Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary by AaQo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli chcesz się dowiedzieć, z kim będzie pracować Patrick Copa, wciśnij spoiler!

Extreme Wrestling Federation - (EWF) powstało na początku XXI wieku, i już na początku zaszedł w tej federacji kryzys. Ówczesny prezes organizacji Michelle Starr, który już zawiesił wrestling na zawsze zafundował wszystkim zawodnikom duże kontrakty. Stanowiły one część planu zawładnięcia nad wszystkimi organizacjami i kupienie ich spółek. To prezesowi się nie udało, bo jak już wspomniano wcześniej w 2005 roku Michelle Starr rozwiązał spółkę i EWF przestało istnieć. W 2009 roku, na konferencji prasowej pan Hulk Hogan pochwalił ówczesną organizację i dodatkowo powiedział troszkę miłych słów na rzecz tej federacji. Pod koniec roku 2011 pan Hulk Hogan skontaktował się z rządem sejmu w USA i postanowił że założy nową federację wspomaganą przez rząd państwa z ameryki. 26.11.11 reaktywowano federację EWF i plany co do założenia się udały. Hulk postanowił że powstanie jeden a potężny brand, który nazwą jest: Extreme. Roster ma swojego Managera. Extreme brand jest prowadzony przez Shane McMahon, któremu spodobał się pomysł prowadzenia takiej dużej przedsięwzięciości . Extreme jest nadawany we wtorki, i ma w swoim zbiorze pięć pasów. Extreme Championship, to najważniejszy pas rosteru, Elite Championship, Cruiserweight Championship oraz mniejsze pasy czyli Tag Team Championship oraz Divas Championship.

