Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na Summerslam, Chris Masters, Hulk Hogan i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:Dzisiaj swoje 41 urodziny obchodzi Spike Dudley, Wszystkiego Najlepszego !!

:arrow:A oto karta na największą galę lata w WWE Summerslam:

World Heavyweight Championship

No Holds Barred Match

Christian © vs. Randy Orton

Undisputed WWE Championship

Singles Match

John Cena © vs. CM Punk © (with Triple H as special guest referee)

WWE Divas Championship

Singles Match

Kelly Kelly © vs. Beth Phoenix

Singles Match

Sheamus vs. Mark Henry

Singles Match

Daniel Bryan vs. Wade Barrett

:arrow:Chris Masters, który nie dawno został zwolniony z WWE, poinformował, że pojawi się na Summerslam, ponieważ dostał bilet i wciąż jest wielkim fanem tej federacji.

:arrow:Gail Kim, która zrezygnowała w pracy w WWE napisała, że jeśli chodzi o TNA to wszystko jest możliwe. Dodała również, że lubi Triple H, ale dla Vince McMahona nadal liczą się tylko pieniądze.

:arrow:Aaron James, wrestler , który przegrał z Brodusem Clay`em podczas ostatniego odcinka WWE Supestars to były uczestnik Tough Enough – A.J Kirsch.

:arrow:Federacja miała zamiar dać Tysonowi Kidda managerke, znaną z NXT Maxine, która jest również General Managerem FCW. Ostatecznie storyline z managerami Kidda upadł, więc brunetka nadal czeka na debiut w głównym rosterze. Na ostatnim Smackdown jako asystentka Teddy' ego Longa zadebiutowała Aksana, choć to właśnie dla Maxine przeznaczona była ta rola. Plany jednak uległy zmianie, gdyż federacja stwierdziła, że lepiej spróbować jako asystentkę Aksane.

:arrow:Na ostatnim evencie bawiło się wiele byłych div WWE. Między innymi : Lilian Garcia czy Brittany Slow.

:arrow:W ten weekend nie odbędzie się żaden house show WWE, ponieważ wszystkie gwiazdy federacji wezmą udział w Summerslam Axxess.

:arrow:Liderzy zespołu Downstait, który jest wykonawcą theme songów Drew McIntyre' a, The Miza, Alexa Rileya czy Dolpha Zigglera powiedzieli, że remix utworu „Perfection” został nagrany we wrześniu ubiegłego roku, ale federacja czekała na odpowiedni moment zmiany theme Dolpha.

:arrow:Oto najnowszy – 26 odcinek Z! True Long Island Story.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JCbk32gIFBk

:arrow:Podczas czwartkowego Impact Wrestling Mickie James pokonał Madison Reyne i została pretendentką do pasa Knockouts. Prawdopodobnie spotka się ona z Winter na No Surrender.

:arrow:Hulk Hogan dostal propozycje występu w następnym sezonie… Dangcing With The Stars (Taniec z Gwiazdami) , lecz (niestety :P) ją odrzucił, miejsce w programie jest oferowane również jego córce – Brooke.

:arrow:Jimmy Wang Yang, napisał na swoim ćwierkaczu, że TNA nie zapłaciło mu jeszcze za występy w federacji.

:arrow:Ostatni odcinek iMPACT! Wrestling osiągnął rating 1.07 (1,1), zarząd jest zadowolony z tegi wyniku, ponieważ w tym samym czasie emitowane było NFL i Jersey Shore.

:arrow:Obecna klasyfikacja turnieju Bound for Glory po impact'cie:

1.Crimson: 50

2. Bobby Roode 34

3.James Storm: 33

4.Devon: 30

5.Gunner: 28

-Bully Ray: 28

7.Rob Van Dam: 25

8.Matt Morgan: 24 (kontuzja/wykluczenie)

9.AJ Styles: 21

10.D'Angelo Dinero: 17

12.Scott Steiner: 14

11.Samoa Joe: -10

:arrow:Oto karta na weekendowe house show TNA:

* TNA champion Kurt Angle vs. Mr. Anderson

* Mexican America vs. The British Invasion with guest referee Jeff Jarrett.

* Bound for Glory series: Bully Ray vs. Devon

* Bound for Glory series: Pope Dinero vs. Samoa Joe

* TNA Knockouts champion Winter vs. Mickie James

* TNA X-Division champion Brian Kendrick vs. Abyss

Newsy za Periego.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• perfect1674326002

1

• Yoonior96

1

• MordornasStyles

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wszystkiego najlepszego dla Spike Dudleya!

Kartę na SummerSlam już znałem wcześniej, ale czy nie powinno być jeszcze wśród niej walki Wade Barrett vs. Daniel Bryan?

