Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Hardcore Justice 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Turej

1

• spellshaper

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem tego PPV jest bez wątpienia Kurt Angle. Ponieważ udowodnił że nie tylko Sting może mieć

pas wagi ciężkiej tylko że są również inni zawodnicy, zdobył ten pas po raz czwarty w karierze (jak się nie mylę ). Ogólnie wykonywał

świetne akcje i pokazał że nie jest jeszcze za stary aby zdobyć pas.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Najlepszym wrestlerem PPV TNA hardcore justice był Kurt Angle,który wykręcił z Stingiem przyzwoitą walkę.Wkońcu zdobył pas wagi ciężkiej i może nareście co PPV lub nawet tygodniówki nie będzie zminiał właściciela.Mam nadzieje że KURT ANGLE obroni pas na No Surrender i zobaczymy go w walce o pas wagi ciężkiej na BOUND FOR GLORY,a jak wiadomo KURT w walce wieczoru równa się wyśmienita walka :D .

Według mnie zawodnikiem gali został Kurt Angle, który po dobrej walce zdobył pas wagi ciężkiej i nareszcie ten pas nie będzie na tygodniówkach zmieniać właściciela, bo Kurt zasłużył na ten title. Naprawdę ta walka na HJ mogła się podobać. ;)

qaczek44 ;P

A ja nie jestem tak przekonany. Angle jest w stanie zrobić świetna walkę naprawdę z każdym a tym razem bynajmniej świetna ona nie była. Taka se przeciętna. I jeszcze to krzesełko Hogana. No ale z braku jakichs innych zdecydowanych kandydatów też oddaje głos na Kurt Angle. Za sam fakt zdobycia pasa po takim szmacie czasu no i w nadzieje że wreszcie sytuacja tego pasa sie unormuje i przestanie on latać z rąk do rąk co miesiąc.

Naprwdę nie ma na kogo oddać głosu... kiedyś też tak miałem w innej akniecie, można rzec, że również o TNA, ale nie o tym tutaj będę pisał. Dobra, może tak dla odmiany oddam głos na Knockout. Oczywiście mój głos w takim wypadku idzie na Winter, której udało się pokonać Mickie James, i tym samym zdobyć tytuł Knockout Championship. Tyle ode mnie. :P

ahfo.png

luba_049.png

Moim zdaniem wrestlerem HardCore Justcie PPV powinien zostać nie kto inny a Kurt Angle, wygrał pas wagi ciężkiej i wykręcił dobrą walkę ze Stingiem, gdyby był inny wynik to pewnie byłby inny typ :)

ajsygnatura.jpg

Dużo gwiazd walczył na Hardcore Justice 2011 ale tylko jedna gwiazda może mieć mój głos. Jest nim Kurt Angle. Pokonał Stinga i został nowym mistrzem. Brawo.

Tak za bardzo to wielkiego wyboru nie ma. Z oczywistych przyczyn mój głos leci dla pana zwanego Kurt Angle Nie wykręcił może walki wieczoru, ale jak zwykle był mega solidny no i wygrał główny pas federacji.

Mój głos leci w strony Kurt Angle. Przecież pokonał on Stinga i zdobył pas i został nowym TNA World Heavyweight Champion i wykręcił świetna walkę ze Stingiem.

lig48.jpg

Mój głos leci na Kurta Angle, dlaczego? Oczywiście pokonał Stinga i automatycznie stał się nowym mistrzem. Jego postawa w walce była bardzo dobra, podobała mi się psychika tego zawodnika i jego całokształt na tej gali :)

Taki już system nastał, że nowy mistrz staje się najlepszym wrestlerem gali... może coś w tym jest, ale tym razem oddam głos na Briana Kendricka, za godne noszenie tytułu mistrza X Division. Podczas tego wieczoru ta walka była najlepszą i spośród trójki diamentów, Brian był tym brylantem i dlatego głosuję na niego.

Ja również zagłosuję na Kurta Angle. Zdobył on najważniejszy pas Federacji pokonując Stinga. Chyba te argumenty wystarczą.

1.jpg

Iluzja.....

Jak reszta.. mój głos leci na Kurta Angle'a. Jak zawsze dał z siebie 120 procent i pokazał, że zasłużył na ten pas. Szacunek za taką walkę.

Kurt Angle - za zdobycie po dłuuugiej przerwie najważniejszego pasa w TNA i za wlanie we mnie nadziei, że ME BFG (z jego udziałem) nie będzie taki zły. Szkoda tylko, że ta walka ze Stingerem wyszła tak mocno przeciętnie.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...