Prezes

Hulk_Hogan.jpg

Hulk Hogan

General Manager

Shane-Mcmahon-WWE-150x150.png

Shane McMahon

Komentatorzy

wwe-jerry-lawler-e-michael-cole.jpg

Jerry Lawler and Micheal Cole

Spiker

Justin_Roberts.jpg

Justin Roberts

extreme_logo.jpg

CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin37.jpg

CM Punk - Heel

593_Eddie_Edwards.jpg

Eddie Edwards - Face

chris_hero_s1.jpg

Chris Hero - Heel

ultimo_dragon_cutout_by_marcopiotr.jpg

Ultimo Dragon - Face

jeff_hardy_iw_burak_s.png

Jeff Hardy - Heel

matt_hardy_iw_burak_s.png

Matt Hardy - Face

Edge_4YearsPSDD_byJibi1.jpg

Edge - Face

916_Christian.jpg

Christian - Face

637_El_Generico.jpg

El Generico - Face

John_Morrison-2011Cutout_by_Jibunjishin8.jpg

John Morrison - Twenner

The-Miz-2011Cutout_by_Jibunjishin17.jpg

The Miz - Heel

Averno2.jpg

Averno - Face

591_Adam_Cole.jpg

Adam Cole - Heel

Rey_Bucanero1.jpg

Rey Bucanero - Twenner

Shelton-Benjamin_01_01.jpg

Shelton Benjamin - Face

9_Christopher_Daniels_4-Anniversary.jpg

Christopher Daniels - Twenner

aj_styles_iw_burak_s.png

A.J Styles - Heel

amazing_red_iw_burak_s.png

Amazing Red - Face

415_Paul_London.jpg

Paul London - Face

suicide_iw_burak_s.png

Suicide - Face

brian_kendrick_burak_s.png

Brian Kendrick - Face

15_Hector_Guerrero_4-Anniversary.jpg

Hector Guerrero - Heel

Super_Crazy_4YearsPSDD_byJibi1.jpg

Super Crazy - Heel

910_Carlito.jpg

Carlito - Twenner

14-07-11_shannon_moore_burak_s.png

Shannon Moore - Twenner

Ashley_Massaro3_cutout_by_Crank.jpg

Ashley Massaro - Face

Mickie_James_28.jpg

Mickie James - Heel

velvet_sky2.jpg

Velvet Sky - Heel

997_Candice_Michelle.jpg

Candice Michelle - Twenner

Melina56_cutout_by_Crank.jpg

Melina - Heel

708_Trish_Stratus.jpg

Trish Stratus - Face

Molly_Holly_4YearsPSDD_byJibi1.jpg

Molly Holly - Heel

Christy_Hemme44_cutout_by_Crank.jpg

Christy Hemme - Twenner

Lita19_cutout_by_Crank.jpg

Lita - Face

Ariel5_cutout_by_Crank.jpg

Ariel - Heel

Wszystkie pasy federacji

images?q=tbn:ANd9GcRiZYZnoTpFy9nmR8sIloyffEGSGIc2FL-Y_X0OPSbbX1c1YQvYlQ

Extreme Championship - Brak

Historia pasa: Brak

images?q=tbn:ANd9GcQKsYvQzfCwDwCy6nqOnT8e3Nc3mhtZf6_hp6eFQbHq7De0Ng86

Elite Championship - Brak

images?q=tbn:ANd9GcQILZ11FAjV2-ZTBbK1RTas1Ez84a7sbe8E3_0jgNgIDY2H4bURdA&t=1

Cruiserweight Championship - Brak

images?q=tbn:ANd9GcRnt2n2C_5su2wztc-_-vtfOKI4poq0XCeafjpMSSMdvuV0XBz-

Tag Team Championship - Brak

02-01-08_wwe_divas_championship_original_2.jpg

Divas Championship - Brak

Pay-per-view (PPV) na rok 2012/2013

Styczeń - Royal Rumble

Luty - Against All Odds

Marzec - Anniversary Show

Kwiecień - WrestleMania

Maj - Sacrifice

Czerwiec - Death before Dishonor

Lipiec - Money in The Bank

Sierpień - Slammiversary

Wrzesień - Night of Championship

Październik - Glory by Honor

Listopad - Bound For Glory

Grudzień - Tables, Leaders and Chairs - TLC

Dodano:

Wtorek - 2 Stycznia 2012 roku - 9.21

Moje oczy się otworzyły, spojrzałem na zegarek! 9.21! No pora wstawać! Po dobrze spędzonym sylwestrze poczułem, że coś mi burczy w brzuchu! Poczułem się głodny, więc zjadłem pyszne śniadanie! Chwile pobyłem na Twitterz'e, i co poszedłem pobiegać wokół parku by poprawić swoją kondycję! Wróciłem do domu, zmęczony jak zawsze, po bieganiu :) i postanowiłem trochę odpocząć grając w SvR 2011 na PS! Grałem na WrestleMania, grając The Miz'em! Usłyszałem jedną z piosenek Electro House. Pomyślałem ,, O nie znowu ktoś dzwoni,,! Świadomy tego że ktoś z moich kumpli podeszłem do telefonu, i przyłożyłem słuchawkę do ucha!

Patrick Copa: Halo!

?: Witaj, ty mnie nie znasz, ja Cię nie znam!

Patrick Copa: Halo kto dzwoni?

?: Nie ważne, powiem Ci kto dzwoni!

Patrick Copa: Kto?

?: Tu dzwoni zarząd EWF, który reaktywuje swoją spółkę!

Patrick Copa: Naprawdę, słucham, co masz do powiedzenia!

?: Masz przyjść do budynku gdzie jest postawiona federacja i tam zaoferujemy Ci kontrakt!

[Zarząd zakończył rozmowę, a ja nie wierząc...]

...W to co się stało, poszłem do miasta podzielić się dobrą wiadomością z moimi przyjaciółmi. Wszyscy nie mogli uwierzyć w to co się stało, ale ja zapewniałem że to prawda. Godzina 15:30, a ja siedzę w mieście zamiast coś robić, by zabić czas do jutra! No cóż! Chociaż zjadłem dobry obiad, nie gotując sam! A ze mnie kucharz, powiem że znakomity! Jutro przecież jest rozmowa kwalifikacyjna! Już w domu rozmawiając przez Skype z moim bratem, poczułem że ta nowina musi dojść do całej Ameryki! Baa... Świata! Ale i tak na pewno nie dojdzie :). Posiedziałem trochę na Facebook'u i innych portalach, aż w końcu o godzinie 19:41, poczułem że czas coś zjeść! Nie chciało już mi się robić kolacji, bo mój brzuch potrzebował czegoś więcej niż kanapki, więc postanowiłem przejść się do pizzeri, gdzie tam zamówiłem pizze. O godzinie 21:43 postanowiłem pójść spać, i wciąż nie dowierzając w to co się dzisiaj stało... Zasnąłem!!!

