Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Christian - co z nim dalej? (Spoilery SS i NoC!)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Christian8.png

Jak wiemy, Christian po bardzo fajnym i emocjonującym pojedynku przegrał na SummerSlam walkę z Randym Ortonem o pas World Heavyweight. Jednak zanim jeszcze do tej walki doszło, Christian Cage miał w swym posiadaniu pas Wagi Ciężkiej. Mało kto spodziewał się, że na najważniejszej gali lata Randy Orton pokona Christiana i zdobędzie upragnione mistrzostwo, a jednak tak się stało. Pytanie brzmi: co będzie dalej z Christianem? Jak wiadomo, Christian jeszcze dość niedawno był szmacony przez WWE, jednak otrzymał pas World Heavyweight, ale już go nie ma w swoim posiadaniu. Tak więc jak myślicie - czy Christian znów wróci do midcardu czy może jednak utrzyma się trochę dłużej w Main Evencie i spróbuje odzyskać tytuł mistrza świata Wagi Ciężkiej (co na razie jest niemożliwe, bo na Night of Champions o pas World Heavyweight ma zawalczyć ktoś z dwójki Sheamus/Mark Henry)? Poza tym sądzicie, że Christian nadal pozostanie tym złym czy może zmieni się na tego dobrego? Moim zdaniem Capitan Charisma zdecydowanie lepiej spisywał się w roli face'a i powinien znowu nim być.

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!

Niech juz zostanie, ale:

JEŻELI KTOŚ ZROBI DYSKUSJE PT: "PLACEK WACEK - CO DALEJ?!" TO USUWAM! CO DALEJ MOZNA ZROBIC O KAŻDYM ZAWODNIKU KAŻDEJ FEDERACJI, A DYSKUSJE POWINNO SIE TWORZYĆ NA JAKIS TEMAT ZWIAZANY Z OSTATNIMI WYDARZENIAMI ORAZ NALEŻY k***a POMYSLEC I WYMYSLEC TEMAT A NIE "CO DALEJ"...//Fan

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

1

• Extremer

1

• Evan AirBourne

1

• torres2121

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem ta utrata pasa na SS była kompletnie nie potrzebna. Christian mógł go zatrzymać i feudować z kimś innym. Napewno byłoby ciekawiej od Ortona.

Bardzo zle zagranie ze strony WWE Odebrać znów pas Kryszczynowi i dać go ZNOWU Ortonowi ?! To jakiś absurd no ale trudno.Co dalej hmm wydaje mi się że może jakiś Triple Threat Match badz F4W.A może tez po prostu Kryszczyn weźmie rewanż już na smackdown i przegra ? Byłoby to bardzo ale to bardzo złe wydarzenie według mnie Kryszczyn powinien mieć pas jeszcze dłużej.A jeżeli chodzi o to ze Kryszczyn był lepszy jako Face? No nie wydaje mi się we wcześniejszych latach jako Heel chociaż trzymał się pasów IC i TagTeam a jako Face ? Praktycznie wielkie 0.Dopiero teraz jako Heel zgarnął pas WHC mam nadzieje ze jeszcze go odzyska.

693018174e7a0df5464cd.jpg

Bardzo bym chciał, żeby story potoczyło się tak że Christian weźmie sobie do serca co mu Edge powiedział i jego rola jako heela się skończy, faceturnik - i po NoC zawalczy o pas. Oburza mnie to, że każą mu pluć na Ortona. Myślę że faceturn mógłby przejść nawet podczas walki, jak by zobaczył że mu nie idzie, unieruchomi na chwile przeciwnika, zacznie swoje klaskanie i jak publiczność się z nim zintegruje Killswitch engage. 1..2..3! Ehh mam nadzieje, że nie zrzucą go do midcardu bo zawodnik ma zdecydowanie lepszy moveset od Ortona, zresztą Orton kiedyś był niezłym technikiem, zablokowali go oklepanym do bólu zestawem uderzeń i zachowań.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Możecie usunąć nawet tego posta ale musze. Panie FanFanFan, radził bym popatrzeć na twoje wcześniejsze dyskuje a nie narzekać na ten temat. Bo robiłeś to samo i 30000 razy więcej tylko ,,czy bedzie push'' a ,,co dalej'' to nie aż taka wielka różnica, zobacz ile robiłeś tematów o każdym innym zawodniku. Chcesz to usuń tego posta ale pomyśl.

