Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urazy Dolph'a i Rey'a, Heel turn Natali! Jim Ross, i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Zaczynamy od wyników Live Eventu SmackDown w Boise, Idaho.Wyniki w spoilerze.

1.Cody Rhodes won a 10-man battle royal to earn an Intercontinental Title match

2. A.J. beat Natalya.

3. Jinder Mahal and the Great Khali defeated The Uso Brothers in a tag team match.

4. Daniel Bryan beat Wade Barrett.

5. Ezekiel Jackson beat Cody Rhodes to retain the Intercontinental Title.

6. Sheamus beat Mark Henry by DQ.

7. Christian beat Randy Orton in a Street Fight to retain the World Hvt. Championship.

:arrow: Gwiazdy WWE, Rey Mysterio i Dolph Ziggler odnieśli urazy na HS Raw w Salt Lake City. Walka między Rey'em, a Alberto Alberto Del Rio musiała być przerwana z powodu kontuzji kolana Rey'a, a Ziggler doznał rozdarcia mięśni brzucha.

:arrow: Poniżej wpisy Jim'a Ross'a z jego bloga na temat min. Powrotu Jeff'a Hardy'ego do WWE czy o Divas TV Show.

Ross o WWE Divas TV show

"Possibility of a Diva's TV show....wow...stranger things have occurred but it seems as if the Diva division is somewhat of an after thought, unfortunately, these days but I'd never say never on that idea. If it combined some in ring content with away from the ring material it might make for an interesting reality type TV show. The more I think about it the more I like the general concept."

Ross o powrocie Jeff'a Hardy'ego do WWE

"Will Jeff Hardy return to WWE? The internet guys can react as they usually do from afar on my 'never say never' retort but on this occasion I really don't see it to be honest with you. Jeff had a wonderful run in WWE and it seems as if he peaked after leaving WWE. Jeff has the intangible 'it' factor but I don't know how committed or motivated that he is to recapture the magic he once had. I'll always be fans of Jeff and Matt Hardy."

Ross o talentach WWE

"What did I think of the releasing of a handful of WWE talents last week? I was surprised to see the list as I didn't know it was coming. Fortunately that's not my area of concern these days. I used to be the one who had to make those unpleasant telephone calls or conduct the meetings to release talent. Not a good facet of the job of being head of talent relations but it has to be done and likely should be done a few times each year. Giving released talents the opportunity to go elsewhere while they are still young and potentially productive is a good thing. No list of releases will ever make any one happy, nor should they, but it's a necessary evil even if one's favorite was included in the cuts. As I have said on Twitter, generally speaking when talents are released it is the best thing for all involved after the initial shock/sting subsides."

:arrow: TNA ogłosiło na swoim Facebook'u że openerem Hardcore Justice będzie walka:

Brian Kendrick vs. Austin Aries vs. Alex Shelley in a three-way for the X Division Title.

:arrow: Podobno podczas TNA Hardcore Justice na backstage będzie obecny:

Jerry Lynn

:arrow: Poniżej link do video z wywiadem z TNA Knockout Mickie James

http://betweentheropes.com/221/mickie-james-talks-knockouts-outfits-and-free-agents/

:arrow: A tutaj link do video z wywiadem z gwiazdą TNA Alex'em Shelley, który mówił o powrocie Sabina i o X-Division

http://betweentheropes.com/217/alex-shelley-talks-tna-hardcore-justice-x-division/

:arrow: Micro Championship Wrestling Hulka Hogana zorganizuje impreze w Borrowed Roadhouse Bucks w Bismarck, Dakota Północna 9 sierpnia 2011 roku.

:arrow: Gwiazda WWE Sheamus jest zapowiedziany na Cricket store na South Dixie w Vandalia, Ohio, 19 Września.

:arrow: Jim Ross napisał na Twitterze, że nowy t-shirt CM Punk'a jest w najgorętszej sprzedaży w WWE w tym roku.

:arrow: Walka WWE Championship Rey vs. (Zwycięzca walki Punk vs. Cena na SS) jest reklamowana na Raw po SS w San Diego. Rey podobno ma dostać title shota na pas WWE i mieć jakiś ciekawy program. Sam Rey powiedział też, że domaga się rewanżu za Raw z 15 sierpnia.

:arrow: Natalya przeszła heel turn atakując AJ Lee po ich walce na ostatnim SmackDown. Następnie Natalya powiedziała

"Beth Phoenix, I'm with you sister. The days of the cute, perky little princesses are over!"

:arrow: Ted DiBiase jest zapowiedziany na pojawienie się na Aaron's Sales & Lease w Ocean Springs, MS 3 października.

:arrow: Akcje ringowe ostatniego SmackDown wyniosły 40 minuty i 26 sekundy.

