Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 08/08/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Dark Match

Curt Hawkins pokonał Colt'a Cabana

1 Match

Non-Title Match

John Cena pokonał Jack'a Swagger'a

2 Match

The Miz pokonał Kofi'ego Kingston'a

3 Match

Non-Title Match

CM Punk pokonał Alberta Del Rio

4 Match

Beth Phoenix pokonała Eve Torres

5 Match

Non-Title Match

Alex Riley pokonał Dolph'a Ziggler'a via DQ

6 Match

R-Truth pokonał John'a Morrison'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Nathan1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No i zaczynamy Raw przybyciem Tripel H i jego speech, ja sam się spodziewałem że jednak na początku będzie Punk i wygłosi jakiś speech a potem dopiero, przybędzie na ring Tripel, ale się myliłem. Speech był krótki, ale za to nie był nudny, dało się go słuchać, o i do tego wszystkiego Tripel będzie specjalnym sędzią ich walki na SS, no ta walka robi się coraz ciekawiej, i można się domyślać kto wygra w tej walce, no i jak Tripel mówił i Cenie to publiczność buczała, za to ja mówił Punk, to publiczność krzyczała. Wszedł Cena i oczywiście tym razem publiczność krzyczała, trochę głupi pomysł był z tym je pierwsza walka będzie z udziałem John a nie na przykład czwarta czy nawet piąta. Dostał on słabego przeciwnika i było wiadomo że Cena wygra ten pojedynek. Walka z początku trochę przynudzała, ale potem się rozkręciła. Raczej trochę więcej przeważał Jack w tej walce, a Cena czasami kontratakował i wygrał. I następna walka która miała się odbyć ale się nie odbyła, bo Miz za atakował Reya, co chyba miało oznaczać że dostał on jakieś kontuzji, pewnie wróci za jakiś czas i zacznie feudować z Reyem. I mamy speech Miza. Speech jak speech taki sobie już nawet myślałem że Miz wygra ale dostał on tak jakby nowego przeciwnika. I teraz pytanie dlaczego Kofi dlaczego on a nie ktoś inny, ale może jak Kofi jest w tym pojedynku to może ni będzie on nudny. Walka jak walka nie zachwyciła myło tam parę ciekawych akcji ze strony obu panów, ale walka była jakaś nie ciekawa, chociaż byłą długa i ten pojedynek był trochę ciekawy. Następna walka ty też można było się domyśleć kto wygra tej pojedynek. No i widzimy Punk w ringu tym razem jak walczy. Obaj panowie dawali z siebie bardzo dużo, dlatego ta walka się podobała. Można było zauważyć że raz przeważał Punk, a póżniej Alberto. Pojedynek był ciekawy i jak na razie najlepsza walka na Raw i to co cieszy Punk wygrywa swój pojedynek. I walka Div, przed walką można było się spodziewać że będzie to bardzo krótka walka. I mam chyba nowy theme Eve bo dotąd tego nie słyszałem jak ona wchodziła. No walka trwała 2 min i jak na Divy była bardzo nudna. I przedostatnia walka trochę dziwi że Riley wygrał przez DQ przecież to nie był match o pas Zigglera. Pojedynek był nudy i po prostu ssał. No i chyba Dolph w końcu odejdzie od Vickie i to by mu wyszło na dobre. I ostatnia walka jak dla mnie tej pojedynek był nie potrzebny bo i tak raczej ujrzymy go podczas SS no i tak ta walka była nudna. No i na koniec segment z podpisaniem kontraktu z walką o Undisputed WWE Champion która wyszła całkiem dobrze, dobry speech ze strony Punk i ze strony Cena, oraz oczywiście świetne gadanie Rocka na video na na fejsbuku. No i przypomnienie Punka o zwolnieniach co było dobrym pomysłem żeby to powiedzieć.

lig48.jpg

• Styl:  Klasyczny

Plusy:

- Federacji najwyraźniej spodobały się historyjki z ratowaniem WWE i teraz chcą wkręcić w to divy, przez co jest nadzieja na lepszy poziom walk pań w najbliższym czasie. Najpierw Beth, potem Natalya, who's next? Mogłaby być Kim, no ale..

- Epicki ostatni segment. Śmierdzi mi tu konfrontacją Ceny z Triple H'em prawdopodobnie na Survivor Series, czyżby HHH przeszedł pełny turn właśnie na SS i pomoże Punkowi w zwycięstwie? Oby. Genialne też wstawki z Rockiem.

Minusy:

- Człowiek czeka na "nowego" przeciwnika dla Miza, emocje rosną.. Kofi Kingston. Dajcie mu jakiegoś rookiego w następnej edycji NXT, niech nie pojawia się na czerwonej gali, bo mam typa dość. Dobrze chociaż, że został czyściutko pojechany i nie został zaatakowany przez Alberto, nie chcę ich walki na SummerSlam.

Inne:

- Coś mało walk w karcie, na SmackDown dojdzie może jedna.. ciężko zrobić tego scramble'a? 20 minut z głowy, a i midcarderzy czas dostaną.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg