Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co się działo po SS?/Hardy/WWE 12 i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png

:arrow: Jedyny Five Star Match z WWE dostępny jest na iTunes za dokładną cenę 1.99 dolara.

:arrow: Matt Hardy napisał na swoim Twiterze następującą notkę.

Jestem gotowy. Nadszedł czas na mnie, aby wrócić na ring. Będę trenować tyłek i przygotować się na dzień, o którym może być głośno.

:arrow: Paczka spoilerów z Summerslam ;)

:arrow: Alberto Del Rio to pierwszy urodzony w meksyku wrestler, który zdobył pas WWE Championship, gdyż Rey pochodzi z San Diego w Californi, śp. Eddie pochodził z El Paso w Teksasie a Pedro Morales był z Portoryko.

:arrow: W ostatniej chwili WWE zmieniło zdanie co do tego kto ma komentować największe wydarzenie lata. Początkowe plany zakładały Lawler/Cole/Ross, ale jak widzieliśmy Jimbo został zamieniony za "Oh My Goodness" Booker'a T.

:arrow: Wszystkie bilety, jakie zostały wyprodukowane na SS zostały wyprzedane. Great Job :t_up:

:arrow: Po tym jak Del Rio zgarnął pas WWE, jego spiker Ricardo Rodriguez wyszedł na rampę (stał tam cały czas) i powiedział by wszyscy wstali i krzyczeli imie nowego mistrza.

:arrow: Po całym zdarzeniu, Rio opuścił halę a Punk zszokowany wstał przy owacji na stojąco i zszedł przy swojej muzyce.

:arrow: Jak wiemy Randy Orton wygrał na Summerslam World Heavyweight Championship pokonując Christiana w No Holds Barred Match'u, dzięki temu został trzykrotnym World Champem (?)

:arrow: Pozostając przy Randalu, to został on w sumie niezle wypushowany (jak zawsze) i na Night Of Champions nie zmierzy się raczej z Kryszczynem, gdyż ten pojedynek był zapowiadany jako ich ostatni i chyba tak zostanie a szanse na World Title dostanie ktoś z dwójki Sheamus/Henry.

:arrow: Opener, jakim na Summerslam był 6 Man Tag-Team Match był zaplanowany praktycznie przed samym show bo pierwotne plany zapowiadały Mysterio vs. Miz gdzie wygrać miał i tak ten pierwszy. Jednak zarząd WWE nie chciał by Rey miał jakieś poważne obrażenia w związku z jego kontuzją i zdecydowali się na sześcioosobowy pojedynek, w którym Rey wykonał kilka akcji i na tym się skończyło.

:arrow: Człowiek którego Kelly pocałowała na SS (nie wiem czy tak było, nie widziałem :P) to nie żadne statysta tylko jej nowy chłopak, a dokładniej gracz NHL Sheldon Souray, który gra w Dallas Stars. Przykro nam panie Justin Gabriel :t_down:

:arrow: WWE wydało nowy T-Shirt Miz'a, na którym widnieje odwrócone logo WWE dając nam literę M jak Miz. T-Shirt jest już dostępny na WWEshop.com

:arrow: Postać Trish Stratus ukaże się w grze WWE 12 :)

:arrow: Nowy film WWE będzie nosił nazwę No One Lives, a zagra w nim Brodus Clay! Woooooo!

:arrow: Feud pomiędzy Markiem Henrykiem i Sheamus'em będzie kontynuowany i panowie zmierzą się w tym tygodniu na SmackDown! Może jakiś No.1 Contender Match?

:arrow: Strona Yahoo.com zrobiła listę najpopularniejszych Div w sieci (nie wiem, jakieś dziwne tłumaczenie, ale coś w ten deseń), oto jak się ona prezentuje.

1.Trish Stratus :applause:

2.Lita :applause:

3.Sunny :applause:

4.Chyna :applause:

5.Sable :applause:

:arrow: WWE ogłosiło że tegoroczne Summerslam było najbardziej kasiastym PPV jakie kiedykolwiek odbyło się w Staples Center, które było wydawane przez WWE. Brawo.

:arrow: Na taping RAW 10 października, jako Dark Main Event zapowiadany jest Triple Threat WWE Title Match Del Rio vs. Cena vs. Punk (czyżby długie panowanie Albercika?)

:arrow: Istnieje plotka że Brock Lesnar pojawi się w WWE 12, nie jest ona jeszcze oficjalnie potwierdzona ale to bardzo prawdopodobne. Również Michael Cole i Jerry Lawler mają być grywalnymi postaciami. Gdzie Booker T i Diesel? :thinking:

:arrow: Punk w grze WWE 12 będzie wchodził przy swoim theme z ROH i obecnym z WWE pt. "Cult Of Personality".

