Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia w WWE ciąg dalszy, Nowe TT w WWE?!, Melina i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:Dzisiaj urodziny obchodzą: Wade Barrett - 31 lat, Hulk Hogan - 58 lat. Wszystkiego najlepszego !

:arrow:Bardzo możliwe, że Stone Cold poza Tough Enough ma też inne plany w WWE. Nie wykluczone, iż wystąpi on na najbliższej WrestleManii.

:arrow:Jak wiemy w karcie na SummerSlam jest jak na razie tylko 4 walki. Krytycy uważają, że cała gala skupia się tylko na pojedynku o pas WWE.

:arrow:Triple H ma zamiar sprowadzić kolejne gwiazdy, głównie do tag teamów. To jest dla niego jeden z głównych priorytetów. Mówi się o Briscoe Brothers z Ring of Honor oraz... Beer Money! Tak, to może wydawać się nieprawdopodobne, ale King of Kings bardzo chciałby ujrzeć Storma i Roode' a jako tag-team w WWE.

:arrow:W WWE doszło do kolejnych zwolnień, tym razem zwolnieni zostali zawodnicy z FCW. Ze strony FCW usunięto profile Bobby’ ego Dutcha, DeSheana Bishopa, Jasona Mullera, Lucky’ ego Cannona, Sonii i Cameron Lynn. Zdziwienie budzi fakt, że z WWE pożegnał się Lucky Cannon – były FCW Champion i uczestnik NXT 2 oraz 5. Najwyraźniej nie spełnił oczekiwań, jakie w nim pokładała federacja.

:arrow:Karta na Smackdown:

1 Match:

Sheamus vs Christian

2 Match:

AJ Lee & Kaitlyn vs Beth Phoenix & Natalya

3 Match:

Tyson Kidd vs Sin Cara

4 Match:

Daniel Bryan vs Alberto del Rio

5 Match:

IC Title Match: Ezekiel Jackson © vs Cody Rhodes

6 Match

Mark Henry vs Johnny Curtis

7 Match

Randy Orton vs The Great Khali

:arrow:Melina ostatnio ciągle przebywa z Johnem Morrisonem. Krążą plotki, że nadal jest związana z WWE, ale ona temu zdecydowanie zaprzecza i mówi, że po prostu chce być blisko swojego faceta.

:arrow:Podobno wielu zawodników jest niezadowolonych po zwolnieniu Kozlova, gdyż był bardzo lubiany i potrafił rozbawić wszystkich pracowników.

:arrow:Zapytano JBL'a na facebooku czy powrócił by kiedyś do WWE jako czynny wrestler. Odpowiedział, że raczej nie, ale jeśli chodzi o prace w zarządzie, czy choćby managera to dlaczego nie.

:arrow:Jim Ross na swoim blogu powiedział o kilku rzeczach. Stwierdził, że SummerSlam będzie bardzo dobrą galą, głównie ze względu na pojedynek Punk vs Cena. Powiedział także, że Cole jako menedżer sprawdził by się, gdyż nie sposób jego postaci nie polubić.

:arrow:Najprawdopodobniej nie zobaczymy The Rocka na największym evencie lata. A to dla tego że The Rock będzie miał zdjęcia do kolejnego filmu w przeciągu 2 tygodni.

:arrow:RAW z tego tygodnia osiągnęło rating 3.1.

:arrow:Co do gry WWE'12, to mogą się tam pojawić Mick Foley oraz Brock Lesnar.

:arrow:Edge pojawi się na SummerSlam Axcess, oraz na kanale SyFy już jutro.

:arrow:Również Sheamus będzie promował SummerSlam. Wystąpi on w Conan O'Brien.

