Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa gwiazda w TNA! DH Smith w MMA?Nowy theme Bryana i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Zaczynamy od spoilera z Raw.

:arrow: Triple H ogłosił siebie sędzią specjalnym w walce Cena vs Punk na SummerSlam! Poniżej link do filmiku z tego wydarzenia.

:arrow: WWE Hall of Fame Steve Austin pojawił się na "Attack of the Show" G4 network's w poniedziałek. Austin został zapytany o możliwość zmierzenia się z CM Punk'iem na WrestleManii 28.

"I'm a big fan of what that guy's been doing. I've been following him. I think he's the hottest, freshest thing going in that company. He's cutting great promos.

"I love what he's doing in the ring. I love the storyline. It would be a great matchup. I'm not saying it's going to happen. I'm not saying it's not going to happen... If I were to have one last tango, doing it with C.M. Punk would be the way to go."

:arrow: Z serii ciekawostek. Były członek WWE creative team Mates Seth napisał na swoim Twitterze, że Chris Jericho zadebiutował w WWE 12 lat temu. Zadebiutował 09 sierpnia 1999 na RAW. Poniżej link do jego debiutu.

http://www.youtube.com/watch?v=32OPyEAraU4

:arrow: Tapings WWE Smackdown odbędzie się dziś w Sacramento w Kalifornii w Power Balance Pavilion. Poniżej w spoilerze spoiler co do tego SD.

Na SD zapowiedziany jest Triple H, a Christian ma wygłosić jakieś ogłoszenie.

:arrow: A oto Dark Match Main Event zapowiedziany na nadchodzące SD. Tag Team Match Randy Orton i Rey Mysterio vs Christian i Alberto Del Rio. Chociaż nie wiadomo czy Mysterio będzie mógł walczyć przez kontuzję kolana, której nabawił się w piątek wieczorem.

:arrow: Sin Cara jest reklamowany na dzisiejszy taping Smackdown. Problemem jest to, że człowiek, który grał postać jest zawieszony i nie kwalifikuje się do powrotu w przyszłym tygodniu ze względu na naruszenie zasad. Istnieją pomruki, że zapaśnik Hunico może pracować jako Sin Cara. Hunico ostatnio walczył w dark matchu WWE.

:arrow: Poniżej aktualna karta na SummerSlam.

WWE Undisputed Championship Match w/Special Guest Referee Triple H:

-John Cena vs. CM Punk

World Heavyweight Championship No Holds Barred Match:

-Christian © vs. Randy Orton

-Mark Henry vs. Sheamus

WWE Divas Championship Match:

-Kelly Kelly © vs. Beth Phoenix

:arrow: A oto co napisała Melina na swoim Twitterze.

No. I'm still fired. I had this trip planned prior. I stand by my man. I was told I couldn't go IN the arena 2 watch. Funny.

:arrow: Podobno przed końcem roku 2011 do WWE ma powrócić Bill Goldberg i zawalczyć z SCSA! Oto co napisał na Twitterze.

Austin would be a dream match. But let's all be realistic.

:arrow: Oto co napisał Booker T na temat nowego DVD.

Yes new project? I'm going to host the king of the ring DVD later this month, you heard from me first. Tell what u think.

:arrow: Nowa gwiazda w TNA! PWInsider.com donosi, że Tony Nese podpisał kontrakt. Nese był szkolony w Nowym Jorku Connection Wrestling. (Nie znam gościa, ciekawe jak mu bd szło).

:arrow: Arda Ocal i Jimmy Korderas z The Score/Right After Wrestling rozmawiali z byłym WWE & WCW Cruiserweight championem - Shane Helms'em. Poniżej link do całego wywiadu.

http://radio.thescore.com/episodes/shane-helms-full-08082011

:arrow: Matka DH Smith'a, Diana Hart napisała na Twitterze ostatniej nocy o przyszłości jej syna w MMA. Oto wpis.

"Good nite! I predict Harry Smith(DH) will b the new Brock Lesnar 4 Strikeforce. Onward &Upward.Easy for 6’5″ monster w strategy!Can’t wait!"

:arrow: Ostatniej nocy, Colt Cabana nie walczył w dark matchu z Curt'em Hawkins'em. Nie było dark matchu przed wczorajszym RAW. Cabana został wprowadzony do WWE w ubiegłym tygodniu, gdy walczył z Wade'm Barrett'em w dark matchu. Był wprowadzony jako Colt Cabana, a nie Scott Goldman (jego poprzednia nazwa z WWE).

:arrow: W spoilerze wyniki wczorajszego Raw. WYNIKI! SPOILERY!

1 Match

Non-Title Match

John Cena pokonał Jack'a Swagger'a

2 Match

The Miz pokonał Kofi'ego Kingston'a

3 Match

Non-Title Match

CM Punk pokonał Alberta Del Rio

4 Match

Beth Phoenix pokonała Eve Torres

5 Match

Non-Title Match

Alex Riley pokonał Dolph'a Ziggler'a via DQ

6 Match

R-Truth pokonał John'a Morrison'a

:arrow: A teraz w spoilerze walki na ImpactWrestling z 11 Sierpnia 2011. BEZ WYNIKÓW!

