Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery ze SD!. Cena vs. Punk, Ric Flair i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:Spoilery ze Smackdown!

Do karty na SummerSlam została dodana nowa walka. Wade Barrett vs. Daniel Bryan.

Cody Rhodes został nowym mistrzem interkontynentalnym po tym jak pokonał Ezekiela Jacksona na SD!.

:arrow:Na chwilę obecną na 19 września na gale RAW w Cleveland zapowiedzianym dark main eventem jest pojedynek champion vs champion : John Cena vs CM Punk.

:arrow:Podobno Rock podpisał z WWE umowę, w której zobowiązał się, że pojawi się na Survivor Series 2011, a także Royal Rumble 2012, Wrestlemanii 28 i Summerslam 2012.

:arrow:Ludzie powiązani z New Japan Pro Wrestling oznajmili, że są zainteresowani zakontraktowaniem Davida Hart Smitha i Vladmira Kozlova, którzy niedawno zostali zwolnieni z WWE.

:arrow:WWE podpisało kontrakt z nową divą - Tenille Taylor. Jednak pojawi ona się w federacji dopiero w 2012 roku.

:arrow:David Hart Smith na swoim Twitterze bardzo skrytykował Michaela Cole’a stwierdzając, że robi on z siebie wielką gwiazdę, którą przecież nie jest. Były mistrz TT dodał także, że STRIKEFORCE=HARRY SMITH.

:arrow:Policja z Atlanty prowadzi śledztwo przeciwko Heathowi Slaterowi. Miał on zaatakować panią ochroniarz podczas Wrestlemanii Weekend w kwietniu bieżącego roku. Wrestler uważa jednak, że zarzuty są absurdalne, ponieważ cały tydzień przed największą galą spędził z dziewczyną.

:arrow:Edge ma się pojawić w Toronto 13 września.

:arrow:WWE powróci do Citizens Business Bank Arena w Californi już 2 grudnia tego roku.

:arrow:Bunty w Londynie spowodowały, że bardzo duża ilość płyt DVD poświęconych WWE i TNA zostały zniszczone przez ogień.

:arrow:Oto trailer nowego filmu Rowdy Roddy'ego Pipera :

:arrow:Oto link, na którym Sheamus występuje w programie Conan O'Brian :http://teamcoco.com/video/wwe-sheamus-kicks-conans-face-off

:arrow:Ric Flair był na backstagu podczas nagrywania tapingów TNA w Orlando. Nie wiadomo, czy Nature Boy został użyty do jakiegoś segmentu, ale bardzo prawdopodobne, że już niedługo będziemy mogli oglądać go w telewizji.

:arrow:Oto pojedynki jakie odbędą się podczas najbliższego Impact Wrestling:

Dark Match

Jesus Barbosa vs. Jayson Cyprus

Match 1

Bound for Glory Series

Devon vs. Scott Steiner

Match 2

8-Man Gauntlent Match for no. 1 Contender for X-Division Championship

Match 3

ODB vs. Mickie James

Match 4

Bound for Glory Series

AJ Styles vs. Rob Van Dam

Match 5

TNA Tag Team Championship

Beer Money © vs. Mexican America

:arrow:Matt Hardy powiedział, że zawieszenie było mu bardzo potrzebne, ponieważ odpoczął, zdał sobie sprawę z tego co źle zrobił i ma nadzieję, że teraz w TNA będzie wiodło mu się lepiej. Matt podziękował także wszystkim za wsparcie i dodał, że już niedługo powróci on do Impact Wrestling.

:arrow:Obecnie na Twitterze trwa mała wojna pomiędzy Crimsonem a Goldberg’iem.

Newsy pisane za Fana.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Deep

1

• angelss131674325989

1

• Mike1674326032

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ezekiel przejadł mi sie jako mistrz . Dobrze , że dali pas Rhodesowi , przynajmniej coś sie odświeżyło .

The Rock jakoś mnie nie interesuje i jakoś zbytnio za nim nie przepadam . I tak jego walka z Ceną na WrestleManii nie przebije Main Eventu Money in the Bank :D

Tenille Taylor ? Oglądałam jej walkę i nic specjalnego . Kolejna słitaśna blondynka ..

Wciągnęłam się w oglądanie TNA . Na samym początku nie ciągnęło mnie do tego . Ciągły chaos tam panował , feudy kontynuowane raz na 2 tygodnie , masarka . Przydałoby się czyszczenie rosteru . Ale co do jednego sie nie moge przyczepić . Poziom walk . W tym TNA jest genialne . A szczególnie walki Tag Teamowe 8)

I ♥ WWE .

