Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE SummerSlam 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zgadzam się, że wybieranie Alberto jest trochę śmieszne, bo po za zdobyciem tytułu ten pan nic nie zrobił ! Mój głos poleci na osobę, której na gali było pewno, na kogo publika świetnie reaguje, kto pokonał dwu-krotnie Johna Cenę i został Undisputed Champem (przez chwilę, ale nim był) ! Mój głos leci na CM Punka.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

• Mike1674326032

1

• Styl:  Jasny

No wybór na najlepszego wrestlera SummerSlam jest trudny bo jest paru zwodników, którzy zasługują na to miano. Są to Punk, Cena, Barrett, Christian. Nieco się waham, ale jednak zagłosuję na Wade'a Barrett'a. Z Bryan'em zrobili bardzo przyjemny dla oka, dobry technicznie i szybkościowo pojedynek. Mam wielką nadzieję, że Wade wreszcie dostanie odpowiedni push i pomału będzie się wspinał po szczebalkach, by wreszcie wskoczyć do ME. Czekam również na kontynuację feudu z Bryanem oraz na to, że na szali tutaj będzie walizka.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Głos na Wade'a Barretta za to, że bez problemu utrzymał dobry pojedynek z Danielem Bryanem. W sumie to trochę dziwi mnie, że zarząd ma zamiar powiązać tych dwóch zawodników do feudu, ale w końcu jak ma się walizkę MitB, to się otrzymuje jakiś program. Mam nadzieję, że wyrośnie kolejny argument na cotygodniowe oglądanie SD!, czego nie robię.

a Ja zagłosuje na Randyego Ortona (tak wiem :shock: ) ale to on mi sie na tej gali podobał i zaskoczył mnie w pozytywny sposób. Skręcił z Christianem moim skromnym zdaniem najlepsza walke PPV, a napewno jedną z najlepszych. Co mi sie podobało wykorzystali tą stypulacje. Zabrakło mi tutaj jedynie krwi, chociaż nie, nawet ona była bo Randy rozwalił sobie warge, użyli multum przedmiotów, wykorzystali stypulacje. Randy zdobył pas, nie specjalnie mnie to ucieszyło, ale z drugiej strony lepsze to niż cipowaty Christian (lubie zapałke ale to co z nim robili to był żart), poza tym ta mina psychola... Nie wiem czemu ale dawno Orton mnie tak pozytywnie nie zaskoczył jak na tym PPV i dawno (właściwie to nigdy) mi sie tak nie podobał jak na SamerSmalcu, więc niech ma ten głos ode mnie.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Randy Orton. Bardzo dobra walka z Christianem i zdobył pas. Może trochę się nad nim znęcał, ale i tak według mnie najlepszy zawodnik gali.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Mój głos leci na Alberto Del Rio Co tu uzasadniać. Zrealizował kontrakt z walizki i został nowym WWE Undisputed Champion, oczywiście dzięki pomocy Diesel'a.

Mój głos się waha między Cm Punkiem , a Randym Ortonem. Ostatecznie głos leci na Randyego Ortona . Dla mnie wykręcił z Christianem najlepszą walkę na tym PPV. Wykorzystali stypulację w 100% , a Randy zdobył pas dlatego głosuję na niego.

cmpunk2.png

Mój głos odaje na Christiana wykrecił najlepszą walkę w całym PPV.Dał z siebie poprostu wszystko oczym świadczyły dwa połamane stoły ,2 RKO przyjęte poteżne DDT na puche :) .Myślałem że dzadzą mu potrzymać jeszcze ten pas ale niestety.A i jeszcze dobrze podsycał atmosfere jako heel plując terminatorowi w twarz to było epickie. :D

Christian jest zawodnikiem gali. Jego walka z Ortonem była moim zdaniem walką PPV, ale szkoda, że ofiarą w tej walce był Christian, który otrzymał RKO na stole, czy DDT na kosz na śmieci. Jeśli Christian ma tak "długo" za każdym razem trzymać pas to dziękujemy Christianowi w WWE. Widać, że starał się trzymać poziom, bo Orton w tej walce był typowym dla siebie dominatorem. :|

Póki mam czas. Głoś lecia na Alberto Del Rio, nareszcie otrzymał pas na który tak czekał. Walizka w miarę szybko zrealizowana, już na następnym PPV. Zobaczymy jak się potoczy to dalej.

