Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE SummerSlam 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE SummerSlam 2011. A oto walki:

1.

Six Man Tag Team Match

Rey Mysterio & John Morrison & Kofi Kingston vs The Miz & R-Truth & Alberto Del Rio

2.

Sheamus vs Mark Henry

3.

WWE Divas Championship

Kelly Kelly/w Eve Torres vs Beth Phoenix/w Natalya

4.

Daniel Bryan vs Wade Barrett

5.

World Heavyweight Championship

No Holds Barred Match

Christian vs Randy Orton

6.

Undisputed WWE Championship

Special Guest Referee - Triple H

CM Punk vs John Cena

7.

Undisputed WWE Championship

CM Punk vs Alberto Del Rio

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

W moich oczach wyróżniły się szczególnie dwie walki Daniel Bryan vs Wade Barrett oraz World Heavyweight Championship, ponieważ niektóre akcje także zasługują na wyróżnienie i to spore, ale tutaj chodzi o walkę, więc decyduję się na oddanie głosu na walkę o pas Wagi Ciężkiej - No Holds Barred Match - Christian vs Randy Orton. Bardzo dobrze pomyślane akcje, ładny tok wydarzeń, także przed walką cały segment z Edgem bardzo napalił wszystkich na ten pojedynek. Trzeba także wspomnieć że zarwał się w końcu stół komentatorski po akcjo RKO Ortona na Christianu co na pewno jest dużym sukcesem :D Podobała mi się psychika obu zawodników i prawie wszystko jak najbardziej na plus :)

Trzeba powiedzieć, że wszystkie walki trzymały jakiś tam poziom, jedne gorszy, drugie lepszy, ale to co działo się w World Heavyweight Championship - No Holds Barred Match - Christian vs Randy Orton to nie ma porównania. Na początku segment z Edge, który walkę zapowiadał jeszcze ciekawiej. Sam pojedynek nie zapowiadał na mega hit, wiadomo ich 10 czy 20 z kolei walka, no ale naprawdę zaskoczyło. Zaczęli spokojnie, ale gdy już się rozkręcili w ringu było tyle przedmiotów, rozwalony stół komentatorski, wszystko co lubię. Oczywiście końcówka chyba każdego wkurzyła, ale chodzi o ocenę całej walki.

Również oddaję głos na walkę World Heavyweight Championship - No Holds Barred Match - Christian vs Randy Orton, już od samego początku było świetnie, pojawienie się Edge'a (yea), jego speech, później cała walka przebiegała bardzo dobrze, dużo zwrotów akcji, szczególnie przez stypulację, fakt końcówka nie zachwyca, ale cóż poradzić, jak napisała Olz liczy się cała walka, a była ona najlepsza na tej gali ;).

akerdrugi.png

Pierwsza walka o pas WWE, CM Punk vs John Cena - Special Guest Reffere: Triple H! Jak dla mnie po pierwsze większa dramaturgia niż w walce Ortona, Tripe H jako sedzia tylko dodawał smaczku i czekałem aż coś odwali i jak wrzucał do ringu Punka i cenę leżących po za nim to lezałem :P ogólnie bardziej mi przypadla do gustu, wygrana Punka tez cieszyła. Ja jeszcze nie głosowałem na walke Orton vs Christian z powodu, że wynik przewidziałem, byłem od poczatku pewny, że orton na najwiekszej gali lata dostanie wyrana i niestety nie milo nie zaskoczyli mnie :(

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

World Heavyweight Championship - No Holds Barred Match - Christian vs Randy Orton. Poziom walki, zupełne zaskoczenie. Nie sądziłem że wykręcą dobrą walkę. Jako iż walka zapowiadała się maks. Nudno, to byłą nawet fajna :D I za to dostaje mój głos :D

1.jpg

Iluzja.....

WHChampionship glownie dlatego, ze choc po raz kolejny sie w ringu spotykaja, ich feud jest nudny oraz fakt, ze Randy zasysa palencje, walka byla swietna. Duzo akcji, fajnych momentow oraz co najwazniejsze, Chrsitian nie uciekal przez cala walke bojac sie zlosci Ortona. NIe zrobili z niego az takiej pippy, co musi sie podobac. Inne poprostu w gre nie wchodza ;) .

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Moim zdaniem najlepszą walką gali było starcie Johna Ceny i CM Punka. Powodem tego jest stawka o najbardziej prestiżowy pas w WWE no i w dodatku legenda federacji założyła koszulkę z biało-czarnymi paskami, więc było jeszcze ciekawiej. W dodatku po wyliczeniu Ceny przez Punka wbiegł Del Rio i wykorzystał walizkę Money in the Bank.

rhodes.png

World Heavyweight Championship. Walkę wygrał Orton i to właśnie jest nudne, ale cała walka całkiem do szyku. Od samego początku (wejście Edga) do samego końca ( :| ) było ciekawie. Zagłosowałbym na ME, ale szczerze mówiąc to się na nim ostro zawiodłem..

World Heavyweight Championship - No Holds Barred Match - Christian vs Randy Orton. Choć to miało być już 4 PPV, a poprzednie ich walki najlepsze nie były, to sądziłem, że i ta najlepsza nie będzie. Myliłem się. Walka wspaniała. Piękne akcje na stoły i schody. Mój głos oczywiście na tą walkę :)

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Oczywiście też wybieram walkę World Heavyweight Championship No Holds Barred Match Christian vs Randy Orton. Jeśli taka walka ma taką stypulacje, to będzie to na pewno znakomita walka i właśnie taka była, było bardzo ciekawych akcji ze strony Orton'a jak i też Cristiana. Trochę dziwi wygrana Orton'a, bo to może zwiastować, że ich feud jeszcze się nie skończył, i zobaczymy ich walkę na NOC.

lig48.jpg

Tak, to proste. Najelpszą walką okazało być się stracie Ortona z Christian'em, sam oglądałem tą walkę z zachwytem, że WWE potafi jeszcze coś takiego wyczarować. Ogólnie dobra, walka, jak nie najlepsza na gali. Jedynie zwycięsca nie ten. :P

ahfo.png

luba_049.png

Oczywiście wybrałem walkę World Heavyweight Championship match pomiędzy Christianem a Randym Ortonem. Walka była najlepsza na gali. Sam byłem tym zaskoczony. Świetna stypulacja , dobre akcje wrestlerów. Niestety wygrana Ortona może znaczyć , że feud się jeszcze nie skończył.

cmpunk2.png

Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu najlepszą walką okazał się pojedynek o WHC. Spodziewałem się nudy totalnej, kolejny raz tego samego tyle że z odrobina przedmiotów a tu niespodzianka. Zdecydowanie najlpesza walka tych panów tylko yhh... gdyby nie ten wynik... To jest totalna że-na-da... No ale oceniamy walkę która była bardzo dobra, mnóstwo przedmiotów, fajne akcje, końcowe RKO ze skoku na schody bardzo fajnie wyszło, łamały się stoły, stloiki, były krzesła kije, bardzo dobry No Holds Barred po prostu. WWE Championship był dobry ale nie aż tak a reszta nic ciekawego. Tak więc głos na Orton vs Christian.

Według mnie najlepsza walka gali SummerSlam 2011 została World Heavyweight Championship No Holds Barred Match Myślałem ze w tym pojedynku po prostu będą wyłazić z ringu tylko po to wiedząc ze nie ma wyliczeń może jakieś RKO czy cus na stół ale jednak nie Zawodnicy użyli schodów kijów krzeseł i to jak najbardziej mi się podobało jeszcze bardziej podobało mi się zakończenie . :)

693018174e7a0df5464cd.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...