Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

[Brunetka] Veronica Zemanova

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To mój pierwszy post w tym dziale... Przygotowałem coś specjalnie dla koneserów... Czeską piękność: Veronicę Zemanovą...Cheers:

http://www.liquidservers.com/www/karl/2902/vzemanova2_1024/images/vzemanova2_001.jpg

http://www.liquidservers.com/www/karl/2902/vzemanova2_1024/images/vzemanova2_005.jpg

http://www.liquidservers.com/www/karl/2902/vzemanova2_1024/images/vzemanova2_020.jpg

http://www.liquidservers.com/www/karl/2902/vzemanova2_1024/images/vzemanova2_024.jpg

http://www.liquidservers.com/www/karl/2902/vzemanova2_1024/images/vzemanova2_052.jpg

Jeżeli zechcecie, to będzie ich znacznie więcej...w swojejkolekcji mam nawet całe sesje... zrobię konkurencję Arii Giovanii:D

Dobra...mały problem..obiecuję, że po maturze naprawię:P

Edytowane przez fr3d

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fr3d

2

• drvampire

1

• Dejv

1

• REYMYSTERIO

1

Top użytkownicy w tym temacie

ja prosze zeby krzyzykow nie bylo ;/

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

widzę krzyże na białym tle, zgrabne...
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Taaa naprawde są zgrabne te krzyżyki jak kurwa mac :lol:

fr3d zrob cos z tym zeby tych krzyzykow nie bylo

może to dlatego, że to strona płatna...:/

następnym razem wezmę coś z normalnych:P

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Więcej o samych walkach pewnie napiszę już po solidnej dawce snu, ale już teraz śmiało mogę napisać, że oceny nie będą wysokie, bo właściwie w moich oczach niewiele można pochwalić. Luźne myśli na gorąco: Klipy z Hulkiem Hoganem znam już na pamięć, bo w takiej ilości je widziałem. Przesadzone to było. Walki za krótkie jak na takie święto, jakim jest WrestleMania. Miałem wrażenie, że minuty w walkach są ucinane wręcz rekordowo. Mój umysł nie ogarnia tego, co próbowano nam prze
    • Grok
      Bianca Belair podzieliła się wspaniałymi nowinami podczas WrestleManii 42 — ale nie takimi, jakich spodziewali się fani. Po roku przerwy Belair zaskoczyła wszystkich, zjawiając się na pierwszej nocy WrestleManii i schodząc do ringu tuż po tym, jak gospodarz John Cena ogłosił frekwencję. Powiedziała, że Cena musi doliczyć jedną osobę więcej, bo ona i mąż Montez Ford spodziewają się dziecka. Cena podziękował potem Belair za to, że pozwoliła rodzinie WWE podzielić się tym momentem razem z jej
    • Grok
      Callum Newman, mistrz IWGP Heavyweight Championship, ogłosił podpisanie nowego długoterminowego kontraktu z NJPW. Na początku tego miesiąca na gali NJPW Sakura Genesis Newman pokonał Yota Tsuji, by wygrać IWGP Heavyweight Championship. Krótko potem, w wywiadzie dla NJPW1972, Newman odniósł się do swojego statusu kontraktowego w NJPW, zapytany o ewentualny transfer do AEW. Kilka dni temu, przed galą AEW Dynasty, Newman wraz z United Empire (Will Ospreay, Francesco Akira i HENARE) zagościł w
    • Grok
      Notatki z pierwszej nocy WrestleManii 42 Przed main eventem John Cena ogłosił oficjalną frekwencję, zaznaczając, że przedtem krążyło mnóstwo spekulacji. Podana liczba to 50 816. Po tym, jak Bianca Belair ogłosiła swoją ciążę, Cena podniósł ją do 50 817. Frekwencja na tegorocznej WrestleManii była tematem gorących dyskusji, bo sprzedaż biletów nie rosła tak jak w poprzednim roku – to stało się jednym z głównych wątków w build-upie do gali WWE. Bianca Belair Napisała w poście po ogłoszeniu: „
    • Grok
      Cody Rhodes obronił tytuł i pozostał niekwestionowanym mistrzem WWE po pierwszej nocy WWE WrestleMania 42, pokonując Randy'ego Ortona w brutalnej, krwawej walce, która oznaczała też koniec sojuszu Ortona z Patem McAfeem. W końcówce Orton przypadkowo trafił RKO w sędziego Charlesa Robinsona, po czym próbował low blowa na Rhodesie. Rhodes odpowiedział tym samym, ale Orton skontrował próba Cody Cuttera swoim drugim RKO. McAfee, tajemniczy partner Ortona ujawniony kilka tygodni temu przez telefo
  • Dodaj nową pozycję...