Newsy za Mysciaka. Sorki, że tak późno ale wcześniej nie było mnie w domu i wróciłem niedawno. Trochę mało ale zawsze coś ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Blazi

1

• Clown.

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zaczynamy. Cody zasłużył na jakikolwiek pas i myślę, że gdyby zdobył Intercontinental to byłoby to wynagrodzenie jego umiejętności. Natalya przegrała z AJ? Żart? Rozumiem, że WWE chce promować nowe gwiazdy, ale... Przegrana Usos z stworzonym tag-team'em jest nieco poniżające dla braci szczególnie, że jeszcze niedawno byli posiadaczami pasów tag-team. Push dla Daniel'a należy się, w końcu wygrał MiTB Match. Ciekawe tylko, czy będą to poważne kontuzje, które wykluczą ich na miesiąc. Miejmy nadzieję, że nie i już na RAW, a później na SummerSlam będziemy ich widzieć. Ross za dużo pisze i nie chcę mi się tego czytać. Nieco żałosne, że walka o pas będzie otwierała. Mogliby dać na przykład: The Pope vs Devon. T-shirt'y CM idą jak świeże bułeczki, ale czego się dziwić, jak WWE urządziło taki scenariusz z jego powrotem. Teraz już Cena ma trochę mniejsze owacje, gdy zmierza do ringu. W końcu rodzinna miejscowość lucha, więc myślę, że to on powinien być główną postacią tej gali. Kolejny heel turn i wyczuwam zmianę posiadacza Diva Champion. Natalya może bardzo pomóc Beth w pokonaniu Kelly Kelly.

Cieszy mnie zwycięstwo Rhodesa to świetny zawodnik który wreszcie dostanie szansę na pas. WWE zarabia na Cm Punku i to naprawdę

duże pieniądze. Szczerze mówiąc nigdy nic nie miałem do Reya Mysterio ale żeby dostał ponowną szansę na pas WWE miał już swoje

5 minut jak posiadał pas WHC. Nigdy nie przepadałem za Natalyą a teraz tym bardziej. Co do walki na HJ to uważam że duże szansę

ma Austin Aries na zdobycie pasa ale z drugiej strony to nie dawno zadebiutował dlatego uważam że to jeszcze za wcześnie dla niego.

Wielkie Dzięki za newsy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Szkoda by było zarówno Dolph'a czy Rey jeśli by doznai kontuzji, ale to chyba nic specjalnie poważnego skoro np Rey ma walczyć na RAW zaraz po SummerSlam. Te wypowiedzi Ross'a na jakikolwiek temat obecniwe bardzo mnei nudzą, więc czytanie ich obie daruję :) Wysoka sprzedaż koszulek Punka specjalnei mnie nie dziwi - w końcu jest on obecnie najbardziej popularną i rozchwytywaną gwiazdą WWE. Jeśli Rey ma dostać program o pas WWE, to chyba oznacza, że zwycięzca ME na SummerSlam jest raczej pewny, ale....... czyżby możliwy heel turn John'a :?::thinking: NNNEEEEEEE :D Bardzo sie ucieszyłem, ze Natalya przeszła heel turn. Ale jest taki mały minus tego wydarzenia - otóż nie ma już zbyt wielu faceowych Div!! Ale jeśli chodzi o połączenie sił Beth z Natalya to jestem jak najbardziej na TAK :!::t_up:

Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Szkoda że Rey i Dolpf mają kontuzje, tylko nie wiadomo no jeśli Dolpf ma kontuzję to co teraz z pasem czyżby miał walkę z Riley na SS i przegrał by ją i stracił swój pas. Opener na Hardcore Justice trochę zaskakuje walka o pas X Division to chyba przesada ta walka będzie pierwsza a nie piąta czy nawet siódma. No jeśli Jerry będzie obecny na BS to może jakaś konfrontacja z RVD. To dobrze że koszulka Punk tak dobrze się sprzedaje czyli WWE zarabia na tym i może zarobić jeszcze więcej. Cod Reya no jeśli ma kontuzje to raczej w tydzień jej nie uleczy, ale jakby jednak zawalczył to ja bym stawiam na ze będzie walczył ze Cena bo pewnie Rey będzie chciał rewanż na Cenie za Raw, na którym stracił pas na rzec Ceny. Hell Turn Natalya to bardzo dobry pomysł i tu liczę że będzie feudował z Beth jużo pas Div, jeśli Beth go wygra. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Rey Mysterio i Dolph Ziggler mieli pecha, że dopadła ich kontuzja. Niestety myślę, że Mysterio sobie już długo nie powalczy i niedługo przejdzie na emeryturę. To żadna niespodzianka, że t-shirt CM Punka sprzedaje się tak dobrze. W końcu fani go wprost kochają. Mysterio z pasem WWE? Hmm... Ciekawe. Ja wolałbym jednak innego posiadacza tego pasa. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...