Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hardcore Jutsice, Raw, t-shirty...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Wyniki wczorajszej gali PPV TNA Hardcore Justice w spoilerze:

Match 1

TNA X-Division Championship

Brian Kendrick© pokonał Alex'a Shelley'a i Austin'a Aries'a

Match 2

TNA Knockouts Tag Team Championship

Tara & Miss Tessmacher© pokonały Rositę & Saritę

Match 3

Bound for Glory Series

D'Angelo Dinero pokonał Devon'a

Match 4

TNA Knockouts Chamoionship

Winter pokonała Mickie James©

Nowa TNA Knockouts Champion: Winter!!!

Match 5

Bound for Glory Series

Crimson pokonał Rob'a Van Dam'a via DQ

Match 6

Fortune pokonali Immortals

Match 7

Challenge Match

Bully Ray pokonał Mr. Anderson'a

Match 8

TNA Tag Team Championship

Beer Money© pokonali Mexican America

Match 9

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle pokonał Sting'a©

Nowy TNA World Heavyweight Champion: Kurt Angle!!!

:arrow: W kolejnym spoilerze obency ranking Bound For Glory Series:

1.Crimson: 43

2.James Storm: 33

3.Devon: 30

4.Gunner: 28

-Bully Ray: 28

-Bobby Roode: 28

5.Rob Van Dam: 25

6.Matt Morgan: 24 [kontuzja - wykluczony]

7.AJ Styles: 21

8.D'Angelo Dinero: 17

9.Scott Steiner: 14

10.Samoa Joe: -10

:arrow: Zapowiedź jaka nasz czeka na dzisiejsze Raw w spoilerze:

-to podpisanie kontraktu o walkę wieczoru na gali SummerSlam, pomiędzy Ceną, a Punkiem,

-obaj mistrzowie stoczą walkę na Raw.

:arrow: Podobno na Raw po SummerSlam Rey Myserio ma stoczyć walkę o pas z WWE Undisputed Championem.

:arrow: Previev przyszłego TNA Impactu

:arrow: WWE stworzyło mikro stornkę, na której jest promowana walka John Cena vs The Rock, na Wrestlemanii XXVIII, a oto adres:

http://cenavsrock.wwe.com/

:arrow: Podobno t-shirt CM Punk'a "The Best in the Wolrd" jest jedną z najlepiej sprzedających się od lat.

:arrow: ...a co do t-shirt'ów to John Cena ma niedługo zmienić kolor swojego. W tym celu poprosił fanów na Twitterze, aby to oni przysyłali swoje pomysły.

:arrow: Zmian ciąg dalszy WWE Kids Magazine zorganizowało konkurs “Design Rey’s Mask”, więc możemy sie spodziewać nowej maki Rey'a. ^^

:arrow: Chris Masters napisał na swoim twitterze bardzo ciekawą notkę, która może oznaczać, że ujrzymy go w TNA.

Po dniu marnotrawienia, musiałem powiedzieć WWE, że nie robią ze mną nic. Więc najlepiej by było, gdybym zrobił "IMpact" gdzieś indziej.

:arrow: John Cena pisał na swiom ćwierkaczu o tym, aby WWE dało szansę sie wykazać Divom.

:arrow: Na Twiterze również zaczepił Cenę jeden z fanów, który napisał, taka oto notkę:

"Czy prawdą, są pogłoski, które mówią, że jeden z najważniejszych WWE exec chce wykluczyć twój pojedynek z Rock'iem na Wrestlemanii XXVIII?"

A, oto i odpowiedź Ceny:

"Ten pojedynek musi się odbyć. Jeśli nawet nas wykopią, to i tak walka się odbędzie, nawet i na parkingu."

:arrow: Można nabyć bilet VIP na wrześniowe PPV No Surrender z pod szyldu TNA, a cena takiego pakietu ma wynosić $99.99!

:arrow: TNA Knockout Mickie James dostała 9,336 dolarów, w celu sfinansowania jej kolejnego CD z muzyką.104 osoby się przyczyniło do tego, na jej stronie Kickstarter.

:arrow: Poniżej film, w którym Chavo Guerrero mówi o opuszczeniu WWE, swojej karierze i życiu w trasie:

http://blip.tv/iwantwrestling/chavo-gue ... ad-5449612

W zastępstwie za Tuptusia.

