Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lipca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER Lipca

Wasz wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzusadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potwa tydzień a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• szymix96

1

• TadziuU

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.CM Punk

Trzeba go wrzucić na pierwsze miejsce, bo to człowiek który normlanie zniszczył cały system WWE, pokonał Jasia, zabrał pas federacji, wszyscy myśleli, że to koniec i ogólnie była spora podnieta, aż tu wraca i wygłasza dotakowe zajebiste speeche. Normlanie wrestler lipca!

2.John Cena

Co jak co, ale ta osoba, w lipcu też dobrze się spisała bardzo dobrze. Miała kilka dobrych speechów z udziałem jak nie Vince'a, to Trajplka, czy też Punk'a. Przegrał swój pas na MitB, ale co z tego jak okazało sie, że stworzył pięcogwiazkową walkę! Do tego uniknął zwolnienia, i co znowu!? Jest znów mistrzem WWE! Do tego prowadzi starsznie ciekawy, jak i dobry feud.

3.Austin Aries

Zyskał kontrakt z TNA, stworzył najlepszą walkę PPV TiEnEjowekiego, do tego widzać, że coś tam działa na tych tygodniówkach, trzecie miejsce, z pewnością może należeć do niego.

4.Brian Kendrick

Zdobył pas X dywizji, i stwarza naprwdę pare dobrych walk, jak nie na PPV, to może pokusić się o tygodniówke, stale pokazuje swoją dobrą formę, do tego jego odważny, jak i śmieszny gimmick mi się podoba.

5.Eric Young

To jest człowiek który niszczy telewizyjny system. Jak TV champ jest po prostu prześwietny, szyka każdej okazji aby obronić swój tytuł, dzięki temu mogliśmy zobaczyć wiele śmiesznych segmentów z jego udziałem. Dająć na przykład ten w sklepie. xD To jest mój mistrz!

6.Christian

Nie oglądam Smack'a, ale jakże Christian znowu zdobył pas wagi ciężkiej, to chyba trzeba go umieścić na tej liście. Przecież to jakieś wyróżnienie.

ahfo.png

luba_049.png

1. CM Punk - Nie trzeba mówić. Walczył, nie walczył wracał, odchodził wszystko na raz.

2. Crimson! - Może nie osiagał wielkich sukcesów, ale ma swój streak, nie przegrał wlaki od debiutu i zbliżamy się do BfG, a on nadal bardzo wysoko w stawce.

3. John Cena - Jasiu jak zawsze, zwolnienie, pasek na 1 gali... Gratulacje i takie tam.

4. Austin Aries - Debiut w TNA, wygranie kontraktu, szybko wkrecił się do wlak o pas X Division, robi wiele szumu.

5. Sting - Joker nada zajebisty.

6. Christian - Pas WHC, tym razem go broni, trzyma go nadal i należy mu się być w tej stawce.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. CM Punk

Tu chyba nie ma co dyskutować ! Ten pan po prostu zasługuje na pierwsze miejsce ! stworzył walkę roku, wygrał pas i to on rządzi w całym WWE !

2. John Cena

Jest WWE Champem (wraz z Punkiem), a do tego jest w najlepszym story od kilku dobrych lat ! To chyba wystarczy !

3. Austin Aries

Stoczył najlepszą walkę na DX, wygrał kontrakt, a teraz ma szansę na pas X ! Trzeba przyznać, że szybko wbił się w hierarchii TNA !

4. R- Truth

Może zaskoczenie, ale ja go tu umieszczę ! Ten pan po heel turnie jest świetny, cały czas czymś zaskakuje i te jego LITTLE JIMMY !! =)) Nie da się z nim nudzić !

5. Sting !

Zmiana gimmnicku na Jokera; był to szczał w dziesiątkę. Nadal jest zajebisty !

6. Christian

Ostatnia i nie mniej ważna pozycja należy się CC ! Na MITB zdobył pas WHC i pokonał samego Ortona ! W dodatku odnosi zwycięstwa na SD! Teraz tylko czekać, aż pokona Vipera na SS !

deathnotep.png

angle_02.gif

1. CM Punk- To nie ulega najmniejszym wątpliwościom, drugi miesiąc z rzędu nalezy do niego. Pierwsza połowa lipca, genielne speech'e, świetna podbudowa pod MitB, na gali dokonuje niemozliwego, zdobywa pas, pokonuje Cena, odchodzi jako mistrz przy okazji robiąc 5star'a. Szybko wraca i dalej wymiata speechami i prowadzi mega genialny feud.

