Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Hardcore Justice 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Hardcore Justice 2011. A oto walki:

1.

X-Division Championship

Brian Kendrick vs Alex Shelly vs Austin Aries

2.

Knockouts Tag Team Championship

Rosita & Sarita vs Tara & Miss Tessmacher

3.

Bound for Glory Series

Devon vs D'Angelo Dinero

4.

Knockouts Chamoionship

Mickie James vs Winter

5.

Bound for Glory Series

Rob Van Dam vs Crimson

6.

Fortune vs Immortals

7.

Challenge Match

Mr.Anderson vs Bully Ray

8.

TNA Tag Team Championship

Mexican America vs Beer Money

9.

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle vs Sting

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Turej

1

• Zaq123

1

• OryginalOne

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie najlepszą walką PPV TNA Hardcore Justice jest Fortune vs Immortals,wiem że to były odgrzewane kotlety i ta walka wzieła się z nikąd ale takie nazwiska jak AJ STYLES ,Christopher Daniels mówią same za siebie ,że ta walka nie będzie ssać :) .Szybkie techniczne akcje rodem z X division podbiły moje serce.I przynajmiej jak na nazwe PPV przystało była jedna hardkorowa akcja z rzutem na stół wykonanym przez Gunnera na Christopher Danielsie.Oraz porządna końcówka tej walki a nie jakiś nie spodziewany pin. :)

Ja równierz oddaje głos na Fortune vs Immortals. Zdecydowanie najwyższy poziom gali, Fortuna jak zwykle pokazali klase. X division zawiodło, nie wiem co za kretyn to bookował, motyw z wyganianiem Aries'a z ringu był idiotyczny. ME bez szału, taka se przeciętna walka. TT dali rade no ale najlepsza i tak była walka 6 man TT. AJ wykręcił mnóstwo świetnych akcji, Daniels i Kazarian nie pozostawali daleko w tyle no i plus za jedyny użyty przedmiot na tej jakże hardcorowej gali (a nie, jeszcze krzesełko Kurt'a było :roll: ).

Ja jednak powiem inaczej. Według mnie nadal najlepszą walką gali jest średni opener. Wolę oglądać go i wraz z przeszkadzającym Aries'em, niż patrzeć na wyczyny Fortune przeciwko trójce jak to powiedzięc, wolnych, "mało ruszających" się przeciwników. Więc , cóż powiedzieć, głos na walkę o pas X Dywizji. :P

ahfo.png

luba_049.png

Wahałem się chwilę pomiędzy x-division, a Fortune v. Immortals. Jednak zdecydowałem się na X-division. Dlaczego? Dlatego, że od jakiegoś czasu w TNA iMPACT Wrestling są to jedyne walki gdzie moja ręka automatycznie nie przesuwa się w kierunku klawiatury żeby troszkę przewinąć show. Zawodnicy zawsze zaskakuja jakimis ciekawymi rozwiązaniami, a wynik nie zawsze jest oczywisty.

Ja wahałem się między TNA World Heavyweight Championship a walką Fortune vs. Immortals jednak wybrałem tą drugą. Walka trwała dość długo i przez cały czas ten walki co się działo, była kilka fajnych akcji z obu stron, ta walka była dość ciekawa i wszyscy zawodnicy dali z siebie 100% albo więcej dla tego ta walka była bardzo dobra.

lig48.jpg

Mój głos poleciał na walkę o X-Division Championship. Szybkość walki bardzo dobra, akcje jak to na walkę PPV bardzo ciekawe. W paru momentach spodziewano się dobrego końca walki, ale wielokrotnie walka zostawała kontynuowana i to właśnie mi się podoba. Reszta walk też nie najgorsza, ale za wysokim poziomem nie świeciły, więc dlatego głos na tą walkę :)

Ja bez wahania postawiłam na walke X-Division Championship, była bym bardziej szczęśliwa gdyby wynik był nieco inny no ale cóż, walczyli na prawde dobrzy zawodnicy, może nie wykręcili cuda ale było na co popatrzeć :)

ajsygnatura.jpg

Z góry piszę, że walk wszystkich nie oglądałem, bo omijałem podczas oglądania bez ściągania na dysk, ale swój głos oddaję na opener, czyli X Division Championship Match. Miło było ujrzeć poraz kolejny Kendricka, który dobrze odnajduje się jako mistrz dywizji. Dobry występ również ze strony Ariesa i Shelley'a, myślę że na następnych galach walki Dywizji X znajdą wyższe miejsce w kartach.

X Division Championship Match. Szybkie tempo, nie nudziłem się podczas oglądania, Wszystko fajnie. Zdecydowanie najlepsza walka Gali Hardcore Justice 2011.

1.jpg

Iluzja.....

Cała gala nudna jak cholera, ale X Division Championship Match wg mnie był najciekawszy i na niego leci mój głos.

Mój głos leci na Fortune vs Immortal. Wahałem się pomiędzy tą walkę jak również X Division i TT Championhsip, ale jednak doszedłem do wniosku że panowie z Fortuny zrobili najlepsze show. X - Division nie oszukujmy się, gorsze niż zwykle, panowie z Mexican America moim zdaniem jak zwykle słabo, Beer Money radzili sobie całkiem nieźle i dzięki nim walkę dało się oglądać, mimo to Styles, Daniels z pomocą Kazka poradzili sobie bezbłędnie i to ta walka była moją ulubiona na gali.

Gala bardzo nudna a walki były słabe ale chyba najlepiej mi się podobała walka X Division Championship Match. Chyba najlepiej aktywna walka, mogła się nawet podobać. Jednak liczyłem na coś więcej od tej walki.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Najlepsza walka to oczywiście Fortune vs immortal. Było dobra, dlatego że to Fortune było stroną która cały czas przeważała. Było dużo springboard'ów etc. w tej walce było więcej x divison niż o openerze. Dodatkowo mała nutka hardcore'u, czyli złamany stół.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Głos leci oczywiście na Fortune vs Immortal Ta walka po prostu wyprzedziła wszystkie. Dużo akcji high-fly'ingowych w wykonaniu Fortune, ich wygrana no i oczywiście wzorowa współpraca, czyli to czego np. Tag-team'om w WWE brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...