Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeff_Hardy.jpg

1. Jeff Hardy

Hardy pokonał w main evencie ostatniego Collision dwóch rywali, pokonał to nic, On ich wysłał na przedwczesne wakacje! Ponadto zdobył pas TV o, który walczył tak długo, a jedyną metodą okazała się metoda po trupach do celu, przed Hardym kolejne wyzwanie zaraz po tym, jak pewnie po długiej imprezie będzie dochodził do stanu używalności będzie musiał stawić czoła świeżemu w rosterze The Miz'owi! Walka nie odbędzie się o żaden tytuł, ale pokonanie Jeffa to nie byle, co biorąc pod uwagę, że właśnie Jeffrey jest niepokonanym zawodnikiem w walkach 1 vs 1, jedyna jego przegrana to w walce tag team'owej na jeszcze... CrashDay, ale Jeff pewnie łatwo nie odda zwycięstwo, szczególnie, że złoto do czegoś zobowiązuje.

Randy_Orton.jpg

2. Randy Orton

Orton zamknął twarze wszystkich ludzi, którzy mieli, jakiekolwiek wątpliwości i obiekcję, co do jego znalezienia się na 10 miejscu w poprzednim rankingu i z niczego awansował aż o 8 miejsc, nie mając walki na gali, co jest ewenementem. Orton'a było wszędzie pełno i to przyczyniło się do jego tak wysokiego miejsca, gdyby nie jego interwencje to walka głównego mistrza federacji miałaby zupełnie inny przebieg, a możliwe, że i wynik? Gdyby nie Orton to Foley nie straciłby pracy czyli, jak tego nie nazywając to ten skurwiel ostro zamieszał w WCE nie mając walki, czego możemy się spodziewać, kiedy na następnej kolizji zderzy się z Edgem i Bad Assem? Oj, będzie wielkie boom, a jad żmii będzie wyciekał telewizorami...

Undertaker.jpg

3. Undertaker

Gość Cutting Edge, zwycięzca walki z obecnym mistrzem federacji może i z pewnego rodzaju pomocą, co nie zmienia faktu, że zwycięstwo z mistrzem to nie byle rzecz i sam fakt, że po zebraniu cross armbreaker'a był wstanie walczyć no i wspomnijmy to po raz kolejny pokonać Edge'a nie jest byle czym. Jednak czy mistrz nie będzie musiał zaczekać? Ostatnio Del Rio zaczyna być priorytetem w żniwach Takera, a podjechanie jego motorem do ringu to chyba był zły ruch ze strony arystokraty, a żądza zemsty, która teraz pała Bad Ass jest wielka, o czym może świadczyć chociażby chwilowe złączenie go w tag team właśnie z mistrzem, którego przypomnijmy pokonał, a wszystko po to żeby stanąć naprzeciw Del Rio...

Dos_Caras_Jr.jpg

4. Alberto Del Rio

O ile ostatnio był kompletnie nie widoczny to w tym tygodniu dał się we znaki wielu osobom, a szczególnie człowiekowi, który jest pięterko wyżej od niego w tym rankingu, wykonanie swojej akcji koronnej, wjazd na motorze mogły robić wrażenie! Ba, musiały, a dowodem na to jest fakt, że Del Rio zmierzy się w najbliższym main evencie Collision w parze własnie z nieobliczalną żmiją, jednak czy taka drużyna może wypalić? Jeden i drugi jest indywidualistą, a taka mieszanka może ich zniszczyć, ale wszyscy mamy nadzieję, że zobaczymy walkę taką, jaką zażyczyli sobie Wolfpack oraz Stone Cold Steve Austin, a nie załatwianie osobistych porachunków, ale kogo my chcemy oszukać? Każdy z nich ma drugiemu coś do udowodnienia.

Sting2.jpg

5. Sting

Sting wygrał z byłym TV Champion'em i chwilowym TT Champion'em po czym odesłał go na krótką przerwę, a i udzielił się w walce swojego kolegi z Wolfpack Triple'a H niszcząc z nim wspólnie The Miz'a, ale co dalej? Czyżby ta drużyna była skazana na rozpad, brak pomysłów, brak chęci zawodników do walk w drużynie doprowadza do tego, że Sting jest zmuszony do walki o prawo do zmierzenia się na super summer events ze swoim no, własnie... byłym? Tag team partnerem. Takie właśnie pojedynki psują najbardziej zgrane drużyny, więc czy Sting i Hunter zostają poddani próbie złota przez samych siebie? Wszystko okaże się na dniach. Jednak na pewno fani tej dwójki chcieli by ich oglądać, jako drużynę i to jeszcze przez długi czas, a może w końcu z upragnionymi pasami?

