Nikki B (przyznam, że mogłoby coś z niej być)

:arrow:Rzadko widywany zawodnik Raw – Tyler Reks został zapytany przez Twittera, czy jest oburzony brakiem czasu antenowego dla niego w ostatnich miesiącach

Reks odpowiedział następująco

Sfrustrowany, tak. Lecz jeszcze bardziej zdeterminoway by wykorzystać szansę gdy nadejdzie. Napędza mnie to do ciężkiej pracy na treningach

Tyler nie pojawił się w telewizji od kiedy został przedraftowany na RAW (kwiecień)

:arrow:Dwie Divy zostały dodane do rosteru FCW, Divami tymi są : Cameron Lynn (Araine z Tough Enough) I Caylee Turner (Christina z Tough Enough)

:arrow:Na okładce DVD z Summerslam znajdują się – CM Punk I John Cena ze swoimi pasami

:arrow:Nowy odcinek Z! True Long Island Story

:arrow:Oryginalny Sin Cara (Mistico) w dniu jutrzejszym będzie mógł powrócić do federacji. Został on zawieszony do 18 sierpnia. Jak wiemy przez czas zawieszenia Mistico, postać Cary grał Hunico.

:arrow:Podobno Rey Mysterio nadal odczuwa problem z kolanem I ma przejść kilkumiesięczną rehabilitacje, lecz dziwne jest to, że zawalczy on na najbliższym tapingu Raw

:arrow:Walka – Big Show, John Cena i Rey Mysterio vs The Miz, R-Truth I Alberto Del Rio zapowiedziana jest na następny taping Monday Night Raw.

:arrow:Tag Team Young Bucks (GENERATION ME !!) miał swój tryout w WWE przed wejściem ostatniego Raw na antene.

:arrow: Ostatnie Raw osiągnęło ratin 3.29 (3.3)

:arrow: Możliwe , że na WM 28 odbędzie się walka bokserska, w której zawalczą Montre Barrett i David Tua. Podobno Montre to dobry kolega Johna Ceny. Jutro ma odbyć się spotkanie na którym zarząd będzie dyskutował na temat pojedynku

_______________________________-

coś wypadłem z wprawy

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• LC Edgar

1

• Nathan1674325991

1

• perfect1674326002

1

Angelina Love vs Trish Stratus naprawde zajebista walka div chciał bym zobaczyć.Co do meliny to tak to jest jak była w WWE to niezłe kokosy zarabiała to sie jej w głowie poprzewracało :D ale ja jednak myśle że, dojdzie do TNA.Booker i Golddust mi jakoś ten tag team nie pasuje, raczej y się nie zgrali.Tag Team Young Bucks szkoda troche ja myślałem że odejdą do ROH bo tak ciepło się o tej fedce wypowiadali(czytałem pewien wywiad).W tym wywiadzie też było że gdy byli w TNA to naprawde dostawali mało kasy i dlatego odeszli ale WWE to ładnie kasy zgarnoł bo są zajebistym tag teamem.Nikki Bella dobrze nawineła mi sie wydaje że by miała szanse jako raperka :D .

Ja coś ciekawego znalazłem że u matta hardego straszy na chacie musicie to zobaczyc(Panaroraml Activity)

Booker i Golddust mi jakoś ten tag team nie pasuje, raczej y się nie zgrali.

Już z samej wiadomości mogłeś wywnioskować, że mówi się o powrocie tego tagu. A co za tym idzie, to fakt że razem już trochę na ringu biegali. Nawet z pasami mistrzowskimi. Ja osobiście nie miałbym nic przeciwko ich powrocie, bo może w końcu Goldust i Booker ponownie pokazali się w akcji.

To wszystko nawiązuje do zamiarów Tryplaka, czyli odbudowaniu dywizji tagów. Za tym idzie pewnie również try out Bucks'ów. Mam nadzieję, że przynajmniej gościnnie pokażą się nieraz w ROH, bo chcę prawdziwych przeciwników dla Benjamina oraz Haasa - niebawem powrót tapingów ROH.