FIZ, Ameryki nie odkryles. Ja robilem takie dyskusje podczas kiedy na BGZ akurat w dyskusjach WWE byla susza, a dykusje byly potrzebne bo była jedna. W obecnej chwili mamy dużo ciekawych rzeczy zarówno na SD i na Raw i mi nawet nie chodzi o samą ideę tej dysksuji tylko o temat. "Szybki wypad z ME?" - i nie miałbym sie czego czepiac.

CC.CC.CC -.-

I znów mamy odgrzewanego kotlecika pt.''Orton WHC nakur******y RKO każdemu w każdej sytuacji,nawet z dupy".Szczerze dla mnie CC jako WHC był postacią ciekawą,wnoszącą powiew świeżości do zawalonego " rybami portu"w którym czuć wszędzie żmiję.Z Ortona zrobił się wg mnie Tweener tzn-ma teraz większe skłonności psychopaty z żółtymi papierami ale jakoś tylko z heelami walczy bardziej brutalnie.No ale o żmii już dość pora na meritum.CC NIE MIAŁ PRAWA stracić pas WCZEŚNIEJ niż na HiC/SS a i NIE na konto sami-wiecie-kogo tylko np na rzecz Marka albo Sheamusa w ostateczności(ale już skrajnie ostatecznej)Khaliego.Mam nadzieję że CC przejdzie Face turn.Ewidentnie CC był lepszy jako Face,może bez pasa ale się liczy!Mam szczerą nadzieję że będzie nadal w ME i że dostanie choćby IC title

A DYSKUSJE POWINNO SIE TWORZYĆ NA JAKIS TEMAT ZWIAZANY Z OSTATNIMI WYDARZENIAMI ORAZ NALEŻY k&*%$a POMYSLEC I WYMYSLEC TEMAT A NIE "CO DALEJ"

Geez :roll:

Jest tak napisane w regulaminie? Jak tak, to gdzie? Nie można poruszyć innego tematu, tylko trzeba napisać wszystko co stało się wczoraj, mimo iż można napisać o tym w wynikach? Mi taka dyskusja podoba się dużo bardziej od Twoich, gdzie zamiast przejść od razu do rzeczy piszesz biografię wrestlera i wstukuejsz pytania (robiłem tak samo i wiem, że TAK SIĘ DYSKUSJI NIE POWINNO PISAĆ).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Szczerze mówiąc to ten heel turn nie był mu potrzebny skoro i tak nic nie dał. Myślałem jednak, że na Summer Slam Edge przejdzie turn i w ostatnim momencie pomorze Kryszczynowi utrzymać tytuł. Nie mniej jednak ta decyzja z daniem mu tego pasa po raz drugi była tak jakby na "macie i o***lcie sie". Pas miał od początku trafić do Ortona, ale fani zaczeli bojkotować SD! (po odzyskaniu pasa przez zapałke ratingi smacka wzrosły), więc dali mu jeszcze ten miesiąc title runu, ale pas wrócił teraz tam gdzie miał być od poczatku. Na chwile obecną nie ma na SD! rywala dla Ortona, jedynym który mógłby z nim walczyć jest Sheamus. CC ani jako face ani jako heel nie dawał mu rady i jak tak poprowadzili jego postać to już mamy frytki po obiedzie... Randy bedzie rządził SD do czasu draftu uzupełniającego czy jak to sie nazywa. Spadek Christiana... na to bym na chwile obecną nie liczył. Roster potrzebuje tych czterech "lepszych" zawodników a nie zapowiada sie na niczyi awans, no chyba żeby Ezekiel miał sie przebić ale jego raczej bym widział w feudzie z Henrym jako jego pogromca. W tej chwili mamy Ortona... długo długo nic, potem Sheamusa... znowu troche przerwy i Christian i Henry, więc myśle że o zapałce nie zapomną, w koncu jest już tym dwukrotnym mistrzem świata ku uciesze fanów, ale do pasa prędko sie nie zbliży. Jako jednak że Christian jest jednym z tych starszych i doświadczonych zawodników myśle że jeszcze przyjdzie na niego czas, póki co może prowadzić jakiś podrzędny feud, ale w sumie może to i dobrze jak nie będą robić z nim to co robili podczas feudu z Ortonem, bo bynajmniej ja wolałem dobrą zapałke niż tego "cipuszkowego heela z WHC".

