Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE SummerSlam 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak jak koledzy wyżej, mój głos również idzie na World Heavyweight Championship - No Holds Barred Match - Christian vs. Randy Orton. Obaj zawodnicy stworzyli po prostu wspaniałe show, czego, szczerze mówiąc, zupełnie się nie spodziewałem. Myślałem, że ta walka będzie ssać na maxa, ale jak widać się grubo myliłem. Chłopaki dali radę i z tego się cieszę. Wielką niespodzianką był dla mnie rezultat tej walki, lecz w sumie niespodzianki też się czasem przydadzą. :P Szkoda tylko, że prawdopodobnie feud Randy Orton vs. Christian się jeszcze nie skończył i w dalszym ciągu będziemy musieli oglądać walki obu Panów. Wracając do walki Ortona z Christianem, w tym pojedynku mogliśmy obejrzeć wspaniałe akcje i każdemu polecam obejrzeć tą świetną walkę!

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pff. Orton mnie zaskoczył, a jego RKO świetne, zaprzeczył, że jest tym drewnianym strzelającym fochy zawodnikiem i, że jeszcze potrafi skleić super walkę na co dał dowód w swojej walce i bez wątpienia mogę zagłosować na tą walkę, która była świetna, szkoda, że nie dostali jeszcze więcej czasu, gdyby nie fakt, że dostaliśmy zajebisty ME! Z zajebistymi kibicami! Z zajebistym Bookerem, który każdym komentarzem mnie niszczył! Walka może była troszkę schematyczna względem walki o pas WHC, ale bardziej mnie się podobała, Cena rusza się przy Punku, jak ja przy szerszeniu na suficie, a to jest coś. Martwi mnie jedynie ta przewaga Punka w walce, ale mam nadzieję, że to nie bd jakiś stały schemat. Poza tym końcowe interwencje magia, miałem nadzieję, że czyjeś destiny odejdzie na bok, ale się przeliczyłem szkoda. Super, naprawdę, w WHC brakowało własnie tej dramaturgi! Undisputed WWE Championship Special Guest Referee - Triple H - CM Punk vs John Cena

Ja oddałem mój głos na walkę o pas WHC ! Nie spodziewałem się takiego poziomu. Myślałem, że dostaniemy nudny pojedynek tak jak się to zapowiadało, ale panowie nas zaskoczyli i to pozytywnie. Byłe ładne akcje, kontry, prawdziwy No Holds Barret Match, którego nie widzieliśmy już od dawna ! Nawet Orton pokazał, że jednak coś tam potrafi skleić. Ta walka była zdecydowanie najlepszą na gali; jeszcze ten segment z Edgem...MhM :D ! Cud, miód i...orzeszki :P

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Mój głos idzie w stronę walki o WHC Title. Czemu nie na Punk vs Cena II :?: Gdyż spodziewałem się, że CM i John raczej nas nei zawidą i tak się stało. Ale to co zrobili Christian i Orton przeszło wszelkie moje oczekiwania - w życiu bym się nie spodziewał, ze będę świadkiem tak dobrej walki tej dwójki. Początkowo może było trochę nudno, ale jak już się rozkręcili to było co oglądać. Rozwalony stół komentatorski, kosze na śmieci, kije, stoły, schody, monitory, krzesła - bardzo, bardzo przyjemnie się zaskoczyłem tą walką, ale nie wynikiem. Jednak za walkę naprawdę należą się słowa uznania dla tych panów. Głos na No Holds Barred WHC Title Match.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Swój głos oddaję na World Heavyweight Championship Match. Nie ma jak temu zaprzeczyć, gdyż Christian z Ortonem wykręcili tego wieczoru najlepszą walkę, czego się szczerze nie spodziewałem. Fakt wygranej Randy'ego mnie nieco odrzuca, ale obaj tego wieczoru byli naprawdę dobrzy. Ogółem pod względem akcji w walkach podczas tego PPV byłem bardziej wymagający, ale straconego czasu na jej obejrzenie nie żałuję.

