Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sport: Louis Saha kończy kariere?!, Marcin Gortat i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

77785c6293a7c4366e0949eef0c25856,10,1.jpg

:arrow:Louis Saha, zawodnik Evertonu, w przeszłości grający między innymi w Manchesterze United, rozważa zakończenie kariery. Powodem są ciągłe kontuzje, jakie dręczą piłkarza.

:arrow:Andży Machaczkała szykuje się do sprowadzenia Samuela Eto'o z Interu Mediolan. - Praktycznie osiągnęliśmy porozumienie z rosyjskim klubem. Teraz czekamy na wynik rozmów działaczy obu drużyn - powiedział Claudio Vigorelli, agent zawodnika.

:arrow:Argentyńczyk Diego Milito może opuścić drużynę Interu Mediolan jeszcze w letnim okienku transferowym. Według "La Gazzetta dello Sport", usługami 32-letniego napastnika zainteresowane są takie kluby, jak Rubin Kazań czy Galatasaray Stambuł.

:arrow:Rosyjski napastnik Arsenalu Londyn - Andriej Arszawin, wyklucza przenosiny do Realu Madryt i Anży Machaczkała. Snajper obiecuje, że zostanie Kanonierem tak długo jak można.

:arrow:Napastnik Tottenhamu Hotspur, Robbie Keane wyznał, że najprawdopodobniej będzie musiał opuścić White Hart Lane przed zamknięciem letniego okienka transferowego. Kapitan reprezentacji Irlandii przebywa obecnie na zgrupowaniu kadry narodowej, jednak po powrocie do Londynu zamierza porozmawiać z władzami "Kogutów" o swojej przyszłości.

:arrow:Alberto Aquilani, włoski pomocnik Liverpoolu, może wrócić do Serie A. Mimo świetnej formy prezentowanej w okresie przygotowawczym, sam zawodnik nie wyklucza przeprowadzki do Włoch.

:arrow:Stoke City jest poważnie zainteresowane pozyskaniem dwóch zawodników Tottenhamu, Petera Croucha i Wilsona Palaciosa.

:arrow:Dyrektor generalny Hamburgera SV, Frank Arnesen ujawnił, że niemiecki klub odrzucił ofertę Juventusu Turyn w sprawie Eljero Elii. "Rothosen" nie zamierzają sprzedać latem holenderskiego skrzydłowego.

:arrow:Piłkarz reprezentacji Anglii Matthew Upson, występujący do tej pory w West Ham United, zagra w nowym sezonie w Stoke City. 32-letni obrońca trafił do trzynastego zespołu Premiership na zasadzie wolnego transferu.

0eede2839b1f42cd58480a3e1dc774f2,10,1.jpg

:arrow:Londyński Arsenal jest bliski finalizacji transferu obrońcy Werderu Brema oraz reprezentacji Niemiec, Pera Mertesackera.

:arrow:Atletico Madryt pozyskało pomocnika Galatasaray Stambuł, Ardę Turana. Reprezentant Turcji w zespole Los Rojiblancos występować będzie przez najbliższe cztery lata.

:arrow:Bayer Leverkusen wypożyczył w środę z VfB Stuttgart bramkarza Bernda Leno. To szybka reakcja na słaby początek nowego sezonu w wykonaniu aktualnych wicemistrzów Niemiec.

:arrow:Legii Warszawa zaoferowany został młodzieżowy reprezentant Egiptu, Mohamed Salah. Piłkarz Arab Contractors SC mógłby być alternatywą na skrzydle dla Manu.

:arrow:Władimir Gadżew może wkrótce zostać zawodnikiem Legii Warszawa. Polski klub złożył za piłkarza ofertę. Lewski Sofia jest skłonny sprzedać piłkarza po tym, jak klub nieoczekiwanie pożegnał się z pucharami.

:arrow:Shola Ameobi przedłużył o dwa lata swój kontrakt z Newcastle United. Pochodzący z Nigerii 29-latek pozostanie w zespole Srok do końca czerwca 2014 roku.

:arrow:Wypożyczony z Manchesteru United do Besiktasu Stambuł Portugalczyk Bebe z powodu kontuzji przez najbliższe pół roku nie będzie do dyspozycji szkoleniowca tureckiego zespołu.

:arrow:Salvador Cabanas zagra w barwach Club America w towarzyskim meczu pokazowym z Paragwajem, organizowanym na jego cześć. O piłkarzu zrobiło się głośno w styczniu 2010 roku, kiedy to został ranny podczas strzelaniny.

:arrow:Holenderski trener piłkarskiej reprezentacji Turcji Guus Hiddink zagroził rezygnacją, jeśli potwierdzą się postawione w stosunku do zawodników i działaczy klubowych zarzuty w sprawie ustawiania wyników meczów ligowych.

:arrow:Kluby AO Kavala i Olympiakos Volos będą mogły występować w piłkarskiej ekstraklasie Grecji w najbliższym sezonie - zdecydowała komisja odwoławcza tamtejszej federacji. Wcześniej zostały karnie zdegradowane za korupcję.

