Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #57 by Luba

Temat pracy: Crazy man!

Termin oddania: 14 sierpień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać szalonego wrestlera.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1 (dopuszczona)

Abyss.png

Praca #2

rhinod.png

Praca #3

scaled.php?server=844&filename=zackkopia.png&res=medium

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Xenon

1

• Illusion

1

• Yoonior96

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca 1 - [6] - bardzo dobra praca, nie mam co do niej żadnych zastrzeżeń.

Praca 2 - [4] - ogółem dobra praca, lecz jak dla mnie kolorystyka i napis niezbyt pasują.

Praca 3 - [5] - dobra sygna, tylko trochę jakaś taka pusta. Napis jest dość dobry.

Edytowane przez Gość

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Praca 1- 5_ Sygnaturka fajna, nawet mi się podoba. Praca przedstawia rzeczywiście, prawdziwego szalonego wrestlera. Czyli praca na temat :t_up:

Praca 2- 4_ Również fajna praca, tylko w takim temacie o szalonym wrestlerze można wykorzystać. W niej musi dziać się dużo, Hardcore, Broń, Krew i Szaleństwo :D

Praca 3- 4-_ Czy to jest szalony wrestler? Mi się tak nie wydaje, ale jak mam samą pracę oceniać, to nawet fajna :D

1.jpg

Iluzja.....

Praca 1[4]- Nie daje tej pracy najlepszej oceny ponieważ nie zbyt przypadła mi do gustu. Tło jakieś takie, napis nie zbyt i co wgl stało się z jego dłońmi ?

Praca 2[6]- No więc ta praca zdecydowanie jest moim faworytem. Tło pasuje do napisu oraz napis do tła. Nie będe jej zachwalał ponieważ nie ma czasu. Ta praca napewno wygra.

Praca 3[5]- Daje tej pracy wysoką notę nie przez napis ani nie przez postać ale przez tło. Tło wyśmienite. Bez jakiegoś nie potrzebnego topazu.

Praca 1 - Wszystko jest dobrze. Tło jest dobrze dobrane i nie ma się do czego przyczepić. 6/6

Praca 2 - Fajna pracka, tylko troszkę mała do pozostałych. Tło jest trochę słabe. Dam 5/6

Praca 3 - Praca z Zackiem jest dobra, tylko czy to jest do tematu? Miał być Crazy man, a czy on jest crazy? 4/6

rhodes.png

[Praca 1] - 4 - Praca dobra i fajna. Tło trochę słabe no a napis taki sobie. Ale praca na temat.

[Praca 2] - 5 -Dla mnie ta praca jest na 5. Praca bardzo fajna dla oka. Tło jest fajne no i napis nawet fajny.

[Praca 3] - 4 - Praca taka sobie. A to wszystko przez to że praca jest pusta.

[Praca 1] - 3 - Dziwi mnie taki zachwyt tą pracą, gdyż napis nie czepia się niczego, a wtopienie sprawia wrażenie zbyt prostego. Może i w tym tle coś jest, ale 'genialne' to nie jest. Takie mam zdanie.

[Praca 2] - 4 - Gdyby ten efekt nie nachodził aż tak na Rhino to ocena byłaby wyższa, ogółem dobra praca.

[Praca 3] - 5 - Według mnie najlepsza praca. Wszystko się ze sobą bardzo dobrze zgrywa, dodatkowo tło jest stonowane i praca wygląda przyjemnie dla oka.

Praca 1 - 3 - Jak pisał Pro, napis zupełnie nie pasujący, do tego we wtopieniu błędy.

Praca 2 - 4+ - W sumie fajna pracka, dobre tło, ale chyba za bardzo przesadzone te różowo/fioletowe światełka, kreski itp.

Praca 3 - 5+ - Super pracka. Niby prostota, a musi to wygrać. Bardzo fajne tlo, te takie "piorunki" i pomiędzy nie super wpasowany Ryder, no naprawde git :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1]- 3 - W tej pracy nie podoba mi się tło, napis też niezbyt powala. I nie zbyt widać tą 'Janice'.

[Praca 2]- 4 - Ogólnie praca mnie się podoba, ale jakaś taka pusta; bez tego różowego było by lepiej, ale pusto.

[praca 3]- 5 - Ta praca najbardziej przypadła mi do gustu; może jest prosta, ale fajnie wygląda, kolorki również pasują i wykończenie również dobre. Napis też fajny.

deathnotep.png

angle_02.gif

[Praca 1] - 3 - praca średnia. Według mnie autor dał trochę za dużo tekstur i przez to praca wydaje się zbyt pełna

[Praca 2] - 4- Dobra. Dobrze dobrany render oraz barwy. Można się przyczepić do światła, ale niech będzie

[Praca 3] - 5-- Najlepsza. Było by 6. Ale ocenka w dół za nie trzymanie tematu. Praca w sam raz nie za dużo nie za mało.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

[Praca 1] - 5 - Fajna Praca, tylko lewa strona goła trochę bije.

[Praca 2] - 6 - Fajnie dobrany kolorek, Ładnie wygląda praca.

[Praca 3] - 3 - Praca pusta trochę. Gdyby nie to, to była by najlepsza.

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,20

Praca 2 - Średnia Głosów: 4,60

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,50

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #57: Luba i jego praca z szalonym Rhino!

rhinod.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Aż kusi, żeby zapytać o więcej szczegółów tej opowieści, ale chyba nie bardzo mi wypada tak na otwartym forum Rzeczywiście Mina ma coś w sobie.
    • Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
  • Dodaj nową pozycję...