2. Brian Kendrick- Pokonał potwora, został mistrzem, stał się symbolem dywizji x i prowadzi ją do odbudowy robiąc przy tym bardzo dobre walki.

3. Sting- Odzyskał pas no i przede wszystkim za tą niesmowicie odświerzającą przemiane. Jako Joker wymiata.

4. Daniel Bryan- Z bólem serca ale staram się być obiektywny. Zastanawiałem się którego z posiadaczy walizek tu umieścić, zdecydowanie bardziej się ciesze z wygranej Alberto ale po gali jest on prawie nie widoczny. Story Punk'a z Ceny nie daje mu mozliwości się na razie wykazać, Bryan jest widoczny z walizką, był zaskoczeniem więc głos niestety na niego.

5. Austin Aries- Za genialną walkę na DX, zdobycie kontraktu no i juz udowodnił że był to dobry wybór, bardzo dobrze się prezentuje jak narazie.

6. Triple H- Wrócił, został szefem, jest widoczny, wygłasza świetne speeche.

Christiana nie umieszzczam bo po pierwsze ten feud jest już tak przeraźliwie nudny że brak mi słów a po drugie sposób w jaki wygrał ten pas był tak żałosny że tez brak mi słów :P

1. - CM Punk - Zwycięstwo nad Ceną w pięciogwiazdkowym pojedynku, zdobycie pierwszy raz w karierze WWE Championship, a do tego genialne proma. Nie widzę innej osoby na tym miejscu.

2. - John Cena - za pięciogwiazdkową walkę na MITB, podłożenie się Punkowi, bardzo ciekawe proma i uczestniczenie w najlepszym story jakie miałem przyjemność oglądać podczas mojej przygody z wrestlingiem.

3 - Daniel Bryan - jak ktoś w ogóle mógł go pominąć?! Nieoczekiwanie zgarną walizkę po bardzo dobrym pojedynku, wyrasta na Benoit dzisiejszych czasów.

4. - R-Truth - Co prawda poszli trochę w komediową stronę, ale i tak ogląda mi się go z przyjemnością. Ma niewidzialnych przyjaciół, kręci się wokół ME, jest dobrze, na więcej bym raczej nie liczył.

5. - Christian - Zdobył pas po całkiem niezłej końcówce na MITB, trzyma go więcej niż dwa/pięć dni. Szkoda tylko, że jest cipo-heelem, gdyby nie to pewnie znalazłby się dużo wyżej w tym zestawieniu.

6. Rey Mysterio - się podłożył karzełek w ostatnim czasie kilkakrotnie, skleja przyjemne dla oka pojedynki, no i został mistrzem WWE na godzinę.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. CM Punk - Wspaniała i zakończona wygraną walka na Money in the Bank to niepodważalny argument. Jest oficjalnym WWE Championem i z upragnieniem czekam aż wypali jego walka z Ceną na SummerSlam.

2. El Generico - Bardzo dobra walka z Fallen Angelem na Best In The World i nareszcie zdobycie zasłużonego pasa mistrzowskiego Television. Mam nadzieję, że pokaże się z nim gdy wystartują tapingi ROH.

3. Davey Richards - W jego przypadku nie tylko wygrana na BitW przy czym warto wypomnieć, że była to chyba najlepsza walka tamtejszego wieczoru (pokonał Eddiego Edwardsa), ale również umacnianie swojej pozycji na scenie niezależnej.

4. Brian Kendrick - Nowy mistrz Dywizji X wzmacniając ją swoimi nieprzeciętnymi walkami (nie śledzę Impactów).

5. Austin Aries - Po bardzo dobrej walce na Destination X zyskał kontrakt z TNA i mam nadzieję, że organizacja prawidłowo wykorzysta jego umiejętności ringowe.

6. Christian - Odzyskanie mistrzostwa wagi ciężkiej przy czym nie posiada go już kilka dni. Teraz tylko niech Bryan bierze się do roboty i ME SmackDown zaklepany.