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dobrze że Cody zdobył ten tytuł. Zasługiwał na nagrodę od dłuższego czasu a Jackson niczym już nas nie zaskakuje i chyba każdemu się przejadł.

Rock podpisał kontrakt bycia na największych PPV. Moim zdaniem bardzo dobrze gdyż to na 100% podbuduje konflikt pomiędzy Ceną a Rockiem na WM'ke. NJPW już mnie mocno denerwuje.Ściąga każde gówno z WWE do siebie. Najpierw MVP który mimo iż jest słaby zdobył już tam tytuł. Jeżeli Valdek tam przejdzie to będę załamany. Kolejna diva w WWE ciekawe jak się w ringu sprawdzi. Nowy film Rowdy Roddy'ego Pipera zapowiada się super i muszę obejrzeć. Bardzo lubie takie filmy szczególnie jeżeli tematyką jest pro-wrestling. Ciekawe czy będą napisy do tego bo zapowiada się dobry dramat.

Obecnie na Twitterze trwa mała wojna pomiędzy Crimsonem a Goldberg’iem.

Może coś więcej byś powiedział na ten temat?

Dzięki za newsy :applause:

#SmartFanZone

Ja również bardzo się cieszę z tego, że Cody Rhodes został nowym mistrzem interkontynentalnym. Rhodesa zdecydowanie bardziej lubię niż Ezekiela.

Bardzo dobrze, że The Rock pojawi się na najważniejszych galach PPV. Na pewno to będzie korzystne dla WWE. Jestem bardzo ciekawy czy Vladimir Kozlov oraz David Hart Smith dołączą do NJPW. Ta nowa Diva w WWE z wyglądu całkiem, całkiem. :D Zobaczymy, jak będzie się spisywała w ringu, ale to dopiero w 2012 roku. Co do tej wypowiedzi Davida Harta Smitha na Twitterze to w pełni się z nią zgadzam. Ja także nienawidzę Michaela Cole'a i moim zdaniem najlepiej byłoby, gdyby on w ogóle odszedł z WWE. Jestem ciekaw, czy Heath Slater kłamie w sprawie tego zaatakowania ochroniarza. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Walka Wade'a z Bryan'em, że tak powiem jest z du**. Niewiadomo skąd ten konflikt nastał, już lepiej byłoby, gdyby WWE dodało walki o US i IC na Summerslam. Co do zmiany posiadacza pasa IC, to jestem szczęśliwy, że został nim Cody Rhodes. Może on ożywi coś i ten tytuł będzie bardziej popularny oraz cenny niż jest.

The Rock, czyli jak zarobić duże pieniądze. Nie bójmy się przyznać, że WWE przywróciło go i napisało mu scenariusz konfliktu z John'em Ceną, żeby zgarnąć dużą kasę, ale przecież o to chodzi w biznesie, więc tak właściwie nie powinienem się tego czepiać. DH Smith raczej nie przejdzie do japońskiej federacji, co można wywnioskować z jego wpisu na Twitterze oraz jego matki, która pisała, że jej syn będzie podążał śladami Brock'a Lesnara, który występował w WWE, a teraz jest(albo był) mistrzem UFC. Kozlov być może, bo wątpie, żeby dostał się do TNA, ROH albo innej federacji. Podpisanie kontraktu z nową Divą? To po co było zwolnienie Meliny, która była jedną z lepszych w WWE. To dopiero sprawa... Nie wiem co o tym sądzić, ale nie pasuje mi coś takiego. Czyżby jakieś wyłudzenie odszkodowania. Naprawdę nie wiem. Te dwa pomijam. REJDEN WIDZISZ CO ZROBIŁEŚ?! Ale przyznam, że bunty wyglądają bardzo zjawiskowo, jednak szkoda takich cennych przedmiotów. Kur** Sheamus tu, Sheamus tam... Oby tylko w niedziele dał popalić Mark'owi i dążył po tytuł. Kolejny wielki powrót do TNA. Czekam na to, choć walczyć to on już raczej nie będzie...

Impact będzie ciekawe, to na pewno. Chyba szykuje się zmiana posiadaczy pasów Tag-Team'u, bo nie umiem inaczej wytłumaczyć dlaczego Mexican America dostaje Title Shot'a na zwykłej tygodniówce nie wspominając nic o nim na poprzednim Impact'cie. Najciekawiej zapowiada się walka Aj Styles vs RVD, ale spodziewam się też fajnego 8-Man Gauntlent Match'u.. To może być przedstawienie na wysokim poziomie, ale pewnie Aj przyjobbuje znowu, a RVD od nowa będzie się wspinał po tym, jak na Hardcore Justice stracił dziesięć punktów.