Match 1

#1 Contender's Match

Mickie James vs. Madison Rayne

Match 2

X Division Championship

Brian Kendrick © vs.Robbie E

Match 3

Bound For Glory Series Match

Beer Money vs. AJ Styles & Rob Van Dam vs. Brother Devon & The Pope

Match 4

Knockouts Tag Team Match

Miss Tessmacher & Tara vs. ODB & Miss Jackie

Match 5

Bound For Glory Series Match

Fatal Four-Way Match

Bully Ray vs. Crimson vs. Scott Steiner vs. Gunner

:arrow: Na SmackDown, Daniel Bryan wystąpił z nowym theme song'iem - Freefall wykonywany przez Two Steps From Hell . Ten sam utwór został wykorzystany jako theme song WWE PPV Night of Champions 2010.

:arrow: FCW nie dodał Cameron Lynn do ich rosteru. Była ona wcześniej znana jako Ariane Andrew z Tough Enough.

:arrow: Kilka pracowników biurowych TNA z siedzibą w Nashville opuścili prace w ubiegłym tygodniu jako środek redukcji kosztów.

:arrow: TNA Knockout Mickie James dostała 8.576 dolarów na jej stronie Kickstarter, w celu sfinansowania jej następnej płyty CD z muzyką. Do tego przyczyniło się 91 osób.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Illusion

1

• Blazi

1

• perfect1674326002

1

• Yoonior96

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

RAW nie ocenię, bo muszę jeszcze obejrzeć, więc Spoilera nie otwieram i omijam. Widać, że Austin zna się na rzeczy w końcu był jedną z największych gwiazd WWE. Kolejne RKO? Nudne się to robi i mam nadzieję, że nie będzie miał on miejsca na SummerSlam ani na SD. WWE dziwnie postępuje. Nie wiem co sądzić o tym. Widać, że Melinie bardzo nie spodobała się decyzja WWE, ale i dla mnie to był błąd, bo miała skilla większego niż połowa DIV w tym biznesie. Taka walka musi być ciekawa! Mam nadzieję, że będą obydwa finishery i wreszcie będę mógł na bieżąco, a nie z powtórek obejrzeć tego pięknego Spear'a. DH sylwetką pasuje do MMA i może zrobić karierę, jak Brock. Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Powiem szczerze, że walki na Impact zapowiadają się ciekawie. Wszystkie walki mają jakąś stawkę. Pioseneczka nie jest ciekawa niestety. Nic specjalnego.

Co do pierwszego newsa, to obawiam się jednego. Że zakończy się to tak samo jak ze wszystkimi wspaniale zapowiedzianymi walkami. Wszystko w zapowiedzi wygląda pięknie, ale walka jest nudna. Dla tego liczę na kolejny five star ;) Raczej walka z Austinem CM Punka na WM'ce, to sory, ale Bullshit. Do wrestlemani jeszcze sporo czasu, więc na razie w to nie wierzę. No dziwna sprawa z tym Sin Carą. Liczyłem że będę go oglądał, podziwiał, ale że będzie używał niedozwolonych środków, to nie przypuszczałem. Chętnie bym zobaczył CH Smitch'a w MMA. Myślę że dał by radę ;)

Tutaj coś o SummerSlam:

Te zapowiedziane walki to myślę że początek. Liczę na to że WWE mnie jakoś zaskoczy.

Dzięki za Newsy ;)

1.jpg

Iluzja.....

Ja myślę, że Mysterio będzie mógł zawalczyć w tym Dark Matchu, jednak z jego kondycją jest coraz gorzej, Rey się starzeje i chyba niebawem będzie musiał już zakończyć swoją karierę we wrestlingu. Szkoda mi Meliny. Ja bardzo lubiłem oglądać jak ona walczy, więc nie rozumiem decyzji WWE, dlaczego ją zwolnili. Przecież Melina to bardzo dobra wrestlerka (przynajmniej według mnie). Gdyby Bill Goldberg zawalczył ze Stone Coldem Stevem Austinem byłoby to bardzo fajne wydarzenie. Nie mogę się doczekać tej walki i powrotu Austina, gdyż to jeden z moich ulubionych wrestlerów. Bardzo lubię styl walki SCSA. Ciekawe, jak radziłby sobie David Hart Smith w MMA. Ja jednak myślę, że słabo, chociaż sami z czasem chyba się przekonamy, jeśli w ogóle Smith zawalczy w MMA. Nowy theme song Daniela Bryana jak dla mnie nic specjalnego. Choć ten ostatni był jeszcze gorszy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Raczej już chyba wszystko jasne ! HHH sędzią ? Na 90% coś się wydarzy i pomorze komuś w zwycięstwie. Myślę, że Punkowi bo Cena coś go ostatnio nie szanuje (?). Ciekawe co CC ogłosi ? Jakaś Konspiracja przeciwko WWE ? Walka Goldberg/ Austin w 2011 ?! TAK ! Bill miał podobno walczyć na WM z Undim, ale do tego nie doszło. Może jednak BG zdecydował się na jednorazową walkę ? Chciałbym aby była to WM ! Też nie znam tego Toniego, ale może ma umiejętności ? Zobaczymy jak mu pójdzie. Walki na Impact zapowiadają się fajnie; każda ma jakąś stypulacje (chodzi o to, że wszyscy o coś walczą). Może jednak oglądnę ? Kojarzę tą babkę z TE. Czy to nie ona powiedziała, że najlepsza walka jaką widziała to: AF vs Melina ? Może to lepiej jak jej nie dodali ?

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...