:arrow:Cristiano Ronaldo, jeden z najlepszych piłkarzy świata, pozwie do sądu byłą opiekunkę jego 14-miesięcznego syna. Zawodnik Realu Madryt zapowiedział, że wytoczy jej proces za zniesławienie na łamach bulwarowego "Correio da Manha".

60d7f3c4cfedb2bfb55a0081eb936333,10,1.jpg

:arrow:Włoski szkoleniowiec Andrea Anastasi podał we wtorek nazwiska 19 zawodników na Memoriał Wagnera, który w dniach 26-28 sierpnia odbędzie się w Katowicach. Na liście znaleźli się wracający do zdrowia Zbigniew Bartman, Sebastian Świderski i Patryk Czarnowski.

Powołani na Memoriał Wagnera:

Rozgrywający: Fabian Drzyzga, Paweł Woicki, Łukasz Żygadło

Atakujący: Piotr Gruszka, Jakub Jarosz, Zbigniew Bartman

Środkowi: Piotr Nowakowski, Grzegorz Kosok, Karol Kłos, Marcin Możdżonek, Patryk Czarnowski

Przyjmujący: Bartosz Kurek, Sebastian Świderski, Michał Ruciak, Michał Bąkiewicz, Mateusz Mika, Michał Kubiak

Libero: Paweł Zatorski, Krzysztof Ignaczak

:arrow:Siatkarze plażowi Grzegorz Fijałek (Andrychów) i Mariusz Prudel (TS Volley Rybnik) od zwycięstwa nad turecką parą Murat Giginoglu i Nuri Sahin 2:0 (21:17, 21:15) rozpoczęli udział w mistrzostwach Europy w norweskim Kristiansand.

:arrow:Kinga Kołosińska (AZS UMCS Lublin) i Monika Brzostek oraz Karolina Sowała (obie UKS 179 Łódź) i Daria Paszek (PTPS Piła) przegrały we wtorek w norweskim Kristiansand swoje pierwsze mecze turnieju finałowego mistrzostw Europy w siatkówce plażowej.

:arrow:Reprezentacja Polski koszykarzy będzie musiała grać w mistrzostwach Europy bez Marcina Gortata. Wszystko przez brak ubezpieczenia kontraktu środkowego Phoenix Suns.

:arrow:W środę z drużyną Anwilu Włocławek kontrakt podpisał 32-letni amerykański środkowy z doświadczeniem z NBA, Corsley Edwards. Ostatnio występował on jednak w Cedevicie Zagrzeb, z którą dotarł do Final Four Eurocup.

59d6dd7b4756db964abbc03bf44ba368,10,1.jpg

:arrow:Kolega Marcina Gortata z drużyny Phoenix Suns, Mickael Piterus, przeszedł operację kolana i powoli wraca do formy. Nie zagra jednak we wrześniowych mistrzostwach Europy.

:arrow:Michael Schumacher stwierdził w wywiadzie dla "Corriere dello Sport", że po zakończeniu obecnego sezonu może zakończyć karierę. Wkrótce ma podjąć decyzję, czy tak się stanie na pewno.

:arrow:Rozstawiony z numerem czwartym Andy Murray odpadł w drugiej rundzie tenisowego turnieju ATP World Tour Masters na twardych kortach w Montrealu (pula nagród 2,43 mln dolarów). We wtorek Szkot gładko przegrał z Kevinem Andersonem z RPA 3:6, 1:6.

:arrow:Chorwatka Petra Martic będzie rywalką Agnieszki Radwańskiej w drugiej rundzie tenisowego turnieju WTA rangi Premier I na twardych kortach w Toronto (z pulą nagród 2,05 mln dolarów).

:arrow:Belgijka Kim Clijsters doznała kontuzji mięśni brzucha, który to uraz postawił pod znakiem zapytania jej występ podczas US Open, gdzie miała bronić tytułu zdobytego przed rokiem.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Kotleten

1

• Blazi

1

• Yoonior96

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pamiętam Louis'a jak grał w ManU. Gdy przeszedł do Evertonu to nie śledziłem jego poczynań. Eto'o w Rosji? oby nie skończył jak inni co odeszli do mniej znanych lig. To Milito też może pójść do Rosji? Kurde Inter robi wyprzedaż. To dobrze, że Arszawin chce zostać w Arsenalu. Jakoś gdy słyszę Robbie Keane to od razu wmyślę Tottenham. Szkoda, że już nie bd grał dla Kogutów. Jakoś więcej mnie nie interesuje ;) Dzięki za newsy :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Ja nigdy nie lubiłóem Louisa Sahy, więc mi to obojętne, czy on zakończy karierę czy też nie. Eto'o w jakimś rosyjskim klubie? :o To, przynajmniej jak dla mnie, wielkie zaskoczenie. Przecież Samuel to bardzo dobry piłkarz. Cieszę się, że Arszawin zostanie w Arsenalu, bo podoba mi się styl gry tego zawodnika. Cieszy mnie, że jest tak bardzo przywiązany do drużyny. Dla Stoke City Crouch i Palacios to byłyby solidne wzmocnienia. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Za newsy ogromny plus, ale piłka nożna mnie nie za bardzo interesuje. Za to dziwi mnie Gortat, bo na Sportowych faktach czytałem, że podpisał kontrakt z drużyną z Rosji (chyba Lokomotiw), więc nie wiem, o co im chodzi z tym ubezpieczeniem.