1. Cm Punk - No bo jak by inaczej, to co pokazał na MitB udowodniło jego klasę do tego pokonał Johna Cena a walka z jego udziałem

dostała 5 gwiazdek. Co tu więcej mówić :)

2. John Cena - Nie ma co dawno nie widziałem aby tak walczył naprawdę pokazał że potrafi wykręcić wspaniałą walkę. :P

3. Austin Aries - Zdobył kontrakt z TNA a to już coś. Ogólnie zawodnik ten cały czas stał w centrum uwagi ;)

4. Christian - Może trochę przesadzam ale trudno, odzyskał swój upragniony pas wagi ciężkiej może i nie wygrał fair ale i tak dobrze

się pokazał w walce na MitB. :D

5. Brian Kendrick - Zawodnik zdobył pas X- Division a do tego ostatnio zaczął występować na tygodniówkach na których też wykręca

ciekawe walki 8)

6. Sting - Trudno by go nie było tutaj umieścić co tam że odzyskał pas wagi ciężkiej najlepsze co mogło się zdarzyć to nowy

Gimmick Joker po prostu wymiata jak na staruszka =))

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

1. CM Punk - Dlaczego? Dlatego, że zaskoczył WWE Universe swoim zwycięstwem na MitB i wygraniem najważniejszego pasa w federacji McMahona.

2.Mark Henry - Ponieważ na ostatnich tygodniówkach Smackdown dominował nad każdym z którym dane było mu walczyć.

3. Rey Mysterio - Nie muszę mówić, że najpierw wywałczył miejsce w finale turnieju o pas WWE a następnie go wygrał czym udowodnił, że ten Luchador jeszcze może walczyć i pokonywać najlepszych z najlepszych.

4. Austin Aries - Zdobył kontrakt z TNA a to już sporo. Poprostu ten zawodnik stał się sławny.

5. Brian Kendrick - Zdobył X-Division Championship i na tygodniówkach pokazuję klasę.

1. Triple H- nie wiem czemu go pomijaliście, wkońcu został prezesem największej federacji wrestlingowej.

2. CM Punk- to oczywiście proste, pokonanie Ceny w pieciogwiazdkowym pojedynku, zdobycie najważniejszego tytułu federacji.

3. Christian- W koncu pokonanie i odebranie pasa dla Ortona (który jest najbardziej przeze mnie znienawidzonym wrestlerem)

4. Daniel Bryan- zdobycie walizki i to chyba wystarczy by go tu umieścić :)

5. Sting- Odzyskanie tytułu, i odśiwerzenie postaci, całkiem fajnie się sprawuje na IMPACT Wrestling.

6. Rey Mysterio- Może se chłop w biografii napisać WWE Champion, szkoda że tylko był nim godzine.

1.CM Punk - A któż by inny mógł być na pierwszym miejscu. Zdobył pas WWE Championship, pięciogwiazdkowym pojedynku no i znakomite proma.

2.John Cena - Za wykręcie razem z punkiem pięciogwiazdkowej walki oraz za to że jest WWE Championem.

3.Daniel Bryan - Na pewno za to że nieoczekiwanie zdobył walizkę, no i za wygrywanie swoich pojedynków na Smackdown.

4.Christian - Odebrał pas Ortonowi na MiTB po świetnej walce, no i potrzymaj więcej dni swój pas niż jak to było ostatnio, oraz za wygranie swoje walki na Smackdown.

5.Rey Mysterio - Za to że dotarł do finału WWE Title Tournament no i oczywiście za to że wygrał pas, ale niestety potrzymał go krótko za krótko.

6.Austin Aries - Na pewno za wygranie kontraktu z TNA, oczywiście świetną walkę na DX.

lig48.jpg

1. CM Punk - Kto by inny jak nie on bo to on był najlepszym wrestlerem w lipcu i miejsce mu się to jak najbardziej należy. Stoczył na MitB z Ceną finezyjną walkę najlepszą w tym roku jak na razie. Zdobył on najważniejszy pas w WWE. Daje genielne speech'e no i ogólnie robi świetne show razem z Ceną.

2. Triple H - Zaskoczenie? Dla mnie nie a to dla tego że nie spodziewanie został prezesem WWE zwalniając Vince wiem że to storyline ale tak można powiedzieć że nim jest. No i do tego wmieszał się w feud Cena/Punk.