Środa - 3 Stycznia 2012 roku - 14:30

Już w drodze do biura, troszkę zestresowany, szedłem tak i myślałem! Czy się zbłaźnię? Czy zostanę gwiazdą EWF? Jednak poszedłem do biura Hulk'a Hogan' i tam rozmawiając natrafiłem się na różne gwiazdy, których dobrze znałem! Zapukałem do drzwi pana prezesa, a tam siedział właśnie Shane McMahon! Mój idol z czasów Attitude, którego nigdy na oczy nie widziałem, siedzi tam gdzie ja właśnie zaraz usiadłem! Kolejny dzień udany!

Hulk Hogan: Siadaj, Patrick! Mam do zaoferowania kontrakt na rok, z możliwością przedłużenia na kolejny! Możesz odmówić jeśli chcesz, ale wiedz że jak odmówisz! Zgnijesz na europejskich scenach niezależnych!

Patrick Copa: Nie! Nie chce zgnić! Podpisuje!

[... To tylko część tej rozmowy, która bowiem była...]

...Interesująca! Po podpisaniu umowy, Shane zaprowadził mnie do szatni, gdzie czekał na mnie strój wrestlera! Po wzięciu ubrania do domu, poszedłem na kanapę i popatrzyłem chwilę na telewizję. Godzina już 17:00, a ja jeszcze nie zjadłem obiadu! Nie byłem jednak głodny, więc postanowiłem poczekać do kolacji! Kolację zjadłem w barze, zajadając się frytkami i innymi smakołykami!

Czwartek - 4 Stycznia 2012 roku - 12:25

...W szatni, przygotowywałem się do treningowego pojedynku z nie wiadomym mi facetem który był dla wszystkich tylko workiem treningowym. Łatwo z nim wygrałem, bo byłem pod wpływem przekonania że ta walka jest o mistrzowski pas! To tylko moja wyobraźnia ;)! Po wyjściu z hali, poszłem do domu by wsiąść trochę gotówki! Dzisiaj miałem kupić sobie nowy samochód! Po długim zastanowieniu, który wybrać wziąłem Mercedesa, który był niesamowity! Nie dość że miał wszystko, to jeszcze była nówka nie śmigana! Po dobrym obiedzie, przygotowanym przez moją Mamę poszłem w miasto by zaszaleć. Byłem prawie wszędzie, w wielu klubach! Ale tylko jeden mi się spodobał! O godzinie 23:00 wróciłem do domu by połozyć się spać! Jednak, mój organizm żądał bym jeszcze pograł sobie w Counter Strike! Pograłem i o 01:00 poszłem spać! Tylko dwa dni do pierwszej gali EWF!

Piątek - 5 Stycznia 2012 roku - 18:30

Po długim wybieraniu dla siebie ciekawych ubrań, poszłem do mojej przyjaciółki Suzy, która pracowała w knajpce niedaleko mojego domu! Rozmawiałem z nią tylko trochę, ponieważ nie była ona dość rozmowna! Po obejrzeniu wiadomości, włączyłem kanał na którym leciała federacja EWF! Może ujrzę siebie w telewizorze? Tak! Byłem w telewizji! Ktoś z ukrytej kamery obserwował mnie pół dnia! Okrzyknęli mnie gwiazdą EWF! Po obejrzeniu jeszcze wiadomości na Twitterze, i Facebook'u, pomyślałem o następnym dniu! Jutro walka na gali Extreme #1!

Sobota - 6 Stycznia 2012 roku - 20:00

Przygotowując się do walki z Adam'em Cole'm, wybierałem strój! A może wybrać, czerwony by fani byli zadowoleni! Może inny! Wybrałem koszulkę Pomarańczową ze wzorem rosteru Extreme! Godzina 20:49, i zabrzmiał mój theme czyli
! Po tauntowaniu w stronę publiczności usłyszałem theme mojego rywala Adam'a Cole, troszkę się zestresowałem! Miał efektowniejsze wejście odemnie! Sędzia zabił *GONG*!