A przecież dodatkowo WWE ma chrapkę na Kings Of Wrestling, czyli kolejny bardzo dobry tag team z jajem.

No jeśli Love chcę walczyć z Trish Stratus to może to zwiastuje że Trish podpisze kontrakt z TNA, ale raczej to nie jest możliwe. Kolejny wrestler w TNA, teraz zobaczymy ja mu tam pójdzie. Najlepszego dla Alissa Flash. No jeśli Hart pojawi się na show, to może wnioskować że za jakiś czas podpisze z nimi kontrakt i zacznie walczyć dla ich federacji, ale raczej to nie możliwe, bo przecież on trenuje MMA i będzie pewnie chciał, walczyć na galach związanych z MMA. No jeśli powrócił by ten TT to zobaczyliśmy by obu panów w ringu jak walczą, ale z drugiej strony to raczej nie możliwe, bo Booker pewnie chciał by żeby ten TT powrócił, a Goldust, sam mówił że kończy swoją karierę. Trzeba przyznać że Nikki bardzo dobrze rapuje. Może jeśli tak Tyler Reks mówi to za parę tygodni pokażą go na Raw, może w jakimś segmencie. I kolejne Z! True Long Island Story tym razem 27 odcinek która był bardzo fajny, jak inne odcinki. No jeśli Sin Cara powrócił do federacji to możemy go zobaczyć jak walczy na SD!. No jeśli taka walka zapowiada się na następne Raw, to na pewno będzie to ciekawa walka, ale zobaczymy czy ujrzymy taką walkę na Raw. Szkoda że Tag Team Young Bucks pewnie że dojdą do WWE, bo ja bym raczej go widział w ROH, ale zobaczymy jak im będzie powodzić się w WWE. Rating Raw całkiem niezły, ale mógł być trochę lepszy. Jak dla mnie raczej nie ujrzymy walki bokserskiej na WM 28, ale zobaczymy jak będzie. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Z pewnością niejedna Diva czy KO chciałaby zawalczyć z Trish - wiele by się nauczyły. Jestem ciekaw jak się zaprezentuje Sorrensen. Z takimi wymaganiami to Melina na scenie niezależnej kariery raczej nie zrobi :) Tyler Reks - nie wiem po co ten gość jest wogóle trzymany w WWE. Przy następnej fali zwolnień powinien polecieć on na pierwszy strzał. Zack jak zawsze trzyma poziom :) Powrót oryginalnego Cary i feud z Hunico - wg mnei zapowiada się bardzo ciekawy feud obu Meksykanów. Mistico w końcu będzie miał oponenta z którym będie mógł się zgrać i pokazać się w całej okazałości. Mi się wydaje, że Rey zostanie "zniszczony" na najbliższym przez Alberto, po czym uda się na rehabilitację - jest to najprawdopodobniejszy scenariusz, ale po powrocie znowu ich feud. No niestety, ale na to się zanosi. Young Bucks w WWE - no jest to bardzo ciekawa sytuacja. Widać, że HHH naprawdę nie rzuca słów na wiatr i chce sprowadzać dobre TT, aby odbudować tą dywizję. Jest jedno ALE. Bucki nie zrobili zbyt dobrego wrażenia na Backstage'u. Że przytoczę wypowiedzi na ich temat, jakie przytoczyli Booker i Goldust

"A friend RVD made comment few week back..now I no why, i say a small tag team called the YB's did hay shake my hand no! Yes I said SMALL!!!"
"As booker says.....better show some respect when in the locker room, there are good teachers here that know more than you young bucks.... Just a reminder....if trying out for wwe....extend your hand,be polite and respectfull and do what your told."

Chyba te cytaty mówią seme za siebie.

