Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #58 by Luba

Temat pracy: Doskonały wrestler

Termin oddania: 21 sierpień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać wrestlera doskonałego, czyli świetnego przy mic'u oraz z dobrymi ring skillami.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

ST BGZ #58

Praca #1

delrio.png

Praca #2

edgelo.png

Praca #3

ratedrsuperstar.jpg

Praca #4

austinaries2kopia.jpg

Praca #5

prackanasotw.png

Praca #6

wagnersotw.png

Praca #7

KurtAnglevertkopia.png

Praca #8

punkst.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -
[Praca 6] -  -
[Praca 7] -  -
[Praca 8] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• szymix96

1

• TadziuU

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 1 - Co to k***a jest?

[Praca 2] - 5 - Zdecydowanie ST, ładnie się wszystko komponuje, kolory, tło, napis.

[Praca 3] - 1 - Patrz praca 1

[Praca 4] - -1 - OMG, WTF?

[Praca 5] - 1 - Patrz praca 4,3,1

[Praca 6] - 2 - Już lepiej niż w poprzednich pracach, ale i tak słaba, do tego gówniany napis, oraz ogólnie słabo

[Praca 7] - 2 - Podobnie jak w poprzedniej pracy, brak wtopienia, napis za duży/słaby

[Praca 8] - 4 - Niby ładnie, ale jakoś tak dużo tego wszystkiego, nawalone na siebie, strasznie chaotycznie. Chyba nawet wiem kto to zrobił.

[Praca 1] - 2 - Całokształt nie wypada najlepiej z racji niedopasowanych do siebie elementów. Dodatkowo wszystko jest zbyt proste.

[Praca 2] - 5 - Na pewno najlepsza praca w zestawieniu. Dobry napis, tło i wtopienie. Nie mam zastrzeżeń.

[Praca 3] - 1 - Wygląda odrzucająco. Dwa rendery o odmiennych i słabych kolorach, dodatkowo ten napis i tło.

[Praca 4] - 1 - Poza tłem godnym uwagi nic poza tym wyróżnić się nie da. Brak wtopienia i słabiutki napis.

[Praca 5] - 2 - Tutaj jest już lepiej. Tło zdecydowanie pomaga pracy i z napisem również jest lepiej.

[Praca 6] - 3 - Poza napisem praca zdecydowanie odbiega od poprzedników. W miarę dobre wtopienie oraz tło.

[Praca 7] - 4 - Dobry vert. Gdyby nie ten dziwny efekt dookoła wyglądałoby bardziej kusząco.

[Praca 8] - 3 - Całokształt całkiem niezły, jednak duży chaos obecny w pracy.

Tyle prac, że aż się kryteriów trzeba się trzymać :)

Troche tych prac dzisiaj jest, ale prawde mówiąc w tym przypadku ilość kompletnie nie idzie w parze z jakością bo prac na ST stąd, które sie rzeczywiście nadają jest może 3...

[Praca 1] - Pracka z Albercikiem, szczerze mówiąc może i nie jest aż taka zła, bo mimo że nie ma wtopienia, aż tak sie to nie rzuca w oczy, może i pomysł na nią był, ale wykonanie kompletnie spieprzone, daremne tło i napis, nic do siebie nie pasuje, bo krótkimm zastanowieniu 2+

[Praca 2] - To jest już jedna z tych pracek o których wspomniałem na poczatku, bardzo ładny efekt, Edge fajnie wtopiony, tylko jakby troche za pusta, chociaż nie wiem co można by tam jeszcze wcisnąć, 5-

[Praca 3] - Kolejna słaba pracka, kompletnie nic mi sie w niej nie podoba, bez wtopienia, słabe tło, w dodatku ten drugi Edge, który wygląda okropnie 2-

[Praca 4] - Pracka z Austinem to taki przeciętniak, znaczy na większości ST pracka prezentowała by sie słabo, tutaj przeciętnie 3+

[Praca 5] - Z sygną z Jericho autor sie chyba za bardzo nie namęczył, bo to wygląda jak tło+render+napis, aczkolwiek wyszło to jakoś, chociaż napis zwalony kompletnie 3

[Praca 6] - W sygnie z Wangerem autor (prawdopodobnie Peri :P ) zwalił kompletnie napis, może było by coś z tego, ale napis wyszedł okropnie więc 3+

[Praca 7] - Vert (chyba tak to sie nazywa :P ) jest taki poprawny powiedzmy, ale nie ma tu nic porywającego 4

[Praca 8] - No i to jest najlepsza pracka, przynajmniej jak dla mnie. Jest tu troche chaosu owszem, ale wygląda bardzo fajnie, jedynie ramki brakuje. 5

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Styl:  Jasny

[Praca 1] - 2+ - Praca średnia. Nieciekawe tło, a napis niewyraźny. Słabe wtopienie.

[Praca 2] - 3 - Lepiej niż poprzednia. Kolory mi się niezbyt podobają. Render dobrze osadzony. Znowu słaby napis.

[Praca 3] - 4 - Fajny pomysł, aczkolwiek wykonanie słabsze. Ten render z prawej słabiutki. Tło może być.

[Praca 4] - 1 - Ciekawy pomysł na tło. Fatalne wykonanie. Straszny napis i ta wstęga z przodu.

[Praca 5] - 2 - Oklepany pomysł. Jeszcze napis Chris Jericho strasznie gryzie się z innymi napisami.

[Praca 6] - 3 - Za pusto. Napis również słaby. Te płomienie pod renderem też strasznie tu nie pasują.

[Praca 7] - -4 - Fajna ramka, fajny napis. Co to za kratka z lewej strony? Te kropki też mi tu nie pasują.

[Praca 8] - 4+ - ST. Fajny pomysł, w pracy dużo się dzieje. Napis też nie jest najgorszy.

[Praca 1] - 2 - Praca słaba. Aczkolwiek widziałem o wiele gorsze już w ST czy SotW. Brzydki napis, tło słabe. Ogólnie więcej by się znalazło minusów niż plusów w tej pracy chyba.

[Praca 2] - 5 - Bardzo fajna praca i mi się podoba. Kolory i tło fajne. No a co do napisu to jest on taki sobie.

[Praca 3] - 2 - Słabiutka praca. Bardzo słabe tło no i brzydki napis. Do tego tu nie ma w ogóle wtopienia.

[Praca 4] - 2 - Tak jak i praca 1 i 3 słaba. Słabiutki napis a do tego brak wtopienia.

[Praca 5] - 2 - Praca słaba. Ale nie jest aż tak słaba jak te poprzednie oprócz 2. Tło już jest takie sobie no i napis to samo.

[Praca 6] - 3 - Praca jest nawet nawet. Chociaż ma słaby napis. Ale tło już ma w miarę.

[Praca 7] - 4 - No i nareszcie znowu jakaś praca co jest bardzo dobra i mi się podoba w tym ST. Dobry napis ogólnie praca na wielki plus jeśli widzę poprzednie prace.

[Praca 8] - 4 - Praca jest fajna. Ale nie daje jej 5 a to dla tego że jest w niej za duży chaos jak dla mnie.

Praca 1 - Średnia Głosów: 1,80

Praca 2 - Średnia Głosów: 4,60

Praca 3 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 4 - Średnia Głosów: 1,60

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,80

Praca 7 - Średnia Głosów: 3,60

Praca 8 - Średnia Głosów: 4,00

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #58: Luba i jego praca z Edge'em!

edgelo.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...