Ja sie nie zgodze z fanem, bo zdecydowanie wole takie dyskusje jak ta niż te, które on pisze opisując całą kariere zawodnika i mnóstwo innych rzeczy które mnie nie interesują. Chcecie zachęcić ludzi do dyskusji, nie piszcie wypracowania tylko kilka zdań wstępu i tyle. Teraz zdąrzyłem sie spokojnie wypowiedzieć, kiedy przy dyskusji fana byłbym w trakcie czytania rzeczy które mnie nie interesują. Nic do Ciebie nie mam fan, ale zwracaliśmy na to uwage z Tuptusiem już jakis czas temu.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Byłem zaskoczony przegraną Christiana na SS. Sądziłem, że skoro dali mu ten pas na MitB to potrzyma go troche, a tu już na następnym PPV Orton odzyskuje pas. Myślę, że teraz przez kilka miesięcy CC nie zbliży się do pasa, no chyba, że by przeszedł face turn, a Orton heel turn ( marzenia :) ) Nie wiem z kim Christian mógłby teraz feudować, bo nie widzę przeciwnika dla niego na ten moment. Henry feuduje z Sheamusem, a Barrett z Bryanem. Jedyne, co pozostało to czekać jak sytuacja się rozwinie.

To co stało się na SummerSlam było żałosne, ale spodziewałem się takiego wyniku po tym, jak Christian został zwyzywany przez Edge'a. Walka była rzeczywiście hardcore, ale nie wiem czy zwróciliście uwagę, że każdy przedmiot na ringu, poza kendo stick'iem był użyty przez Ortona. Dwa złamane stoły Christianem, stół komentatorski - Christianem, DDT na schody - Christianem. To było naprawdę żałosne. Christian face'm był wiele lepszym i mogłyby się odwrócić rolę, że to Viper byłby heel'em w tym feudzie, a Christian ulubieńcem publiczności. Może wreszcie byśmy zobaczyli Peeps Show na Smackdown? Chciałem, żeby ten feud się zakończył już na SummerSlam, ale na pewno nie takim wynikiem, wobec czego chcę jeszcze rewanżu na Night of Champions i zwycięstwa Christian'a, bo już Randalph jest nudny z tym pasem jako baby face.

Zgadzam się co do PileDriver'a na temat fana.

Heel turn Christiana zapowiadał się na prawdę ciekawie, ale wyszło nie najlepiej. Może cała ta sytuacja z Ortonem i pasem mistrza świata. Ale myślałem, ze jego postać Heela będę o wiele ciekawsza, teraz tylko czekam na jego powrót do Faców. Ale heel Christian jako ktoś bez pasa to nikt. A teraz tym bardziej, że już prawdopodobnie nie dostanie szansy o pas. Co mnie w jakimś stopniu cieszy, a w jakimś stopniu dobija. Christian przeszedł Heel turn by być mistrzem wagi ciężkiej. Nie wydaje mi się jednak, że Christiana czeka taki los jak Jacka Swaggera. Bo jak nie jak, ale Christian to bardziej utalentowana gwiazda niż Jack. Będzie on od czasu do czasu może w Main Evencie. Ale już nie tak jak teraz. To moje zdanie na ten temat :)

Miłego Dnia :)