3. John Cena - Oczywiście że na podium powinien się pojawić i Cena. Zrobił niesamowitą walkę z CM chociaż ją przegrał. Do tego wygrał z Rey'em walkę o pas WWE tym samym został mistrzem WWE. Świetny feud z CM i tyle.

4. Crimson - Prowadzi w punktacji BfG i to z dużą przewagą nad rywalami. No i nie przegrał jeszcze walki od swojego debiutu chyba tak mi się wydaje :P .

5. Brian Kendrick - Zdobyło on pas X Division na Destination X pokonując w bardzo dobrej walce Monstera Abyssa. Ogólnie w lipcu robił dobre walki.

6. Mark Henry - Wygrał na MitB walkę z Big Showem. No i niszczy wszystkich i wszystko co mu stanie na drodze co mi się podoba.

1. CM Punk - Kolejny miesiąc gdzie to on był główną postacią w świecie wrestlingu. Działo się w okół niego ogromna ilość rzeczy, na MitB zdobył swój upragniony i długo wyczekiwany pas WWE, zrobił wspaniałe Show w Chicago, powiedział dużo ciekawych rzeczy np. HHH i ogólnie ten miesiąc należał do niego.

2. John Cena - Gdyby nie Cena na pewno CM Punk nie wypadł by tak dobrze. Na pewno Cena miał duży udział w tak dużym wypromowaniu Punka w krótkim czasie. Ostatnio przez Punka przyjmuje duży heat, ale jak najbardziej jego postawa na plus.

3. Daniel Bryan- Przecież to on wygrał walizkę MitB która daje mu walkę o pas WHC. Na pewno można było zauważyć w ostatnim czasie że dostał więcej czasu na antenie, zdążył już zapowiedzieć jakie ma plany ku walizki no i chyba tyle - czekamy.

4. Brian Kendrick - Zdobył pas X Division, pokonał Abyssa, dobra postawa na iMPACT'ach i PPV w zeszłym miesiącu i gratulacje.

5. Austin Aries - Debiut, wygrana kontraktu, dobra postawa na Destination X i chyba tyle o tym zawodniku.

6. Zack Ryder - Tak, tak musiałem go dać. Został asystentem menadżera SmackDown! Dostał więcej czasu antenowego, w końcu mogliśmy go zobaczyć w ringu (i to nie na SuperStars), jego Show podbija kolejne tysiące fanów, koszulki sprzedają się znakomicie, no postać nam się rozwija na naszych oczach - oby tak dalej.

1. CM Punk - myślę, że przy tej pozycji nie ma żadnych wątpliwości. Punk zdobył pas WWE, a fani zaczęli go kochać. Jego koszulka sprzedaje się wprost fantastycznie. Ma bardzo dobry styl.

2. Daniel Bryan - zwycięzca walizki SmackDown Money in the Bank. Na tej gali PPV zaprezentował się z naprawdę dobrej strony i myślę, że już niebawem Daniel wykorzysta walizkę i zdobędzie pas Wagi Ciężkiej.

3. John Cena - nie ma wątpliwości, że bez niego walka z CM Punkiem nie zyskałaby miana Five Stars Matchu. Jasiek zaprezentował się tej walce bardzo dobrze.

4. Christian - obecny posiadacz pasa World Heavyweight jest w dobrej formie, lecz przyznam szczerze, że wolałem go w roli face'a. Jako heel jest po prostu nudny.

5. Rey Mysterio - Mysterio ostatnimi czasy wykręca naprawdę dobre walki i moim zdaniem piąte miejsce mu się w zupełności należy. Ponadto przez godzinę miał w posiadaniu pas WWE.

6. Zack Ryder - widać, że ten zawodnik z dnia na dzień coraz bardziej się rozwija i bardzo dobrze. Moim zdaniem Zack Ryder powinien dostać duży push, bo on na to zasługuje.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

1. CM Punk - Wygrał pas wagi ciężkiej na money in the bank obecnie najlepszy wrestler WWE.

2. Daniel Bryan - Po prostu wygranie walizki a to wielki sukces.

3. Brian Kendrick - Za pokonanie monstera na gali X i uratowanie dywizji.

4. Christian - Pokonanie Ortona i mistrza WHC.

5. Austin Aries - Za wygranie kontraktu na destination X ,debiut w TNA dobry heel.

6. Sting - Za sam zajebisty gimmick i wygrna pasa na rzecz kena.