Walka nr.2 - Adam Cole(w/Rey Bucanero vs Patrick Copa - Normal Match!

Końcówka Walki!

Wchodzimy w klincz, po którym wciskam lżejszego rywala w narożnik! Tam zdecydowanie silnymi kopniakami posyłam go na matę! Stanąłem na nogach rywala, jednocześnie łapiąc go za barki wykonałem efektowny Monkey Flip! Bez myślenia przypiąłem go, ale przy pierwszej próbie odkopał! Wstałem z niedowierzaniem, podniosłem go i posłałem go w narożnik! Jednak nie trafiłem na narożnik tylko rywal... był już za ringiem. Już jestem w locie z próbą Suicide Dive, ale jednak nie trafiłem i to ja jestem teraz w defensywie. Zostałem wrzucony do ringu i przypięty, ale tylko jeden! Adam podnosi mnie i wykonuje Irish Whip na narożnik! Wracając się dostałem jeszcze Bulldog'a i zostałem przypięty, ale odkopałem przy dwa! Stając Cole, dostał niespodziankę, w postaci bólu brzucha! Tak! To ja spowodowałem ten ból! Podeszłęm do niego, złapałem go za głowę i znęcałem się nad nim w narożniku! Wykonałem Shoulder Block, na środku ringu i przypiąłem ale tylko jeden! Podnoszę go i wykonuje mu HotShot'a! Wchodzę do ringu i powalam go silnym Clothestline! Podnoszę go na bark, ale próba Body Slam nie udana! Cole przeszedł do wyraźnej ofensywy wykonując mi silne puche w twarz! Cole mnie podnosi w celu Panama Sun Rise! Nie kontruje to na Hurricanrane! Wchodzę na narożnik i wykonuje Frog Splash wygrywając tym samym walkę!

Niedziela - 7 Stycznia 2012 roku - 16:20

Po przeczytaniu różnych blogów, byłem dumny z mojej wygranej! To pierwsza wygrana w EWF, i to może być dobry znak dla tej reaktywowanej federacji! Mogę zostać mistrzem! Na pierwszym Extreme były walki sprawdzające zawodników! Pokonałem Cole, świetnym Splash'em! Frogiem Splash'em! Po skończonym dniu, tak jak zawsze o 22:30 poszłem spać!

Poniedziałek - 8 Stycznia 2012 roku - 10:20

Dzień rozpoczełem, jak zawsze! Dobre śniadanie to podstawa! Bieg kondycyjny może się przerodzić w randkę? Może! W parku poznałem śliczną dziewczynę, i aż grzech byłoby ją nie zaprosić na coś słodkiego w kawiarni! A kawiarnia może się przerodzić w klub techno? Powinien się przerodzić! Po bieganiu napotkałem się na klub, gdzie pracował mój kumpel! Porozmawiałem z nim, chwilę, ale zaraz musiałem pójść do domu bo o godzinie 13:50 przychodzi moja Ciocia, która właśnie przyleciała z Kanady! Przygotowałem jej pyszny obiad! Zjadła moje arcydzieło ze smakiem, a nawet chciała dokładkę! Gdzieś o 16:00 moja Ciocia, która była znana z dużych wizyt, pojechała do mojej Mamy! Pomyślałem ,,Ach wreszcie jej się pozbyłem,,! Popatrzyłem na telefon, a tam mam 11 nieodebranych połączeń! Cholera, jak to się stało że nie słyszałem! A tak! W knajpie przyciszyłem telefon! O 20:00 spotkanie z miłą panią a ja jeszcze nie przygotowany! Zdążę? Zdążę! O godzinie 18:30 już byłem gotowy! Jeszcze półtorej godziny do wyjazdu! A, Pogram sobie na komputerze! Za 30 minut spotkanie! Wyjechałem z mojego garażu i trzymając kartkę z numerem domu dziewczyny której spotkałem, pojechałem jak najprędzej pod jej dom! Wsiadła do samochodu!