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Szczerze mówiąc trudno mi było wybrać tego najlepszego. Zdecydowałem jednak, że zagłosuję na Alberto Del Rio. Zawalczył w openerze gali, który według mnie wypadł dobrze, a potem wiadomo, zainkasował swoją walizkę i wreszcie stał się mistrzem. Czekałem na ten moment już od dawna i wreszcie ta chwila stała się faktem. Nie boję się o to czy Del Rio da sobie radę jako mistrz ponieważ to jest jak dla mnie oczywiste. Brawa dla tego gościa bo wyczekał się na złoto i wreszcie ma czego chciał i bardzo dobrze :).

• Styl:  Jasny

Zastanawiałem się którego zdobywcę pasa WWE tego wieczoru wybrać. Mój głos poleciał jednak na CM Punka. Wykręcił nie najgorszą walkę, pokonał Cene, został Undisputed Champem. Nic dodać, nic ująć.

Jako, iż jest to największa gala lata, to pozwoliłem sobie na wypisanie wszystkich wrestlerów na których oddaliście głosy i krótkie opisanie ich, co zrobili na tej gali. A, więc:

1. Alberto Del Rio (8 głosów)

Ta postać wygrała nasze głosowanie, a czym takim zasłużyła sobie na to? Przegrała swoją pierwszą walkę na tym PPV, lecz coś tam pokazała, uczestniczyła w walce, ale co możma tu powiedzieć, nie miała szans z team'em Face'ów. Więc sam Alberto postanowił ukazać swoje oportunistyczne oblicze, i po tym jak Kevin Nash wykonał na Punku "Jackknife", ten od razu wbiegł na ring i z cash'ował swój kontrakt na tytuł i... oczywiście został nowym WWE Undisputed Championem.

2. C.M. Punk (6 głosów)

Tak, ten oto pan, znajduje się na drugim miejscu. Stoczył drugi, ciężki pojedynek z Ceną i okazało się, że znowu tego dokonał. Zniszczył tą największa twarz federacji, choć przy małym błędzie sędziego Triple H. Dokonał tego, został pierwszym (?) WWE Undisputed Championem. Lecz nie udało mu się odprzeć ataku Nash'a oraz drugiej walki z Alberto Del Rio. Punk poległ, ale i tak był jedną z barwniejszych postaci na tym PPV.

3. Christian oraz Wade Barrett (po 4 głosy)

Ten pierwszy można rzec, że został zeszmacony na SummerSlam, przez terminatora SmackDown Randall'a Ortona. Miotał nim podczas tej walki jak szatan. Wielu z nas miało nadzieje, na to,że może tym razem uda się Christanowi wygrać, nawet w niektórych momentach szala zwycięstwa przechylała się na jego stronę lecz nie. Zwycięscą okazał sie być Randy i przez to, odsunął Christian'a od pasa World HeavyWeight. Druga osoba na tym mijescu miała o wiele lepszy wsytęp na tym PPV. Stoczył on pojedynek z Daniel'em Bryan'em, byłym członkiem jego stajni, oraz posiadaczem walizki Money in the Bank. Walka stała , trzeba to przyznać na nie przeciętnym poziomie. Wade'owi udało się wyjść zwycięsko z tej walki i pokazał publiczności, że to on zasługuje na tą walizkę, anie Bryan.

4. Randy Orton (3 głosy)

Ta postać, możliwe, iż nawet powinna być wyżej w tym głosowaniu, ale jest wiele osób, którym się postać Ortona już strasznie znudziła, więc może to przez to. Krótko podsumowując jego dokonania, zniszyczył i zeszmacił nam Krystynę na PPV, porządnie go obił, nawet tak, że Captain Charisma nie pokazał się na następnym SmackDown z powodu, aż tak mocnych obrażeń, po walce. Do tego zdobył bodajże po raz trzeci World Heavyweight Championship.

5. John Cena (1 głos)

Ten biedak oszukany przez wszystkich dostał tylko jeden głos. Co tu można o nim powiedzieć. Stoczył, zaledwie niezłą walkę z CM Punkiem. Stracił swój pas i nie mógł zostać WWE Undisputed Championem, sędzią przy odliczaniu pomylił się i nie zauwarzył jego nogi na linach. Biedny Cena, ale spokojnie, pewnie będzie miał szasnę zawalczyć o ten pas na Night of Champions. To nie ejst przecież jego ostatni mecz o ten pas.

Zapraszam również do tematu:

viewtopic.php?f=227&t=19896

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...