:arrow:Ciężko będzie się Melinie dostać do TNA. A to dla tego że szefem od tych spraw jest Bruce Pichard, który kiedyś pracował w WWE i bardzo cenił Meline.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Xenon

1

• TadziuU

1

• perfect1674326002

1

• Yoonior96

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na początek. Wszystkiego Najlepszego dla Barretta i Hogana. Chciałbym na WM 28 zobaczyć walkę SCSA z The Rockiem ale niestety Rock ma zamiar walczyć z Ceną. Poza tym to chętnie zobaczyłbym Stone Colda w walce z Alberto Del Rio. Moim zdaniem tego roczne SummerSlam będzie najsłabszym SS w historii ze względu na małą ilość walk. Też bym chciał zobaczyć Beer Money w WWE ale to jest zbędna nadzieja ponieważ wątpie by oni chcieli zadebiutować w federacji HHH'a. Jestem poprostu oburzony zachowaniem WWE i ich zwolnieniami. Najbardziej dziwiły mnie zwolnienia Kozlova, Meliny, Mastersa i Cannona. Ta karta SmackDown moim zdaniem słaba. Main Event słaby. Znów ten Orton i jego RKO. Jedynie co mnie ciekawi to walka Sin Cary z Tysonem Kiddem. Powrót prawdziwego Cary czy znów w roli Hunico. Nigdy nie lubiłem JBL'a ze względu na jego sztywniacki styl walk. Brock Lesnar i Mick Foley w WWE'12 ? Dziwne. Mick Foley to mogę się nie dziwić ponieważ krążą pogłoski o jego powrocie do WWE ale Lesnar ? Czyżby wrócił ?

Wszystkiego najlepszego dla Wade'a Barretta i Hulka Hogana! Gdyby Stone Cold Steve Austin wystąpił na najbliższej WrestleManii, byłoby super! Mam wielką nadzieję, że tak się stanie. Beer Money w WWE? Byłoby ekstra! Lecz to jak na razie tylko pogłoski i nie wiadomo czy to się spełni. Ja również dziwię się, że WWE zwolniło Lucky'ego Cannona. W końcu to dość dobry zawodnik. Po Vladimiru Kozlovie nie spodziewałbym się, że jest takim dowcipnisiem. :P Ja popieram Jima Rossa, że pojedynek Punka z Ceną zapewne będzie bardzo dobry, zaś nie popieram go, że Michael Cole sprawdziłby się w roli managera. Fajnie by było, gdyby w WWE'12 pojawił się Mick Foley. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Oczywiście najlepszego, no i udanej ostatniej walki dla HH, która ma podobno niedługo nadejść. Coś już było słychać, że ma się zmierzyć z Goldberg'iem, ale to jeszcze niepewne i lepiej nie zapeszać, bo jeśli to wypali, to będzie jeszcze lepsza walka niż Cena vs ROck. Cztery walki, ale na Smackdown mogą jeszcze coś dorzucić. Pewnie o IC Jackson vs Cody Rhodes i miejmy nadzieję, że zmieni się posiadacz tego pasa, bo Jackson nie pasuje jako face. Życzyłbym sobie tego heel turn'a, ale dopiero niedawno był face turn, więc raczej nic z tego, a szkoda. Teraz nachodzą pytania. Jeśli będzie face'm to czy zmierzy się z Markiem Henry'm, a jeśli przejdzie heel turn to może tag-team. W końcu Triple H chce odbudować TT w WWE. Bardziej przepadam za TNA i nie chcę aby najlepszy tag-team opuszczał ją. Zresztą to jest mało prawdopodobne. Zwolnienia mogą zapowiadać zatrudnienia, więc nie ma się czego czepiać. Rzeczywiście dziwi zwolnienie Cannon'a. Lubiłem go, ale tylko w drugim sezonie, a później ten gimmick pedała i próba poderwania Maryse była żałosna. Już widać różnicę między SD, a RAW. Smackdown bardziej skupione jest na pojedynkach, co widać po ich ilości natomiast czerwony roster lubi segmenty i teraz nadażyła się okazja, aby zajmowały one sporo czasu. W końcu dwóch mistrzów naraz musi mieć coś do powiedzenia. Main Event będzie głupi. Wiadome, że Randy musi wygrać, a ucierpi na tym Khali. Wiem, że nie ma on skill'a i sam nawet za nim nie przepadam, ale to nie oznacza, że olbrzym będzie pokonywany przez każdego z kim walczy. Wątpie, żeby była związana i to tylko taka gra. W końcu WWE już prawie nie interesuje rozwój między Divami, co widać po spadającym poziomie. Może to i lepiej dla Kozlov'a, że go zwolnili, bo bez pracy na pewno nie zostanie, a takie głupie feudy w NXT, jak na przykład ten z JTG ośmieszają go. Przecież niedawno był jednym z najgroźniejszych w WWE. Powrót JBL? Głupie pytanie. Gdyby miał wrócić, to po co WWE zatrudniało Alberto i robiło z niego kopię? Raczej niemożliwe. To wiadome, że SummerSlam jest napędzane pojedynkiem między Ceną, a Punkiem. Szkoda, ale cóż miałby robić na SummerSlam? Przeszkodzić Cenie w odniesieniu zwycięstwa? Przecież i tak CM będzie champ'em po tym, jak jego powrót pomógł WWE w zdobyciu wielkich funduszy. Sheamus ostatnio często promuje WWE, a to w Europie, a jak nie to w TV, ale co z tego, jak jest on na razie jobbowany i nie jest dopychany do żadnego pasa. Mimo wszystko przejście Meliny zapowiadałoby konflikt między nią, a Mickie. Miło oglądałoby się pojedynek dwóch Knockout, które w preszłości należały do Div.