TheMiz-1.jpg

6. The Miz

Awesome One mimo, iż został poważnie pobity po swojej walce to ostatecznie w skutek dyskwalifikacji ją wygrał, a to zawsze mały plusik do statystyk, a i zyskał w oczach zarządu, no bo skoro sam HHH nie umiał sobie z nim poradzić, to już o czymś świadczy, a właśnie taką wygraną Mizanin zapewnił sobie walkę z liderem tego rankingu Jeff'em Hardym czyli obecnym TV Champion'em, walka nie jest o pas, jednak wygrana Mizanina nad mistrzem, mogłaby mu dać niezłą promocją, a i może w ostatecznym rachunku miejsca na PPV w walce o pas Antychrysta? Jednak czy Miz zostawi od tak sprawę ze Stingiem i Hunterem? Pewnie nie długo można się spodziewać jakiegoś rozliczenia między tymi zawodnikami, bo sprawa jest otwarta.

Zack_Ryder.jpg?t=1254502119

7. Zack Ryder

Malutki awansik Zacka, ale na siódme, czyżby szczęśliwe miejsce? Kiedy to na ostatniej gali pokonał John'a Cenę został wprowadzony oficjalnie jego pas - Internet Championship, który będzie broniony na zasadach... CHOLERNIE LUŹNYCH! Jakimi bez wątpienia są zasady 24/7, które wprowadzą nowe oblicze niektórych zawodników, a już na następnym action show Zack będzie bronił swojego pasa w walce z...? No właśnie tego nikt nie wie, nawet sam zainteresowany, czy pas zmieni właściciela? Zackpack ma nadzieję, że nie, bo co to za Internet Championship, które nie jest w rękach Rydera? To tak jakby Undertaker zamienił swoją skórę na futro Morrisona! Pamiętajcie... Just Take Care, Spike Your Hair!

th_Anderson.jpg

8. Mr. Anderson

W swojej walce po powrocie Anderson pokonał starego wyjadacza ringu, Chrisa Jericho, który nie zdążył zakodować ringu WCE na jego zwycięstwa no i ostatecznie przegrał z wracającym, możliwe, iż na sam szczyt, który tak długo piastował Anderson, kiedyś, jednak teraz WCE jest pełne zmian i Anderson póki, co musi się zadowolić miejscem w walce tag team w, której znów stanie naprzeciw pokonanego w powrocie Jericho, ale też dwóm innym gwiazdom, może w tej walce Anderson pociągnie swoją drużynę do zwycięstwa i pokaże zarządowi, że nadal można na niego stawiać? Mocny debiut na Collision może wskazywać na to, że Anderson nie zapomniał o tym, jak wielkim jest dupkiem i, jak bardzo lubi pokonywać innych.

CMPunk.jpg

9. CM Punk

Mistrz, zwycięzca, ale czy obecne osiągnięcia Punka nie odstraszają potencjalnych rywali? Szczególnie po tym, jak udowodnił, że nie puszcza słów na wiatr najpierw zdobywając pas, obecnie pokonując Aeroboya, brak dla niego rywali po prostu inni zawodnicy najwyraźniej postanowili omijać go szerokim łukiem i pilnować swoich spraw, a na pas Punka nawet nie patrzeć, a to niestety skutkuje tym, że Pepsi Warrior nie znajduje miejsca w karcie na następne show spod szyldu WCE, jednak Punk nie musi się martwić o miejsce na PPV, bo właśnie na następnej gali pozna swojego przeciwnika, a wtedy zacznie się dziać!

edge-2.jpg

10. Edge

Największy spadek? Tak, na pewno. Jedno z największych rozczarowań ostatniej gali? Bez wątpienia. Orton, Bad Ass i reszta gwiazd kompletnie przytłoczyły obecnego mistrza, który niestety, ale z pierwszego miejsca ledwo, co się złapał na dziesiąte, co jest naprawdę niepokojące, a ostatnie pogrążenia na gali takie, jak otrzymanie RKO w swoim programie, przegranie walki i nie obronienie swojej dziewczyny to na pewno nie są czyny, które zapisują się na plus u naszego mistrza, więc jeśli Edge nie weźmie się do roboty to niedługo Orton może go zdominować całkowicie, co zaczyna powoli się dziać, a Edge chyba nie po to tak długo starał się o pas.