Boks na Wrestlemanii :?: R U F*N KIDDING ME :?::!: Nie no litości. Spotka się to z taką reakcją jak walka Mayweather'a z Show'em, tylko, że 1000 razy gorszą. Będzie to wybuczane bardziej niż Cena na MITB :)

Dzieki za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

To cale zle wrazenie na BS jest efektem TYLKO I WYLACZNIE kretynizmu i zadufania w sobie RDV'ego... Czlowiek uwaza sie niewiadomo jakiego mastera w dziedzinie wrestlingu kiedy moze swobodnie powiedziec, ze w latach swojej "swietnosci" potrafil 10 % tego, co potrafi jeden z Buck'ow w jakimkolwiek czasie w swojej karierze. Zle opinie od Goldusta i Bookera sa wywnioskowane na podstawie tego, co napisal RDV a on rzekl, ze GeMe nie okazali mu szacunku poprzez, uwaga, "niepytanie sie jego o jakiekolwiek wskazowki odnosnie czegokolwiek"(mniej wiecej to powiedzial)... Ci gdyby potrzebowali pomocy (z mic work'iem oczywiscie, bo reszta u nich to najwyzsze standardy) to poszliby do niego (albo predzej do kogos kto POTRAFI dobrze gadac). RDV jest zbyt ogranicony by zrozumiec. Nalogowe palenie trawy niezbyt mu pomaga...

Odnosnie tych slow Goldusta ("...do what your told")... Dostali nowe imiona- nie jeczeli, grali jobber'ow - nie jeczeli, heelturn - to samo, nie dostali ani jednego tag team title runu - przeboleli, odeszli bo szkoda bylo tam zostac. Gowno Rhodes wie, jak mowilem, pisal na podstawie pierdol od cpuna. Zdziwi on z Booker'em jak dostana kontrakty i beda najbardziej szanujacymi ludzmi w WWE.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Co do tej walki to myślę, że mogłaby się nieźle prezentować, ale jednak czegoś brakuje. Tak - przecież Trish już nie walczy. Nie słyszałem o typku, ale widać, że dużo się ostatnio inwestuje w X-Division i moim zdaniem zwolnienie Amazing Red'a było niesłusznym posunięciem. Nie znam Alissy, ale Najlepszego i tak życzę. DH Smith w japońskiej federacji. Nie dziwne, w końcu musi coś zarobić, po zwolnieniu z WWE. Melina widać przyzwyczajona do luksusów WWE. Za taką kasę niezależne federacje mogłyby znaleźć dwie lepsze od niej wrestlerki, ale wiadomo, że jej zatrudnienie przyniosłoby więcej widzów. Booker T już chyba nieco wypalony jest. Nie przepadam za nim osobiście i nie chciałbym, aby zaczął znowu walczyć, choć HHH chce rozwijać TT, więc to byłby krok do przodu na pewno. Co do Nikki. Trochę jej brakuje do Eminema, ale jest nieźle. Tyler zdenerwował mnie nieco, jak wrócił niedawno i niszczył wszystkich. Myślę, że jest wiele lepszych wrestlerów od niego, ale każdy, kto jest w organizacji powinien być wmieszany w jakikolwiek, nawet bezsensowny feud. Nawet na SuperStars. WWE mogło zatrudnić bardziej podobnego lucha do Cary, ale i tak nie było aż tak źle. Mysterio z tą kontuzją boryka się często i WWE zamiast dać mu odpoczynek, nawet pół roczny, wykorzystuje go przez co nie może on walczyć na jego najwyższym poziomie. Kolejna walka faces vs heels. Obstawiam face'ów, ponieważ nie wierzę, że Big Show, Cena i Mysterio mogliby ponieść porażkę, przynajmniej w WWE. Co do Bucks'ów to żałuje trochę, że rozstali się z TNA, ale skoro mają gdzieś przejść to niech to będzie WWE, ponieważ to są, jak do tej pory jedyne federacje, które oglądam i mnie ciekawią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...