:)

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Luba

1

• Clown.

1

• AweSome Miz

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rey ja widać będzie się kręcił koło pasa WWE przez jakiś czas ciekawe czy go zdobędzie ? Odkąd Cm Punk powiedział na Raw co myśli

o WWE to stał się niesamowicie popularny a jego rzeczy i ubrania sprzedają się jak ciepłe bułeczki. Zauważyłem że od jakiegoś czasu

co odejdzie z WWE jakiś zawodnik to za jakiś czas widzimy go w TNA a Chris nawet tam pasuje bo w WWE tylko się marnował.

Cena w swojej wypowiedzi ma rację Divy wo gule nie mają czasu na pokazanie się. No cóż a co do drugiej wypowiedzi Cena to naprawdę

można się z niej pośmiać co to by było walka Cena i Rocka na parkingu =)) Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Zauważyłem że od jakiegoś czasu co odejdzie z WWE jakiś zawodnik to za jakiś czas widzimy go w TNA a Chris nawet tam pasuje bo w WWE tylko się marnował

Tak samo jak w WWE marnowani byli Benjamin, Haas, Chavo, Gallows, Carlito i wielu innych, którzy jednak nie przeszli do TNA i chwała im za to. I Chris'a również tam nie chcę z prostego powodu - TNA = śmietnik WWE, których i tak jest już tam za dużo. Zamiast promować swoje gwiazdy, to ściągają "odpadki" (nie obrażając samych zawodników oczywiście).

Wyniki HJ nieco zaskakujące. Ale jeślio chodzi o samo PPV, to czyałem oceny na zagranicznych portalach i oceniane jest jako, mówiąc bardzo delikatnie, slabo. Ale już pobieram i jutro sobie na spokojnie obejrzę i skomentuję :) Spoiler RAW bardzo interesujący - jestem bardzo ciekawy jak wypadnie to na samym show. To, że rzeczy Punk'a rozchodzą się jak tanie wino pod monopolowym nie dziwi wogóle. Ale fakt, ze koszulka jest najlepiej sprzedającą od kilku lat to już jest małe zaskoczenie. Po słynnej przemowie i MITB PPV CM'owi przybyło bardzo wielu fanów. No może fani wreszcie nieco odświeżą trochę wygląd koszulki John'a, bo ta jest totalnie oklepana - zmienia się tylko kolor, a motyw ten sam od chyba 5 lat. Ta wymiana zdań między Ceną a fanem dobra :) Rock vs Cena Parking Lot Brawl - może na ER'12 :)

Trochę mało tych newsów, ale i tak THX.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ja się nie dziwię, że przedmioty, a tym bardziej koszulka "Best In The World" sprzedaje się tak szybko. Sam kupiłem taką z WweShopu. Mam nadzieję, że to będzie dobry materiał i fajnie będzie się nosić. Wwe zarabia teraz jak nigdy na tej koszulce, no i w ogóle na przedmiotach Cm Punka.

Co do koszulki Ceny, to Wwe też pogardzić nie może zarobkiem jakim ciągnie na jego przedmiotach. Sam posiadam koszulkę Johna, obecną, czyli tą czerwoną.

Ciekawe, czy Wwe na prawdę planuje tą walkę na WrestleMania 28 John Vs. Rock. Teraz mamy mini stronkę poświęconą tej walce. Ale moim skromnym zdaniem, ta walka nie wypali. Ale oni to robią, by tylko ludzi do swojego shopu zgarnąć jak najwięcej. Tak mi się wydaje. Co do nowej koszulki Ceny, to chciał bym zobaczyć jakąś w zielonym kolorze :D

Takie te bilety na PPV No Surrender TNA. Trochę dziwne to ;/

miz_sign_cenaviper.png

Dla Jasia idealny byłby róż - doskonale odda jego charakter i podkreśli subtelną urodę...Co do koszulki Punka - ja bym się na nią nie pokusiła, chyba najbrzydsza jak do tej pory.

Kurczę, tylu zawodnik marnuje się w WWE... Nie dziwię się Mastersowi. A wszystko przez to, że uparcie promuje się Cenę, po raz setny daje walkę Orton vs Christian, a zawodników dobrych technicznie wciska się jako zapchaj dziury, w kilku minutowe walki... Naprawdę tak ciężko jest wymyślić sposób na promocje tych mniej popularnych?