*Przepraszam, że tak późno, ale jest to spowodowane okolicznościami nie zależnymi ode mnie.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Illusion

1

• Piledriver1674325991

1

• Vejder

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajne P10.LEcz są drobne minusy. Sting jest troszkę za wysoko, a The miz za nisko. Zamiana ich miejscami była by najlepsza. I niestety smutną prawdą jest to, że Edge jest na 10 miejscu... Jeff na pierwsze zasłużył.

Plusy:

1. Miejsce Jeff'a Hardego

2. Miejsce Ortona

3. Undertaker

4. Alberto.

7. Zack Ryder

8. Anderson

9. CM Punk

10. Edge :(

Minusy:

5. Sting. Za wysoko, moim zdaniem.

6. The Miz. Ja bym dał wyżej, ale nic nie mówię. Zamienienie z Stingiem by było dobre.

1.jpg

Iluzja.....

W kontrakcie mam napisane, że muszę koemntować P10, ale nie zdziwcie sie, że jak na razie będę w tym zielony, bo zbytnio nie ogarniam jeszcze tego WCE. Nie zakorzeniłem się zbytnio i nie czytałem postów wszytskich. Powiem tyle, że Orton jak na razie na drugim miejscu, ładnie, sam się nie dziwię, że jest na nim, bo rządzi tu. ^^ Resztę miejsc raczej zbytnio nie ogarniam, bo na tamtch zawodników się nei patrzyłem. Poza tym Punk? Na miejscu 9. Spokojnie, niedługo z niego spadnie i wkorczy tam Gary Wolf. :)

ahfo.png

luba_049.png

Według mnie wszystko ułożone całkiem ok, jednak chyba tak jak Heniek dałbym Miza przed Stinga, ogromny spadek Edge'a, Jeff na pierwszym miejscu, ale niedługo się to zmieni :D. Reszta miejsc jak najbardziej zasłużenie.

akerdrugi.png

Moim zdaniem miejsca są bardzo dobrze dobrane. Opisy są w miarę długie, co mi się podoba, bo wiadomo, że im dłużej tym lepiej, lecz ważne jest też to, że te opisy nie były nudne i miło się je czytało. Mam nadzieję, że niebawem Sheamus również zagości w Power 10. Dobra robota. ;)

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

W WCE jestem od niedawna i nie ogarniam za bardzo Collision i co się działo wcześniej, ale po zerknięciu na galę i wcześniejsze posty myślę że ułożenie jest raczej sprawiedliwe. Czekajcie, aż na scenę wkroczy Jarrett :P

Najbardziej razi spadek Edge'a, ale jak nic nie pisał to cud że w ogóle jest w P10. Pierwsza trójka jest ustawiona bardzo dobrze. Dalej miejsca 4-6 Sting powinien być według mnie na 6 miejscu ponieważ Miz ostatnio jest coraz lepszy. 7-10. Dwaj mistrzowie na ostatnich miejscach trochę dziwnie. Zawsze byli w pierwszej trócje. Ale jak nic nie piszą to tak jak mówiłem cud że są w P10.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Najbardziej razi spadek Edge'a, ale jak nic nie pisał to cud że w ogóle jest w P10.

Następnym razem sprawdź temat usprawiedliwienia, bo Tomeq usprawiedliwiał sie, że nie będzie pisał bo gdzieś wyjeżdża stąd brak jego postów i musze pisać na backu w hendikapie. Co do samego P10 to miejsca wydają mi sie tym razem dobrze rozdane, Jeff pierwszy, tak jak powinno być, bo zdobył pas, nie wiem który pod względem rangi, ale wydaje mi sie, że wysoki w tej całej hierarchii. Drugie miejsce Ortona, a jakżeby inaczej, w koncu to on nakręcał ostatnią tygodniówke. Trzecie miejsce Andrzeja, tutaj lekkie zaskoczenie dla mnie, ale w sumie nie ma sie co dziwić w koncu kolejna wygrana, w dodatku z mistrzem. Reszta miejsc także dobra, jedyne do czego bym sie przyczepił to bardzo niski miejsce Edge'a. Owszem na Collision dał dupy po całości, ale w koncu nadal jest mistrzem... IMO powinien byc w okolicach 7-8 miejsca, ale to moje zdanie.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png