Patrick Copa: Może pojedziemy tak w inne miejsce!

Angelina Wanter: To znaczy! Gdzie?

Patrick Copa: Może jakiś klub? Techno Klub?

Angelina Wanter: Mi pasuje!

[... To tylko kawałek rozmowy...]

... Która była bardzo miła. Weszliśmy do klubu, ona ubrana w ładną młodzieżową sukienkę, namawiała mnie do tańca! Oczywiście zgodziłem, się! Bojąc się jak ona zareaguje, na mój taniec, wyluzowałem się i bawiłem się na całego! Zadzwoniłem jeszcze po kilku moich przyjaciół, i zaczęła się zabawa do białego rana! No może nie do białego, tylko do 02:00 w nocy, ale warto było! Na zakończenie, dziewczyna pocałowała mi i dała mi swój numer telefonu. Pod malutkim wpływem alkoholu pojechałem do domu i zakończyłem ten szalony dzień...

Wtorek - 9 Stycznia 2012 roku - 11:30

Popatrzyłem na zegarek... 11:30! Wstałem i pędząc do siłowni, ominąłem bieganie! Ale nie można ominąć ranka bez śniadania! Byłem okropnie głodny, i zrobiłem sobie parę kanapek na szybko. Aj... nie posmarowałem masłem! Zjadłem i jak najprędzej poszłem zadbać o higienę! Dopiero teraz mogę iść na siłownie! Wyćwiczyłem mięśnie brzucha, tricepsy i takie tam pierdoły, i w drodze do domu postanowiłem pobiegnąć! To miała być rekompensata za ranek? Chyba tak! Godzina 14:00, a ja musiałem jeszcze lecieć do biura GM Shane McMahon'a podpisać jakiś papierek! Zadzwoniłem do dziewczyny, z która byłem wczoraj na imprie, i tłumacząc się że nie mogłem wcześniej zadzwonić, umówiłem się z nią, w moim domu! Może z tej przyjaźni będzie coś większego? Może, są jakieś szanse na to że będziemy parą! 15:00 i ja jestem już w biurze pana GM! Podpisałem to co miałem do podpisania i umówiłem się z nim na konferencje prasową! 17:30 byłem już w domu! Za godzinę ma przyjść Angelina! Przygotowałem na szybko kolację dla mnie, i dla niej! Ktoś zadzwonił do drzwi! To nie ktoś! To Angelina! Otrzepałem się z okruszków, i otworzyłem drzwi! Całując ją na przywitanie w policzek, usiadła na kanapie! Po spólnej spędzonej kolacji, o 21:00 musiała iść! Na drogę powiedziała mi że będzie o mnie myśleć gdy już będzie leżała! Może to dobry znak?...

Środa - 10 Stycznia 2012 roku - 16:00

Konferencja Prasowa... mordęga? Czy przyjemność? To pierwsze i to drugie zapewne! Po udzieleniu paru wywiadów dla lokalnych telewizji i gazet. Postanowiłem pójść na basen, by się chwilę zrelaksować! Czy to będzie pierwszy spędzony dzień bez Angeliny? Dzisiaj padał śnieg jak nigdy! To pierwszy śnieg od kiedy podpisałem kontrakt z EWF! 18:00 a ja już w domu, ponieważ zrobiłem się trochę senny, i oczywiście głodny, ponieważ woda! No właśnie woda! Zapomniałem ją kupić gdy byłem w sklepie! Zamówiłem pizze, by nie robić samemu kolacji! A co tam! Zaszaleje! Wezmę dwie Margarity! Popatrzyłem chwilę na telewizję i zasnąłem! Jutro wyjazd do Chicago, na Extreme #2!