Mój głos leci na World Heavyweight Championship No Holds Barred Match Christian vs Randy Orton. Obaj panowie zrobili bardzo ładną walkę. Było wszystko co mogło się znaleść w No Holds Barred Matchu. Stoły, krzesła, kosze na śmieci no i przede wszystkim krew. Mało jej było, ale zawsze coś. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Najbardziej do gustu przypadła mi walka o World Heavyweight Championship, mimo że Christian przegrał. Po pierwsze walka była na wysokim poziomie, dzięki Captain Charisma, a po drugie tyle tych złamanych stołów i całokształt.

najlepsza walka WWE SummerSlam 2011 to World Heavyweight Championship w tej walce było wszystko popekane stoły,uderzenia z kija,Rko na stół oraz stalowe schody DDT na kosz od śmieci.Oczywiście ta walka była dlatego tak zajebista, ponieważ walczył w niej Christian szkoda że przegrał pas ale terminatoe to terminator. :thinking:

Głos na walkę o WHC, myślałem że maint event będzie lepszy, ale jednak nie dla mnie. Co prawda wygrał Orton, ale walka trzymała się dobrze i jeszcze te wszystkie zniszczenia. WHC!!!

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Nie spodziewałbym się przed galą tego, iż oddam głos na tę walkę. Zagłosowałem jednak na pojedynek o mistrzostwo wagi ciężkiej, głównie ze względu na to, że lubię troszkę ostrzejsze mecze m.in No Holds Barred Matche. Również przed SummerSlam wydawało mi się iż wrestlerzy użyją tu jedynie stołków, no ewentualnie pałki kendo, a cały mecz zakończy się jakoś głupio i zwycięsko wyjdzie oczywiście Christian. Stało się jednak zupełnie inaczej. Z jednej strony jestem bardzo zadowolony ponieważ była to jedna z brutalniejszych walk ostatnimi czasy w WWE. Zostało użytych sporo przedmiotów i walka sama w sobie wyrabiała. Z drugiej jednak strony jestem wściekły z chyba wiadomego powodu. Pas znów powędrował w ręce Ortona. Randy zawsze górą, szkoda że ten niby push dla Christiana jest tak naprawdę hmm... żeby go zeszmacić? Nie potrafię sobie tego do końca wytłumaczyć, ale cóż...

• Styl:  Jasny

Ja także zagłosowałem na walkę WHC. Jest to kolejna walka tych dwojga, a mimo to sklecili coś fajnego. Mieliśmy okazję doświadczyć trochę hardcore'u, którego w obecnych czasach wiele nam nie serwują. Niestety wynik gorszy.

Randy zawsze górą, szkoda że ten niby push dla Christiana jest tak naprawdę hmm... żeby go zeszmacić? Nie potrafię sobie tego do końca wytłumaczyć, ale cóż...

Chyba rozumiem o co ci chodzi. Po odejściu od pasa szybko spadnie w hierarchii. Nawet ewentualny face turn by mu nie pomógł. Byłoby mi bardzo ciężko kupić go jako tego dobrego po tym, jak dał popis tchórzostwa.

To było dość oczywiste, że walką PPV zostanie ekstremalne starcie Orotna z Christianem. Takiej walki już dawno nie widzieliśmy w WWE, został rozwalony stół, kilka razy panowie oklepywali się takimi sprzęciorami jak kendo stick i różne takie zabawki. Do tego schodzy, po których wchodzi się na ring też weszły w użycie. Walka przyznam była niezła, z chęcią ją obejrzałem, i raczej muszę przyznać, że była najlepszą walką tego PPV. Zwycięsca tej walki, może się paru osobom nie podobach, ale cóż taka jest prawda. Randy wygrał, po pięknym RKO na stalowe schody. Trochę kalecznie to wyglądało, bo nieźle zarył plecami o nie, ale jak widać, nic mu nie jest i może nadal cieszych się swoim tytułem.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...