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

1

• niepowtarzalny8501

1

• Yoonior96

1

• MordornasStyles

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Fajnie, że Matt Hardy wraca do wrestlingu, bo go bardzo lubię. Mam nadzieję, że trochę schudł, bo jak nie, to będzie mu ciężko.

Wszystkie bilety wyprodukowane na SummerSlam sprzedane? :o No nieźle. WWE musiało nieźle zarobić... Bardzo się cieszę z tego, że feud na linii Orton-Christian chyba wreszcie się skończył. Osobiście wolałbym, aby przeciwnikiem Randy'ego na Night of Champions był Sheamus. Gabriel już nie jest z Kelly? Trochę mi go szkoda, bo Kelly to ładna laska jest. ;)

Dobrze, że w WWE 12 ujrzymy Trish Stratus. Brodus Clay zagra w filmie? Jestem ciekaw, jakim jest on aktorem. Widać, że WWE musiało nieźle zarobić za największą galę lata, no ale nie ma co się dziwić, gdyż to PPV było naprawdę bardzo udane. Co do Lesnara w WWE 12 to jest mi, szczerze mówiąc, to całkiem obojętne, bo i tak niezbyt go lubię. Cole i Lawler grywalnymi postaciami? No nieźle... Cieszę się, że w WWE 12 Punk będzie wychodził do ringu przy swojej nowej piosence, bo, mówiąc szczerze, bardzo przypadła mi ona do gustu. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

No na reszcie może będzie powrót Matta. Długo już na to czekałem. Ale nie chce powrotu Jeffa, bo znowu na jakimś PPV TNA chałę odwali. Też żałuję że na SummerSlam jako komentator nie wystąpił JR. Bo on na prawdę profesjonalnie komentuje, a nie taki Booker T, który potrafi tylko Oh My Goodness powiedzieć. Co do Ricardo Rodriguez`a to właśnie na takich rzeczach buduje sie postać Alberta. Takie panowanie absolutne arystokraty, który jest mistrzem Wwe. Szkoda Punka, bo sądziłem, że feud Punk - Cena pociągnie się trochę dłużej. A teraz wokół pasa będzie się chwiał Rey i John, ponieważ Punk będzie zajęty Disielem. Żałuję też, że openerem była właśnie walka Six Man Tag Team Match a nie Rey Vs. Miz. No ale cóż widzimy, że ta kontuzja chyba na prawdę dolega Reyowi. jak tak bardzo, że robią takie walki, to może niech dadzą jakąś przerwę Mistrzowi 619. Ta nowa koszulka Miza fajna jest. Tylko szkoda, że na Raw ją nie założy, bo to wersja Limit, więc raczej się w niej nie pokaże. Cieszę się także, że Diva Trish Stratus pojawi się w WWE`12. To świadczy o tym, że Wwe nadal dba o swoich byłych pracownikach.

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

coś mi tu nie pasuje mianowicie chodzi o panią Blank ja wyczytałem że oni są dobrymi przyjaciółmi i się spotkali 2 razy a po za tym on ma żone i dwie córki i o 11 lat jest starszy więc wątpię a o Garbielu wiedziałem już wcześniej a po za tym jak oni się pocałowali ja też tak moge w policzek heheheh z mamą też sie tak pocałowała to co mam o tym sadzić

dobre newsy

Co do tej notki o WWE'12, to chciałbym zaznaczyć, że Nash i Booker są w oficjalnym rosterze gry. Wystarczy wejść na stronę główną gry i wejść w zakładkę roster. Pokazane są już tam ikonki wielu postaci z gry(niektóre jeszcze nieaktywne). 14 ikon wciąż pozostaje pod znakiem zapytania i nie wiadomo, kto będzie pod nimi. Jest nawet Vader i Eddie Guerrero :shock:

Jeśli Hardy tak mówi to pewnie za jakiś czas zobaczymy go na Impact, może już ringu i będzie z kimś walczył. No jeśli sprzedali wszystkie bilety, to na pewno na tym bardzo dużo zarobili. Ja bym widział na NOC walkę o pas WHC Orton vs. Sheamus, bo jeśli by miał walczyć z Markiem to by wyszła bardzo nudna walka, po przecież Mark to drewno, i raczej z Ortonem nie wykręca jakieś dobrej walki, tylko jakaś beznadziejną, zobaczymy jak będzie. Ja wolałbym pojedynek Miz vs. Rey, bo możliwe że ta walka byłą by bardzo ciekawa, bo mogli on wykręcić obaj bardzo fajną walkę, bo Six Man Tag Team Match był taki sobie. Ta nowa koszulka Miz'a bardzo fajna i pewnie będzie dobrze się sprzedawać. Fajnie Trish Stratus będzie w grze WWE 12. No ten feud obu panów bardzo ciekawie się zapowiada tylko czekać na SD, co się na nim stanie. No jeśli taki zapowiada się DM, to raczej Alberto długo będzie miał pas przy sobie, albo nawet i dłużej. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...