Słyszałem, że Matt ostatnio bardzo schudł. Może teraz w końcu będzie mi się podobał w ringu, bo wcześniej te jego ruchy były jakieś takie dziwne i nudne. Twitter ostatnio jest pośrednikiem wielu kłótni, jak Cena z Rock'iem. Nie wiem o co poszła ta sprzeczka, ale myślę, że jest i będzie ciekawa.

No i nowy Champion! Czekałem na to, aż ktoś pokona Ezekiela. Nie miał z kim walczyć i dobrze, że to Rhodes właśnie zdobył ten pas. Moim zdaniem należało to mu się, ponieważ robił wiele ciekawych rzeczy w ringu. Jedziemy dalej. Nie skomentuję tego Dark Main Eventu. Jak można walczyć tyle razy, a poza tym wyjaśni się kto ma pas WWE. Rock podpisał? Chciałbym, aby tak się stało. Wiele dużych eventów mogło nie odbyć się bez Rocka i dobrze by było gdyby Dwayne był na tych galach. David Hart Smith i Vladimir Kozlov są dobrymi wrestlerami. W końcu ten pierwszy jak i drugi mieli pasy Tag Team, ale niech idą do NJPW. Może tam im się poszczęści. Tenille Taylor? Nie wiem kto to jest, ale jej debiut dopiero w 2012? Troszkę długo. Nie mogę się doczekać jaką postać będzie grała. Hah, dobrze powiedziane. Dobrze powiedział Smith i w końcu Cole powinien się zamknąć. What?! Slatera goni policja? Nie wiem niby dlaczego miał to robić i ja staję w obronie Slatera. Przecież taki ktoś jak on nie atakowałby pani ochroniarz. Edge nadal promuje WWE co wychodzi mu na dobre. Cieszę się, że nikt o nim nie zapomina. Szkoda trochę, że te płyty poszły na marne. W sumie wziąłbym je do siebie gdyby tak się dało :D. Ysz ten Londyn. Sheamus wszędzie jest i to nawet dobrze. Niech ma swoje pięć minut poza WWE. Na TNA się nie znam, więc nie komentuję. Tyle ode mnie.

rhodes.png

Myślę, że walka Wade Barretta z Bryanem może wypaść dobrze. Obaj potrafią skleić dobrą walkę jak dostaną trochę więcej czasu. Co do samego feudu...jest on na razie krótki; powinien zostać kontynuowany i zakończyć się na następnym PPV; tylko, że tym razem Daniel stawia walizkę. Na pewno będzie dużo ciekawiej ! Nareszcie Jackson utracił pas IC; był on słabym mistrzem, jego walki też takie były, a Cody jest utalentowany; potrafi skleić dobrą walkę i wycisnąć dużo z przeciwników. Myślę, że Rhodes może podnieść prestiż tego pasa i walki o ten tytuł powinny być ciekawsze. Ezekiel dostanie rewanż, nie wykorzysta szansy, a Cody będzie panował jako mistrz myślę, że z jakieś 5 - 6 miesięcy powinny wystarczyć i pewnie rozpocznie feud o pas z Tedem.

Liczę na pojawienie się Rocka na tych zapowiedzianych galach ! To na pewno podniesie sprzedaż płyt z PPV, a samego Rocka będzie fajnie oglądać ! Raczej Hart nie przejdzie do innej federacji wrestlingowej tylko sobie odpuści i przejdzie do MMA; może tam osiągnie więcej niż w zapasach ? Co do Kozlova to mi wszystko jedno czy przejdzie do Japonii czy nie; i tak tych federacji nie oglądam ! Za pewne trochę tych DVD tam było i szkoda, że uległo to zniszczeniu. Pewnie trochę pieniędzy poszło. Lubię takie filmy o pro - wrestlingu, więc jak się pojawi film z Piperem to raczej oglądnę. Nadal się zastanawiam co jest z tym Flairem, że się nie pojawia. Nie żebym za nim tęsknił, ale dziwna sprawa :thinking:

Co do karty TNA; niektóre pojedynki zapowiadają się dobrze jak np : Gauntled match, AJ i RVD, walka o pasy TT. Myślę, że obejrzę tego Impekta.

Z tego co słyszałem TNA nie chce widzieć na razie Hardych w federacji do puki Ci nie pójdą na odwyk...

Ich odpowiedź - NIE :!::!:

Jest coś konkretnie o tej ''wojnie'' ?

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...