Moim zdaniem Gail Kim zostanie zatrudniona w TNA. Na pewno ona im się przyda. Kim jest dobra w ringu, a więc będzie to dla TNA dość duże wzmocnienie. Jestem ciekaw, jakie story wymyśli WWE dla Maxine. Pewnie będzie czyjąś managerką, tylko pytanie brzmi: czyją? Remix piosenki Zigglera został zrobiony dość dawno i dziwię się, że federacja tak długo czekała na ten moment zmiany theme Dolpha.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Najlepszego! Summerslam... walk trochę mało, ale wiadomo, że połowa gali będzie poświecona WWE Championship. Brakuje mi tu walk o takie pasy, jak TT-IC-US. Wiem, że są one słabe, ale jeśli WWE chce, aby ludzie tak nie myśleli to muszą chociaż udawać. To byłoby dziwne, gdyby nie dostał biletu. Chyba, że odszedłby od federacji w taki sposób, jak Melina, która nie może się pogodzić ze zwolnieniem. Trochę racji może i w tym jest, ale tak nie do końca się zgodzę. Moim zdaniem Vince'owi bardzo zależy na tej federacji. Gdyby tak nie było to nie dawałby się tak upokarzać, jak na Wrestlemanii, gdy to przegrał z Bret'em Hart'em i to nie w zwykły sposób. Kur**... nie za dużo tych "AJ". Niedługo nie będzie wiadomo o kogo chodzi, jak ktoś napisze AJ! WWE za dużo kombinuje i nie wiem po co te scenariusze z asystentkami itp. Po co to? Widać, że to będzie naprawdę najgorętsze wydarzenie tego lata i WWE cały czas to przypomina. Downstait to naprawdę świetny zespół i każdy z ich songów mi się podoba. Być może nie słyszałem wielu, ale sądzę, że to zespół z talentem, który rozwija się, a pomaga mu w tym WWE, które często współpracuje z nimi. Została pretendentką i może spotka się z Winter na No Surrender?! A wytłumaczycie mi jak ma być inaczej? Widać, że wrestling to jego główne zajęcie. Szkoda, że Jericho odszedł przez to coś. Mam nadzieję na jego powrót. Wyczuwam konflikt i to nie byle jaki. Rozpad Beer Money i rywalizacja między nimi dwoma, jednak Crimsona będą mieli już ciężko dogonić.

Od samego początku życzę wszystkiego najlepszego dla Spike Dudlelya. Karta na SummerSlam prezentuje się ciekawie. Sam jestem zainteresowany tym, ponieważ walki trzymają poziom i ogółem jest dobrze. Trochę szkoda, że zwolnili Mastersa, ale fajnie, że jest nadal fanem WWE i może kiedyś powróci. Gail Kim ma racje. Dla Wąsenta liczą się tylko pieniądze, zaś dla Triple H talent. Jeżeli Gail Kim odeszłaby do TNA byłaby kolejną osobą, która poszła by do Dixie Carter. Najlepiej niech zostanie tak jak jest. To teraz wiem kim był przeciwnik Claya. Nie spodziewałbym się, że to własnie on. A Brodus Clay ze SmackDown przerzucił się na Raw, a teraz jobbuje na Superstars. Nie wiem na co managerka dla Kidda. Jeżeli chcą coś zrobić z jego postacią, niech przerzuci się na Face Turn i niech feuduje o pas Intercontinental. Kidd jest dobry, ale po stracie pasów Tag Team WWE zrobiło z niego popychadło. Nawet nie wiedziałem, że Downstait nagrali theme tych wrestlerów. Dobra ciekawostka na przyszłość ;). Krótki komentarz. To byłoby na tyle.

rhodes.png

popieram poprzedników, że walk na SummerSlam jest mało. Dziwi mnie fakt, iż to właśnie walka o Un Pas Wwe będzie trwała tak długo, a nie walka pomiędzy Christianem i Ortonem. Jak nie jak, ale to właśnie tak walka nie ma zasad. Dziwne trochę. Ale gdyby nie ten cały storyline z Punkiem/Johnem/Vinsem/HHH to Wwe teraz miało by nudną galę przed sobą. Mam tylko nadzieję, że ta gala będzie lepsza od np. Capitol Panishment, czy Over The Limit. Zadowolił bym się, gdyby ta walka była przynajmniej na poziomie Money In The Bank. Choć poprzeczka jest wysoka.

Cieszy mnie fakt, że Chris Masters nie upokarza Wwe za to, że go zwolniono. On jakoś się przyzwyczaił, nie jak Malina. To dobrze, że Wwe nadal utrzymuje z nim kontakt. Zawsze może gdzieś w dalekiej przyszłości się jeszcze pojawić.

Zgodzę się z poprzednikiem. Vins nie robił to tylko dla pieniędzy. Choć w większej formie to właśnie dla pieniędzy. A jak kiedyś dał se włosy na głowie zgolić? Walka na WrestleMania 26? Upokorzenia od Punka? I co? On sie podkładał, by promować gwiazdy. On to robił, ponieważ też to kocha (chyba). Więc źle mi się robi, jak ktoś pisze tak jak Gail Kim. Żałosne.

Odcinki Z! True Long Island Story robię się coraz nudniejsze. Teraz to mi sie nawet oglądać ich nie chce. A kiedyś oglądałem z dużym zaciekawieniem. Ale pas Internet Champion wygląda fajnie :)

Bardzo żałuję, że Matt Morgan dostał kontuzji. A myślałem że wygra Bound For Glory Series. Wielka szkoda.

Dzięki wielkie za newsy :)

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...