Czwartek - 11 Stycznia 2012 roku - 17:30

W drodze do Chicago! Rozmawiałem chwilę z kumplami, z którymi byłem bardzo zżyty a później, i to ostatni telefon do mojej! Miejmy nadzieję przyszłej dziewczyny Angeliny Wanter! Pojechałem do Chicago wielkim autobusem z logiem EWF oraz Extreme! Razem z Miz'em, Ashley, oraz Sky zabraliśmy się autobusem pod samą halę, a wszyscy inni musieli naprawiać samochód ponieważ miał awarię! Poszliśmy do hotelu o 20:30, a potem wszyscy urządzili imprezę która była w środku nocy! Połowa została do końca, a połowa poszła spać! Ja oczywiście, byłem po stronie wytrzymalszych do końca...

Piątek - 12 Stycznia 2012 roku - 09:30

Obudziła mnie Velvet Sky, która powiedziała mi żebym nie spał tak długo, bo mnie okradną! To forma żartu? Nie! Chciała tylko wyskoczyć w miasto! Oczywiście za pozwoleniem Hulk'a! Poszliśmy jeszcze z grupą innych np. z Braćmi Hardy, którzy próbowali sobie kupić nowe ubrania! Matt to za wszelką cenę nalegał byśmy wyskoczyli na zabawę! Ale rano? Nie! Po zakupach wstąpiliśmy na obiad! No nie zupełnie obiad! Pizza! Lepsze niż obiad? Tak! Zjedliśmy trzy na pięciu, ponieważ Sky nie za bardzo chciała jeść! Zamówiła sobie frytki, które szybko wchłonęła. No nie tak szybko bo z 5 minut! Godzina 13:00. Ajj.. zasiedzieliśmy się! Będzie ostro u szefa! Szef nas oczywiście uprzedził że nie można na tak długo wypadać, ponieważ regulamin! A komu chce się słuchać Hulk'a! Przejdźmy dalej! O 17:00 Hulk zwołał naradę w której połowa brała udział, połowa nie! Najczęściej byli to ludzie, którzy albo nie uczestniczyli na Extreme #1 albo przegrali! Ja oczywiście nie brałem! Narada trwała aż godzinę, i Hulk mówił tylko o jednym! Macie wypaść jak najlepiej na Extreme! Ile to można powtarzać! Razem z Miz'em i Sky, która stała się moją dobrą przyjaciółką poszliśmy na bilard który był w pokoju nr.43! Ile było zabawy! Sky mnie bardzo zauroczyła, ale nie do tego stopnia bym zapomniał o Angelinie! Kolejny spędzony dzień bez mojej przyszłej kobiety! Przyszłej Kobiety? Mam nadzieję!

Sobota - 13 Stycznia 2012 roku - 21:20

Dzisiaj w karcie, mnie nie było, ale szefunio obiecał mi że dostanę segment i walkę o pretendenta do tytułu Elite Tittle! Czyż nie wspaniale! Miałem się zmierzyć o to trofeum z Matt'em Hardy'm oraz Super Crazy! Z Matt'em moim przyjacielem? No! Wykonałem co miałem wykonać i po pracy, to była godzina 23:00 zadzwoniłem do Angeliny by z nią porozmawiać! Nie mogła się doczekać mojego przyjazdu, i powiedziała mi żebym tak często nie wyjeżdżał bez niej, bo tęskni! Czy to nie jest dobra kobieta, która miejmy nadzieję mnie pokocha..!
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Skaterowy

1

• Illusion

1

• Yoonior96

1

• Mike1674326032

1

Top użytkownicy w tym temacie

Początek całkiem fajny. To dobrze, że opisujesz, co robisz w danym dniu z najdrobniejszymi szczegółami. Na razie nie dam oceny. Poczekam na jeszcze jeden odcinek i być może po nim ocenię diary.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Nawet nieźle, ale ja bym dał mniej dni tak od razu, ale dłuższe Dni, bo to w końcu pamiętnik. Lepiej by było, jak by troszkę czasu minęło zanim wejdziesz od federacji i tak znikąd Hogan ci zaoferuje kontrakt, ale jak chcesz :D 3/6. Popraw to co ci mówiłem, a będzie dobrze :D

1.jpg

Iluzja.....

Szykuje się bardzo ciekawie, ale nazwa federacji jest pospolita. Wiele osób takiej używało. Rozpisz trochę dni i będzie całkiem dobrze. Czekam na pierwsza galę i powodzenia.

rhodes.png