A co do walki z The Rockiem - mam nadzieje, że wpadnie i skopie "niezniszczalnemu" tyłek.

"Losers are people who are so afraid of not winning, they don't even try."

mrandersongraphicaaaaaa.jpg

Hardcore Justice, jeśli chodzi o walki i ich wyniki były fajne, ale brakowało mi tych stypulacji. To już nie był HJ. Tylko jeden złamany stół i tyle? Trochę dziwne. Proszę zobaczyć, jak daleko spadł RVD, który w końcu był jednym z faworytów, a jednocześnie wysoką pozycję Devon'a. Gdyby wygrał to byłby drugi, ale cieszy mnie, że THE Pope wyszedł zwycięsko z tego pojedynku. Nie dziwi fakt, że Rey dostanie rewanż po SummerSlam i nie jest to przypadek, gdyż Raw po SummerSlam odbędzie się w San Diego. Kolejny udany biznes w wykonaniu WWE. J. Cena ma zmieniać t-shirt, zapowiada się, że będzie Champ'em. Nie wiem, jak mam to odebrać. Widać, że Cena lubi wtrącać się do federacji, ale najczęściej ma on rację i to co napisał powinno mieć miejsce w przyszłości. Cena widać umie też odpowiadać nie zdradzając prawd wrestlingu. Dzięki za newsy.

Nie oglądałem HJ i nie mam zamiaru ! Większość twierdzi, że gala ssała może dlatego, że nie było żadnej stypulacji do walk, więc chyba nie warto oglądać. Jedyne co w wynikach zasłużyło na moją uwagę to...Nowy mistrz TNA ! Rewanż Reyowi przysługuje i cieszy, że o nim nie zapomnieli ! Stawiam, że zmierzy się z Punkiem ! i pasa nie zdobędzie ! :( Koszulka Punka sprzedaje się najlepiej, ale co się dziwić ? NAJWAŻNIEJSZA gwiazda w wrestlingu od kilku miesięcy ? Nareszcie Cena może mieć nową koszulkę bo co roku (?) zmienia się tylko kolor i nic więcej - motyw ten sam ! Chris w TNA ? Tak jak pisał Hacjend: TNA to śmietnik WWE; zbierają odpady z federacji Vinca i ''kreują'' nowe gwiazdy. Zgadzam się z Ceną: Jego pojedynek z Rockiem musi się odbyć !

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Wyniki Hardcore Justice, jak dla mnie nie ma żadnego zaskoczenia, no może jedynek że Bully Ray pokonał Mr. Anderson'a. Ci di rankingu BFGS to raczej pewne jest że zwycięzca będzie Crimson chociaż Strom ma do niego tylko 10 punktów straty ale raczej już go nie wyprzedzi i Crimson wygra. Na pewno będzie ciekawie na Raw podpisywanie kontraktu, to pewnie jakieś speecha obu panów i oczywiście będą oni walczyć, czyli zapowiada się ciekawe Raw. Co do Reya to ja tu liczę że będzie walczyć z Cena, bo pewnie będzie chciał na nim rewanżu za Raw na którym stracił swój pas właśnie na rzec Ceny. Nie dziwię się że koszulka Punka tak dobrze się sprzedaje i chyba będzie się sprzedawać tak dobrze przez następne tygodnie albo nawet miesiące. Zmiana koloru koszuli Ceny to na pewno dobry pomysł, tylko ciekawe na jaki kolor. No jeśli Masters dojdzie do TNA, to na pewno TNA zyska na tym bardzo dużo, tylko żeby nie jobbował w TNA. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Moim zdaniem, tak jak już wcześniej zresztą wspominałem, Rey Mysterio nie powinien dostawać pasa WWE. Jako posiadacza tego pasa wolałbym już np. Alberto Del Rio, ale nie Reya. Dobrze, że WWE promuje walkę John Cena vs. The Rock na WrestleManii XXVIII. Ciekawe, czy Masters w TNA byłby równie szmacony jak w WWE. No ale niech chłopak spróbuje swoich sił w nowej federacji. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...