Hogan ma dopiero 58 lat?! :shock: Myślałem, że z 60 albo więcej. :lol Najlepszego i dla Barrett'a też. Fajnie jakby Stone Cold pojawił się na następnej WrestleManii. Beer Money w WWE? Wg mnie to trochę niemożliwe... Szkoda, że zwolnili Lucky'ego. Można byłoby go dobrze wykorzystać, bo był i jest dobry. Hmm.. JBL jako manager? Lubie TO! Fajnie jakby powrócił. Karta SS jeszcze się zapełni. Pewnie dojdą jeszcze jakieś walki, a zresztą to walka Cena vs. Punk będzie trwała na pewno z pół godziny albo i więcej. Rock ciągle nagrywa te filmy... mógłby chociaż pojawić się na najważniejszej gali lata, a nie tylko te filmy... Foley i Lesnar w WWE 12'? Wow, to niespodzianka. Dzięki za newsy. :)

Najlepszego dla Barreta i Hogana. Fajnie było by zobaczyć SCSA na najważniejszej gali z pod szyldu WWE. Ciekawe z kim miałby walczyć ? Goldberg, Punk; który zresztą mówił, że chciałby walczyć ze Stonem na WM - Ce. Na pewno karta na SS ulegnie zmianie. Zapewne dojdzie do pojedynków o pas US, IC i może na samej gali dostaniemy jakieś dodatkowe pojedynki ! BB, BM w WWE ? TAK, ale pod warunkiem, że Vince by ich wykorzystywał i pushował ! Oba teamy mają wysokie umiejętności i na pewno pomogli by odbudować dywizję TT; jeszcze do tego KoF ! Choć TNA dużo by straciło na odejściu BM; w końcu to oni są tam najlepszym teamem i to oni trzymają tą dywizję ! Kolejne gwiazdy zwolnione. Najbardziej szkoda mi Cannona (bo innych nie znałem), miał on tam jakieś umiejętności i po jakimś roku góra dwóch mógłby zasilić główny roster ! Karta SD ! nie wygląda tak źle, ale zaraz zaraz, czy w ME jest...Khali ? i to z Ortonem ? a Sheamus i CC w openerze ? :applause: WWE. Chciałbym zobaczyć JBL - a z powrotem w federacji tym razem w roli menadżera; ale kogo ? Powinni mu dać jakąś mało znacząca gwiazdę by ją wypromował ! Rock zawsze kręci te swoje filmy i nie ma czasu by się pojawić chociaż na najważniejszej gali lata ?! Rating RAW dość niski, prawie 2.0. ! Foley i Brock w W12 ? :thinking: Jakiś powrót ? O Micku się mówi głośno, ale Brock ? zobaczymy !

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Hulk obchodził urodziny i nie było biby na Impact Wrestling! Szok. Co do karty SS to zapowiada się fatalnie i mam nadzieje że WWE nas czymś zaskoczy podczas gali i doda kilka walk. Co do tych tag teamów to są to obecnie 3 najlepsze tag teamy w USA(jeszcze jest MCMG). King of Wrestling, bracia Briscoe i Beer Money Inc. to by było coś. Nie ukrywam że gdyby te drużyny przeszły to WWE miało by jedną z najlepszych dywizji tag team.

Ciężko będzie się Melinie dostać do TNA. A to dla tego że szefem od tych spraw jest Bruce Pichard, który kiedyś pracował w WWE i bardzo cenił Meline.