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Widać jakie WWE ma strasznie głupie pomysły jak danie pasa Christianowi tylko po to by stracił, go na rzecz przepuschowanego Ortona i to dwukrotnie, albo zrobienie z niego heela; choć jego początek był dobry w tej roli to po miesiącu był już taki nudny i w dodatku zrobili z niego taką cipkę, że szkoda gadać ! Jako face był bardziej wyrazisty, podczas speachów nie przynudzał co teraz mu się zdarza, miał to coś czego nie ma jako ten zły, a po za tym myślę, że jako heel nie pokazuje już w ringu tego co wcześniej ! Co do pasa WC; to była zła decyzja zarządu dając mu pas na 5 dni tracąc, go na rzecz Ortona; to miało tylko doprowadzić to jego turnu, który był kompletnym nie wypałem. Powinni pozostać przy tym dobrym Christinie i prowadzić program dwóch faców, który byłby na pewno udany, ich walki mogły by być lepsze i pod warunkiem, że story potrwało by jakieś 2 miesiące i CC odzyskał by pas, ale jako dobra osoba ! Innym aspektem tego jaka była zła decyzja o jego turnie to to, że wygrał pas przez DQ przeciwnika; nie pokonał go czysto co na pewno nie przemawiało za tym, że był on dobrym mistrzem; był wręcz słabym i to bardzo ! Ale myślę, że to się skończyło i teraz CC nie dostanie kolejnej szansy na pas; BA dostanie go...

Mark Henry, który wygrał Battle Royal i został pretendentem do pasa na NoC (?). Uważam to za dobry pomysł. Z pewnością taki powiem świeżości w walce o pas jak i ME na, który Henry sobie pracuje od dłuższego czasu. Teraz to on zbliża się do pasa...

...a Christian myślę, że się oddali na jakiś czas i być może rozpocznie jakiś 2 miesięczny feud z Sheamusem, który na pewno byłby ciekawy pod względem ringowym jak i ogólnie bo 5 miesięcznego feudu o pas pomiędzy CC, a Viperem nie dało się już oglądać; dobrze, że to koniec ! Jest również wiele innych pomysłów na wykorzystanie jego postaci; walka o jakiś pas IC lub założenie TT; myślę, że by to wypaliło, a potem mógłby znowu powoli iść do głównego pasa; może już w feudzie z Brayanem ! Poczekamy na dalszy rozwój wydarzeń !

Dzięki za dyskusje, BRO ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• 3 tygodnie później...

witajcie :D Uważam że Christian lepiej spisuje się jako heel.W ogóle czemu WWE zabrało mu pas bez sensowne to było Orton pas już miał 3 razy i wystarczy ale nie WWE musiało mu dać pas.Jeden plus to że na następnej gali nie zobaczymy walki Christian vs Orton bo szczerze mówiąc już mnie nie jarają ich pojedynki.

cmpunkbestintheworldbyt.jpg

• 3 tygodnie później...

Zgadzam się po części z kolegą MordonasStyles - Z Jednej strony C.C przeszedł heel turn ze względu na najważniejszy tytuł na SD WHC CHampionship jednak teraz nie wydaje mi się aby dostał walke o owy pas więc powinien wrócić do bycia porządnym i uczciwym Cpt.Charismą ! ;]

I came to play

I came to play

There a price to pay

Time for you to get down on your knees and pray

I came to play

Say goodbye to the good old days

They're never coming back

Watch your future fade

86257464e7777b60ce14.jpg

• 1 miesiąc temu...

Jak wiemy Christian prowadzi teraz feud z Sheamusem,tylko pytanie co on ma na celu?Odpowiedz jest taka ze ma on na celu przygotować Sheamusa do walk i jakiegoś grubszego feudu o pas wagi ciężkiej.Christian jest tu takim można powiedzieć jobberem.Jest mi z tego powodu bardzo przykro.Co prawda miał on w ostatnim czasie dosyć długą przygode w ME ale w feudzie z Ortonem był większośc czasu upokarzany przez Randego i został przez niego pokonany bodajże 5 razy.Teraz po feudzie z Shemusem może dla Christiana zabraknąć miejsca w main evencie Smackdown.Moim zdaniem Christian powinien przejść Turn bo jako face'a publika lepiej go odbiera.Nie pasuje mi on do roli heela.W obecnym rosterze Smackdown nie widze osoby z którą Capitan Charisma mógłby prowadzić jakiś feud po skończeniu programu z Sheamusem.Miejmy jednak nadzieje że WWE coś dla niego wymyśli ponieważ taki zawodnik nie powinien być jobberem.