Louis Saha ma już swój wiek a do tego dochodzą kontuzję więc ja na jego miejscu też bym zakończył karierę. Eto`o w rosyjskim klubie ? No chyba im się coś pomyliło no bo taki zawodnik nie powinien grać w tak słabych ligach. Brawo dla Arszawina bo aktualnie jest mało takich zawodników którzy chcą zostać w jednym klubie. Kadra Polski na ME w koszykówce bez Gortata to już nie to samo, teraz jestem już pewny że to będzie słaby występ naszych koszykarzy. Schumacher już mnie zdenerwował bo karierę zakończył chyba w 2006 a teraz powraca no i wiadome że są od niego lepsi to znowu chcę odejść bo nie daje rady. Dzięki za newsy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda że Saha kończy karierę, mi się podobał jak grał na Manchesterze tam grał świetnie ale go sprzedali do Evertonu w którym grał przeciętnie. Jeśli Eto przejdzie do drużyny Andży Machaczkała to będzie bardzo szokujący transfer taki piłkarz w taki klubie, ale przynajmniej ma ponoć jak przejdzie do tej drużyny, ma być najlepiej zarabiającym piłkarzem na świecie. Nie wiem dla czego Inter chce sprzedać Milito, no choć w tym sezonie słabiej grał, ja bym go widział z Rubinie który może być w fazie grupowej, a Milito by tam przeszedł i grał regularnie. No jeśli Per Mertesacker to będzie duże wzmocnienie dla drużyny Arsenalu bo w tej drużynie to krucho z dobrymi obrońcami. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Saha był, a właściwie jest świetnym piłkarzem. Pamiętam go za czasów ManUt. Szkoda...ale to są właśnie kontuzje. Eto w Rosji ? Kameruńczyk dość często zmienia te kluby, ale to jest szok ! Mam nadzieje, że jednak nie przejdzie do tego klubu, choć pewnie by mógł im pomóc, a do tego byłby pewnie jednym z droższych piłkarzy. Za byle jaką kwotę nie przejdzie do ''niszowej'' ligi. Per w Arsenalu ? to też zaskoczenie, ale z drugiej strony będzie to wzmocnienie obrony Kanonierów. Niemiec ma prawie (?) 2 metry, a więc się przyda ! Lubię piłkarzy, którzy są bardzo przywiązani do klubów w, których grają. Przykład Arszawina; jest świetnym piłkarzem i na pewno dostanie nie jedną okazję i ofertę z innych klubów! Diego też w Rosji ? Też nie ! Mógłby się zmarnować w lidze Rosyjskiej !

Dzięki za newsy sportowe ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Za newsy ogromny plus, ale piłka nożna mnie nie za bardzo interesuje. Za to dziwi mnie Gortat, bo na Sportowych faktach czytałem, że podpisał kontrakt z drużyną z Rosji (chyba Lokomotiw), więc nie wiem, o co im chodzi z tym ubezpieczeniem.

Podczas lockoutu w NBA, FIBA zezwala zawodnikom na przechodzenie do klubów spoza ligi. Gortat chociażby na tym skorzystał, ale o ile kojarzę oficjalnie w Rosji jeszcze go nie ma. A w klubie z NBA nadal jest więc jak agent i klub wymagają - ubezpieczenie go obowiązuje. Przy tej okazji chciałem wypomnieć, że nawet jakby chciał grać w eŁKSie, to i nie wiem jacy 'biznesmeni' wspierający klub by się na to zrzucili, to i tak nie ma kasy aby mu kontrakt zrefundować.

Wracając do ubezpieczenia, to jeśli aż tak mu zależy na grze dla reprezentacji Polski, to niech sam wykupi tą umowę, bo to jego drobny procent rocznej pensji, którą już za zeszły sezon od Suns dostał. Patrząc na grupę na EuroBaskecie nie trafiliśmy najlepiej, ale naszych stać na walkę do samego końca, lecz Gortat jest do tego potrzebny.

Jako wielki fan Interu jestem załamany decyzją zarządu Interu o sprzedaży Eto'o do jakiejś drużyny o której słyszę pierwszy raz. Eto'o wciągu dwóch ostatnich lat strzelił 58 bramek. Tak czy tak na Samuelu Inter zarobi ogromne pieniądze bo w sumie dostał go za darmo od barcy za Ibre +40 mln. To był genialny interes i świetne dwa lata. Pociesza przynajmniej to że jego zastępców będzie dwóch i będzie to proawdopodobnie dwójka z czwórki Lavezzi, Tevez, Higuain i Forlan. Liga Rosyjska zyska genialnego napastnika.

Cobain1-1.png

1259503676_inter_userbar_002.jpg