To raczej łatwo będzie się jej dostać jednak podpisała już jeden kontrakt z żeńską federacją razem z Gail Kim. Dzięki za newsy.

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Najlepszego Hogan - życzę Ci abyś wreszcie opuścił TNA i dał wrócić starym dobrym czasom. Najlepszego Wade - byś wreszcie dostał ten push na który bez wątpienia zasługujesz. Stone Cold na przyszłej WMce ?? Czemu tylko po co była ta szopka na WM25, gdy mówił, że oficjalnie przechodzi na wrestlingową emeryturę (z tego co pamiętam). Sytuacja z kartą SummerSlam wyglada rzeczywiście dziwnie - tylko 4 walki?? Pewnie dojdzie jeszcze walka o IC jakby nie patrzeć (spoiler SD!)

Cody zdobył tytuł IC, więc Jackson z pewnościa zarząda rewanżu

No ale co z resztą ?? Jak chłopaki wyżej pisali - gala skupi się na walce Cena vs Punk. Czy dobrze - zobaczymy w niedzielę (galę będę oglądał Live!!). Bardzo dobrze, że HHH chce odbudować dywizję TT, która obecnie jest w gorszej pozycji niż Divy. No ale jakby sprowadził Briscoes i BR, a szczególnie tych drugich, to bez wątpienia byłby szok. Briscoes z pewnością byliby w zasięgu WWE, ale Beer Money - wiadomo, że dla kasy zrobi się wiele. Zwolnienia w FCW - żadnego z tych chłopaków ne znałem, poza Cannon'em, którego również mi nie żal. Karta Smacka i wyniki znane :D To, że Melina jest blisko John'a to odrazyu ma znaczyć, ze nadal jest w WWE ?? No przecież są PARĄ :!: W sumie poprzednio pisałem, ze lata mi zwolnienie Kozlova, ale tak sobie to przemyślałem i jednak szkoda mi go nieco. W ringu rewelacji nie było, ale gdy był heel'em było całkiem całkiem. JBL jako manadżer - why not. A mi się właśnie wydaje, że jednak Rock się pojawi na SummerSlam - nie wiem czemu :) Rating taki bez rewelacji. Trzeba przyznać, ze Sheamus'a jest obecnie pełno wszędzie - promocje, wywiady itp itd - widać dobrze się czuje w tej roli.

Ciężko będzie się Melinie dostać do TNA. A to dla tego że szefem od tych spraw jest Bruce Pichard, który kiedyś pracował w WWE i bardzo cenił Meline.

Nie rozumiem tego zdania - ciężko jej będzie się dostać, bo się dobrze kumpluje z tym co zatrudnia Knockouts ?? :thinking: Coś tu nie za bardzo ci zdanie to wyszło :)

Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Barretta i Hogana. Hogan kończy 58 lat?! Myślałem, że on ma mniej. Wade też jest młody, a myślałem, że ma więcej. Steve Austin na WrestleManii? Marzę o tym, aby Steve'a zobaczyć na najważniejszej gali roku. Kocham jego speeche i walki, więc byłbym bardzo zadowolony, kiedy Austin by walczył. Pytanie brzmi z kim. Krytycy mają rację. To zdecydowanie najciekawsza walka no i w dodatku o najbardziej prestiżowy pas. Zwycięzca musi uważać na Alberto del Rio, który już na Money in the Bank przybiegł z walizką po walce Punka z Ceną. Będzie ciekawie. Fajnie byłoby popatrzeć na więcej Tag Teamów w WWE. Otunga i McGillicutty mimo to, że mają pasy to nie mają z kim walczyć. Beer Money wprowadziliby świeżość i chciałbym widzieć ich w mojej faworyzowanej federacji. Ehh, Cannon odszedł? Trochę źle, bo Lucky jako Face w drugim sezonie i jako Heel w piątym mi się podobał. Szkoda chłopaka, miał szansę i jej nie wykorzystał, ale w przyszłości widziałbym go jako Championa w WWE. Co można powiedzieć o karcie na Smackdown? Zdziwiłem się, kiedy pierwszą walką jest walka World Heavyweight Championa. Wiadomo, że Melina będzie się teraz kręcić w okół JoMo. Dziewczyna zwolniona i teraz nie ma gdzie się podziać. Muszę lecieć. To na tyle z dzisiejszych newsów

rhodes.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...