Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Hardcore Justice 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sama gala stała na słabo-średnim poziomie i niestety żadna walka nie porwała mnie. Jednak jeżeli miałbym wybierać najlepszą walkę gali to chyba starcie o X-Division Championship. Większymi chwilami ten pojedynek nie zanudzał. Panowie próbowali coś skleić i tak źle nie wyszło. Szybkie tempo, kilka ładnie wyglądających akcji. Szkoda, że Kendrickowi nie wyszedł pod koniec walki Slice Bread w momencie jak Shelley trzymał Aries'a na plecach. Warto też zaznaczyć, że drugą najlepsza galą HJ był pojedynek Immortal vs. Fortune. Szczerzę, to nie spodziewałem się, że Immortal w tak średnim składzie skleją coś z high-flayerami z Fortune.

Szkoda tylko, że nie było wcale HARDCORE'U (a nie, przepraszam, jeden stół został rozwalony :P )

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Turej

1

• Zaq123

1

• OryginalOne

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie najlepszą walką na HJ była walka opener X-Division Championship więc na nią oddaje swój głos. Zawodnicy wykręcili dobrą walkę. Tępo było szybkie. Było dużo fajnych akcji. No i zwycięzca był znany. Szkoda tylko Aries połowę walki był poza ringiem i tylko czekał na dobry moment żeby ją wygrać co jest minusem bo na pewno razem w trojkę o wiele lepsza walkę by wykręcili a tak to przez połowę walki walczyli tylko w ringu Brian Kendrick i Alex Shelley. Ale i tak na tą walkę oddaje swój głos.

...a więc nadal rządzi X Dywizja. Walką ten gali, właśnie zostało starcie o pas X Dywizji, który bronił na tej gali Brian Kendrick, przeciwko Austin'owi Aries'owi oraz jednemu z członków MotorCity Machine Guns Alex'owi Shelley'mu. Walka trzeba to przyznać, była najlepsza z całej gali, ale dużo straciła na postawie Aries'a w niej, ten zamiast walczyć, jedynie cwaniaczkował poza ringiem i przeszkadzał w rozkręceniu akcji. Dzięki takiemu zachowaniu walka spadła jedynie do poziomu średniej, lecz plusem walki jak na razie jest zwycięsca, oraz to, że reszta walka na tej gali, po prostu były za krótkie i przez to ssały.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...